Ma na Fuluriju mislimremA1 je napisao/la:Halali nisam u toku. Zar mi imamo predsjednika Saveza?Wandelanoite je napisao/la:Sta ocekujes od ovakvog saveza pa ovdje treba sve promijeniti. Predsjednik saveza covjek koji vodi igrace da igraju za Srbiju, a selektor u16 repke covjek koji savjetuje djecu da uopste ne igraju za nas.edinjo-bih je napisao/la:sve sto moze kasnije biti ekstra klasa ljudi iz njihovog saveza dovode. naravno ne (samo) iz patriotizma, vec da bi kasnije imali udjela u njihovim transferima u velike klubove. a nasi niti imaju patriotizma, niti sluha da rano prepoznaju velike talente a kamoli razuma da razmisljaju jos dalje (tj u ekonomskom smislu)...
da to je taj radovanovic
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Zar nije taj Fulurija nagovorio Ilica da igra za Srbiju?
-
- Kontakt:
Jeste i poslije toga postavljen za predsjednika pa je prije 2,3 mjeseca podnio ostavku zbog porodičnih problema.Vucevich je napisao/la:Zar nije taj Fulurija nagovorio Ilica da igra za Srbiju?
MES QUE UN CLUB!
Grci vode protiv Finaca 16 razlike na poluvremenu. Krizamo se s izuzetno jakom grupom. Ocigledno su Slovenci najbolja opcija. Valjda smo u stanju uzeti ova dva meca do kraja, a poprilicno sam siguran da ce Slovenci biti 4. u svojoj grupi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sad Finci igraju egal, nema gotovih utakmicakobe24 je napisao/la:Grci vode protiv Finaca 16 razlike na poluvremenu. Krizamo se s izuzetno jakom grupom. Ocigledno su Slovenci najbolja opcija. Valjda smo u stanju uzeti ova dva meca do kraja, a poprilicno sam siguran da ce Slovenci biti 4. u svojoj grupi.

Po kladionicama smo veliki favoriti danas, 1.1 kvota. Ali bili su i Francuzi jucer..
Hajmo momci po drugu pobjedu
Hajmo momci po drugu pobjedu

A s' kim se ukrštamo u 1/4 finalu, kako sam i napisao?Jakobsen91 je napisao/la:Ukrstamo se sa grupom C.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kupe nam sve krnjatke
Imam osjecaj da su ova djeca suterski bolja ekipa od seniora 

Nije to nikakav osjecaj, to je istinaFederer17 je napisao/la:Imam osjecaj da su ova djeca suterski bolja ekipa od seniora

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Campara opet suterski spreman. Najavio sam Sikiraša Jučer, kad ne ide na silu poeni će sami doći. Danas uopšte ne sili i lagano 7poena za 3-4 minuta. Fino izgledamo ne panicimo.
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- legenda reala
- Kontakt:
Nekako smo spori u ofanzivi, patimo se sa prenosenjem lopte i moramo bolje kontrolisati skok
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jankovic nevjerovatno spor, trom, nezainteresovan. Mali soldo kratak, poprilicno spor i nejak. Najbolja petorka definitivno Sani - Adi - Adzic - Njegos - Omerovic.
Ovo je kao uvijek, u svakom uzrastu, niko ne zna da brani sut za 3
Kolko mrzim nas mentalitet frajerski , pobjedimo francuze oni oderu latvijce 40 razlike koji su lako dobili ove i evo patnja zasad
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Francuzi su danas gađali tricu 57%.paulus je napisao/la:Kolko mrzim nas mentalitet frajerski , pobjedimo francuze oni oderu latvijce 40 razlike koji su lako dobili ove i evo patnja zasad
A ko ono reče Adzic nula bodova?
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Adžić super, gdje igra mali?
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Bacamo previse lakih kontri u bunar...smirit u drugom 

najbolja petorka bez Cerkezovica ?Federer17 je napisao/la:Jankovic nevjerovatno spor, trom, nezainteresovan. Mali soldo kratak, poprilicno spor i nejak. Najbolja petorka definitivno Sani - Adi - Adzic - Njegos - Omerovic.