FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nas najveci problem je sto se posle jednog ili dva losa rezultata stvara atmosfera linca pa to nema ni u madridu.Tacno je da se ima gresaka,recimo trebali smo se bolje pojacati za nastavak sezone ali jednostavno su bile neke prece stvari dosta se radilo prije svega na raskidima ugovora sa dosta igraca kako bi finansijski lakse disali.Mi se uglavnom borimo za oba trofeja svake godine i ako ne uspijemo ove sezone ne trebamo sve tjerati u pm,pa valjda sad ima neki red u klubu koji smo svi zeljeli ja vjerujem da je to tako i vjerujem da ljudi koji vode nas klub zele mu dobro.Druga je stvar sto mi nenormalno popizdimo na sve redom nakon par losih rezultata.I upravo je Jesic ne moze se sud jos nikakav donositi tu je 1000% upravu.Sutra abd po pobjedu svi zajedno i u niz dobrih rezultata.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Proklet smo narod, svi hoce uspjeh a niko da se uhvati posla i zasuce rukave. Ovi ljudi iz uprave njih 10ak su uradili ono sto niko nebi uradio. Prihvatili dugove i vratili klub u mirne luke. Klub je stabilan, kamp izradjen, imamo kvalitetan omladinski pogon. Osvojili dva trofeja za dvije godine i aBd ove jos jedan. A ovde se pise kako je akademija i kamp paravan za lopovske radnje. Pa hajde vi sto kritikujete sve oko Sarajeva izadjite javno da vas viidmo, ko ste i sta ste u zivotu. Ne mozete 20 KM da uplatite clanstvo, a pricate o nekakvoj promjeni uprave, smjeni trenera. Klub se voli i kad je najgori. Mi smo ga volili kad je Hilmo Gutic igrao, volimo ga dok igra Benko, volicemo ga kad bude igrao i Messi. Borusija Dortmund je bila pred gasenjem i gubi 0 5 na svom stadionu od Bajerna, ali ljubav ne prestaje. Zato sutra molim Vas sve, da popunimo dobro stadion, da damo punu podrsku igracima i klubu i upravi i slavimo aBd.Pitar6785 je napisao/la:Ja nemogu vjerovat da ovde vecina navija za FK SARAJEVO.
Idemo redom;
Titulu osvoili prije 7 godina
Dug 3.6 miliona maraka
500 clanova
Ekipa ni jednog jedinog igraca nismo imali da bi se mogo prodat za 350k €
Mafijasi bili direktori, presjednici
Duzni bili zukic,i njemu slicni
Skola fudbala za 20 godina izbacila jednog skora kojeg smo prodali za 0 km, i dzema za kojeg smo uzeli 260 k €
Za 20 godina osvoili smo 4 kupa i 2 titule (jedna od te dvije pod upitnikom)
Za 3 godine
Osvoili kup
Osvoili titulu
Vracen dug od 3.6 m km
Prodali igraca za 1.3 m €
Imamo otvorenu bazu prodaje igraca koji nisu na visokom nivou tipa barbaric, imamo moc da nedamo igraca dzaba tipa cimirota duljevica u slucaju da ih niko nekupi za ogromne novce il ce ostat il bit prodati cardif
Kamp u koji je ulozeno 4 m km
Ekipa koja je trenutno medu 3 sa kvalitetom
Akademija medu 2 najbolje u drzavi
Ljudi mamic koji je citavu hrvasku upregno da finansira dinamo, kriminalac i sve ostalo nije uradio za prve 3 godine koliko su ovi ljudi uradili.
Bosna je bjednicka drzava sa malim standardima gdje su politicari najveci kriminalci.
Ako uzmemo husica covjek je milioner ulozio je 2 m km u slobodu, i nakon 3 godine nit je vratio ni 5% duga, nit ima siguran klub vani nit ima ubjedljivo najaci tim u drzavi nit nista trenutno a tolika nervoza (2m km samo ulozio) napada na direktora psuje mater itd. Recimo da azmir godisnje u prikolice i kamione ulozi po milion $. Sta hocu da kazem jeste, lahko je reci sad nisu to oni uradili to je tan uradio platio. Milijardera dovesti u klub u drzavi kao sto je bosna je nemoguca misija, a posebno da ulozi 15m km u roku od 18 mjeseci.
Rezultati ove godine nejedu nam bas naruku (jos u igri za oba trofeja, igra ne obecava)al daj da budemo uz nase SARAJEVO 100% a ljudi ce koji vode klub procjenit za struku igrace jel to valja ili ne dali su zadovoljili ili ne.
Ovde svi pisu kao da su oni pametni od tana njegovih ljudi i dina i edisa, a vecina bi ovde prodali kucu da im neko nasteli poso u komunalnom.
