ouu yes yes...D1n0 je napisao/la:Ma ovaj Barcelona je overrated
On jedino moze pobijediti protiv mali klubove kosto Racing, Arsenal i Patetico
you nikada be normalan...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
ouu yes yes...D1n0 je napisao/la:Ma ovaj Barcelona je overrated
Hahaha ,da je bogdom ovaj sastavrobovi88 je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAH' Ti Dzamiju![]()
Pa ja Real madrid mali klub,neznam sto njega nisi napiso ?D1n0 je napisao/la:Ma ovaj Barcelona je overrated
D1n0 je napisao/la:Ma ovaj Barcelona je overrated
Ovo je i ispod tog Dna....niže od ovog ne može nikakoxaviesta je napisao/la:Evo iz Madrida optuzuju Barcu za doping![]()
![]()
Majke mi sam znao da ce jadnici kad tad posegnuti za ovim. Sto bi se reklo ovo je dno dna, ja mislim da ne mogu past nize, osim ako nas iznenade pa nas optuze za masonstvo
Cadena COPE je španjolski (ne katalonski) mediji, a pošto su bliski Crkvi, vjerujem da govore istinu.Nail for Real je napisao/la:Evo upotrijebih google translate i ne nadjoh nigdje da je MARCA prenijela ovo, vec Cadena Cope. A i cudno je to sto jos nijesam procitao neku citiranu izjavu nekog od celnika Reala.
Pitaj kralja.Nail for Real je napisao/la:Nadji mi optuzbu nekog od celnika Reala.
Al' stani, vjerujes u pricu rekla-kazala, a u stvari ta izjava ne postoji. Barem je nisu dali celnici Reala.Leader je napisao/la:Cadena COPE je španjolski (ne katalonski) mediji, a pošto su bliski Crkvi, vjerujem da govore istinu.Nail for Real je napisao/la:Evo upotrijebih google translate i ne nadjoh nigdje da je MARCA prenijela ovo, vec Cadena Cope. A i cudno je to sto jos nijesam procitao neku citiranu izjavu nekog od celnika Reala.
Pitaj kralja.Nail for Real je napisao/la:Nadji mi optuzbu nekog od celnika Reala.
Ako i ne postoji, onda je ovo pokušaj prošpanjolske Cadene da destabilizira Barcelonu. Neće vam to uspjeti miševiNail for Real je napisao/la:Al' stani, vjerujes u pricu rekla-kazala, a u stvari ta izjava ne postoji. Barem je nisu dali celnici Reala.Leader je napisao/la:Cadena COPE je španjolski (ne katalonski) mediji, a pošto su bliski Crkvi, vjerujem da govore istinu.Nail for Real je napisao/la:Evo upotrijebih google translate i ne nadjoh nigdje da je MARCA prenijela ovo, vec Cadena Cope. A i cudno je to sto jos nijesam procitao neku citiranu izjavu nekog od celnika Reala.
Prije početka utakmice Sevilla-Barcelona upriličena je minuta šutnje za žrtve razornog zemljotresa u Japanu. Prema nekim navodima broj žrtava u ovom razornom zemljotresu je oko 10 000. Na transparentu, koji su igrači držali, pisalo je : " Mi smo sa vama " !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.