FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma isto je govorio i Gredic pa dodje novi dug od 2 mil km.Kako Husic smanji dug od 4 mil.km to samo ptice znaju.Covjek se fali sa lovom,a muku muci da dobije licencu za PL.Za Evropu prije da nece, nego da hoce dobiti istu. Ima Husrefa i Zebu od jace plate,sve ostalo normala.
Radi na ucjenama ,I da je ultimatume svaku sezone.Nesto silicon kao I Gracic,kad je bio pred.Sarajeva.
Daleko mu kuca bila od naseg kluba.
Radi na ucjenama ,I da je ultimatume svaku sezone.Nesto silicon kao I Gracic,kad je bio pred.Sarajeva.
Husic je doso u slobodu u isto vrijeme kad i tan u SARAJEVO. Husic ulozio za 3 godine 3 miliona tan 15m.
Mi smo osvoili titulu i kup sloboda, nije jos ni jednom izborila evropu. Trenutno nakon 21 kola su na prvom mjestu uz dosta tezi raspored od 2345 ekipe na tabeli koje zaostaju od 3-8 bodova zanjima. U kupu igraju sanama sutra imaju 2:1 rezultat koji nije nedostizan i mogu vec do sledece nedelje da budu izbaceno iz kupu i da izgube prvo mjesto na tabeli a vrlo lahko do kraja prvenstva i da ne izbore evropu.
Btw: ja sam zadovoljan, kako se radi odkad je Tan tu, a ako neki nisu zelio bi da cujem njihovo misljenje stabi oni uradili da su na Tanovom mjestu.
Mi smo osvoili titulu i kup sloboda, nije jos ni jednom izborila evropu. Trenutno nakon 21 kola su na prvom mjestu uz dosta tezi raspored od 2345 ekipe na tabeli koje zaostaju od 3-8 bodova zanjima. U kupu igraju sanama sutra imaju 2:1 rezultat koji nije nedostizan i mogu vec do sledece nedelje da budu izbaceno iz kupu i da izgube prvo mjesto na tabeli a vrlo lahko do kraja prvenstva i da ne izbore evropu.
Btw: ja sam zadovoljan, kako se radi odkad je Tan tu, a ako neki nisu zelio bi da cujem njihovo misljenje stabi oni uradili da su na Tanovom mjestu.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Banujte ove sa teme.staragarda je napisao/la:stari,ne lupaj o necemu o cemu veze nemas....ako si zainteresovan za neke detalje oko duga Slobode objasnit cu ti u pp...inace,nas dug je sa skoro 8 miliona sad negdje nesto malo preko 4..izvinjavam se na upadu...nastavite pljuvat po Slobodi i sisatom kamiodzijiHeraklitMracni je napisao/la:Sloboda nije marke duga vratila , dok smo mi dvije godine posvetili u stabilizaciji kluba , a ono sto se osvojilo usput je bilo ... nama je bitno da smo dug vratili i da sad radimo punom parom a sloboda trosi na druge stvari , nesto sto je i zeljo radio pa kad dodje na naplatu svi ce se razici ....
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
@Oerde je prije par dana napisao odličan post, a ja moram ponoviti jedan njegov dio:''...Politika ucjenjivanja Azmiru Husiću nije strana stvar, ucjenjivao je onog navijača na skupštini sa 200 maraka, ucjenjivao je grad ili kanton, kogaveć zimus za nekakve pizdarije. Sada latentno ucjenjuje suce. Kaže garantuje da će biti penal za Sarajevo, ako ga ne bude do 60 minute, biće do 90 (mada je jednostavnije bilo reći biće penal), i pravi win-win situaciju, ako se dosvira i najčistiji penal za Sarajevo biće "jesam rekao", ako ne, onda dobro za njega. Ali svejedno, mislim i da se malo zeznuo. Potcijenio je i Sarajevo, i sve one koji ga vole. "Majku svima!" "Sve su kupili." Da nije ovoga svega, možda bi Sloboda imala neko teže gostovanje i prošla, sve lijepo sve fino, možda bi već u utorak navečer mi psovali Ješića, kritikovali igrače. Ali vidiš, sad će se sa rogatim bosti. U utorak nek' zna da neće istrčati protiv 11 igrača u bordo dresovima. Kupio je ovaj klub mnogo više od par utakmica. Kupili smo prepuno Koševo protiv Manchestera, rođendansku čestitku od istog, Biogradlića, Sirću, Fazlagića, oba Musemića, dvije titule u Jugoslaviji, Asima Ferhatovića, derbije sa Zvezdom, Partizanom, epsko rivalstvo sa Željezničarom, Haugesunda, Atromitosa, platili smo prolom oblaka protiv Sigme, kupili Orebra, Genka, ugled, ime. Ono najvažnije - kupili smo hiljade srca koja će u utorak kucati ko jedno. Svaki od nas koji voli ovaj klub do posljednje ćelije u utorak će biti tu, uz 11 igrača u bordo dresovima, ne radi njih, niti zbog Selimovića, već zbog dresa koji nose. Zašto? Jer mi ovo volimo, nas se ne može premirati. I dok Husić nije bio na funkciji mi smo stajali tu, stajaćemo i poslije, bićemo tu i u utorak.''
