FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RuleHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RuleHz » 14 mar 2016, 20:55

Btw; da ti si prorok ti znas ko zakog navija, a ovde prosipas nezadovoljstvo pred najvazniju utakmicu sezone i pokusavas da stvaras negativu medu istinskim navijacima. :thumbdown:[/quote]

Subjektivan osjećaj, sve što sam slagao ili bezrazložno prozvao ili pozvao na neku negativu bezrazložno pozivam te da me citiraš i prozoveš. Ja se materi rođenoj ne smijem nazor, a kamoli gomili poluanonimnih osoba koje uživo i ne poznajem. Jadni smo mi ako nam je "najvažnija utakmica sezone" uzvrati susret četvrtfinala kupa.

Ne brini ti za mene ja svoje članstvo redovno produžavam, redovni vlasnik godišnje i za svaku utakmicu kupi kartu, čisto za uspomenu. Ja nikome nisam ovdje rekao da je navijač manji ili veći, kao što ti sada radiš, zaobiđi me molim te. Bio si zanimljiv dok si trolao oko omladinskog pogona, sad si samo polupismeni demagog. Vozdra. :salut:[/quote]
Dino, Jesic i ostali strucni stab su ti trn u oku, svi vide koliko si protiv Sarajeva, sto kaze momak samo pokusavas stvoriti negativnu atmosferu medju navijacima, bilo je i gorih od tebe pa nisu uspjeli, tako da to mozes macku o rep.
Ko god napise nesto protiv Dine, Jesica i ostalih, ulazis i podrzavas, opusti se.
JESIC OSTAJE DO KRAJA SEZONE, I AKO SI ISTINSKI NAVIJAC SARAJEVA, PRUZITI CES MU PODRSKU! :bih:[/quote]

Pa i hoću, ja sam na stadionu sutra, zadnjih 3-4 godine imam niz zanimljiv: svaku tekmu na koju se moglo ući bio sam. Naravno da ću otići i pružiti podršku, SARAJEVU, ne Ješiću, ne Cezaru, ne Dini, ne Kusti, S A R A J E V U, a još uvijek stoji poziv da mi nađeš gdje sam to nekog pljuvao? Nemoj da izmišljaš kao Azmir mi sad tu, "svi vide bla bla", ili dokaži tvrdnju ili me se prođi, imam svojih problem dovoljno i bez tebe. :salut:

A to "ako si istinski navijač pružit ćeš Ješiću podršku" je ravno onom što reče @jokeru "ili podrži ili šuti". :lol:[/quote]
Pogledaj malo tvojih zadnjih nekoliko postova, pa ce ti se reci, nisam jedini ko je vidio da pokusavas unijeti negativmu atmosferu medju forumase, slabo ti ide skroz.
Naravno da je covjeku bitna podrska, mnogo mu se dusmana naknatilo na kosti, kao npr ti, ali imali smo mi takvih dosta, ali lahko izadjemo sa njima.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 14 mar 2016, 20:55

Ma da dana fakulteta nema, on ima :tokralju: :clap: za sve što je uradio za ovaj klub

Dino fening ! :mrgreen:

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 14 mar 2016, 20:56

Mokes je napisao/la:Kakve bolan cinjenice, sve gluposti i nebuloze.

DINO SELIMOVIC!!!
Cinjenice:

1. Dino zbrljavio fakultet u Banja Luci
2. Prodali smo klub
3. Nismo napredovali
4. Imamo uzasnu sezonu
5. Imamo jako los igracki kadar
6. Ne postoji vizija kako i sta dalje
7. Protracili smo pocetnu incijalnu finansijsku inekciju
8. Sa parama koje su nam bile na raspolaganju unazad dvije godine, neke druge ekipe bi derale u ovoj ligi narednih pet godina. Mi smo morali poteositi pet necijih budzeta da bi na guzove do titule dosli
10. Od Europskog Sarajeva nema nista
11. Ostajemo mrtvi prosjek ove lige a nismo ni vlasnici kluba koji je nekad bio nas
12. Na virslama nismo bili gori nego sad sto smo

A ti me sad opovrgni.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 mar 2016, 20:59

Majkl je napisao/la:Da li će napad i vezni red izgledati ovako:Harba,Emerson,Rustemovic,Duljevic,Benko i Bekic ili će ovako Duljevic .Emerson,Rustemovic,Simeunović,Benko ,Cezar
Ako je rekao da će mijenjati formaciju i spominjao Radovca.Meni to vuče na Rustem i Radovac dva pozadi,ispred Emerson,sa strana Dulja i Bekic i gore Benko isturen.

