FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kadeti pobjedili 5:0,juniori 3:2,Borac.Juniori sest puta precku pogodili.
- champions1921
Jeli igrao onaj Dino Hasanovic kod juniora i kakav je bio?? Kako je Behram odigrao??FKZ1921 je napisao/la:Kadeti pobjedili 5:0,juniori 3:2,Borac.Juniori sest puta precku pogodili.
BUDI ŽELJO !!!
- ficobahtic
- Kontakt:
http://****.com/kadeti-zelje-deklas ... njalucane/" onclick="window.open(this.href);return false;
Behram izgleda dobar bio opet..
Behram izgleda dobar bio opet..

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Obzirom da sam bio na tekmi ne poznajem sve igrace, ali kod nas od juniora bi izdvoji 9, 7, 16 i golmana 69.Ostalo nista specijalno. U Borcu imaju tri igraca koja su jako dobra 7, 5 i 10. Dobra utakmica Borac 2 puta vodio.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ćutahija je sa brojem 69, biće on izuzetan golman ako Bog da 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Strasan golaman, vladar svog prostora i jako dobro komunicira sa odbranom, ono sto bas nemamo u prvom timu.shzna je napisao/la:Ćutahija je sa brojem 69, biće on izuzetan golman ako Bog da
ono vrlo malo što sam ja gledao me oduševilo. momak je mangup. super talenat.
Predpioniri pobijedili sarajevo na kosevu , dobar dan pravo 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
posto nam treba stoper treba li bi zaganjati onog momka sto je igrao u leotaru nikolu prebiracevica. odlican stoper gledao sam ga par puta i bas ono sto bi nama trebalo samo ne znam gdje sad igra?
a zna li iko je li struka stigla formirati kakvo mišljenje o asanoviću?
i ako jeste kakvo je?
i ako jeste kakvo je?
Coric dobio crveni, ne igra u srijedu protiv nas
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FKŽ !
dobra stvar. svejedno su jači, ali malo manje su jači 

Prijatelju struka jos ceka neku prijateljsku tekmu da ga vidi na djelu pa da odluci. Moje viđenje tog igraca jeste da za svoju visinu ima lijepu tahniku zadnjeg igraca i brzo se oslobađa lopte. Dobar u vazdusnim duelima, ali ono sto je problem jeste nesprema, tako iako ostane na njega racunati drugu polusezonu.ChWilla je napisao/la:a zna li iko je li struka stigla formirati kakvo mišljenje o asanoviću?
i ako jeste kakvo je?
Biće zeznuto sa Širokim, strašno su zatvorili Sarajevo, ekipu koja je stvarala brdo šansi u većini utakmica, a večeras su imali jednu ili dvije dobre prilike. Definitivno se ne smije jurcati, jer ako naša odbrana bude konstantno pod pritiskom, moglo bi se završiti veoma loše po nas.
Težak posao za Adžema.
Težak posao za Adžema.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
oni bogami drukčije misle
ma nije nikakva novost ni pamet da će biti teško i da su ljudi u ovom trenutku bolji od nas. ali ne pobijedi uvijek bolji.

ma nije nikakva novost ni pamet da će biti teško i da su ljudi u ovom trenutku bolji od nas. ali ne pobijedi uvijek bolji.
fazon je sto u sarajevu imaju dva igraca koja kad zatvoris zavrsio si utakmicu. a to sa nama nece biti slucaj jer nemamo takvih igraca, svi su tu negdje a mi znamo igrati s sirokim. optimistican sam i mislim da mozemo dole do nerijesenog..nisu oni svemirski brod kao sto se pise, sarajevo ih je napadalo i prije gola i poslije gola, samo sto sarajevo nema realizaciju, izvikan tim sto posto.Virtu4l je napisao/la:Biće zeznuto sa Širokim, strašno su zatvorili Sarajevo, ekipu koja je stvarala brdo šansi u većini utakmica, a večeras su imali jednu ili dvije dobre prilike. Definitivno se ne smije jurcati, jer ako naša odbrana bude konstantno pod pritiskom, moglo bi se završiti veoma loše po nas.
Težak posao za Adžema.
Crveni sto je dobio Coric u Sirokom je dobra stvar ta nas. Pored toga, teska su utakmicu imali, puno tezu nego mi, a nama su dvojica odmarala koji su standardni. Nadam se da ce nas olako shvatiti jer smo primili 3 gola od najgore ekipenu ligi i da cemo muski odigrati i izvuci dobar rezultat tipa 1:1.Elegant je napisao/la:Siroki je odlican bice bas tesko u srijedu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Sretan 54. rođendan najboljem fudbaleru Željezničara svih vremena Mehmedu Meši Baždareviću 

Grbavica naš je Hram!!!
-
- Kontakt:
autsajder smo u kupu dole protiv njih realno... ali nadam se najboljem. VTŽ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"