Subjektivan osjećaj, sve što sam slagao ili bezrazložno prozvao ili pozvao na neku negativu bezrazložno pozivam te da me citiraš i prozoveš. Ja se materi rođenoj ne smijem nazor, a kamoli gomili poluanonimnih osoba koje uživo i ne poznajem. Jadni smo mi ako nam je "najvažnija utakmica sezone" uzvrati susret četvrtfinala kupa.
Ne brini ti za mene ja svoje članstvo redovno produžavam, redovni vlasnik godišnje i za svaku utakmicu kupi kartu, čisto za uspomenu. Ja nikome nisam ovdje rekao da je navijač manji ili veći, kao što ti sada radiš, zaobiđi me molim te. Bio si zanimljiv dok si trolao oko omladinskog pogona, sad si samo polupismeni demagog. Vozdra.

Dino, Jesic i ostali strucni stab su ti trn u oku, svi vide koliko si protiv Sarajeva, sto kaze momak samo pokusavas stvoriti negativnu atmosferu medju navijacima, bilo je i gorih od tebe pa nisu uspjeli, tako da to mozes macku o rep.
Ko god napise nesto protiv Dine, Jesica i ostalih, ulazis i podrzavas, opusti se.
JESIC OSTAJE DO KRAJA SEZONE, I AKO SI ISTINSKI NAVIJAC SARAJEVA, PRUZITI CES MU PODRSKU!

Pa i hoću, ja sam na stadionu sutra, zadnjih 3-4 godine imam niz zanimljiv: svaku tekmu na koju se moglo ući bio sam. Naravno da ću otići i pružiti podršku, SARAJEVU, ne Ješiću, ne Cezaru, ne Dini, ne Kusti, S A R A J E V U, a još uvijek stoji poziv da mi nađeš gdje sam to nekog pljuvao? Nemoj da izmišljaš kao Azmir mi sad tu, "svi vide bla bla", ili dokaži tvrdnju ili me se prođi, imam svojih problem dovoljno i bez tebe.

A to "ako si istinski navijač pružit ćeš Ješiću podršku" je ravno onom što reče @jokeru "ili podrži ili šuti".

Pogledaj malo tvojih zadnjih nekoliko postova, pa ce ti se reci, nisam jedini ko je vidio da pokusavas unijeti negativmu atmosferu medju forumase, slabo ti ide skroz.
Naravno da je covjeku bitna podrska, mnogo mu se dusmana naknatilo na kosti, kao npr ti, ali imali smo mi takvih dosta, ali lahko izadjemo sa njima.