Kad bi mi imali 10000 clanova i 10000 da kupi godisnju kartu na pocetku sezone, vjerovatno bi imali tim koji zadovoljavo nezahvalnu i nikad zadovoljnu publiku. Koja kosta klub preko 100 k km radi baklji i tih gluposti.
Psovoace, i pritisaknabijace necu ni komentarisat.
Molim vas da svatimo jednom Tan je večinski vlasnik kluba ne sumnjam ni sekunde da je poslao podršku ako ništa preko svog čovjeka koji je u upravi.Drugo pa je li vi mislite da je Ješić-Dino ili neko treči tjerao te igrače o kojima pričamo.Najviše je tu usrala mahala koliko sam se svađao za Bilbiju ili za Krstu ali dobro ok nisu više tu idemo dalje. Lićno znam kao i Kinošvra da je Ješa otjerao Puzigaću-Tatomirovića i Barića ostale nije.Sad ako se pitate zašto ostali pa otjerani su ovi stariji a skupi nisu perspektiva tako da je trebao i Benko biti otjeran ali jebu ga godine i on je daleko najskuplji naš igrač.Krste mi je jedino žao nije mi ni malo žao Stepanova-Ikandea-Meše-Purića ......... i ostalih.Sad što nisu dovedene adekvatne zamjene pa to je pitanje i za Tana i za Dinu i za Ješića a ne samo za nekog od njih ako je amiđa rekao ne dam igrajte sa time što imate ko može tu šta da uradi.Ješiću je najgore ne znam koji se sportista ne bi volio okititi trofejom ili trofejima a vezane mu ruke pokušao je sa Brazilcima bar koliko toliko ali ne ide jbg.Deni je došao đaba a mislim da i ovi Brazilci ne koštaju haman zaman nešto. Pokušalo se sa dovođenjem imena međutim neče da igraju u Bosni radije če završiti karijeru kao onaj iz Partizana Drinčić ćini mi se.Ibričić niko od vas ne zna da se nudio Sarajevu gledao sma lićno SMS naši ga odbili da li zbog para ili zbog mira u svlačionici ne znam ali dobro bi nam došao kao igrač ali kao bomba u svlačionici ne daleko mu kuća bila .Ovo može da potvrdi i Kinošvra. Eto kako stoje stvari sve ostalo je bilo skupo namirisali amiđine pare pa daj e sad ađo pipu zavrnuo pa nudi manje i onda iz inata odu ili u Želju ili u Zrinjski itd... ako neka im je sa srećom svima a ja volim Sarajevo volim Amiđu TANA volim upravu volim i trenera i igrače sve pa i Kramara makar ništa ne osvojili i Europe ne vidjeli (pu pu gluho bilo)opet ču voljeti svoje SARAJEVO. Pa ne zaboravite da mi imamo gazdu koji nas je izvukao iz govana trebali smo se ugasiti.I drago mi je što se hvala Bogu ne pita niko sa Foruma a ni mahala, trener če biti koga ađo izabere i tačka. Vi ste već otjerali Ješića i dovodite nekakve fuj ne ide to trener je mog Sarajeva i o njemu dok je tu sve naj treba a to sam govorio i za Jovića-Jarnija_Kodru-Husrefa -Dženu pa kad su otišli više ih ne spominjem.E tako treba biti u ustrojenom klubu bez dugova da se zna ko kosi a ko vodu nosi.Eto Tan če davati pare a mi ćemo tjerati trenere, igrače itd ma koja bi budala na to pristala.Naše je da volimo Sarajevo kupimo karte a ne đaba čuj može li na člansku znam da se nema ali za Sarajevo se mora imati ako ga volimo ako se ima za baklje i pravi se šteta klubu i plačaju se kazne e vala ko nema 3 ili 5 km nek se preispita koliko je odan klubu čuj 3km nikad jeftinije nije bilo vala.Hajmo sad navijati za naš klub i dati podršku i ovim momcima i treneru i upravi pa valjda nas i dragi Bog pogleda sutra ako ne idemo dalje šta se može.(izvinite na dužem textu )
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 14 mar 2016, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
ovom nemamo alternativu...FrancescoTotti je napisao/la:Zato svidjao vam se jesic ili ne, volili dinu ili ga mrzili, bilo hladno ili ne,SVI NA KOSEVO,PODRZIMO KLUB, NEDAJMO NA SARAJEVO!
