Znam. Sjecam se toga kao da je jucer biloBarcelona tad jaca bila nego danas,Chelsea isto jak,Bayern u finalu....ne znam o kakvim neutralizovanim rivalima ti govoris
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jbg onda razmisli kad pisesJuveArena je napisao/la:Znam. Sjecam se toga kao da je jucer biloBarcelona tad jaca bila nego danas,Chelsea isto jak,Bayern u finalu....ne znam o kakvim neutralizovanim rivalima ti govoris
@AmicidiNessuno
niko nije trazio tvoje misljenje
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- AvantiSignora
- Kontakt:
Da te nema morali bi te izmisliti 
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

O ucescima u LP
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Ovo je za period od kad navijaš za Intersanjingr je napisao/la:
O ucescima u LP
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 13 feb 2013, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
gojzerica
- Kontakt:
a to se fudbal prati od '06?
Ja ne znam ali po meni broj primljenih golova zavisi prvenstveno od odbrane i golmana.Kako sada moze te govriti za Marquinhosa da je dobar a Roma primila 45 golova u 24 utakmiceElLoco7 je napisao/la:Marquinhos ako nastavi ovako da se razvija za par sezona ce biti u vrhu sto se tice stopera. Chelsea, City i Barca se vec motaju oko njega ali nadam se da nema nista od toga.
za tvoju info. od 1999-tePadovan je napisao/la:Ovo je za period od kad navijaš za Intersanjingr je napisao/la:
O ucescima u LP![]()
![]()
FORZA INTER!
FORZA INTER!
potpis i pečatKobeMVP je napisao/la:Ja ne znam ali po meni broj primljenih golova zavisi prvenstveno od odbrane i golmana.Kako sada moze te govriti za Marquinhosa da je dobar a Roma primila 45 golova u 24 utakmiceElLoco7 je napisao/la:Marquinhos ako nastavi ovako da se razvija za par sezona ce biti u vrhu sto se tice stopera. Chelsea, City i Barca se vec motaju oko njega ali nadam se da nema nista od toga., samo je Pescara primila vise, o kakvoj kvaliteti prijatelju ti pricas
, Inter je primio 29 sto je za 16 golova manje. Odbrana Rome je skoro na nivou Pescare. Juan je odlican igrac, jeste da mu fali iskustva ali covjeku je prva sezona,ali lik je pa mogu reci najbrzi stoper serie A, nabildan samo jos iskustva u odbrani i to je to.A to kao City ,Barca ... mani se te price
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ovo je period kada je poceo vidati cudne objekte, inace ostatku svijeta poznato pod imenom trofeji, oko vitrina Intera koje se pojave svakih 50 godina 
Alessandro Del Piero !
Moraš malo više da gledaš Seriju A da bi doneo ovakav neki sud. Objasniću ti, kako Inter igra ? Ziheraški, Strama gurne Guarina, Kambijasa i Gargana u vezu, igrači kojima je primarni zadatak destrukcija jer im je kreativnost strani pojam, dakle da se obezbedi, pa ako Kasano nešto gore napravi napravi, ako ne, dobra i nula. Tako smo viđali da npr. jedan Torino dominira na Meaci, da protiv jedne Parme Inter ne napravi krštenu šansu itd. Naravno da će tim u takvom sistemu primati manje golova od sistema koji je Zeman forsirao u Romi. Ono što je on tamo radio je all-attack fudbal, svi u napad, tako imamo i najefikasniji tim lige i u tim okolnostima odbrana se dosta puta ostavlja na milost i nemilost. + Goikoiče krimnalni na golu i eto ti te tvoje statistike.KobeMVP je napisao/la:Ja ne znam ali po meni broj primljenih golova zavisi prvenstveno od odbrane i golmana.Kako sada moze te govriti za Marquinhosa da je dobar a Roma primila 45 golova u 24 utakmiceElLoco7 je napisao/la:Marquinhos ako nastavi ovako da se razvija za par sezona ce biti u vrhu sto se tice stopera. Chelsea, City i Barca se vec motaju oko njega ali nadam se da nema nista od toga., samo je Pescara primila vise, o kakvoj kvaliteti prijatelju ti pricas
, Inter je primio 29 sto je za 16 golova manje. Odbrana Rome je skoro na nivou Pescare. Juan je odlican igrac, jeste da mu fali iskustva ali covjeku je prva sezona,ali lik je pa mogu reci najbrzi stoper serie A, nabildan samo jos iskustva u odbrani i to je to.A to kao City ,Barca ... mani se te price
I još nešto ne poredimo mi ovde odbrane Intera i Rome, bolja je Interova, već kvalitet Markinjosa i Hunana i evo prođe 20 postova samo je jedan lik napisao nešto konkretno o Huanu, a to je da podseća po borbenosti na Kjelinija, ostalo je da se pojavljuje lik koji piše postove u rangu deteta od 12. godina a kapiram i da nema više. Pazi post "pečat i potpis"
No ajde nije poenta foruma da se mi ovde prozivamo, već da napišemo ako imamo nešto pametno, a ne samo da pišemo po svaku cenu samo da bi nešto pisali.
