FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 23 okt 2010, 22:38

Ipak ja ne bih dao ukrajinkama da mi pridju Presjedniku gdin Blekicu,nedo Bog imati SIDU pa da ostanemo bez njega.
Njega bi zadovoljilo kranje na grbavici strumfeta :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 23 okt 2010, 22:39

evo ih opet se sjatili na ovu temu ..sigurno su sve floureescentne trenerke rasprodane....... :mrgreen: :mrgreen:

kujo,inace strucni lazov....kaze BIZNIS I SAMO BIZNIS! :mrgreen: :mrgreen:
BLEKIC KAZE :ja sam hordas,pitar....

dovidjenja prijatno i drzite gace sutrA :mrgreen: :mrgreen:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 okt 2010, 22:40

johnnyHZ je napisao/la:evo ih opet se sjatili na ovu temu ..sigurno su sve floureescentne trenerke rasprodane....... :mrgreen: :mrgreen:

kujo,inace strucni lazov....kaze BIZNIS I SAMO BIZNIS! :mrgreen: :mrgreen:
BLEKIC KAZE :ja sam hordas,pitar....

dovidjenja prijatno i drzite gace sutrA :mrgreen: :mrgreen:
Nek pricvrste halterima :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 23 okt 2010, 22:41

Hajde dosta je. Uhvaćeni su u laži, i završena priča. Hajmo malo o tekmi.
Našim momcima će biti teško bez podrške ali mislim da će sutra z.guziti one srbijance u plavim dresovima.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 23 okt 2010, 22:44

prigoda je napisao/la:Hajde dosta je. Uhvaćeni su u laži, i završena priča. Hajmo malo o tekmi.
Našim momcima će biti teško bez podrške ali mislim da će sutra z.guziti one srbijance u plavim dresovima.
eno srbijance, pa jeste li toliko jadni sviju vam
ARSENIJEVIC musliman bosnjo ???
Za zivot cijeli!

1987NEDA
Kontakt:

Post Postao/la 1987NEDA » 23 okt 2010, 22:45

i sta ima kod vas,jeli i vi jedva cekate derbi hahahahahhahahahahahahahha :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 okt 2010, 22:48

al je vrhunac gadjenja postignut kad je papa strumf usporedio instituciju derbija sa svojom kafanom...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 23 okt 2010, 22:49

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
prigoda je napisao/la:Hajde dosta je. Uhvaćeni su u laži, i završena priča. Hajmo malo o tekmi.
eno srbijance, pa jeste li toliko jadni sviju vam
ARSENIJEVIC musliman bosnjo ???
Nije i on je srbijanac. Zato sam napisao one u plavim dresovima. Što ti to smeta? I vi prozivate naše crnogorce pa šta. Nema ovo veze s nacionalizmom bolan, smiri se.

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 23 okt 2010, 22:49

Ja prognoziram da će ga sutra Hilmaga zabiti glavom prilikom nabacivanja lopte iz kuta.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 23 okt 2010, 22:49

Kako si samo lud! Jarane prvo gledaj svoju avliju pa onda pljuj po komsijinoj avliji! Zeljo je uvijek bio multietnicki klub i uvijek ce i biti! U Zelji ce uvijek igrati i Bosnjaci, Srbi i Hrvati, a isto to vlada i na juznoj tribini gdje cemo uvijek biti svi isti, srcem vezani samo za plavu boju bez obzira da li neko bio musliman, pravoslavac ili katolik! Ovaj ti je post nidje veze, kad i sam znas da u istom tvom sarajevu igraju igraci poput Vucine Scepanovica, Branislava Arsenijevica, Mirka Todorovica da dalje ne nabrajam... Pozdrav

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 23 okt 2010, 22:50

ONI ĆE POPITI PIĆE ..... majku im obojici , evo sad gledah ovj FACE TO FACE i puko sam ko tromblon I MI I VI SMO SAMO PARE PARE I OPET PARE.A ja danima nespavam zbog DERBIJA drago mi ko malom djetetu a oni o PARAMA ko će u minus a ko u plus.......... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Jer si JEDAN JEDINI...........

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 23 okt 2010, 22:51

dr.van nostrand je napisao/la:al je vrhunac gadjenja postignut kad je papa strumf usporedio instituciju derbija sa svojom kafanom...
gadite se ispred LED-a udarajte glavom u njeg poslije poraza, al sutra poslije tekme, nemojte beze sr.a.t.i ovde
Za zivot cijeli!