Fudo je napisao/la:Jos samo fali da prodaju radovca, duljevica i benka, a dovedu nekog koji nije igrao fudbal godinama ili nekog kao Deni. To bi bas pokazalo kuda idemo kao klub, tj. masina za pare. Nadam se da nece biti tako i da ce doci neko istinsko pojacanje, a ne neki klinac u kojeg ulazemo samo da bi ga prodali bez nekog doprinosa u sportskom segmentu..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sta je uzrok lose atmosfere.
Losa igra
Los prelazni rok
Komsije imaju jacu ekipu
Price oko namjestanja
Sloboda na +8
Izgubili prvu utakmicu kupa
itd
Losa igra
Los prelazni rok
Komsije imaju jacu ekipu
Price oko namjestanja
Sloboda na +8
itd
-
- Kontakt:
jedan od rijetkih ako ne i jedini koji ima realan pogled na stvari kakve jesu u i oko FKS!Pitar6785 je napisao/la:Ja nemogu vjerovat da ovde vecina navija za FK SARAJEVO.
Idemo redom;
Dug 3.6 miliona maraka
500 clanova
Skola fudbala za 20 godina izbacila jednog skora kojeg smo prodali za 0 km, i dzema za kojeg smo uzeli 260 k €
Za 3 godine
Osvoili kup
Osvoili titulu
Vracen dug od 3.6 m km
Imamo otvorenu bazu prodaje igraca koji nisu na visokom nivou tipa barbaric, imamo moc da nedamo igraca dzaba tipa cimirota duljevica u slucaju da ih niko nekupi za ogromne novce il ce ostat il bit prodati cardif
Ljudi mamic koji je citavu hrvasku upregno da finansira dinamo, kriminalac i sve ostalo nije uradio za prve 3 godine koliko su ovi ljudi uradili.
Bosna je bjednicka drzava sa malim standardima gdje su politicari najveci kriminalci.
Ako uzmemo husica covjek je milioner ulozio je 2 m km u slobodu, i nakon 3 godine nit je vratio ni 5% duga, nit ima siguran klub vani nit ima ubjedljivo najaci tim u drzavi nit nista trenutno a tolika nervoza (2m km samo ulozio) napada na direktora psuje mater itd. Recimo da azmir godisnje u prikolice i kamione ulozi po milion $. Sta hocu da kazem jeste, lahko je reci sad nisu to oni uradili to je tan uradio platio. Milijardera dovesti u klub u drzavi kao sto je bosna je nemoguca misija, a posebno da ulozi 15m km u roku od 18 mjeseci.
Rezultati ove godine nejedu nam bas naruku (jos u igri za oba trofeja, igra ne obecava)al daj da budemo uz nase SARAJEVO 100% a ljudi ce koji vode klub procjenit za struku igrace jel to valja ili ne dali su zadovoljili ili ne.
Ovde svi pisu kao da su oni pametni od tana njegovih ljudi i dina i edisa, a vecina bi ovde prodali kucu da im neko nasteli poso u komunalnom.
Kad bi mi imali 10000 clanova i 10000 da kupi godisnju kartu na pocetku sezone, vjerovatno bi imali tim koji zadovoljavo nezahvalnu i nikad zadovoljnu publiku. Koja kosta klub preko 100 k km radi baklji i tih gluposti.
samo nastavi tako, klub se voli i podrzava uvijek, bilo je mnogo, nemjerljivo gore prije samo cetiri-pet godina, ali covjek ko covjek, zaboravan i nezahvalan.
podrska upravi, jesicu i igracima, igrajte, radite i stvarajte bolje i jace sarajevo, da uskoro izadjemo van okvira ove lige sto kvalitetom a isto tako organizacijom i renomeom, a kada(ako) ne ostvarite cilj, bilo to trojef(i) ovosezonski onda cemo razgovarati i donositi sud!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
TAKTIKA,NAPADACI SU NA 35 POSTO REALIZACIJE!Zip je napisao/la:Sta je uzrok lose atmosfere.
Losa igra
Los prelazni rok
Komsije imaju jacu ekipu
Price oko namjestanja
Sloboda na +8
itd
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
VIDIS DA SE CEKA DA SE ZABORAVI,MESCINI!Fudo je napisao/la:Je li na presu bilo sta o tuzbi??
Pa necemo braco valjda rusit klub koji toliko volimo radi remija protiv prijedora i potencijalno losom sezonom.
KLUB PODRZIMO PRUZIMO LJUBAV KLUBU i stanimo jedan uz drugog i pomozimo klub da ostvari sto bolji rezultat.
SARAJEVO VOLIMO malog zelju guzimo.
KLUB PODRZIMO PRUZIMO LJUBAV KLUBU i stanimo jedan uz drugog i pomozimo klub da ostvari sto bolji rezultat.
SARAJEVO VOLIMO malog zelju guzimo.
