Njega bi zadovoljilo kranje na grbavici strumfeta

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nek pricvrste halterimajohnnyHZ je napisao/la:evo ih opet se sjatili na ovu temu ..sigurno su sve floureescentne trenerke rasprodane.......![]()
![]()
kujo,inace strucni lazov....kaze BIZNIS I SAMO BIZNIS!![]()
![]()
BLEKIC KAZE :ja sam hordas,pitar....
dovidjenja prijatno i drzite gace sutrA![]()
eno srbijance, pa jeste li toliko jadni sviju vamprigoda je napisao/la:Hajde dosta je. Uhvaćeni su u laži, i završena priča. Hajmo malo o tekmi.
Našim momcima će biti teško bez podrške ali mislim da će sutra z.guziti one srbijance u plavim dresovima.
Nije i on je srbijanac. Zato sam napisao one u plavim dresovima. Što ti to smeta? I vi prozivate naše crnogorce pa šta. Nema ovo veze s nacionalizmom bolan, smiri se.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:eno srbijance, pa jeste li toliko jadni sviju vamprigoda je napisao/la:Hajde dosta je. Uhvaćeni su u laži, i završena priča. Hajmo malo o tekmi.
Našim momcima će biti teško bez podrške ali mislim da će sutra z.guziti one srbijance u plavim dresovima.
ARSENIJEVIC musliman bosnjo ???
Kako si samo lud! Jarane prvo gledaj svoju avliju pa onda pljuj po komsijinoj avliji! Zeljo je uvijek bio multietnicki klub i uvijek ce i biti! U Zelji ce uvijek igrati i Bosnjaci, Srbi i Hrvati, a isto to vlada i na juznoj tribini gdje cemo uvijek biti svi isti, srcem vezani samo za plavu boju bez obzira da li neko bio musliman, pravoslavac ili katolik! Ovaj ti je post nidje veze, kad i sam znas da u istom tvom sarajevu igraju igraci poput Vucine Scepanovica, Branislava Arsenijevica, Mirka Todorovica da dalje ne nabrajam... Pozdravprigoda je napisao/la:Hajde dosta je. Uhvaćeni su u laži, i završena priča. Hajmo malo o tekmi.
gadite se ispred LED-a udarajte glavom u njeg poslije poraza, al sutra poslije tekme, nemojte beze sr.a.t.i ovdedr.van nostrand je napisao/la:al je vrhunac gadjenja postignut kad je papa strumf usporedio instituciju derbija sa svojom kafanom...
Uključi mozak, sjeti se prozivanja tipa "crnogorci"Pirke_TM87 je napisao/la:Kako si samo lud! Jarane prvo gledaj svoju avliju pa onda pljuj po komsijinoj avliji! Zeljo je uvijek bio multietnicki klub i uvijek ce i biti! U Zelji ce uvijek igrati i Bosnjaci, Srbi i Hrvati, a isto to vlada i na juznoj tribini gdje cemo uvijek biti svi isti, srcem vezani samo za plavu boju bez obzira da li neko bio musliman, pravoslavac ili katolik! Ovaj ti je post nidje veze, kad i sam znas da u istom tvom sarajevu igraju igraci poput Vucine Scepanovica, Branislava Arsenijevica, Mirka Todorovica da dalje ne nabrajam... Pozdravprigoda je napisao/la:Hajde dosta je. Uhvaćeni su u laži, i završena priča. Hajmo malo o tekmi.
GLUP SI !!prigoda je napisao/la:Uključi mozak, sjeti se prozivanja tipa "crnogorci"Pirke_TM87 je napisao/la:Kako si samo lud! Jarane prvo gledaj svoju avliju pa onda pljuj po komsijinoj avliji! Zeljo je uvijek bio multietnicki klub i uvijek ce i biti! U Zelji ce uvijek igrati i Bosnjaci, Srbi i Hrvati, a isto to vlada i na juznoj tribini gdje cemo uvijek biti svi isti, srcem vezani samo za plavu boju bez obzira da li neko bio musliman, pravoslavac ili katolik! Ovaj ti je post nidje veze, kad i sam znas da u istom tvom sarajevu igraju igraci poput Vucine Scepanovica, Branislava Arsenijevica, Mirka Todorovica da dalje ne nabrajam... Pozdravprigoda je napisao/la:Hajde dosta je. Uhvaćeni su u laži, i završena priča. Hajmo malo o tekmi.
bra'o bra'o nisam ja nikakav strah i trepet za navijace, nit mi je tlinest godina, nego druze glupa ti je prica realno o tim srbijancima, kojih ima i kod jednih i kod drugih, i jedni i drugi su multietnicki klubovi, a ti ih ovde spominjes u negativnom kontekstuprigoda je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987-pametan si i z.ajeban. Ti si pravi engleski huligan, em pametan em strah i trepet za navijače u BiH, a možda i šire. Raja čuvajte se ovog ThE_mAnIaCs_1987, istući će nas.Argumentima ili šakama, svejedno je ali će nas istući. A tek mu je tlinaest godina. Kakva će to tek konjina biti kada poraste.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, nedimmmm1337 i 13 gostiju.