i kakve to ima veze sto se dodaju, jel to zabranjeno...e svastaRaul_64 je napisao/la:Yebo to barca je imala 876756859x dodavanja...
pa zar niste gledali tekmu?
pa stvarno mislim...pa čak Pike je imao strašnih 738438904x pasova...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
i kakve to ima veze sto se dodaju, jel to zabranjeno...e svastaRaul_64 je napisao/la:Yebo to barca je imala 876756859x dodavanja...
pa stvarno mislim...pa čak Pike je imao strašnih 738438904x pasova...
Da!enobarca je napisao/la: ...ti mislis da bi vi dali gol u revansu???
Vječna i nepoderiva izvlakuša navijača Reala...anonymousHD je napisao/la:Pa kako će se otvoriti kad se igra ovako Xavi do Busquetsa, Busquets do Pique, Pique do Valdesa i tako stalno. Pa jesi li ti primjetio da su igrači stali na pola terena i gledaju dosadnu igru Barcelone. Kad je Barcelona prešla pola terena? Kad je Pepe isključen, onda su počeli da daju duge lopte, da igraju. Do tad je sve bilo mrtvo. Nemoj pričati ba ništa.
Stark vam je donio pobjedu i gotovo. Završena priča. Realu je odgovoralo 0-0, jer u revanšu jedan gol bi bio dovoljan. Ali eto još jednom sudije guraju Barcu. Ovo je postalo smešno!
Pa ne glavni argument tog rasturanja Reala do crvenog su bili upravo te smijesne statistike...ako gledamo konkretno napravili su jednu priliku do 63 minute...skyisthelimit je napisao/la:i kakve to ima veze sto se dodaju, jel to zabranjeno...e svastaRaul_64 je napisao/la:Yebo to barca je imala 876756859x dodavanja...
pa stvarno mislim...pa čak Pike je imao strašnih 738438904x pasova...![]()
Rooney88 je napisao/la:Hajd` ba smirite dozivljaje malo, niste na koridi. Crveni je mozda malo prestrog ali pravila kazu da se kod onakvog starta, dotak`o ga il` ne, daje direktan crveni i to je to. Covjek se striktno drzi pravila i postujem to. Nisam vidio zasto je Jose iskljucen tako da to nemogu komentarisati ali naslucujem. Cinjenica je da ovi kartoni u korist Barce postaju malo "cudni" ali kada se bolje pogleda svaki je dat zbog striktnog drzanja pravilnika, ipak mozda se nekad` i to treba ostaviti po strani ali nismo mi kompetentni o tome da pricamo.
Razloge poraza prvo trazite u svojoj avliji kojoj je veceras ocajnicki trebao Carvalho, kod oba gola. Kod drugog Messi se proseta samo i zabi go` a ovi ostali kao da stoje pored njega i posmatraju. Ronaldo nije bio na svom nivou, nekad` su stvarno iritirajuci oni njegovi slobodnjaci sa svih udaljenosti i na sve moguce nacine. Marcelo se "okliznuo" i izgubio ravnotezu kod prvog gola i to je Affelay iskoristio. Pepe pravi jos jednu glupost i fkt nepotrebno onako ostro ide. Ozil je bio nevidljiv u prvom dijelu ali ako je vec trebao izaci mozda je Kaka trebao na teren a ne Togoanac. Di Maria nije imao onih svojih prodora i centarsuteva, jedan kao u kup utakmici je falio ali nije ga bilo, dakle i on los. Pokusajte negdje ovdje naci razlog za poraz.
Navijao sam za vas, da vi prodjete u finale sto je sada skoro pa nemoguce tako da ovo govorim objektivno. Jest` malo cudno, svi ti crveni i penali koji su trebali biti svirani protiv Barce, a nisu, u proteklim godinama ali je cinjenica da je to svakom timu samo "vadiona" za poraz protiv ovakve Barcelone.
sta kaze zivite u zabludi ...hahah nije crveni ahahha OMG hhahaha ccccskyisthelimit je napisao/la:
i meni je smjesno, samo sto po ko zna koji put ovaj divljak nekome noge ne polomi
ma uredu znam sta hoces da kazes, ali opet ko garantuje da Real ne bi do kraja primio gol pa vidio si kod drugog gola, svi stoje niko da krene na Messija..Real bi se i da je Pepe ostao na terenu branio, sama taktika i ko je sve na terenu ( sve sami defanzivci i destruktivci ) ne bi nista pomoglaRaul_64 je napisao/la:Pa ne glavni argument tog rasturanja Reala do crvenog su bili upravo te smijesne statistike...ako gledamo konkretno napravili su jednu priliku do 63 minute...skyisthelimit je napisao/la:i kakve to ima veze sto se dodaju, jel to zabranjeno...e svastaRaul_64 je napisao/la:Yebo to barca je imala 876756859x dodavanja...
pa stvarno mislim...pa čak Pike je imao strašnih 738438904x pasova...![]()
o tome govorim...al ne Maskerano je imao 40 točnih bacanja,pa to Šuko zaslužuje da ga baciš
znaci nista od ronaldaPortillo je napisao/la:Mislim da na ovo nemam uopce potrebe odgovarat, pogledaj statistiku do iskljucenja. Kazem opet, nemoguce je protiv sudije, i svako ko misli da je ono crveni je corav, ali eto, zivite i vi u toj zabludi. Uglavnom, znate i sami da vas u zadnja 4 polufinala guraju (2008. protiv Manche je bilo cisto). ****...UPS je napisao/la:I prije 'sudije' Real se ne smije otvoriti, nema nijedne jedine sanse, akcije.. i tako se igra godinama protiv Barce - tim od 2 milijarde!Portillo je napisao/la:Milan je pokusao 2006. ali nije mogao. Chelsea 2009. ali ni on nije mogao. Jednostavno je nemoguce igrati protiv super jake ekipe i pokrica sudije. Nema sta...
Pa stani malo
Jah, trebo je tebe pitat kako da postavi momcad. Ajde djecace suti, pogledaj odnos snaga i reci jel' bilo ravnopravno dok Stark nije stupio na scenu.Adinjo je napisao/la:Glavni krivac poraza je Mourinho sa pogresnom postavljenom taktikom.
Nista, kupit im baletanke pa nek igraju, mislim, nogomet je ipak muski sport.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.