FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 14 mar 2016, 09:57

molotovljev je napisao/la:
Zip je napisao/la:Dino je direktor kluba, i kao takav snosi potpunbu odgovornost oko prica o namjestanju i premijama.
Mogli su na puno bolji nacin tih 20 000KM iskoristiti.. Podijeliti izm,edju nasih igraca, dati juniorima i kadetima, pa zasto ne i dozvoliti nize cijene ulaznica za navijace.. Bla bla bla

Nismo svi isti fala bogu, ja imam svoj stav vi imate svoj.
Ja mu halalit necu :)
Izvini, možda je do mene, ali ja pojma nemam šta si ti sa ovim htio da kažeš.
Da snosi odgovornost oko priča rekla-kazala? Nemoj više molim te.

Sad ce ti on reci pa nasao se sa njim u Parku Princeva.I ja sam sto puta izaso sa nekom trebom pa ne mora znaciti i da sam guzio.Ne kontam Dino treba da da ostavku zato zbog price "rekla kazala" i mi treba da povjerujemo nekom poslije godinu dana u nelogicnu pricu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 mar 2016, 10:05

ReufHerco je napisao/la:Svaka čast i Dini, Edisu i ostalim i uprave, ali sav njihov trud bi bio uzaludan da Fedja Kusturica nije blizak prijatelj sa Vincentom Tanom. Tom covjeku treba stope da ljube svi iz uprave. Sjetite se kako je prosla akcija gdje se trebalo medju bolesnicima za bordo bojom skupiti 2 miliona KM. Ne znam da li se i 100.000 skupilo. Svi napori i planovi Bordo prijatelja bi pali u vodu da Fedja nije smuntao svoga druga da odvoji malo iz dzepa i ulozi u nas. Dakle nisu ni Dino ni Edis nezamijenjivi uopste...
Ali pazi ti argumenta: sav njihov trud bi bio uzaludan da Feđa nije završio Tana. Njihov trud nije bio uzaludan, to je istina,
sve ostalo su šuplje priče. I da, šta mislite da li bi Tan pristao da ulaže u FKS da nije sa druge strane imao ove ljude koje bi
kao vi tjerali.
F.K.SARAJEVO

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 14 mar 2016, 10:05

hz1987 je napisao/la:ja nisam za smjene. kasno je sada za to jer je jos 9 kola do kraja.

meni se svidja ovaj pristup - trener=menadzer (on bira, on dovodi u skladu sa mogucnostima kluba, on odgovara za rezultate). sacekati kraj sezone i ovu filozofiju nastaviti sa novi trenerom. dosta je bilo vise petljanja kojekakvih polumenadzera, kafandzija i hostaplera. prvi macici se u vodu bacaju (a to je jesic). kad se suskalo da bi mogao sjesti na klupu, moj prvi komentar je bio (zasto trenera koji se ne moze nigdje zadrzati duze od godine) i bio sam u pravu. e sad kad su ga doveli, nek zavrsi sto je poceo, a upravi preporucujem da vec sad pocnu traziti novog koji ima neke reference i duzi angarzaman u nekom klubu. kad shvate da su trener i golaman pola ekipe, shvatice i kako se dolazi do titula.
I bio si u pravu , mislim iz Mianmara trenera dovest koji je gledo amaterski fudbal tamo cak i za nase prilike. Treba menadzer imat svoj izbor igraca u tom se slazem , ali treba neko ko ima pregled situacije oko nasih liga , koji moze pokupit najbolje i vidjeti sta je najbolje ovdje i zadrzati. Ja ne mofu da vjerujem da Jesic ima ikakvo opravdanje da najboljeg strjelca lige drzi na klupi radi Cezara koji stvarno al stvarno nista nije pokazao.i Ova taktika je otalno nejasna . ovo nije 442 . Svaki put kad izgubimo loptu imamo 4 igraca naprjed dvojicu u sredini koji ne mogu pokrit sve to , pa tako svaka ekipa lako dolazi pred nas gol jer se branimo sa 6 igraca.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 14 mar 2016, 10:11

