Što majmun ne kaže kako su ušli u premier ligu,koliko para je nudjeno Lukavcu i Gračanici?Zip je napisao/la:Pa ljudi, tih 20 000KM je islo za utakmicu zadnjeg kola, izmedju nas i Slobode, ja sam siguran u to![]()
Nadam se da grijesim, al eto..
To suplju da se Husic nece prodati moze macku o rep okaciti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kontali Tana levatiti ibrak i kompanija,kulturno ostavku dao bez tjeranja!Cuj 50 igraca na platnom spisku jesu oni normalni!
Jesic narkoman, ebo ga onaj ko ga dovede. MRS iz SARAJEVA
Ekipa ce imati podrsku,uvijek ju je imala,ali Ješić i Selimović mislim da su je definitivno izgubili...danas je samo potvrdio kolika je ubleha,a time je i Uprava dokazala da je nesposobna davši podršku njemu. Još je Tan čini mi se to zacementirao i nama je trpiti i je8avati svoje zivce u narednim mjesecima/godinama...jer boli Tana tuki za prvu ekipu,bitno je samo da se puno para ne troši u istu,rezultat više-manje i da igra sto vise akademaca da bi se mogli prodati.Memara je napisao/la:Ma mi samo da imamo igru ostalo bi sve samo doslo, ovako tesko ali nema nam druge vec da im podrsku produzimo.zagorski je napisao/la:Definitivno!!!
Ješić je jedna velika ubleha i neka nam je Bog na pomoći i sa njim i sa ostalim ublehama tipa D.S.
Mislim da će vrlo brzo imati otvoreni rat sa navijačima...
Miodrag Jesic ostaje do kraja sezone, aBd ja se nadam i sljedecu da ce biti na klupi FKS.
Koliko se dusmana okomilo na nas.
LJUDI SAD TREBA PODRSKA KLUBU KAO NIKAD SMANJILI SU CIJENE ULAZNICA (skontali koliko je sati), DJECI DO 14 GOD. i DAMAMA BESPLATAN ULAZ!!
ZNACI SUTRA SVI SVI SVI NA KOSEVO, DA ZAJEDNICKIM SNAGAMA **** IZBACIMO IZ KUPA I DA ONAJ DEBELI POSLIJE UTAKMICE POCNE PRICATI KAKO SU OSTECENI, KAKO SMO IM OBECALI 100K, ALI ETO DINO GA IZRADIO!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
MIODRAG JESIC!!!!
Koliko se dusmana okomilo na nas.
LJUDI SAD TREBA PODRSKA KLUBU KAO NIKAD SMANJILI SU CIJENE ULAZNICA (skontali koliko je sati), DJECI DO 14 GOD. i DAMAMA BESPLATAN ULAZ!!
ZNACI SUTRA SVI SVI SVI NA KOSEVO, DA ZAJEDNICKIM SNAGAMA **** IZBACIMO IZ KUPA I DA ONAJ DEBELI POSLIJE UTAKMICE POCNE PRICATI KAKO SU OSTECENI, KAKO SMO IM OBECALI 100K, ALI ETO DINO GA IZRADIO!
MIODRAG JESIC!!!!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Radi Tana neko treba na Kosevo?Memara je napisao/la:"Vicent Tan daje punu podršku Miodragu Ješiću i rukovodstvu i klubu FK Sarajevo"