U tom slučaju ostaje stvarno jaka klupa Plakalo,Mihojevic,Okić,Simeunovic,Dzemo,César,Harba plus tribine Kallasi i Kramar .Nije da nema ni širine baš xD
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 mar 2016, 21:00

RuleHz je napisao/la:Pogledaj malo tvojih zadnjih nekoliko postova, pa ce ti se reci, nisam jedini ko je vidio da pokusavas unijeti negativmu atmosferu medju forumase, slabo ti ide skroz.
Naravno da je covjeku bitna podrska, mnogo mu se dusmana naknatilo na kosti, kao npr ti, ali imali smo mi takvih dosta, ali lahko izadjemo sa njima.
Moji zadnji postovi, izuzev ovih sa tobom, su manje-više kritički nastrojeni i nigdje nisam nazor pokušao nešto da ocrnim, samo napisao ono što je trenutno. Nemoj me etiketirati samo zato jer se ne slažeš sa mnom. :salut:

Libo me tuki koliko se ljudi naklatilo liku koji dobija platu da donosi rezultate, ja navijam za instituciju, za Fudbalski Klub Sarajevo, a ne za Miodraga Ješića, sutra idem dati podršku grbu i instituciji koji on nosi, a Ješiću i ostatku ekipe je obaveza da budu uspješni. Ako nemaš ništa konkretno prestani me kvotati jer to "svi su vidjeli" "eto pogledaj sam", nije srednja škola. :stop:
Samo Saraj'vo.

BordoDiv
Kontakt:

Post Postao/la BordoDiv » 14 mar 2016, 21:00

Fk sarajevo je jos uvjek aktuelni prvak bih puna podrska klubu ovi koji su protiv sa ove teme u laganim skokovima

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 14 mar 2016, 21:01

Evander je napisao/la:

DINO SELIMOVIC!!!
Cinjenice:

2. Prodali smo klub
3. Nismo napredovali
4. Imamo uzasnu sezonu
8. Sa parama koje su nam bile na raspolaganju unazad dvije godine, neke druge ekipe bi derale u ovoj ligi narednih pet godina. Mi smo morali poteositi pet necijih budzeta da bi na guzove do titule dosli
11. Ostajemo mrtvi prosjek ove lige a nismo ni vlasnici kluba koji je nekad bio nas

A ti me sad opovrgni.

Titula
Kup
Tan
Borusija M.
Cimirot
Kamp

Malo li je. :oops: :oops:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

High

Post Postao/la High » 14 mar 2016, 21:03

[youtube][/youtube]

Ko se još boji nekog ko za vijek postojanja nije ništa osvojio?

Idemo isprangijati evnuhe. :opaopa:
Zadnja izmjena: High, dana/u 14 mar 2016, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 14 mar 2016, 21:03

NOGA SVI

Mi živimo za Sarajevo, Vi živite od Sarajeva

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 mar 2016, 21:04

Vadite kareee, da yebemo fukareeee!

:lol: :mrgreen:
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 14 mar 2016, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 14 mar 2016, 21:04

Evander je napisao/la:Dino da je kapacitet, ne bi isao u Banja Luku da zbrljavi fakultet, nego bi ga ovdje zavrsio.
Svi znamo kako se tamo zaavrsava i ko ide.
Eto takav neko nam klub vodi.

mozes prihvatiti iskljucivo da se poklopis i prestanes pisati sranja o tome kako je dino nesposoban kadar i svojim tkz. 'argumentima i cinjenicama' obezvrjedjujes njegov rad, ponavljam dino selimovic je zasluzan za dolazak vincenta tana!

za to vrijeme dok je dino doveo milijardera (koji je vratio dugove kluba, izgradio kamp, omogucio stvaranje dobrih temelja za izdizanje kluba van ne domacih vec regionalnih okvira), zatim Sarajevo koje dino vodi nam je donijelo dva trofeja, i taj je.beni dino nam je ostvario i najveci transfer u historiji PL, sta si radio ti, ja, peti, deseti?

i ti si sad pametan, mi svi glupi jer zelimo pruziti podrsku upravi i tom je.benom jesicu da izguramo sezonu do kraja i onda donesemo sud, daj molim te, dosta o tome, nemoj nas degradirati na nivo provincijskih klubova, FKS je mnogo iznad toga, mnogo iznad toga!

