FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
SRETAN RODJENDAN!samo sarajevo je napisao/la:Poderite ih momci danas,pokazite im jos jednom ko je glavni u nasem gradu,da ipak primitivci ne ponesu pobjedu jer njihov serif derbi poredi sa njegovom kafanom,iz inata danas za nas grad,za HZ pa da slavimo
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
deci je napisao/la:Ti si život moj , za ostalo neću i ne znam !
SRETAN TI RODJENDAN VOLJENI KLUBE !
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
deci je napisao/la:Ti si život moj , za ostalo neću i ne znam !
johnnyHZ je napisao/la:elle je napisao/la:Jednostavno:
Veliki smo, ne mozemo stati na njihov stadion......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najdraži su mi ovo autogolovi

Pa trebamo slijediti vaš primjer izgleda, pa plaćati Koševo - da nam bude prazno.
Sretan ti rodjendan!
Citav si moj zivot, prva ljubav moja mladost
Citav si moj zivot, prva ljubav moja mladost
[youtube][/youtube]
hilmo je napisao/la:deci je napisao/la:Ti si život moj , za ostalo neću i ne znam !
sekac je napisao/la:SARAJEVO LJUBAVI MOJA!SRETAN TI RODJENDAN
-
- Kontakt:
Iz Mostara sam, ne simpatišem nešto previše ni vas ni štrumfove, niti vas nešto mrzim, ali moram reći da ću danas biti na vašoj strani.Čisto iz razloga napuhanosti štrumfova.Sinoć slučajno gledam emisiju Hadzifejza i raspravu Žuje i Blekića.Pa koji je lik onaj Žujo, on ne respektuje ni svoje navijače i očito ih tretira kao ovce od kojih treba uzimati pare i ništa više.Blekić pokazuje privrženost običnoj raji i svaka mu čast.Sretno danas i oderite napuhane stromfove, zajedno sa onim **** Osimom koji misli da može sve parama kupiti!!!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Respect kralju!!mujoisuljo je napisao/la:Iz Mostara sam, ne simpatišem nešto previše ni vas ni štrumfove, niti vas nešto mrzim, ali moram reći da ću danas biti na vašoj strani.Čisto iz razloga napuhanosti štrumfova.Sinoć slučajno gledam emisiju Hadzifejza i raspravu Žuje i Blekića.Pa koji je lik onaj Žujo, on ne respektuje ni svoje navijače i očito ih tretira kao ovce od kojih treba uzimati pare i ništa više.Blekić pokazuje privrženost običnoj raji i svaka mu čast.Sretno danas i oderite napuhane stromfove, zajedno sa onim **** Osimom koji misli da može sve parama kupiti!!!

Hvala buraz! Drago mi je da svi polako uvidjate sa kakvom bagrom mi ovdje imamo posla.mujoisuljo je napisao/la:Iz Mostara sam, ne simpatišem nešto previše ni vas ni štrumfove, niti vas nešto mrzim, ali moram reći da ću danas biti na vašoj strani.Čisto iz razloga napuhanosti štrumfova.Sinoć slučajno gledam emisiju Hadzifejza i raspravu Žuje i Blekića.Pa koji je lik onaj Žujo, on ne respektuje ni svoje navijače i očito ih tretira kao ovce od kojih treba uzimati pare i ništa više.Blekić pokazuje privrženost običnoj raji i svaka mu čast.Sretno danas i oderite napuhane stromfove, zajedno sa onim **** Osimom koji misli da može sve parama kupiti!!!

SRETAN ROĐENDAN NAŠEM SARAJEVU, I DA GA PROSLAVIMO UZ POBJEDU (sanjo sam da će biti 0:2
)

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
San postaje java ! Inšallah !Zagor je napisao/la:sanjo sam da će biti 0:2
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Hvala na lijepim željama i realnom shvatanju situacije.Živio ti meni i ako Bog da da izađete iz te krize!mujoisuljo je napisao/la:Iz Mostara sam, ne simpatišem nešto previše ni vas ni štrumfove, niti vas nešto mrzim, ali moram reći da ću danas biti na vašoj strani.Čisto iz razloga napuhanosti štrumfova.Sinoć slučajno gledam emisiju Hadzifejza i raspravu Žuje i Blekića.Pa koji je lik onaj Žujo, on ne respektuje ni svoje navijače i očito ih tretira kao ovce od kojih treba uzimati pare i ništa više.Blekić pokazuje privrženost običnoj raji i svaka mu čast.Sretno danas i oderite napuhane stromfove, zajedno sa onim **** Osimom koji misli da može sve parama kupiti!!!

Sarajevo ljubavi moja!
Sretan vam rodjendan, i da vam poklon bude poraz u danasnjem derbiju. 

[/b][/color] (sanjo sam da će biti 0:2
)[/quote]
ja sanjao sinoc da je zeljo osvojio ligu prvaka
, to ti je nesto slicno kao tvoj san 

ja sanjao sinoc da je zeljo osvojio ligu prvaka

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 53 gosta.