ReufHerco je napisao/la:Svaka čast i Dini, Edisu i ostalim i uprave, ali sav njihov trud bi bio uzaludan da Fedja Kusturica nije blizak prijatelj sa Vincentom Tanom. Tom covjeku treba stope da ljube svi iz uprave. Sjetite se kako je prosla akcija gdje se trebalo medju bolesnicima za bordo bojom skupiti 2 miliona KM. Ne znam da li se i 100.000 skupilo. Svi napori i planovi Bordo prijatelja bi pali u vodu da Fedja nije smuntao svoga druga da odvoji malo iz dzepa i ulozi u nas. Dakle nisu ni Dino ni Edis nezamijenjivi uopste...
Ali pazi ti argumenta: sav njihov trud bi bio uzaludan da Feđa nije završio Tana. Njihov trud nije bio uzaludan, to je istina,
sve ostalo su šuplje priče. I da, šta mislite da li bi Tan pristao da ulaže u FKS da nije sa druge strane imao ove ljude koje bi
kao vi tjerali.
Ja ih ne tjeram. Neka ih jer realno ne vidim ko bi bolji mogao sada doci umjesto njih. Al da su zamijenjivi, jesu itekako.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 14 mar 2016, 10:11

Jao kako me nerviraju ovi nasi navijaci koji su nasjeli na pricu onog sisatog papka! Od sutra krece njihov sunovrat, zivotom se kunem...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 mar 2016, 10:13

Zip je napisao/la:Dino je direktor kluba, i kao takav snosi potpunbu odgovornost oko prica o namjestanju i premijama.
Mogli su na puno bolji nacin tih 20 000KM iskoristiti.. Podijeliti izm,edju nasih igraca, dati juniorima i kadetima, pa zasto ne i dozvoliti nize cijene ulaznica za navijace.. Bla bla bla

Ja evo nisam "nasjeo" na priču, ono što ja znam za sigurno - ostaviti ću za sebe.
Ali ako već se gura priča ta to uopšte nije istina, zašto se nije krenula legalna akcija? Umjesto toga neke izjavice date i to je to?
Zašto onda isti dan nije pokrenuta tužba? Nego "bit će pokrenuta", pa onda u prajmtajmu "bit će pokrenuta, osim ako se ne izvini"? Ako je do Ibraka, zašto se klub ne ogradi i podnese optužbu protiv Husića i Ibrakovića odmah? Pusti kraju.
Samo Saraj'vo.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 14 mar 2016, 10:15

Ma i mene nervira sto se uopste prica o toj gluposti koja nit ima logike , zato sto Vitezu nije odg da izgubi nikako , nit ima dokaza . I sta se vise prica o tome ne znam.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 14 mar 2016, 10:17

PitarBordo je napisao/la:

Ja evo nisam "nasjeo" na priču, ono što ja znam za sigurno - ostaviti ću za sebe.
Ali ako već se gura priča ta to uopšte nije istina, zašto se nije krenula legalna akcija? Umjesto toga neke izjavice date i to je to?
Zašto onda isti dan nije pokrenuta tužba? Nego "bit će pokrenuta", pa onda u prajmtajmu "bit će pokrenuta, osim ako se ne izvini"? Ako je do Ibraka, zašto se klub ne ogradi i podnese optužbu protiv Husića i Ibrakovića odmah? Pusti kraju.
Zato sto smo ovih 20.000 ljudima duzni. Sve uredu Ibrak ovo ono, ali nije on predstavljao svoju mjesnu zajednicu kad je to dogovarao, nego fudbalski klub Sarajevo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 mar 2016, 10:17

paulus je napisao/la:Ma i mene nervira sto se uopste prica o toj gluposti koja nit ima logike , zato sto Vitezu nije odg da izgubi nikako , nit ima dokaza . I sta se vise prica o tome ne znam.
Sve dok se ne pokrene legalna akcija i ne podnese tužba ovo će biti u domenu istine u očima javnosti. Jer ako se neko ne brani, znači da nije baš toliko nevin. Simple as that.