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 23 okt 2010, 22:51

Pirke_TM87 je napisao/la:
Kako si samo lud! Jarane prvo gledaj svoju avliju pa onda pljuj po komsijinoj avliji! Zeljo je uvijek bio multietnicki klub i uvijek ce i biti! U Zelji ce uvijek igrati i Bosnjaci, Srbi i Hrvati, a isto to vlada i na juznoj tribini gdje cemo uvijek biti svi isti, srcem vezani samo za plavu boju bez obzira da li neko bio musliman, pravoslavac ili katolik! Ovaj ti je post nidje veze, kad i sam znas da u istom tvom sarajevu igraju igraci poput Vucine Scepanovica, Branislava Arsenijevica, Mirka Todorovica da dalje ne nabrajam... Pozdrav
Uključi mozak, sjeti se prozivanja tipa "crnogorci"

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 23 okt 2010, 22:56

prigoda je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
Uključi mozak, sjeti se prozivanja tipa "crnogorci"
GLUP SI !!
CAO !!
Za zivot cijeli!

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 23 okt 2010, 23:03

ThE_mAnIaCs_1987-pametan si i z.ajeban. Ti si pravi engleski huligan, em pametan em strah i trepet za navijače u BiH, a možda i šire. Raja čuvajte se ovog ThE_mAnIaCs_1987, istući će nas.Argumentima ili šakama, svejedno je ali će nas istući. A tek mu je tlinaest godina. Kakva će to tek konjina biti kada poraste.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 23 okt 2010, 23:08

prigoda je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987-pametan si i z.ajeban. Ti si pravi engleski huligan, em pametan em strah i trepet za navijače u BiH, a možda i šire. Raja čuvajte se ovog ThE_mAnIaCs_1987, istući će nas.Argumentima ili šakama, svejedno je ali će nas istući. A tek mu je tlinaest godina. Kakva će to tek konjina biti kada poraste.
bra'o bra'o nisam ja nikakav strah i trepet za navijace, nit mi je tlinest godina, nego druze glupa ti je prica realno o tim srbijancima, kojih ima i kod jednih i kod drugih, i jedni i drugi su multietnicki klubovi, a ti ih ovde spominjes u negativnom kontekstu
Za zivot cijeli!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 23 okt 2010, 23:40

JA čU VAZDA BITI HORDAŠ, VAZDA BITI PITAR, I VAZDA ČU SLUŠATI ONO ŠTO MOJI NAVIJAČI GOVORE JER SAM ODATLE DOŠAO...

ovo je COVJEK ...gospodin....hvala ti Boze sto imamo ovakvog covjeka u upravi....sutra da poderemo ih na rusevini pa da duboko u noc slavimo...danas smo pokazali na treningu KOLIKO SMO VELIKI!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

rookye
Kontakt:

Post Postao/la rookye » 23 okt 2010, 23:46

Ja neznam kako se pojedinci ne umore od ovih glupih prepucavanja. Brate usrali su derbi iz ovih.. ili onih razloga :!: :?: . Jedina... prava... istinska utakmica u drzavi i od nje su napravili cirkus. Sta misle koliko ce karta biti za jug iduce godine na Kosevu i koliko ce karata dobiti ....i tako u nedogled. Neznam ciji su to hirovi :?: i ko se to hoce da posere na VJECITI DERBI. Pozz.

rookye
Kontakt:

Post Postao/la rookye » 23 okt 2010, 23:52

Kad nisam uz tebe,
srce mi se steze,
sve lijepo iz djetinjstva za tebe me veze.

Oni ce samo da naskode sebi,
nemogu da nam brane da pjevamo tebi.

Ljubav prema SARAJEVU od svega je jaca,
jer svi smo mi sa SJEVERA braca.

SARAJEVO LJUBAVI MOJA.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 23 okt 2010, 23:52

taj vas zuljo i amar osim su ga unistili ba prepali se ljudi... vidi se da im je pobjeda vaznija od obraza...**** tu upravu i sad tek timijevci vide da su zuji i ostalima asmo biznis i nista vise...umjesto da se navija da se uziva oni nesto serendaju...a jedno sigurno znam da mi necemo pasti na njihov nivo ba... I KAD TESKO JE I KAD REDAS PORAZE PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE, I KAD TI BUDU SVI LEDJA OKRENULI UVIJEK CE SJEVER TVOJ ZA TEBE GINUTI!!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, nedimmmm1337 i 13 gostiju.