Ko god drugačije kaže taj mrzi i laže, i samo je zlobnik, zavidan, neznalica, 'pametnjaković', mućak, lažov.....

Moderator/ica: vlakanje
Nije tako bas Trigger,ali ruku na srce,rijetko kad pohvalis,a uvijek si tu prvi da kudis.Trigger je napisao/la:FK Borac, Banja Luka, je najbolji klub na svijetu!
Ko god drugačije kaže taj mrzi i laže, i samo je zlobnik, zavidan, neznalica, 'pametnjaković', mućak, lažov.....![]()
..jel to reko TITO na sutjesci ili nesretviTrigger je napisao/la:FK Borac, Banja Luka, je najbolji klub na svijetu!
Ko god drugačije kaže taj mrzi i laže, i samo je zlobnik, zavidan, neznalica, 'pametnjaković', mućak, lažov.....![]()
neutralan__ je napisao/la:Samo da kažem svaka vama čast !Toliko problema ste stvorili šampionu Izraela.Uz to ste im dali 4 gola,koliko svi naši ostali klubovi nisu ukupno dali u ova 3 pretkola Europske lige.Dokazali ste da ste titulu zasluženo osvojili,te da tu nije bilo miješanja viših sila.Treba i napomenuti to da ste vi u Ligi Prvaka dali 4 gola,dok ostali klubovi u Europskoj ligi zajedno nisu dali toliko.Respekt od mene.
Odlican igrac za vas stil igre - bunker i kontra - sto jest, jestjubitubi je napisao/la:Sead Bucan sutra dolazi u BL,na konacan potpis ugovora.Valjda.
Smiješno je uspoređivat Ligu prvaka i Europsku ligu.Pogledaj protiv kakvog je protivnika Borac igrao,a protiv kakvih Željezničar i Sarajevo.Orebro u europi gubi protiv momčadi iz Luksemburga,nema niti jednu pobijedu u Europi,Šerif prodao najbolje igrače,prošle sezone imao sreće,Makabi redovni učesnik Lige prvaka.Sramota je da uspoređujete trenutno amaterske momčadi Orebro i Šerif sa Makabijem..Borac je pokazao da je zasluženo bio prvak,a ne kao Željo prošle godine,za 30. minuta 5:0 i još trener Hapoela mora tražiti od svojih igrača da ne zabijaju više golova.babilonTM je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:Samo da kažem svaka vama čast !Toliko problema ste stvorili šampionu Izraela.Uz to ste im dali 4 gola,koliko svi naši ostali klubovi nisu ukupno dali u ova 3 pretkola Europske lige.Dokazali ste da ste titulu zasluženo osvojili,te da tu nije bilo miješanja viših sila.Treba i napomenuti to da ste vi u Ligi Prvaka dali 4 gola,dok ostali klubovi u Europskoj ligi zajedno nisu dali toliko.Respekt od mene.
Svaka čast za sve, ali Borac je ispao u 2.pretkolu, za razliku od Sarajeva i Želje!
Koji vi?babilonTM je napisao/la:Joj sad ispade vi ponizili Makabi i slučajno izgubili 5:1. Daj malo realnosti, sad Šerif amaterski klub, pa kako možeš tako pričati. Nemoj da se lažemo, Liga Prvaka je nivo iznad EL, ali Šerif je veoma ozbiljan protivnik. Vama svaka čast na pobjedi od 3:2 u revanšu, ali je ipak najveći uspjeh ove godine prolaz Želje protiv Šerifa, i tu nema šta da se priča. I kad Borac uzme titulu, to je zasluženo, a kad Željo uzme to je nezasluženo...haj opet malo realnosti!
Armageddon2012 je napisao/la:Koji vi?babilonTM je napisao/la:Joj sad ispade vi ponizili Makabi i slučajno izgubili 5:1. Daj malo realnosti, sad Šerif amaterski klub, pa kako možeš tako pričati. Nemoj da se lažemo, Liga Prvaka je nivo iznad EL, ali Šerif je veoma ozbiljan protivnik. Vama svaka čast na pobjedi od 3:2 u revanšu, ali je ipak najveći uspjeh ove godine prolaz Želje protiv Šerifa, i tu nema šta da se priča. I kad Borac uzme titulu, to je zasluženo, a kad Željo uzme to je nezasluženo...haj opet malo realnosti!
Grdan uopste ne navija za Borac,vec je jedan realan forumas koji prati situaciju i objektivno prosudjuje.
jesi li ti gledao tu utakmicu u Vrapčićima?ili u Prijedoru?Armageddon2012 je napisao/la:Dobro,moze se to malo blaze reci,da je nas Maccabi dosta jaci od Serifa,koji nije amaterska ekipa ali je dosta slabiji nego ranije,vise nije cak ni u Moldaviji najbolji,vec neka Dacia je sampion.
Isto i za titulu,niko dosad nije uspio u sve cetiri utakmice pobjediti Zelju i Sarajevo i kuci i na strani,a uz to jos i na Pecari i Travniku. Nije ni vasa titula nezasluzena,onog proljeca ste bili najbolji,ali ljudima se ne moze zamazati oci,Prijedor,Vrapcici,bojkot RA zbog prodaje utakmice,nije vam to trebalo,mogli ste biti prvaci i bez toga jer smo mi rasprodali sve igrace te zime i bili jako losi.
imam snimljenu čitavu utakmicu, pa ću ti je dostaviti kad budem mogao.. da mi objasniš stativu Veleža i tri skinuta zicera Šehića kod rezultata 1:0 za Želju.. a za RA me boli q..Armageddon2012 je napisao/la:Gledali su je RA koji su nakon te prodaje zapoceli bojkot.
RA su na toj utakmici pri rezultatu 0:0 napustili stadion tako da niesmo mi razlog bojkotaArmageddon2012 je napisao/la:Gledali su je RA koji su nakon te prodaje zapoceli bojkot.
Armageddon2012 je napisao/la:Mi bar ne igramo bunker na svom terenu kao vi sinoc,a poslije onakve bruke i neprelazenja centra na vlastitom stadionu,vi ne biste trebali pomenuti rijec bunker narednih 5 godina! Usrali se da ne prime kuci 5 komada i autobus pred sesnaesterac...Zeljo je bar na svom terenu igrao fudbal,i napao boljeg od sebe kao i mi, za razliku od bordo p****!
Sramota!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.