FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
u širokom svakako moramo stati defanzivnije. neka igraju tomo i eldar, ili tomo i enis.
nisam upratio da je to ta cura što je uzela zlato na paraolimpijskim igrama, al' uvijek je na utakmicama.
nisam upratio da je to ta cura što je uzela zlato na paraolimpijskim igrama, al' uvijek je na utakmicama.
Virtu4l je napisao/la:Memija i D. Sadiković moraju pauzirati jednu utakmicu zbog kartona.
Ma juce smo utakmicu trebali zavrsit bez zutog kartona, nije bilo nikakve potrebe za grubljim startovima, panikom, nervozom...al haj, u BL umjesto njih se vracaju Tomic i Stanic, a protiv Sirokog smo kompletni.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
prenose li se ti kartoni na kup ili mogu igrati u sirokom, a odmaraju u BL ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Prenose se na široki igraju u BL...znači Memija i Sadiković igraju u BL!ZZtop10 je napisao/la:prenose li se ti kartoni na kup ili mogu igrati u sirokom, a odmaraju u BL ?
Nije istina !U kup takmicenje se prenose samo crveni karton iz prvenstva,a zuti ne!Velahalve je napisao/la:Prenose se na široki igraju u BL...znači Memija i Sadiković igraju u BL!ZZtop10 je napisao/la:prenose li se ti kartoni na kup ili mogu igrati u sirokom, a odmaraju u BL ?
Bez Memije i Sadikovica u Banja Luci.
Upravo tako, samo se crveni kartoni prenose na ostala takmičenja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jedno je sigurno iz ovakvih utakmica se moze mnogo vise izvuci pouka nego iz utakmice u kojoj si slavio 1-0.Drugo i ne manje tacno je ono sto je Adzem rekao prije tekme da ne mozemo nikoga pobjediti sa pola snage, ispostavilo se da je tako i ekipa se dodatno potrosila umjesto da lagano privedemo utakmicu kraju.U svakom slucaju cudna jako cudna utakmica.Moje misljenje je da je odbrana jako, jako losa iz jednog razloga nije ne uigranost nego stoperski par koji moze igrati zajedno Kosoric je dobar igrac ali mi izgleda da nema s kim! Boganovic se gubi a Zeljkovic je totalno dekocentrisan i pored toga mi izgleda da oni jednostavno ne mogu igrati u paru.Dobri stoperi vjeruju jedan drugom jer jednostavno stvore takav odnos kod nas Kosoric cisti lopte izpred Zeljkovica jer je proslu tekmu pokusao graditi loptu i tako dobismo gol i jos mora stvari uglavnom ova ekipa sa stoperom kako Bog zapovjeda i zadnjim veznim kandidat za titulu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jel to kup sad u srijedu prije Bajrama?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Jeste,mi igramo u 18:30 bice prenos na herc.live,ako ljudi nadju sponzora za taj mecshzna je napisao/la:Jel to kup sad u srijedu prije Bajrama?

Ja sam mislio da je prva tekma tek poslije Bajrama.arelinho je napisao/la:Jeste,mi igramo u 18:30 bice prenos na herc.live,ako ljudi nadju sponzora za taj mecshzna je napisao/la:Jel to kup sad u srijedu prije Bajrama?
Jel revanš odmah 7 dana kasnije? Hvala na informacijama
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
22.10. revansshzna je napisao/la:Ja sam mislio da je prva tekma tek poslije Bajrama.arelinho je napisao/la:Jeste,mi igramo u 18:30 bice prenos na herc.live,ako ljudi nadju sponzora za taj mecshzna je napisao/la:Jel to kup sad u srijedu prije Bajrama?
Jel revanš odmah 7 dana kasnije? Hvala na informacijama

@pile87
Ma ispada i Kosorić, ne zna se ko je gori! Evo pogledaj gol na utakmici sa Zrinjskim ... http://youtu.be/K4-vtDbsFgI?t=28s, u jednostavnoj promjeni pravca ispade ko iz tramvaja, mat pozicija za Zrinjski!