Zato svi na Kosevo i podrzimo klub!
Ja na Kosevo idem radi Sarajeva.
Tan i ne zna ko je Jesic. Ovom supljom Selimovic nam samo daje do znanja da je Sarajevo privatni klub jednog covjeka i da se mi tu nista ne pitamo. Da mozemo negodovati koliko zelimo, bit ce onako kako oni kazu.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ma slazem se ja, uprava tjera neki svoj inat ali sa jako pogresnim trenerom sto je najgore.zagorski je napisao/la:Ekipa ce imati podrsku,uvijek ju je imala,ali Ješić i Selimović mislim da su je definitivno izgubili...danas je samo potvrdio kolika je ubleha,a time je i Uprava dokazala da je nesposobna davši podršku njemu. Još je Tan čini mi se to zacementirao i nama je trpiti i je8avati svoje zivce u narednim mjesecima/godinama...jer boli Tana tuki za prvu ekipu,bitno je samo da se puno para ne troši u istu,rezultat više-manje i da igra sto vise akademaca da bi se mogli prodati.Memara je napisao/la:Ma mi samo da imamo igru ostalo bi sve samo doslo, ovako tesko ali nema nam druge vec da im podrsku produzimo.zagorski je napisao/la:Definitivno!!!
Ješić je jedna velika ubleha i neka nam je Bog na pomoći i sa njim i sa ostalim ublehama tipa D.S.
Mislim da će vrlo brzo imati otvoreni rat sa navijačima...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Da je kako probuditi se na kraju sezone kad jesic ode,nemam ja snage gledati sve ovo!Plus vidi se da su ljuti,sutra ce se zalijetati kao sivonje!A znamosvi da je ljut covjek najguplji!Abd do prolaska u polufinale!
Zadnja izmjena: Sarajlijica1946, dana/u 14 mar 2016, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
SVI NA KOŠEVO, IGRA 3. TIM LIGE 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kao sto reko, da dodje **** Murinjo, nama bi bio debil od trenera. Dajte podrsku, djeca nam se smiju zboj mijenjanja trenera svakog ''mjeseca''.
Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
Ako racunamo da krecemo iz pocetka i da u narednih devet utakmica osvojimo 25/27 bodova (x u derbiju) da nebudem preambiciozan
i pogledamo raspored mislim da titula ne moze biti izgubljena pogotovu ako bi kone dobile u Tuzli .
Mislim da je Zrinja prije favorit nego ovi iz Tuzle.Sloboda pored kona ima Siroki(koji sebi ne moze dozvoliti 2 sezone zaredom bez europe),nas,u predzadnjem kolu i Zrinju u zadnjem.Mislim da se i dalje titula moze itekako racunati

