To je ispravan pristup u modernom fudbalu, čak mu prolazi i u zaostaloj Italiji gdje je teško igrat proaktivan fudbal, evo 5. na tabeli a da im je neki talijan trener bili bi 12. i prezadovoljni što su daleko od zone ispadanja.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 21:13Xavi 2.0"I prefer to lose like this instead of defend"
-Fabregas to Dazn after losing 4-0 to Inter
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ova Atalanta je baš grohnula bez Gasperinija. Odlična predstava Verone večeras. 
Predivna i nadasve prijateljska atmosfera na Maradoni 

Trebali su ih sa cvijecem docekati jel 
Mene vise buni kako odbrana Napolija jos nije primila gol, ipak na suprotnoj strani je atomski napad
Mene vise buni kako odbrana Napolija jos nije primila gol, ipak na suprotnoj strani je atomski napad
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Al od toliko napadaca on pocinje utakmicu sa Yildizom i onim malim od Sergia 
Čist crveni za Kalulu-a nije sviran sramota za sudiju .
Kakav si ti bolid
Kenan
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Kenan igračina. Ostali igrači Juventusa podlegli atmosferi na Maradoni. Evo ga 1:1, neka tako i ostane 
Spalletti cuore napoletano 
Ja ne mogu da vjerujem da je ovaj debeli Mekeni nekakav faktor u Juventusu, balvan obični a prvi pick redovno kod svakog trenera.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Zabi opet ovaj, rekli bi panj 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Navijači Intera i Napolija sutra naveče

Ne vidim ništa zanimljivo u sudaru dvije ekipe koje ne igraju Evropu da bi gledali tu utakmicu, jest ono ponedjeljak i nema ništa drugo od fudbala u ponudi ali ima brate filmova
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Nije ni Napoli igrao Evropu prošle godine, ali sam siguran da ste gledali svaku njihovu utakmicu, kao i AC Milan ove godine.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Napoli će biti opasan kad se vrate Lukaku i de Bruyne,ako budu konkurent tada postaju po meni 1.favorit za naslov. Ali samo ako budu blizu, Inter ako se odvoji ide sve na njegov mlin
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
A de, pa on ima fobiju od ekipa koje ne igraju Evropugalia95 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 00:30Nije ni Napoli igrao Evropu prošle godine, ali sam siguran da ste gledali svaku njihovu utakmicu, kao i AC Milan ove godine.![]()
![]()
Ubaci te juventidiotisimo na listu top forumasa, kakva pukotina od covjeka
Čast mi je i zadovoljstvomilanist je napisao/la: ↑08 dec 2025, 06:59A de, pa on ima fobiju od ekipa koje ne igraju Evropu![]()
Ubaci te juventidiotisimo na listu top forumasa, kakva pukotina od covjeka![]()
Sta kaze, Juve je zabio gol, a one koje je on nabrojao kao recimo Real nije. A lafo nabrojao sam ja i recimo Bayern zabili 5 komada, Barca, zabila 5 komada, PSG zabio 5 komada, City 3 komada. Ali to mu ocito ne ide u prilog pa je to pukotina propustio da pomene.
Helem neko za 13-15 utakmica zabije 40-50 golova, a neko jedva 15tak
Atomski napad, nesto sto europa i svijet jos vidjeli nisu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.