Jedino, od svih koji mogu tu igrati, najviše liči na štopera. Zeljković je desni bek a Bogdanović je fulio sport, trebao je odbojku porbat´.
Treba nama dva nova štopera, jedan obavezno. Molim boga
da taj Asanović bar liči na štopera, mada na https://www.youtube.com/watch?v=40eORXSHu3M (na kojem se ne vidi mnogo) i nije neka pljačka al´, to nije mjerilo, možda ubodemo sa njim, može igrati i defanzivnog veznog.
Stanić - Zeljković - Kosorić - Kvesić Najbolje što imamo! Treba forsirati ne bi li se uigrali, bili bi bar 30% bolji ...
Ma ispada i Kosorić, ne zna se ko je gori! Evo pogledaj gol na utakmici sa Zrinjskim ... http://youtu.be/K4-vtDbsFgI?t=28s, u jednostavnoj promjeni pravca ispade ko iz tramvaja, mat pozicija za Zrinjski!

Stanić - Zeljković - Kosorić - Kvesić Najbolje što imamo! Treba forsirati ne bi li se uigrali, bili bi bar 30% bolji ...
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 28 sep 2014, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Velicina kluba nije samo u rezultatima i trofejima.Virtu4l je napisao/la:
Željo!
(nije da nemamo i to ali eto, da naglasim

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
moze li neko tacno reci ko su bili asistenti kod nasih golova sinoc?
prvi: nad bajicem penal?
drugi: turkovic?
treci: ko je dodao bajicu?
cetvrti: bucan?
peti: ko je dodao bajicu?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Zadnji je namjestio eldar,a prvo bajin mislim sadikovic.mada je najljrpsa akcija bila kad je varea uposlio bajica u prvom a onse spetljao.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- bistrikboy
- Kontakt:
1.tako jejovanmaksimovic je napisao/la:moze li neko tacno reci ko su bili asistenti kod nasih golova sinoc?
2.tako je
3.Nedo
4.tako je
5.Hasanovic
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Šta bi nama odgovaralo u današnjem derbiju, vjerovatno neki remi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Remi ili pobjeda Sirkog! Koji do kraja ima jos da kiksa a pitarima bi bilo vozdra kad je titula u pitanju!Virtu4l je napisao/la:Šta bi nama odgovaralo u današnjem derbiju, vjerovatno neki remi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Vidim pojedinci ovdje spominju titulu, ili jesenju titulu...
Ne znam na osnovu cega tako nesto mogu pricati, a i unositi neodmjerena ocekivanja prema nasoj trenutnoj ekipi. Za titulu je potrebno dosta toga konstantnost, znanje, kvalitet, uigranost, srce, snaga i sreca... Mi trenutno imamo srce 100%, znanje manje -vise, kvalitet nam je u izgradnji...
Imamo najslabiju i najneozbiljniju ekipu u zadnjih 5godina koja usput receno najljepse igra(ne oslanjamo se na prekide i pojedinca niti na kondiciju od 75.min do 90.min.gdje smo prije slamali protivnike.) pored nasih slabosti, konkurencija je nikad jaca, tu prvenstveno mislim na super kvalitetni Siroki, odlicni Zrinjski, i bogato Sarajevo sa prenatrpanim rosterom kvaliteta koji trenutno sebe preklapaju u kvaliteti jer na jednu poziciju "spica" konkurise 5odlicnih napadaca(Benko,Velkoski,Bilbija,Okic,Bekic)
Mada oni sebe ponistavaju jer ne mogu svi igrati pa onda ih rasporede po neprirodnim pozicijama.nevazno.
A osim ekipa koje ciljaju titulu tu je i ostala nikad ozbiljnija konkurencija za mjesta od 4. do 7.pozicije. Borac,Olimic,Velez...
Mi ne mozemo upisati unaprijed 3boda ni protiv Celika a ne protiv ovih nabrojanih...
Zato mi je glupo citati o tituli, na kraju krajeva to nije ni cilj nas ove godine, prvenstveni cilj je afirmacija mladih igraca iz nase skole i europa. Dakle 4.mjesto i sve ok. Sve iznad je super.