Mislim da je Zrinja prije favorit nego ovi iz Tuzle.Sloboda pored kona ima Siroki(koji sebi ne moze dozvoliti 2 sezone zaredom bez europe),nas,u predzadnjem kolu i Zrinju u zadnjem.Mislim da se i dalje titula moze itekako racunati

FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Ma ne vec da nam trenutno nema druge osim podrske Sarajevu.Evander je napisao/la: Radi Tana neko treba na Kosevo?
Tan i ne zna ko je Jesic. Ovom supljom Selimovic nam samo daje do znanja da je Sarajevo privatni klub jednog covjeka i da se mi tu nista ne pitamo. Da mozemo negodovati koliko zelimo, bit ce onako kako oni kazu.
Ovo je jedan davnasnji post navijaca Partizana o Ješiću,koji je @joker90 sinoc postavio,vrijedi se podsjetiti:
''Prvo dođe, potpiše dobar ugovor, prvo što uradi, rastjera par prvotimaca, zbog nediscipline. Onda obavezno priključi 4-5 mladih igrača i počne ih gurati. Prvi prelazni rok, počne dovoditi svoje igrače, svi potpisuju ugovore 2+, a sve pod pričom da se njemu niko ne smije miješati u posao. Odmah počne kuhati s upravom kluba, jer počne tražiti igrače koji se ne mogu dovesti i počne odbijati igrače koje mu drugi preporuče. Onda krene s pričom da mu se miješaju u rad, da on ne može raditi od Uprave, obično se to poklopi s pokojim lošim rezultatom, on počne pričati kontra Uprave u medijima i ide noga-trans. I njemu i njegovim igračima, uz naravno isplatu ugovora do kraja.''
''Prvo dođe, potpiše dobar ugovor, prvo što uradi, rastjera par prvotimaca, zbog nediscipline. Onda obavezno priključi 4-5 mladih igrača i počne ih gurati. Prvi prelazni rok, počne dovoditi svoje igrače, svi potpisuju ugovore 2+, a sve pod pričom da se njemu niko ne smije miješati u posao. Odmah počne kuhati s upravom kluba, jer počne tražiti igrače koji se ne mogu dovesti i počne odbijati igrače koje mu drugi preporuče. Onda krene s pričom da mu se miješaju u rad, da on ne može raditi od Uprave, obično se to poklopi s pokojim lošim rezultatom, on počne pričati kontra Uprave u medijima i ide noga-trans. I njemu i njegovim igračima, uz naravno isplatu ugovora do kraja.''
Evander je napisao/la:Radi Tana neko treba na Kosevo?Memara je napisao/la:"Vicent Tan daje punu podršku Miodragu Ješiću i rukovodstvu i klubu FK Sarajevo"
I bolje da se nista ne pitamo znamo kako je bilo dok su razni Brace Hadziosmanovici i ostali likovi sjedili u skupstini.Dobro je da je Dino napomenuo da nema mahale i da se mahala nece nista pitati.Nase je da placamo clanarino,da idemo na tekme i da dajemo podrsku.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
Iz ove price o taktikama, sutra igramo 4 - 4 - 1 i Radovac
Salu na stranu, sutra cemo vidjet jedno novo Sarajevo
Hocu da se tjesim i zdravo! I Uzecemo i titulu i kup.. Eto vam sad... I nisam ni na kakvim drogama..

Salu na stranu, sutra cemo vidjet jedno novo Sarajevo

Hocu da se tjesim i zdravo! I Uzecemo i titulu i kup.. Eto vam sad... I nisam ni na kakvim drogama..

IDEMO PONOVO!
Ma slazem se ja, uprava tjera neki svoj inat ali sa jako pogresnim trenerom sto je najgore.[/quote]
Po tvom u zadnjih 3-4 godine smo imali puno losih trenera..
Nama nikad udovoljiti Boze dragi.
Miodrag Jesic je za ovu ligu BABO pasa moj, kad dodje kraj ja i ti porazgovaramo o Jesicu i kakve je rezultate sve ukupno imao i sta je osvojio, do tad ššš!
Po tvom u zadnjih 3-4 godine smo imali puno losih trenera..
Miodrag Jesic je za ovu ligu BABO pasa moj, kad dodje kraj ja i ti porazgovaramo o Jesicu i kakve je rezultate sve ukupno imao i sta je osvojio, do tad ššš!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
I kad budemo tavorili godinama u sredini tabele, kad Europe godinama ne budemo vidjeli, kad nam se najtalentovanija djeca budu prodavala sa 17 godina, a klub nece vidjeti ni eura, ni tad necemo moci negodovati jer smo prrivatna prcija nekakvog azijata kojeg zaboli za Sarajevo.Majkl je napisao/la:Evander je napisao/la:Radi Tana neko treba na Kosevo?Memara je napisao/la:"Vicent Tan daje punu podršku Miodragu Ješiću i rukovodstvu i klubu FK Sarajevo"
I bolje da se nista ne pitamo znamo kako je bilo dok su razni Brace Hadziosmanovici i ostali likovi sjedili u skupstini.Dobro je da je Dino napomenuo da nema mahale i da se mahala nece nista pitati.Nase je da placamo clanarino,da idemo na tekme i da dajemo podrsku.
MartinSco je napisao/la:Iz ove price o taktikama, sutra igramo 4 - 4 - 1 i Radovac![]()
Salu na stranu, sutra cemo vidjet jedno novo Sarajevo![]()

ŠTA SE OVO DEŠAVA
PodrzavamRuleHz je napisao/la: Po tvom u zadnjih 3-4 godine smo imali puno losih trenera..

Amer Dupovac!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.