Hvala mu za sve, nek' ide i nek' se ne vraća

Numero Uno Luca Toni će vjerovatno završiti u Parmi jer ga želi Donadoni.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nista od 69 ??Oxygen je napisao/la:Danas predstavljanje Boriella,nosit će broj 23.
Trenutno 8 na platnom spisku,Toni,Iaquinta i Amauri odlaze sigurno pa ostajemo na 5,a Boriello je jedina alternativa Matriu kao prva špica jer Alex,Vučko i Quaglia nisu taj tip igrača.raul-zakon je napisao/la:Nisam neshto naročito pratio Borriela ove sezone, al Juve jesam i ne znam stvarno koji će vam sad k.... Borrielo(ili bilo koji drugi napadač, kad ih već imate bruku)...
Svejedno jarane al' opet, pet napadačaOxygen je napisao/la:Trenutno 8 na platnom spisku,Toni,Iaquinta i Amauri odlaze sigurno pa ostajemo na 5,a Boriello je jedina alternativa Matriu kao prva špica jer Alex,Vučko i Quaglia nisu taj tip igrača.raul-zakon je napisao/la:Nisam neshto naročito pratio Borriela ove sezone, al Juve jesam i ne znam stvarno koji će vam sad k.... Borrielo(ili bilo koji drugi napadač, kad ih već imate bruku)...
Jeste puno,pogotovo jer ne igramo evropska takmičenja,obično je 4 dovoljno,vjerovatno Conte želi još konkurencije u napadu jer nam napadači malo golova postižu: Vučinić 2,Quaglia 1(bio dugo povrijeđen,neki dan slomio jagodičnu kost),Alex 0,Matri 7.raul-zakon je napisao/la: Svejedno jarane al' opet, pet napadača. Real gura evo čitavu polusezonu sa dvojicom(3 ako računaš C.R.) i šta nam fali? Al' opet valjda Conte zna bolje(a nešto ipak zna čim je prvi u Serie A)
A ne znam, gotivim Juve pravo, najdraži su mi u Italiji i volio bih da vrate titulu gdje realno i pripada, ali ne znam hoće li izdržati ovaj tempo, još je dugo do kraja a konkurencija jaka...Sretno u svakom slučaju.Oxygen je napisao/la:Jeste puno,pogotovo jer ne igramo evropska takmičenja,obično je 4 dovoljno,vjerovatno Conte želi još konkurencije u napadu jer nam napadači malo golova postižu: Vučinić 2,Quaglia 1(bio dugo povrijeđen,neki dan slomio jagodičnu kost),Alex 0,Matri 7.raul-zakon je napisao/la: Svejedno jarane al' opet, pet napadača. Real gura evo čitavu polusezonu sa dvojicom(3 ako računaš C.R.) i šta nam fali? Al' opet valjda Conte zna bolje(a nešto ipak zna čim je prvi u Serie A)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.