FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Trigger » 04 avg 2011, 13:41

FK Borac, Banja Luka, je najbolji klub na svijetu!

Ko god drugačije kaže taj mrzi i laže, i samo je zlobnik, zavidan, neznalica, 'pametnjaković', mućak, lažov..... :oops: ;)
Bosno moja poharana....

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 04 avg 2011, 20:27

Sad da je bas na svijetu i nije...Ali u bih sigurno jeste..a ovi nasi "plavi pratioci",neće iz večerasnjeg nokauta izaci do proljeća :lol: :lol: :lol: ,tako da nam je put ka odbrani naslova prvaka otvoren :mrgreen:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 04 avg 2011, 21:06

Sead Bucan sutra dolazi u BL,na konacan potpis ugovora.Valjda. :)

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 04 avg 2011, 21:09

Trigger je napisao/la:FK Borac, Banja Luka, je najbolji klub na svijetu!

Ko god drugačije kaže taj mrzi i laže, i samo je zlobnik, zavidan, neznalica, 'pametnjaković', mućak, lažov..... :oops: ;)
Nije tako bas Trigger,ali ruku na srce,rijetko kad pohvalis,a uvijek si tu prvi da kudis. ;) A toliko lose,bas nije.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 avg 2011, 21:35

Samo da kažem svaka vama čast !Toliko problema ste stvorili šampionu Izraela.Uz to ste im dali 4 gola,koliko svi naši ostali klubovi nisu ukupno dali u ova 3 pretkola Europske lige.Dokazali ste da ste titulu zasluženo osvojili,te da tu nije bilo miješanja viših sila.Treba i napomenuti to da ste vi u Ligi Prvaka dali 4 gola,dok ostali klubovi u Europskoj ligi zajedno nisu dali toliko.Respekt od mene.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 04 avg 2011, 21:37

Pa kazem ja cim nesto lose o Borcu procita negdje prvi ovde dodje da prodaje muda pod bubrege (mada to u 90% slucajeva nije tacno, ali on zna preko poslovnih partnera), i svu pamet svijeta pokupio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 avg 2011, 21:28

Trigger je napisao/la:FK Borac, Banja Luka, je najbolji klub na svijetu!

..jel to reko TITO na sutjesci ili nesretvi

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 05 avg 2011, 22:47

neutralan__ je napisao/la:Samo da kažem svaka vama čast !Toliko problema ste stvorili šampionu Izraela.Uz to ste im dali 4 gola,koliko svi naši ostali klubovi nisu ukupno dali u ova 3 pretkola Europske lige.Dokazali ste da ste titulu zasluženo osvojili,te da tu nije bilo miješanja viših sila.Treba i napomenuti to da ste vi u Ligi Prvaka dali 4 gola,dok ostali klubovi u Europskoj ligi zajedno nisu dali toliko.Respekt od mene.

Svaka čast za sve, ali Borac je ispao u 2.pretkolu, za razliku od Sarajeva i Želje!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 05 avg 2011, 23:30

jubitubi je napisao/la:Sead Bucan sutra dolazi u BL,na konacan potpis ugovora.Valjda. :)
Odlican igrac za vas stil igre - bunker i kontra - sto jest, jest ;)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 06 avg 2011, 00:25

Mi bar ne igramo bunker na svom terenu kao vi sinoc,a poslije onakve bruke i neprelazenja centra na vlastitom stadionu,vi ne biste trebali pomenuti rijec bunker narednih 5 godina! Usrali se da ne prime kuci 5 komada i autobus pred sesnaesterac 8-) ...Zeljo je bar na svom terenu igrao fudbal,i napao boljeg od sebe kao i mi, za razliku od bordo pichkica!

Sramota!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 06 avg 2011, 03:18

babilonTM je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Samo da kažem svaka vama čast !Toliko problema ste stvorili šampionu Izraela.Uz to ste im dali 4 gola,koliko svi naši ostali klubovi nisu ukupno dali u ova 3 pretkola Europske lige.Dokazali ste da ste titulu zasluženo osvojili,te da tu nije bilo miješanja viših sila.Treba i napomenuti to da ste vi u Ligi Prvaka dali 4 gola,dok ostali klubovi u Europskoj ligi zajedno nisu dali toliko.Respekt od mene.

Svaka čast za sve, ali Borac je ispao u 2.pretkolu, za razliku od Sarajeva i Želje!
Smiješno je uspoređivat Ligu prvaka i Europsku ligu.Pogledaj protiv kakvog je protivnika Borac igrao,a protiv kakvih Željezničar i Sarajevo.Orebro u europi gubi protiv momčadi iz Luksemburga,nema niti jednu pobijedu u Europi,Šerif prodao najbolje igrače,prošle sezone imao sreće,Makabi redovni učesnik Lige prvaka.Sramota je da uspoređujete trenutno amaterske momčadi Orebro i Šerif sa Makabijem..Borac je pokazao da je zasluženo bio prvak,a ne kao Željo prošle godine,za 30. minuta 5:0 i još trener Hapoela mora tražiti od svojih igrača da ne zabijaju više golova.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 06 avg 2011, 09:47

