njemu pod hitno treba zabraniti dolazak u 16 m stalno napravi faul u napaduxaviesta je napisao/la:Kako me onaj Pique iritira to je strasno jbt

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
njemu pod hitno treba zabraniti dolazak u 16 m stalno napravi faul u napaduxaviesta je napisao/la:Kako me onaj Pique iritira to je strasno jbt
I opet zabija cesce od Ibre (dok je ovaj igro za Barcu)nemanja je napisao/la:njemu pod hitno treba zabraniti dolazak u 16 m stalno napravi faul u napaduxaviesta je napisao/la:Kako me onaj Pique iritira to je strasno jbt
Nisam ja taki lošPortillo je napisao/la:Ma stipu ti to bolan, nas Patetico nije pobjedio 11. godina, a historia se continuaDo el klasika jedino se kiksa bojim u Bilbau...
Vi u narednoj protiv Hetafea (Parejo, Codina, Torres, Mosquera - Michel) pa onda Villareal... tu ako ne kiksate onda ne znam... nista, vidjecemo, nisam se odreko titule ni nakon Riazora pa tako necu ni makar u zadnjem kolu da imate 4 boda vise, ocekivo bi da ce vas diskvalifikovat
Ibra je znao ubost kad je trebaloPortillo je napisao/la:I opet zabija cesce od Ibre (dok je ovaj igro za Barcu)nemanja je napisao/la:njemu pod hitno treba zabraniti dolazak u 16 m stalno napravi faul u napaduxaviesta je napisao/la:Kako me onaj Pique iritira to je strasno jbtAl aj, dace njemu Shakira veceras, nema brige
Ako mislis na Real, uboo je i ovaj kad je trebaloxaviesta je napisao/la: Ibra je znao ubost kad je trebalo
I to se desi jednom u pet godina, al na tvoju nesrecu a moju srecu, zadnji X desio se 2009-teLeader je napisao/la: Nisam ja taki lošSolomunsko rješenje na Calderonu: podjela plijena
jos mu zabijes nos ko biciklo na parkinguTZ_BoY je napisao/la:@Blanco
sto nestavis sliku zidana na avatar i to sa zadnje strane
Krkić je ušao umjesto Pedra kojeg se ozljedili u 12 minutu, a nemamo drugog špica osim njega na klupi - nažalost.bparena je napisao/la:Stalno ponavljam - Krkic out. Adriano s lijevog krila centrira desnom nogom. Koji ce vrag onda na tom mjestu. Stabilan ko puls 70-ogodisnjeg starca. Sad odlican - sad nula.
100% si upravu mogu dobiti samo male klubove tipa Racing, Real Madrid ...D1n0 je napisao/la:Ma ovaj Barcelona je overrated
On jedino moze pobijediti protiv mali klubove kosto Racing, Arsenal i Patetico
Jasta je. A kad budu igrali protiv reala opet ce samo peticu zabiti. MizernoD1n0 je napisao/la:Ma ovaj Barcelona je overrated
On jedino moze pobijediti protiv mali klubove kosto Racing, Arsenal i Patetico
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.