-
- Kontakt:
a ko si ti da odredjujes norme nekog 'kredita' dini selimovicu, dini koji je za klub dao vise nego sto cemo svi mi ikada!?adem993 je napisao/la:Dino je potrošio sve kredite onom šutnjom na prozivke onog fapovca,osramotio je ime kluba i nije ništa uradio po tom pitanju..zamazuju nam oči sa pismom podrške TAna...Dino i Ibrakovicu odlazite iz svetinje,položili ste svoje..MARŠ BAGRO!!!
dino, i iskljucivo dino je zasluzan za dolazak vincenta tana, njegovo ulaganje i njegov siguran ostanak u upravljackim strukturama kluba!
svetinja ostaje i nikada proci nece, ali takav ton prema covjeku koji je veci pitar od svakog od nas pojedinacno ne dolazi u obzir!
ibrakovic nije u strukturama kluba (bez da objasnjavam, mozes mi vjerovati na rijec ili ne)
sutra na kosevo, podrzimo momke, zgazimo provinciju!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napisao je vec neki Tuzlak to..hahaTMstrumf je napisao/la:I kad dođe proljeće i rezultati opet budu loši, Ješa će da pjeva "U meeeni jeeeeeeeeeseeeeeen jeeeee"
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Niko ne vidi koliko Jesic nekom smeta u nasoj drzavi , husic je stalno spominjao jesica i mediji sve lose o covjeu , ovdje dolaze padobranci i o jesicu lose a mi se zalijepili ... pa hucis govori kako jesic spominje vedrana avaz pomece jesicu , ovaj nije a rekao u vedranu ... mediji sve rade da jesica se ocrni ... nije sam problem jesica ko god preuzme sarajevo hajka krene na njega ....
Pitar6785 je napisao/la:Ja nemogu vjerovat da ovde vecina navija za FK SARAJEVO.
Idemo redom;
Dug 3.6 miliona maraka
500 clanova
Za 3 godine
Osvoili kup
Osvoili titulu
Vracen dug od 3.6 m km
Svaka ti je zlatna.Ako realno pogledamo stanje u klubu je i vise nego zadovoljavajuce i mnogi klubovi to samo mogu da sanjaju.Ima dosta gresaka u sportskom segmentu ali i to ce se popraviti siguran sam.
Sramota, to je u jednu ruku priznanje da je fapdzija mozda upravu.Sarajlijica1946 je napisao/la:VIDIS DA SE CEKA DA SE ZABORAVI,MESCINI!Fudo je napisao/la:Je li na presu bilo sta o tuzbi??
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- PitarBordo
- Kontakt:
Možete vi pričati o svemu tome, ali jedna Sloboda sa višestruko manjim budžetom i lošijim uslovima je +8 ispred nas. To je realnost, a vi sad možete nabrajati do sutra, titulu će na kraju uzeti onaj ko ima najviše bodova, a ne onaj ko ima najmanje duga prema državi i dobavljačima. 

Samo Saraj'vo.
Ne znam jarane...HeraklitMracni je napisao/la:Niko ne vidi koliko Jesic nekom smeta u nasoj drzavi , husic je stalno spominjao jesica i mediji sve lose o covjeu , ovdje dolaze padobranci i o jesicu lose a mi se zalijepili ... pa hucis govori kako jesic spominje vedrana avaz pomece jesicu , ovaj nije a rekao u vedranu ... mediji sve rade da jesica se ocrni ... nije sam problem jesica ko god preuzme sarajevo hajka krene na njega ....
Avaz je tariguz, to svi znaju, o njihovom novinarstvu ne treba trošiti riječi.
Do sada sam uvijek bio protiv smjene trenera. Čak nisam bio za to ni da se Jarni tjera, činjenicu da se stalo iza "klana" a ne iza Kodre smatram najvećom greškom ove uprave, a protiv Džene sam se okrenuo tek na kraju, i to više radi tog klana sa kojima je gajio jaranski odnos i pustio ih da se postave iznad kluba nego radi igre i rezultata.
Međutim, ja stvarno nisam odavno gledao gore Sarajevo nego ovo Ješićevo. Ludački okomit i odvratan fudbal, taktičke zamisli iz 1980, ubleharenje na svakom pressu, upitan izbor igračkog kadra, i na kraju i ono najvažnije... izostanak rezultata.
Mislim da Ješiću nije niko kriv nego sam on.
-
- Kontakt:
Iskreno se nadam da neće biti nikakvog prijenosa/streama sutrašnje tekme pa da nas bude što više protiv klošara, da im se krv u žilama zaledi kada zagrmimo...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
STA KAZE JESIC,"HOCES DA KAZES DA MI JE KRAMAR RODJAK" AHAHAHAHAH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.