Joj sad ispade vi ponizili Makabi i slučajno izgubili 5:1. Daj malo realnosti, sad Šerif amaterski klub, pa kako možeš tako pričati. Nemoj da se lažemo, Liga Prvaka je nivo iznad EL, ali Šerif je veoma ozbiljan protivnik. Vama svaka čast na pobjedi od 3:2 u revanšu, ali je ipak najveći uspjeh ove godine prolaz Želje protiv Šerifa, i tu nema šta da se priča. I kad Borac uzme titulu, to je zasluženo, a kad Željo uzme to je nezasluženo...haj opet malo realnosti!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 06 avg 2011, 10:02

babilonTM je napisao/la:Joj sad ispade vi ponizili Makabi i slučajno izgubili 5:1. Daj malo realnosti, sad Šerif amaterski klub, pa kako možeš tako pričati. Nemoj da se lažemo, Liga Prvaka je nivo iznad EL, ali Šerif je veoma ozbiljan protivnik. Vama svaka čast na pobjedi od 3:2 u revanšu, ali je ipak najveći uspjeh ove godine prolaz Želje protiv Šerifa, i tu nema šta da se priča. I kad Borac uzme titulu, to je zasluženo, a kad Željo uzme to je nezasluženo...haj opet malo realnosti!
Koji vi?

Grdan uopste ne navija za Borac,vec je jedan realan forumas koji prati situaciju i objektivno prosudjuje.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 06 avg 2011, 10:07

Armageddon2012 je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Joj sad ispade vi ponizili Makabi i slučajno izgubili 5:1. Daj malo realnosti, sad Šerif amaterski klub, pa kako možeš tako pričati. Nemoj da se lažemo, Liga Prvaka je nivo iznad EL, ali Šerif je veoma ozbiljan protivnik. Vama svaka čast na pobjedi od 3:2 u revanšu, ali je ipak najveći uspjeh ove godine prolaz Želje protiv Šerifa, i tu nema šta da se priča. I kad Borac uzme titulu, to je zasluženo, a kad Željo uzme to je nezasluženo...haj opet malo realnosti!
Koji vi?

Grdan uopste ne navija za Borac,vec je jedan realan forumas koji prati situaciju i objektivno prosudjuje.

Napisati da je Šerif amaterski klub i da je Željina titula nezaslužena, a Borčeva zaslužena...TO MENI NIJE REALNO!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 06 avg 2011, 10:14

Dobro,moze se to malo blaze reci,da je nas Maccabi dosta jaci od Serifa,koji nije amaterska ekipa ali je dosta slabiji nego ranije,vise nije cak ni u Moldaviji najbolji,vec neka Dacia je sampion.
Isto i za titulu,niko dosad nije uspio u sve cetiri utakmice pobjediti Zelju i Sarajevo i kuci i na strani,a uz to jos i na Pecari i Travniku. Nije ni vasa titula nezasluzena,onog proljeca ste bili najbolji,ali ljudima se ne moze zamazati oci,Prijedor,Vrapcici,bojkot RA zbog prodaje utakmice,nije vam to trebalo,mogli ste biti prvaci i bez toga jer smo mi rasprodali sve igrace te zime i bili jako losi.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 avg 2011, 11:33

Armageddon2012 je napisao/la:Dobro,moze se to malo blaze reci,da je nas Maccabi dosta jaci od Serifa,koji nije amaterska ekipa ali je dosta slabiji nego ranije,vise nije cak ni u Moldaviji najbolji,vec neka Dacia je sampion.
Isto i za titulu,niko dosad nije uspio u sve cetiri utakmice pobjediti Zelju i Sarajevo i kuci i na strani,a uz to jos i na Pecari i Travniku. Nije ni vasa titula nezasluzena,onog proljeca ste bili najbolji,ali ljudima se ne moze zamazati oci,Prijedor,Vrapcici,bojkot RA zbog prodaje utakmice,nije vam to trebalo,mogli ste biti prvaci i bez toga jer smo mi rasprodali sve igrace te zime i bili jako losi.
jesi li ti gledao tu utakmicu u Vrapčićima?ili u Prijedoru?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 06 avg 2011, 12:04

Gledali su je RA koji su nakon te prodaje zapoceli bojkot.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 avg 2011, 12:11

Armageddon2012 je napisao/la:Gledali su je RA koji su nakon te prodaje zapoceli bojkot.
imam snimljenu čitavu utakmicu, pa ću ti je dostaviti kad budem mogao.. da mi objasniš stativu Veleža i tri skinuta zicera Šehića kod rezultata 1:0 za Želju.. a za RA me boli q..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 06 avg 2011, 13:30

Armageddon2012 je napisao/la:Gledali su je RA koji su nakon te prodaje zapoceli bojkot.
RA su na toj utakmici pri rezultatu 0:0 napustili stadion tako da niesmo mi razlog bojkota ;)
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 06 avg 2011, 14:01

Armageddon2012 je napisao/la:Mi bar ne igramo bunker na svom terenu kao vi sinoc,a poslije onakve bruke i neprelazenja centra na vlastitom stadionu,vi ne biste trebali pomenuti rijec bunker narednih 5 godina! Usrali se da ne prime kuci 5 komada i autobus pred sesnaesterac 8-) ...Zeljo je bar na svom terenu igrao fudbal,i napao boljeg od sebe kao i mi, za razliku od bordo p****!

Sramota!
:lol: :lol:

Za lika poput tebe koji ocito veze nema sa fudbalom, cak ne poznaje ni kako njegova ekipa igra mogu reci samo jedno:

Da ste vi u Izraelu igrali kao mi u Pragu vi bi ste ih primili najmanje 10

nego tisu, igraj bunker, primi petaka i kasnije se fali kako si dobro prosao

Dovidjenja i prijatno :!:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.