Ali velika ocekivanja vode nezadovoljstvu, to nam nije potrebno. Moramo znati svoje mogucnosti, talenat ekipe je neupitan, Sadikovic,Memija, Bajic... Ali nisu to izgradjeni igraci koji su vec recimo u Sirokom i Zrinjskom.
I oni imaju pravo na greske a mi cemo ih morati trpiti...i to bez pogovora.
A ako bljesnu pa ukljuce se u borbu za titulu i to treba ispratiti bez pritiska(koliko se moze).
Mislim, treba skontati dal si podrska ili stetis svome klubu.
Ne znam na osnovu cega tako nesto mogu pricati, a i unositi neodmjerena ocekivanja prema nasoj trenutnoj ekipi. Za titulu je potrebno dosta toga konstantnost, znanje, kvalitet, uigranost, srce, snaga i sreca... Mi trenutno imamo srce 100%, znanje manje -vise, kvalitet nam je u izgradnji...
Imamo najslabiju i najneozbiljniju ekipu u zadnjih 5godina koja usput receno najljepse igra(ne oslanjamo se na prekide i pojedinca niti na kondiciju od 75.min do 90.min.gdje smo prije slamali protivnike.) pored nasih slabosti, konkurencija je nikad jaca, tu prvenstveno mislim na super kvalitetni Siroki, odlicni Zrinjski, i bogato Sarajevo sa prenatrpanim rosterom kvaliteta koji trenutno sebe preklapaju u kvaliteti jer na jednu poziciju "spica" konkurise 5odlicnih napadaca(Benko,Velkoski,Bilbija,Okic,Bekic)
Mada oni sebe ponistavaju jer ne mogu svi igrati pa onda ih rasporede po neprirodnim pozicijama.nevazno.
A osim ekipa koje ciljaju titulu tu je i ostala nikad ozbiljnija konkurencija za mjesta od 4. do 7.pozicije. Borac,Olimic,Velez...
Mi ne mozemo upisati unaprijed 3boda ni protiv Celika a ne protiv ovih nabrojanih...
Zato mi je glupo citati o tituli, na kraju krajeva to nije ni cilj nas ove godine, prvenstveni cilj je afirmacija mladih igraca iz nase skole i europa. Dakle 4.mjesto i sve ok. Sve iznad je super.
Ali velika ocekivanja vode nezadovoljstvu, to nam nije potrebno. Moramo znati svoje mogucnosti, talenat ekipe je neupitan, Sadikovic,Memija, Bajic... Ali nisu to izgradjeni igraci koji su vec recimo u Sirokom i Zrinjskom.
I oni imaju pravo na greske a mi cemo ih morati trpiti...i to bez pogovora.
A ako bljesnu pa ukljuce se u borbu za titulu i to treba ispratiti bez pritiska(koliko se moze).
Mislim, treba skontati dal si podrska ili stetis svome klubu.
- champions1921
@tu i tamo
Inače su Velkoski, Okić, Bekić i Bilbija došli u Sa iz prvorazrednih evropskih ekipa pa su vrijedni nekog strahopoštovanja..Ne bih ja Baju dao ni za jednog od tih nabrojanih.. Previše su oni navikana i ispropagirana ekipa..
Naravno da se mi ne trebamo zavaravati da možemo do titule ove godine ali uz jednog dobrog stopera i zadnjeg veznog na zimu ravnopravno bi se borili za vrh tabele..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Inače su Velkoski, Okić, Bekić i Bilbija došli u Sa iz prvorazrednih evropskih ekipa pa su vrijedni nekog strahopoštovanja..Ne bih ja Baju dao ni za jednog od tih nabrojanih.. Previše su oni navikana i ispropagirana ekipa..
Naravno da se mi ne trebamo zavaravati da možemo do titule ove godine ali uz jednog dobrog stopera i zadnjeg veznog na zimu ravnopravno bi se borili za vrh tabele..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], NeSamSafetee i 38 gostiju.