sutra na kosevo, jesic i dino ce otici, Sarajevo ostaje tu!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2016, 21:05

Pisao sam protiv Usculica, svi su me napadali.
Prodje odredjen period, ti sto su me najvise napaadali i nazivali pljuvacem, kasnije su najvise blatili tog istog Uscuplica.
Ocekujem slican scenarij za nekih godinu dana, ali sa drugim liovima u glavnoj ulozi.
Najavio sam u decebru da ce na kraju sezone tribine se okrenuti protiv uprave, opet sam prozvan pljuvacem. A po svoj prrilici, bit ce upravo kako sam i rekao.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 mar 2016, 21:06

Lakoste je napisao/la:NOGA SVI

Mi živimo za Sarajevo, Vi živite od Sarajeva
Najjači avatar na dunjaluku. :tokralju:
Samo Saraj'vo.

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 14 mar 2016, 21:07

Evander je napisao/la:

DINO SELIMOVIC!!!
Cinjenice:

2. Prodali smo klub
3. Nismo napredovali
4. Imamo uzasnu sezonu

A ti me sad opovrgni.

jarane shta ti je vishe?zar je moguche da si toliko cikn"o?kakva banja luka bolan ne bio?sada nam fino reci ko te je to slag"o da padnesh na prvoj tezi?

VVVBK

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 14 mar 2016, 21:10

Koji bolan Radovac u paru s Rustemom halo bolan de dođite tobe ustvari što ja ta govorim kad će Ješić možda zayebat. Pa ALLAHa mi kad je on izašo protiv Rudara trebala je nastat rupa u sredini , a mi odigrali bolje bez yebenog CM u 4-4-2 odnosno 4-1-5 formaciji kako ? Pa zato što je veće rupa od novonastale rupe izašla iz igre. . Il igro 4-4-2 sa Rustemom i Reisom u vezi il 4-5-1 sa Radovcem dođe ti na isto . OPET IGRAČ MANJE U vezi i gore od toga. Ubaci Berberovića s Rustemom naprijed Reis i kreni s kanđijanjem.

I mojne priče bolje će igrat kad imaju trojica u veznom redu AHA HOĆE AL U KU.RCU mi da igramo romb rupa ostaje rupa . Najslabiji igrač Sarajeva koji nije dobio yebenog duela od sezona ne zaslužuje mjesto u starting XI. Otrese ga junior Rudara :facepalm: i da nam takav igrač igra najvažniju utakmicu sezone NE DAJ BOŽE. Ordagić će mu djecu pravit ako zaigra.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 14 mar 2016, 21:12

Jeebo vise ta vasa prepucavanja nego jedno pitanje da vam postavim svima...
DA LI ZNATE KOLIKO KOSTA KLUB TA MIJANMARSKA PETORKA Jesic i ona dvojica njegovih ublehasa ili kako on rece jednom "njegova lijeva i desna ruka" valjda da mu jedan drrka a drugi da brise supak i ona dva brazilca valjda da mu jaja drze...neznam nista drugo za sta bi bili korisni...

AL SAM FAKAT CUO DANAS INFO...AL ET PITAM DA VIDIM IMAL IKO I BLIZU
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2016, 21:13

recepivedik je napisao/la:
Evander je napisao/la:Dino da je kapacitet, ne bi isao u Banja Luku da zbrljavi fakultet, nego bi ga ovdje zavrsio.
Svi znamo kako se tamo zaavrsava i ko ide.
Eto takav neko nam klub vodi.

mozes prihvatiti iskljucivo da se poklopis i prestanes pisati sranja o tome kako je dino nesposoban kadar i svojim tkz. 'argumentima i cinjenicama' obezvrjedjujes njegov rad, ponavljam dino selimovic je zasluzan za dolazak vincenta tana!

za to vrijeme dok je dino doveo milijardera (koji je vratio dugove kluba, izgradio kamp, omogucio stvaranje dobrih temelja za izdizanje kluba van ne domacih vec regionalnih okvira), zatim Sarajevo koje dino vodi nam je donijelo dva trofeja, i taj je.beni dino nam je ostvario i najveci transfer u historiji PL, sta si radio ti, ja, peti, deseti?

i ti si sad pametan, mi svi glupi jer zelimo pruziti podrsku upravi i tom je.benom jesicu da izguramo sezonu do kraja i onda donesemo sud, daj molim te, dosta o tome, nemoj nas degradirati na nivo provincijskih klubova, FKS je mnogo iznad toga, mnogo iznad toga!

sutra na kosevo, jesic i dino ce otici, Sarajevo ostaje tu!