I meni je pun k*rac i Uprave i Ješića i pojedinih igrača, ali sutra svi na Koševo, i kada je teško pokažimo da smo uz naše Sarajevo.
I meni je pun k*rac i Uprave i Ješića i pojedinih igrača, ali sutra svi na Koševo, i kada je teško pokažimo da smo uz naše Sarajevo.
SARAJEVO
Za sta ti ponestaje strpljenja ,osvojio si kup i titulu u zadnje dvije godine,a sad si u igri za oba trofeja.Hahahahhaah čuj ponestaje strpljenjazagorski je napisao/la:Mene nervira ona ploskula 'navijaci nestrpljivi','nezahvalni' i sl.
Pa ako je iko imao strpljenja i zahvalnosti onda smo to mi. Ali nakon dvije godine normalno da ibstrpljenja ponestaje.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- muhamedhulk
- Kontakt:
Evander, da ne bi Tana malo sutra bi osvojio dvije titule u zadnje dvije godine, nego bi vracao dugove drzavi, a igraci bi odlazili za sicu vanka (i od te sice bi Klub dobio haman pa nista jer menadzeri bi kolo vodili). Zato sto se dug nagomilavao, a nisi mogao da ga vracas, jer nemas para..plus, imala se prilika da silni zaljubljenici u Klub kupe dio akcija..a znamo kako je sve zavrsilo.
Pare koje je Tan ulozio su nas oslobodile duga, te omogucile da ne budemo podstanari na treningu. Osnova za uspjeh je bila postavljena. Eh, onda se fino moglo dovesti i dobrih igraca, pa se i liga/Kup uzeli...ali smo napravili gresku ljetos, i to nas sad kosta. ABda na ljeto se pojacavamo za ligu 12...
A sutra aBda izbaciti krkane i pokazati da im huskanje i unosenje nemira nije uspjelo do kraja. Pusite ga sisariiiiiii
Pare koje je Tan ulozio su nas oslobodile duga, te omogucile da ne budemo podstanari na treningu. Osnova za uspjeh je bila postavljena. Eh, onda se fino moglo dovesti i dobrih igraca, pa se i liga/Kup uzeli...ali smo napravili gresku ljetos, i to nas sad kosta. ABda na ljeto se pojacavamo za ligu 12...
A sutra aBda izbaciti krkane i pokazati da im huskanje i unosenje nemira nije uspjelo do kraja. Pusite ga sisariiiiiii
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
@fico
Svi na AFH!Sve si odlicno napisao!Treba nam takvih forumasa,sve sivilo samo!
Svi na AFH!Sve si odlicno napisao!Treba nam takvih forumasa,sve sivilo samo!
Ja ne znam sta si ti jesi li strumf, tuzlak ili neki drugi k...., toliko pricas protiv Sarajeva, kao da ti je Sarajevo duzno neke pare. Kad vidim da si ti nesto napisao, ne ulazi mi se da citam nista, svaki post ti je protiv Sarajevo.PitarBordo je napisao/la:Zeba ga daje 100% **** ga malehna.High je napisao/la:2:2MortemHz je napisao/la:Hajmo malo o utakmici
Hvala Bogu pa nemamo toliko pesimista kao tebe.
Je*o li te Zeba, sutra prolazimo, i javim ti se poslije smrade jedan!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
-
- Kontakt:
ma akoBog da 3:0, a ovaj post ću postaviti kao potpis.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Evo da se nadovežem. Meni je ponestalo strpljenja, ne zbog toga sto necemo najvjerovatnije osvojiti nista ove sezone, nego zato sto nismo u stanju osutati na gol, ili spojiti 3 pasa. Ponestalo mi je strpljenja jer Prijedor igra ko barselona naspram nasMajkl je napisao/la:Za sta ti ponestaje strpljenja ,osvojio si kup i titulu u zadnje dvije godine,a sad si u igri za oba trofeja.Hahahahhaah čuj ponestaje strpljenjazagorski je napisao/la:Mene nervira ona ploskula 'navijaci nestrpljivi','nezahvalni' i sl.
