E svaka mu cast za ovo!"Rekao sam da ćemo gledati novo Sarajevo, ali na proljeće, koje još nije kalendarski počelo"

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E svaka mu cast za ovo!"Rekao sam da ćemo gledati novo Sarajevo, ali na proljeće, koje još nije kalendarski počelo"
Možemo li mi od 18?FrancescoTotti je napisao/la:Zamolio bih djecu ispod 17 godina da ne iznose svoje misljenje o 'novonastaloj' situaciji ovdje. Hvala
posalji mi post gdje sam ja trazio stream!!!molotovljev je napisao/la:Niko kao Buco pitar... Žao mi je Buco što ti ovo moram reći, stidim se stream navijača kao što si ti,a ujedno se i ograđujem !OsmanhodzicBuco je napisao/la:Potraži edRed i intervjue, videa, kada Dino sa ahbabom Kusturicom i Miodragom priča o duploj kruni...
Svi naši konkurenti aminuju da ostane ovakva situacija u Sarajevu, zašto?
Vi koji im dajete podršku ste protiv Sarajeva.
Jokere cijenim te kao brata i forumaša Ješa je namazaniji nego mnogi što misle vjeruj mi i taj odgovor je figurativan .joker90 je napisao/la:E svaka mu cast za ovo!"Rekao sam da ćemo gledati novo Sarajevo, ali na proljeće, koje još nije kalendarski počelo"Tako sam se od muke nasmijao da su me suze zalile, koliko god glupan lik bio, ovaj odgovor je nesto na cemu bi mu svaki trol na planeti pozavidio.
Kako su nam brzo pale ambicije i ocekivanja.PitarBordo je napisao/la:Možete vi pričati o svemu tome, ali jedna Sloboda sa višestruko manjim budžetom i lošijim uslovima je +8 ispred nas. To je realnost, a vi sad možete nabrajati do sutra, titulu će na kraju uzeti onaj ko ima najviše bodova, a ne onaj ko ima najmanje duga prema državi i dobavljačima.
recepivedik je napisao/la:jedan od rijetkih ako ne i jedini koji ima realan pogled na stvari kakve jesu u i oko FKS!Pitar6785 je napisao/la:Ja nemogu vjerovat da ovde vecina navija za FK SARAJEVO.
Idemo redom;
Titulu osvoili prije 7 godina
Dug 3.6 miliona maraka
500 clanova
Ekipa ni jednog jedinog igraca nismo imali da bi se mogo prodat za 350k €
Mafijasi bili direktori, presjednici
Duzni bili zukic,i njemu slicni
Skola fudbala za 20 godina izbacila jednog skora kojeg smo prodali za 0 km, i dzema za kojeg smo uzeli 260 k €
Za 20 godina osvoili smo 4 kupa i 2 titule (jedna od te dvije pod upitnikom)
Za 3 godine
Osvoili kup
Osvoili titulu
Vracen dug od 3.6 m km
Prodali igraca za 1.3 m €
Imamo otvorenu bazu prodaje igraca koji nisu na visokom nivou tipa barbaric, imamo moc da nedamo igraca dzaba tipa cimirota duljevica u slucaju da ih niko nekupi za ogromne novce il ce ostat il bit prodati cardif
Kamp u koji je ulozeno 4 m km
Ekipa koja je trenutno medu 3 sa kvalitetom
Akademija medu 2 najbolje u drzavi
Ljudi mamic koji je citavu hrvasku upregno da finansira dinamo, kriminalac i sve ostalo nije uradio za prve 3 godine koliko su ovi ljudi uradili.
Bosna je bjednicka drzava sa malim standardima gdje su politicari najveci kriminalci.
Ako uzmemo husica covjek je milioner ulozio je 2 m km u slobodu, i nakon 3 godine nit je vratio ni 5% duga, nit ima siguran klub vani nit ima ubjedljivo najaci tim u drzavi nit nista trenutno a tolika nervoza (2m km samo ulozio) napada na direktora psuje mater itd. Recimo da azmir godisnje u prikolice i kamione ulozi po milion $. Sta hocu da kazem jeste, lahko je reci sad nisu to oni uradili to je tan uradio platio. Milijardera dovesti u klub u drzavi kao sto je bosna je nemoguca misija, a posebno da ulozi 15m km u roku od 18 mjeseci.
Rezultati ove godine nejedu nam bas naruku (jos u igri za oba trofeja, igra ne obecava)al daj da budemo uz nase SARAJEVO 100% a ljudi ce koji vode klub procjenit za struku igrace jel to valja ili ne dali su zadovoljili ili ne.
Ovde svi pisu kao da su oni pametni od tana njegovih ljudi i dina i edisa, a vecina bi ovde prodali kucu da im neko nasteli poso u komunalnom.
Kad bi mi imali 10000 clanova i 10000 da kupi godisnju kartu na pocetku sezone, vjerovatno bi imali tim koji zadovoljavo nezahvalnu i nikad zadovoljnu publiku. Koja kosta klub preko 100 k km radi baklji i tih gluposti.
