FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo cekam Robsija da prilijepi kakav izvjestaj sa neke prestresne utakmice sa Sirokim i da nam preporuci da pogledamo 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
@ljoze, kol'ko posto imamo sutra? 

tvoja rijec moja zapovijed
kad nisam pao u nesvijest na sjeveru od muke na ovoj tekmi necu nikada

- kolezeljovac
- Kontakt:
@Robust... Išššš šejtane.... Išššš... Hifzuhuma, hifzuhuma, hifzuhuma....
Sad ja nesto za kontru.... Prije 20 godina... Ja imao 4
Sad ja nesto za kontru.... Prije 20 godina... Ja imao 4

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Merakk1921
- Kontakt:
Jel vrijeme da na Grbavici pobjedimo rutinski? Mislim da jeste, Brko ajde !!!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sjecam se samo da sam se tu večer onako popišan vratio kući, ni jeo ni ništa samo se strovalio i zaspao... Tek sam tamo oko sredine sedmice počeo da razmišljam o derbiju koji je dolazio...
Katastrofa, ali problem je sto nam je svaki domaci kiks na ovaj fazon. Ok da se desi jednom isfulas se, ali haman u kontinuitetu kuci je bas lose. Ima tamo u postovima Braconi pisao da smo na proslogodisnja tri kiksa kuci imali 23 udarca u okvir, a dali tri gola samo i prosuli bodove. Jos tad se nije desila ona sa Velezom znaci broj je veci.kolezeljovac je napisao/la: ↑05 dec 2020, 23:48Sjecam se samo da sam se tu večer onako popišan vratio kući, ni jeo ni ništa samo se strovalio i zaspao... Tek sam tamo oko sredine sedmice počeo da razmišljam o derbiju koji je dolazio...

bjez ba svaka tekma sa sirokim je neka patnja djetinjstvo mi je unistio dalibor silic , wagner i u košarci martin vanjak hahahahhahaha 

- kolezeljovac
- Kontakt:
Ako Široki mora zabiti gol onda neka to bude Jurilj... Radi fantasija, ali pod uslovom da damo bar 2-3 

Wagner je volio zavaliti nama gol vise nego hljeba se najest. Kontao sam bit ce bolje kad se oprosti, a ono prokletstvo jos traje.
Jako teška utakmica. Puno truda, znanja, sreće i živaca će nam trebati. 300% moramo dati.
Sretni Plavi!
Sretni Plavi!
- MocMahale444
- kolezeljovac
- Kontakt:
Lendric je uvijek u dresu Želje protiv Širokog na Grbavici dobro igrao... U ligi je u 2 utakmice dao oba puta po gol.. 

Ne bih da opet pocinjem raspravu ali tek sam sad procitao sve i samo cu reci da ne bude zabune, nisam mislio da neko treba igrati ako je los, vec upravo kako su neki i govorili u posovima, ne mozemo sve zivo ispljuvati i sto nam je sveto i sto nije, nakon dvije tekme.
Ajde sad za sad manje vise to, sutra jako vazna tekma (a koja nama nije vazna). I mrzim sto moram pratiti anamo one jer ovisimo o njihovim kiksevima. Obzirom na njihovu formu nama su i Krupa i Siroki i svi ostali Liverpool i finale LP.
Ajde sad za sad manje vise to, sutra jako vazna tekma (a koja nama nije vazna). I mrzim sto moram pratiti anamo one jer ovisimo o njihovim kiksevima. Obzirom na njihovu formu nama su i Krupa i Siroki i svi ostali Liverpool i finale LP.
Braco ce te likvidirati, mijesas mu se u posaokolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 00:40Lendric je uvijek u dresu Želje protiv Širokog na Grbavici dobro igrao... U ligi je u 2 utakmice dao oba puta po gol..![]()

- kolezeljovac
- Kontakt:
Nisam ja njemu do koljenabalkanika je napisao/la: ↑06 dec 2020, 00:43Braco ce te likvidirati, mijesas mu se u posaokolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 00:40Lendric je uvijek u dresu Želje protiv Širokog na Grbavici dobro igrao... U ligi je u 2 utakmice dao oba puta po gol..![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.