Bio u Zvezdi pa prešao u Partizan ove godine.Anatomija je napisao/la:Adžić super, gdje igra mali?
Penny Hardaway #1
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Bio u Zvezdi pa prešao u Partizan ove godine.Anatomija je napisao/la:Adžić super, gdje igra mali?
Cekamo strucnjaka kobeta24 da on da svoj sudFederer17 je napisao/la:Jankovic nevjerovatno spor, trom, nezainteresovan. Mali soldo kratak, poprilicno spor i nejak. Najbolja petorka definitivno Sani - Adi - Adzic - Njegos - Omerovic.
Alikadićpaulus je napisao/la:Ko ono usra kontru ne vidje
Alikadic i Cerkezpaulus je napisao/la:Ko ono usra kontru ne vidje
Hahaha, napredovao strasno, ali opet mu mrsko potrcati.legenda reala je napisao/la:Cekamo strucnjaka kobeta24 da on da svoj sudFederer17 je napisao/la:Jankovic nevjerovatno spor, trom, nezainteresovan. Mali soldo kratak, poprilicno spor i nejak. Najbolja petorka definitivno Sani - Adi - Adzic - Njegos - Omerovic.![]()
Al ovaj mali zemljak mi strasno napredovo od onog kadetskog prvenstva
Slazem se, izgleda kao da njemu stvarno boli ****, zato se zajebava sa ovim brojem 69 i tako dalje.Federer17 je napisao/la:Jankovic nevjerovatno spor, trom, nezainteresovan. Mali soldo kratak, poprilicno spor i nejak. Najbolja petorka definitivno Sani - Adi - Adzic - Njegos - Omerovic.
Njega sam zaboravio, iako bi mogao biti najbolji 6. igraci, koji ce dobro doci kada se Njegos umori. Daleko od toga da po kvalitetu ne zasluzuje prvu postavu. Mislio sam to jer bi u tom slucaju bili isuvise niski.mirzatele je napisao/la: najbolja petorka bez Cerkezovica ?
Oprosti, nisam vidio da si otisao tako daleko. Pobjednik duela A i B se kriza sa pobjednikom duela C i D, logicno.Virtu4l je napisao/la: A s' kim se ukrštamo u 1/4 finalu, kako sam i napisao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.