Pa ako je iko imao strpljenja i zahvalnosti onda smo to mi. Ali nakon dvije godine normalno da ibstrpljenja ponestaje.

- sarajevo46
- Kontakt:
Ovdje izgleda nekim veci protivnici Dino i kompanija nego sloboda sutra. e nabijem takve, a ova ostala prava raja sutra na svi zajedno da podržimo klub koji volimo bez obzira na sve. Proci ce i Dino i Jesic i Tan, ali Sarajevo i mi cemo ostati.
- PitarBordo
- Kontakt:
Gdje ja to pišem protiv Sarajeva? Hm? Šta pričaš ti? Kakvo ti je to vrijeđanje bolan? Daj mi jedan moj post koji je PROTIV SARAJEVA????RuleHz je napisao/la:Ja ne znam sta si ti jesi li strumf, tuzlak ili neki drugi k...., toliko pricas protiv Sarajeva, kao da ti je Sarajevo duzno neke pare. Kad vidim da si ti nesto napisao, ne ulazi mi se da citam nista, svaki post ti je protiv Sarajevo.PitarBordo je napisao/la:Zeba ga daje 100% **** ga malehna.High je napisao/la:
2:2
Hvala Bogu pa nemamo toliko pesimista kao tebe.
Je*o li te Zeba, sutra prolazimo, i javim ti se poslije smrade jedan!
Samo Saraj'vo.
Svi na Kosevo UZINAD dušmanima.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Fica
svaka cast lave.
Pa Hase rahmetlije je veca ikona od dina jesica itd, AL FK SARAJEVOJE iznad svih tih.
Mi smo jedino sto SARAJEVO IMA i trebamo podrzat nas klub i dat doznanja igracima da smo mi uz njiha a ne protiv njih i protiv Voljenog KLUBA.
Sutra treba napravit fer sportsku podrsku pa sta bude ako prodemo odlicno ako ispadnemo cestitamo i idemo dalje i preko sutra se igra fudbal. Al podrsku dat na tom nivou da igrace natjera na suze vec na zagrijavanju.
Ovi sto nemaju strpljenja ne kontam 2 titule u dvije zadnje godine.
Btw: ucjenjivanje Azmirovo je mnogo poznatije vozacima koji rade ili su radili za njeg. Znao se i bankropsi podpisivat da se sitna lova nebi isplatila. Husicu netreba dozvolit ulazak u VIP LOZU tip je suspendovan, neki ide medu fukare ako budu dosli.

Pa Hase rahmetlije je veca ikona od dina jesica itd, AL FK SARAJEVOJE iznad svih tih.
Mi smo jedino sto SARAJEVO IMA i trebamo podrzat nas klub i dat doznanja igracima da smo mi uz njiha a ne protiv njih i protiv Voljenog KLUBA.
Sutra treba napravit fer sportsku podrsku pa sta bude ako prodemo odlicno ako ispadnemo cestitamo i idemo dalje i preko sutra se igra fudbal. Al podrsku dat na tom nivou da igrace natjera na suze vec na zagrijavanju.
Ovi sto nemaju strpljenja ne kontam 2 titule u dvije zadnje godine.
Btw: ucjenjivanje Azmirovo je mnogo poznatije vozacima koji rade ili su radili za njeg. Znao se i bankropsi podpisivat da se sitna lova nebi isplatila. Husicu netreba dozvolit ulazak u VIP LOZU tip je suspendovan, neki ide medu fukare ako budu dosli.
Covjek daje svoje pare.amypitar je napisao/la:Ma isto je govorio i Gredic pa dodje novi dug od 2 mil km.Kako Husic smanji dug od 4 mil.km to samo ptice znaju.Covjek se fali sa lovom,a muku muci da dobije licencu za PL.Za Evropu prije da nece, nego da hoce dobiti istu. Ima Husrefa i Zebu od jace plate,sve ostalo normala.
Ko je od nasih ulozio nesto?
Samo gledaju da se okoriste.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
-
- Kontakt:
uz podršku sa tribima, moramo NJIHA pobijediti...Majkl je napisao/la:Svi na Kosevo UZINAD dušmanima.
- PitarBordo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nesto nisam upoznat hocel biti prenos ??
- PitarBordo
- Kontakt:
Izgleda da neće, možda moja tv, ali haman da neće. Kupili smo sudije pa da se ne vidi kako tučemo nejač.HeraklitMracni je napisao/la:nesto nisam upoznat hocel biti prenos ??

Samo Saraj'vo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
poćeraaaj