I sve ti fino isprica al zaboravi dodati,dodje Strama i zg*uzi staru ku*vu u po TorinaBrajkula je napisao/la:Moraš malo više da gledaš Seriju A da bi doneo ovakav neki sud. Objasniću ti, kako Inter igra ? Ziheraški, Strama gurne Guarina, Kambijasa i Gargana u vezu, igrači kojima je primarni zadatak destrukcija jer im je kreativnost strani pojam, dakle da se obezbedi, pa ako Kasano nešto gore napravi napravi, ako ne, dobra i nula. Tako smo viđali da npr. jedan Torino dominira na Meaci, da protiv jedne Parme Inter ne napravi krštenu šansu itd. Naravno da će tim u takvom sistemu primati manje golova od sistema koji je Zeman forsirao u Romi. Ono što je on tamo radio je all-attack fudbal, svi u napad, tako imamo i najefikasniji tim lige i u tim okolnostima odbrana se dosta puta ostavlja na milost i nemilost. + Goikoiče krimnalni na golu i eto ti te tvoje statistike.KobeMVP je napisao/la:Ja ne znam ali po meni broj primljenih golova zavisi prvenstveno od odbrane i golmana.Kako sada moze te govriti za Marquinhosa da je dobar a Roma primila 45 golova u 24 utakmiceElLoco7 je napisao/la:Marquinhos ako nastavi ovako da se razvija za par sezona ce biti u vrhu sto se tice stopera. Chelsea, City i Barca se vec motaju oko njega ali nadam se da nema nista od toga., samo je Pescara primila vise, o kakvoj kvaliteti prijatelju ti pricas
I još nešto ne poredimo mi ovde odbrane Intera i Rome, bolja je Interova, već kvalitet Markinjosa i Hunana i evo prođe 20 postova samo je jedan lik napisao nešto konkretno o Huanu, a to je da podseća po borbenosti na Kjelinija, ostalo je da se pojavljuje lik koji piše postove u rangu deteta od 12. godina a kapiram i da nema više. Pazi post "pečat i potpis"![]()
I sve ti fino isprica al zaboravi dodati,dodje Strama i zg*uzi staru ku*vu u po Torina
No ajde nije poenta foruma da se mi ovde prozivamo, već da napišemo ako imamo nešto pametno, a ne samo da pišemo po svaku cenu samo da bi nešto pisali.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- Contentissimo
- Kontakt:
a zaboravljas kako ga je Juve "suknuo" shinteru 2x prosle sezonesanjingr je napisao/la:I sve ti fino isprica al zaboravi dodati,dodje Strama i zg*uzi staru ku*vu u po Torina
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Čestitke Mr. Beanu na tome, kruna sezone svakako.
Ipak je lakše sa Conteom nego sa silnim Hajdukom.
Ipak je lakše sa Conteom nego sa silnim Hajdukom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Da l ima smisla da ti odgovorim uopšte na ovo ?sanjingr je napisao/la:I sve ti fino isprica al zaboravi dodati,dodje Strama i zg*uzi staru ku*vu u po Torina
Ja ovde o kvalitetu dva igrača ti mi ovako odgovoriš
A što se konkretno tematike Juve Vs Inter trenutno tiče, pa daj čoveče okreni se oko sebe, samo ću ti to reći
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne vrijedi ti da se s njim raspravljaš. Treba momak prvo da sa sobom raščisti neke stvari pa da onda nauči i kako da komunicira normalno s drugim ljudima. Socijalizacija mu nije jača strana.Brajkula je napisao/la:Da l ima smisla da ti odgovorim uopšte na ovo ?sanjingr je napisao/la:I sve ti fino isprica al zaboravi dodati,dodje Strama i zg*uzi staru ku*vu u po Torina
Ja ovde o kvalitetu dva igrača ti mi ovako odgovoriš![]()
A što se konkretno tematike Juve Vs Inter trenutno tiče, pa daj čoveče okreni se oko sebe, samo ću ti to reći
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Po meni je Juan izuzetno perpektivan stoper i jedan od rijetkih u Interu za koje mogu reći da definitivno ima potencijala, obzirom da oni često hvala svoje mlade igrače, a malo njih je za visoke domete.
Pokretan je i brz, skočan je i solidne tehnike. Neke stvari će usput učiti, kao što su pravovremeno postavljanje, čitanje igre, tu može napredovati i steći rutinu, ali definitivno ima potencijal i po meni je već sad dosta pokazao.
Inter je trebao ostaviti Livaju, ima i u njemu materijala.
Pokretan je i brz, skočan je i solidne tehnike. Neke stvari će usput učiti, kao što su pravovremeno postavljanje, čitanje igre, tu može napredovati i steći rutinu, ali definitivno ima potencijal i po meni je već sad dosta pokazao.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Druže, svašta pomislim, lepote mi. Istripujem se nekada da gledam sasvim drugu ligu. Ono ok rivalitet postoji na relaciju Juve i Inter, normalno, ali da se oni nešto po kvalitetu sada porede sa nama je ravno smehu, pa malo je reći da smo za klasu ispred, a svako iole objektivan kapira da Juventusu ne gine dominacija narednih godina jer smo realno najorganizovaniji klub na čizmi, a pored toga imamo i najjači tim, tim kompetentan da se bori za najveće domete i u jednom jačem takmičenju nego što je Serija A, Ligi Šampiona. Svašta ću ovde pročitati, iznenađujem se iz dana u dan...L'Avvocato je napisao/la:Ne vrijedi ti da se s njim raspravljaš. Treba momak prvo da sa sobom raščisti neke stvari pa da onda nauči i kako da komunicira normalno s drugim ljudima. Socijalizacija mu nije jača strana.
- Contentissimo
- Kontakt:
pojedine osobe zive u svijetu FM-a i misle da se stanje moze promijeniti preko noci kao na Fm-u, e pa ne ide to tako lako dragi moji...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
I ja sam rekao da je perspektivan, tačnije da ima predispozicije da bude solidan igrač. Ali poenta moje priče je da je MArkinjos perspektivniji, prelistaš postove i vidiš argumente koje sam napisao i koji brane moju tvrdnju, da se ne ponavljamSarajevo1946 je napisao/la:Po meni je Juan izuzetno perpektivan stoper i jedan od rijetkih u Interu za koje mogu reći da definitivno ima potencijala, obzirom da oni često hvala svoje mlade igrače, a malo njih je za visoke domete.