Psovoace, i pritisaknabijace necu ni komentarisat.
samo nastavi tako, klub se voli i podrzava uvijek, bilo je mnogo, nemjerljivo gore prije samo cetiri-pet godina, ali covjek ko covjek, zaboravan i nezahvalan.
podrska upravi, jesicu i igracima, igrajte, radite i stvarajte bolje i jace sarajevo, da uskoro izadjemo van okvira ove lige sto kvalitetom a isto tako organizacijom i renomeom, a kada(ako) ne ostvarite cilj, bilo to trojef(i) ovosezonski onda cemo razgovarati i donositi sud!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vidim da je namazan brate moj, samo me strah da nije namazan previse u nekim stvarima u kojima ne bi trebao biti. Ja bih vise da je on takticki namazan, pa da pocnu da igraju fudbala, a ne da se igraju sa nasim zivcima, da takticki nadmudri nekog trenera i njegovu ekipu. Podrska sutra i njemu i ekipi, a ako ispadnemo ne smijem ni zamisliti na sta ce ovo izaci.sekac je napisao/la:Jokere cijenim te kao brata i forumaša Ješa je namazaniji nego mnogi što misle vjeruj mi i taj odgovor je figurativan .joker90 je napisao/la:E svaka mu cast za ovo!"Rekao sam da ćemo gledati novo Sarajevo, ali na proljeće, koje još nije kalendarski počelo"Tako sam se od muke nasmijao da su me suze zalile, koliko god glupan lik bio, ovaj odgovor je nesto na cemu bi mu svaki trol na planeti pozavidio.
Evander je napisao/la:Kako su nam brzo pale ambicije i ocekivanja.PitarBordo je napisao/la:Možete vi pričati o svemu tome, ali jedna Sloboda sa višestruko manjim budžetom i lošijim uslovima je +8 ispred nas. To je realnost, a vi sad možete nabrajati do sutra, titulu će na kraju uzeti onaj ko ima najviše bodova, a ne onaj ko ima najmanje duga prema državi i dobavljačima.
Prije dvije godine da je rekao neko da ce biti ovako, svi bi ga napali.
Dobili smo kamp, rijesili se dugova, ali ostali smo bez kluba.
To ocito niko nece da vidi ili da prizna.
Prodajom kluba, ja sam se nadao da cemo odskociti iz ove zabokrecine. To bi bilo vrijedno toga da nekakv kinez vedri i oblaci nad naasim klubom.
Ovako, postajemo prcija nekom levatu kojeg zaboli za Sarajevo i koji ce samo brinuti da sto vise naplati od svoje investicije.
Ja Tana ne krivim, cisti posao, ali nas zalim.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ovo prezime nosi od 2. februara. Teško da će ga promijeniti.High je napisao/la:Odsad je Krampar.
Aldin je na aparatimajoker90 je napisao/la:E svaka mu cast za ovo!"Rekao sam da ćemo gledati novo Sarajevo, ali na proljeće, koje još nije kalendarski počelo"Tako sam se od muke nasmijao da su me suze zalile, koliko god glupan lik bio, ovaj odgovor je nesto na cemu bi mu svaki trol na planeti pozavidio.
Kakvih 15 milki bolan? Evo Sloboda nam nedostižna trenutno, nisu ni 10% od toga uložili, tj. možda im je to cijeli budžet tih 10% od toga. Mani bolan. To hoćeš da kažeš da smo toliki hadalji da nama treba 15m da uradimo ono za šta jednoj u našim očima "pišljivoj" Slobodi treba barem 10x manje? Pff, mani demagogije sviju ti.Pitar6785 je napisao/la:Evander je napisao/la:Kako su nam brzo pale ambicije i ocekivanja.PitarBordo je napisao/la:Možete vi pričati o svemu tome, ali jedna Sloboda sa višestruko manjim budžetom i lošijim uslovima je +8 ispred nas. To je realnost, a vi sad možete nabrajati do sutra, titulu će na kraju uzeti onaj ko ima najviše bodova, a ne onaj ko ima najmanje duga prema državi i dobavljačima.
Prije dvije godine da je rekao neko da ce biti ovako, svi bi ga napali.
Dobili smo kamp, rijesili se dugova, ali ostali smo bez kluba.
To ocito niko nece da vidi ili da prizna.
Prodajom kluba, ja sam se nadao da cemo odskociti iz ove zabokrecine. To bi bilo vrijedno toga da nekakv kinez vedri i oblaci nad naasim klubom.
Ovako, postajemo prcija nekom levatu kojeg zaboli za Sarajevo i koji ce samo brinuti da sto vise naplati od svoje investicije.
Ja Tana ne krivim, cisti posao, ali nas zalim.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Pa sta si ocekivo da ce tan ulozit 50miliona maraka u FK SARAJEVO u prvih 5 godina. A da u tom periodu ne zaradi ni 200 km. Nebudite smjesni. Mora ici korak po korak.
Kamp
Otplata duga
Stvorit dobar kostur igraca koji ce bit mlad i gdje ce bit odsteta za svakog tog igraca preko 1.5m €
Pa da se odradi par puta dobro evro takmicenje,
Pa da bude bar jedan igrac u prvi 11 A repke
I posle prodaje 5-8 igraca po 2.5 m € i vise. Tad ce FK SARAJEVO da bude medu 3 -4 kluba bivse eks yugoslavije.
A ako je tebi to sporo i zelis brze, uradi donaciju za klub od 15m €. I vjeruj bice brze nego ocekujes.
Nije Husic ukaljao ugled zato sto je rekao, nego Dino i kompanija zato sto su to radili i doveli se u takvu situaciju.Fudo je napisao/la:Treba se podrska dati FK Sarajevu, jer bice Jesica i krampara i ostali opet ali oni su prolazni. Ono sto mi je trn u oku i nemogu da predjem preko toga, je sto neki fapdzo ukalja ima Sarajeva, kao niko do sada, a nas Dinci haman pa se njemu izvinjava radi toga..Gdje je tuzba Dino??, ima nas kojim nemozes oci zamazati prebacivanjem sa teme?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.