Buffon - dobar naš stari Gigi, mačka od golmana
Licht - špartao po običaju, solidno odrađen posao
Barzagli - opet ću ponoviti ''moderni'' Iuliano
Bonucci - imao groznih grešaka i napucavanja, podsjetio me na svoje ''bravure'' od prošle sezone
Chiellini - par puta ga ona Cuardado pretrčao k'o dijete iako je i on pružio solidu
Pepe - kad bi manje driblao i više dodavao bio bi Marchisio u starijem izdanju
Pirlo - slaba utakmica za njega, dobro su ga markirali i tukli, pasovi mu danas nisu bili otrovni kao inače
Marchisio - nije bio loš iako smo od njega navikli bolje
Vidal - borio se trčao, oduzimao lopte i pao u drugom poluvremenu
Vučinić - pružio dobru partiju, željan igre i borbe, imao par šuteva iz kojeg smo i poveli
Matri - bio na pravom mjestu a u dva navrata mogao i morao bolje reagovati, nije nivo Cobre a da li će postati dubiozno je
Quagliarela - šteta za povredu nije mi jasno kako puče kost onako, koliko sam udaraca golom rukom u vugla primio pa nije pucala...
De Ceglie - malo igrao kao i Marrone
Očito je da ova pauza nije najbolje ''legla'' ekipi. Patili smo se meni se čini najviše do sada u prvenstvu. I teren je istini za volju bio težak, nakvašen i nezahvalan za igru. Lošije smo odigrali u nastavku, igrači Leccea su ''vezli'' sitni vez a naši se gubili. Bonucci je u x navrata bez potrebe ispucavao loptu kao i Chiellini, ono onako nije moglo ići i nadamo se da će Conte igračima ''objasniti'' da kod rezultata 0:1 se protivnik mora razvući, ići na posjed, ne dati im loptu, u par navrata je bilo i panike - kad je Pasquato zategao ja sam legao na pod, vidio sam je u mreži...
Sreća je danas bila saveznik ali neće uvijek...
Ni ja nisam bio za Boriella ali već kad je došao bujrum i sretno da ti bude ... zabij deset komada ako budeš igrao do kraja i niko sretniji od mene
FORZA JUVE! Iduće kolo samo pobjeda protiv Cagliarija