Još sutra ako kiša padne, ocam. Zadnji put sam sjedio ispod one montaže za kamere tek na kraju tekme skontao da sam sjedio u lokvi. :kafa:
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 mar 2016, 10:20

ReufHerco je napisao/la:
molotovljev je napisao/la: Izvini, možda je do mene, ali ja pojma nemam šta si ti sa ovim htio da kažeš.
Zato sto smo ovih 20.000 ljudima duzni. Sve uredu Ibrak ovo ono, ali nije on predstavljao svoju mjesnu zajednicu kad je to dogovarao, nego fudbalski klub Sarajevo.
Pa eto onda o čemu pričamo? Neko mora da snosi odgovornost, neko je i tog Ibrakovića doveo u klub, svugdje u svijetu kada neko napravi pogrešnu procjenu i aminuje neki angažman ili projekat i to se odrazi loše po kompaniju mora podnijeti ostavku, nema tu puj pike ne važi.
Samo Saraj'vo.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 mar 2016, 10:25

Ako ćemo realno, nije tu Ibraković ništa pogriješio što je premirao nekoga, to je dozvoljeno, mada nije korektno kao
što Dino kaže, ali nije ilegalno, i to je važno, sve ostalo su zlonamjerne mahalske priče. E, pogriješio je ako je obećao 20.000
pa izradio.
F.K.SARAJEVO

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 mar 2016, 10:26

molotovljev je napisao/la:Ako ćemo realno, nije tu Ibraković ništa pogriješio što je premirao nekoga, to je dozvoljeno, mada nije korektno kao
što Dino kaže, ali nije ilegalno, i to je važno, sve ostalo su zlonamjerne mahalske priče. E, pogriješio je ako je obećao 20.000
pa izradio.
UEFA kaže da je taj vid premiranja zabranjen takođe. Šta ćemo sad? :kafa:
Samo Saraj'vo.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 mar 2016, 10:28

Da vidim gdje piše ?
F.K.SARAJEVO

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 14 mar 2016, 10:29

Ne znam majke mi jel dozvoljeno po uefi ili nije, ali jedno mi je jasno da se ne može premirati "po puncu" i tako u življaku jer je to porezni prekršaj 100%.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 mar 2016, 10:31

Locust je napisao/la:Ne znam majke mi jel dozvoljeno po uefi ili nije, ali jedno mi je jasno da se ne može premirati "po puncu" i tako u življaku jer je to porezni prekršaj 100%.
To svakako, u istom rangu kao i pranje novca. Mislim čime pravdaš taj živi novac? :thumbup:
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 mar 2016, 10:38

Sta,saznao si da si premirao sve zivo prosle sezone,izradio azmira za pare,seljak te izofirao i stas sad!Trabli su dati 20 milja dino i ibrak ili svoje ostavke!Boga pitaj sta se jos ne zna!E svaka vam cast momci,popisase se sto je najtuznije na transfer i igre cimirota i svakog igraca!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 14 mar 2016, 10:38

Zašto onda isti dan nije pokrenuta tužba? Nego "bit će pokrenuta", pa onda u prajmtajmu"bit će pokrenuta, osim ako se ne izvini"? Ako je do Ibraka, zašto se klub ne ogradi i podnese optužbu protiv Husića i Ibrakovića odmah? Pusti kraju.

Jedina greska Dine je i to se slazem s tobom je :"bit će pokrenuta, osim ako se ne izvine".Tuzbau nek pokrenu pa nek Sisoje dokaze na sudu tvrdnje.Mada mislim da cemo lako dobiti jer su nelogicne stvari .
ŠTA SE OVO DEŠAVA

High

Post Postao/la High » 14 mar 2016, 10:38

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 14 mar 2016, 10:40

molotovljev je napisao/la:Ako ćemo realno, nije tu Ibraković ništa pogriješio što je premirao nekoga, to je dozvoljeno, mada nije korektno kao
pa izradio.
UEFA kaže da je taj vid premiranja zabranjen takođe. Šta ćemo sad? :kafa:

Ponavljam odakle dokazi da smo premirali i zasto bi premirali Slobodu kad je Mladost mogla ostati da je dobila Zvijezdu.Vitez nije imao nikakvu sigurnost da ce ostati u ligi.Izgubio je zadnju utakmicu u Travniku.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 14 mar 2016, 10:43

premiranje jeste dozvoljeno ako ide sa rachuna na rachun kluba ali ako je istina da je to ishlo preko "punca" to bi bilo ilegalno i u zanzibaru

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HeavyBassBlues, Kaunas, NazorUso i 34 gosta.