Ko je koga doveo?
Pa nije Tan dooveden da nam pomogne nego da nas KUPI.
Kontate li vi tu razliku?
I sta mi sad imamo od tog tana?
Osvojili titulu i kup?
Ma sta velis?
Paa nismo ligu prvaka uzeli.
Osvoojli smo nesto sto Zeljo, Zrinski, Siroki osvajaju redovito, bez da su se naguzili kinezu.
FK Sarajevo se treba ibretiti tituli?

Rijesio nas duga?
Rijesi je on svoju investiciju duga. Nista on nama nije poklonio nego je kupio sebi.
Regionalni okviri?
O cemu ti ziv bio?
Pa mi smo prosjek i u ovim nasim okvirima.

Sta je konkretno Dino Selimovic uradio za Sarajevo?
Ali konkretno!
Recimo, Husic je konkretno Slobodi dao dva miiona. Iz svog dzepa.

I pominjes transfer Cimirota.
Sta mi kao klub imamo od toga?
Pare se ulozile u nove igrace i u ekipu?

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 14 mar 2016, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 14 mar 2016, 21:14

nukleusmember je napisao/la:
Evander je napisao/la:
"Mokes" je napisao/la:Kakve bolan cinjenice, sve gluposti i nebuloze.

DINO SELIMOVIC!!!
Cinjenice:

2. Prodali smo klub
3. Nismo napredovali
4. Imamo uzasnu sezonu

A ti me sad opovrgni.

jarane shta ti je vishe?zar je moguche da si toliko cikn"o?kakva banja luka bolan ne bio?sada nam fino reci ko te je to slag"o da padnesh na prvoj tezi?

VVVBK

100 posto tacna informacija.
Negdje sam nedavno i citao u njegovom zivotopisu.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 14 mar 2016, 21:17

Evander je napisao/la:
2. Prodali smo klub
3. Nismo napredovali
4. Imamo uzasnu sezonu

A ti me sad opovrgni.

1. Otkud znas ti da je on zavrsio fakultet u BL :roll:
2. Svi uspjesni klubovi imaju milijardera za vlasnika
3. Nismo napredovali? Pa ovo ja najjace poslijeratno Sarajevo.
4. Ovo je donekle tacno, ali zbog mjenjanja trenera.
5. Iako je ovo losiji sastav u posljednjih par godina, jedan je od najjacih u ligi.
6. Nije mi jasno ni ovo, kako ti znas da nema?
7. -II-
8. Ne znamo da li bi derali jer nemaju tu priliku, tako da o tome ne mozemo pricati.
10. Pretprosle godien smo dosli di play - offa, to je meni dovoljno u Europi u posljednjih par godina.
11. Mrtvi prosjek? Sacekajmo!
12. :puke:
Amer Dupovac!

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 14 mar 2016, 21:19

PitarBordo je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:Pogledaj malo tvojih zadnjih nekoliko postova, pa ce ti se reci, nisam jedini ko je vidio da pokusavas unijeti negativmu atmosferu medju forumase, slabo ti ide skroz.
Moji zadnji postovi, izuzev ovih sa tobom, su manje-više kritički nastrojeni i nigdje nisam nazor pokušao nešto da ocrnim, samo napisao ono što je trenutno. Nemoj me etiketirati samo zato jer se ne slažeš sa mnom. :salut:

Libo me tuki koliko se ljudi naklatilo liku koji dobija platu da donosi rezultate, ja navijam za instituciju, za Fudbalski Klub Sarajevo, a ne za Miodraga Ješića, sutra idem dati podršku grbu i instituciji koji on nosi, a Ješiću i ostatku ekipe je obaveza da budu uspješni. Ako nemaš ništa konkretno prestani me kvotati jer to "svi su vidjeli" "eto pogledaj sam", nije srednja škola. :stop:
Kriticki nastrojeni? Smijesno
Samo cekas da neko napise protiv upave i Jesica, da mozes uletiti i pljuvati.
Eh vidis ja sutra aBd dajem sutra podrsku i Jesicu, igracima i upravu koji su zasluzili itekako.
Tan, TA, titula, kup, Borussia, Cimirot, kamp je nesto sto je uprava uradila do sada, a ti to pljujes, brzo se zaboravlja pasa moj lijepi.
Mora doci kriza, losi rezultati i jos toga, ali prevazit cemo i to jer MI SMO DIVOVI!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], napoleon72, Strahinja i 46 gostiju.