FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bitno je sad ostati neporazen u Banja Luci.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Mostarac1971
- Kontakt:
- Ljiljani87
- Kontakt:
Bravo Baja !
Odbrana ko drogirana , al zato napad ubijaa **** mančester kakvi smo mi.
Odbrana ko drogirana , al zato napad ubijaa **** mančester kakvi smo mi.
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Bajic-Turkovic-Varea
drugi gol varea nedo
baja 3 gola
al ljudi nedo je na tabletama hahahahaha na kraju utakmice skace tamo pred jugom ko da je osvojio titulu hahahah e pa ono je ludjak neki dobar
odbrana
ljubite noge ovoj trojici gore i seji....

Pa Nedo MVP prvenstva od kako je poceo igrati. Svaku tekmu ili zabije ili asistira. Svaka mu dala.
Kvesa je opet onaj stari, ljepota je vidjeti kako se je covjek uspio vratiti starim navikama nakon tolike pauze.
Kvesa je opet onaj stari, ljepota je vidjeti kako se je covjek uspio vratiti starim navikama nakon tolike pauze.
Pobjedi se ne treba gledati u zube,nastavljen niz i to je najvaznije..Ali previse je primiti 3 gola od Zvijezde kuci..Elem,3 boda su 3 boda i Zeljo tamo gdje i treba biti-u vrhu!! 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Čestitke na pobjedi i zelim da se zahvalim svim onim koji su aplauzom ispratili RD.07
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- ultrassa1921
- Kontakt:
manijak pravi baa https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=54830872tmtmtmtm je napisao/la:Bajic-Turkovic-Varea![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
drugi gol varea nedo
![]()
![]()
![]()
baja 3 gola
![]()
![]()
al ljudi nedo je na tabletama hahahahaha na kraju utakmice skace tamo pred jugom ko da je osvojio titulu hahahah e pa ono je ludjak neki dobar
![]()
![]()
odbrana
![]()
![]()
ljubite noge ovoj trojici gore i seji....
Manijaci Zeljini
-
- Kontakt:
“M&H Company igrač utakmice”: Riad Bajić
http://fkzeljeznicar.ba/mh-company-igra ... jic/11841/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/mh-company-igra ... jic/11841/" onclick="window.open(this.href);return false;
- invincible1921
- Kontakt:
Odbrana sacuvaj boze
samo me interesuje sta bi bilo da neka kvalitetnija ekipa igra presing na nasoj polovini ... ljudi iz tri prelaska centra nam daju tri gola znaci ocaj odbrana i stvarno sam zabrinut za siroki i sarajevo. Podatak da smo osim od olimpica u svakoj tekmi primili go dovoljno govori. Nije problem tri gola, al da je to od neke ekipe i nekih akcija ko siroki prosle godine, al ovo danas naprimjer nemam komentar. Napad strasan pogotovo Varea kakv pregled igre

=\_1921_/=
Bice vrlo tesko i borac je u odlicnoj formi.corleone87 je napisao/la:Bitno je sad ostati neporazen u Banja Luci.
-
- Kontakt:
Prije ti u Gradačac stigneš nego ja na Ilidžu.nedžad je napisao/la:Čestitke na pobjedi i zelim da se zahvalim svim onim koji su aplauzom ispratili RD.07
-
- Kontakt:
Ma dobro je ovo sve. Rano smo dali golove i ocekivala se neka mirnija zavrsinica, ali eto nase gluposti su nas kostale. Napad stvarno odlican, Riad vec sad igracina, zna fulati zicere, ali kada zatreba reseta odbrane, po meni vise pokazuje nego Hodzic prosle godine, Dado danas jako dobar, stvarno ima slifa, zna podvaliti loptu, Sejo i Varea pravili dosta problema, Nedo borben kao i uvijek. Odbrana nam je kriza teska, ali mozemo bar forisariti onu ako primimo pet zabicemo sest komada. Samo neka se nastavlja serija pobjeda i nek momci skupljaju iskustvo, bolji dani nam dolaze.
Gledao prosle subote Sloboda-Zeljo i danas Zeljo-Zvijezda, Zvijezda je za Slobodu fudbalski tim. Ima slifa u Zvijezdi samo tanki nazad. Ali znaju lopte.zmaj348 je napisao/la:nisam gledao utakmicu(total tv) može li neko dati objektivan komentar na igru Zvijezde?
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Danas me najvise razocarala posjeta. Mozda Klub treba staviti besplatan ulaz i da dobijes 10 cevapa gratis na ulazu i sok odnosno piva po zelji. Ono na terenu sto se desavalo je pokazatelj da nema rutinskih pobjeda vise. Pojedinacno cu igrace sutra ocijenit, a ekipi Zvijezde cestitke na fer i sportskoj igri uz iskrene zelje da ce ostat u ligi. VTB 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Jos uvijek smo bez lagane pobjede u ovoj sezoni, a bolju priliku od ove danas necemo imati. 2:0 protiv Zvijezde koja je u 4 gostujuce tekme dala 3 gola je trebao biti garant lagane i opustene utakmice, bez puno napora i sa istim brojem golova u mrezi Zvijezde kao sto je i bilo na kraju. Ipak, i sa igracem manje uspjevamo primiti go i dobiti 3:3. Nije bilo neke velike panike hocemo li dobiti, bilo je ocigledno da dajemo go cim krenemo malo ozbiljnije, ali nismo se smjeli dovesti u tu situaciju.
Odbrana je teski propuh i sad vec mogu potpisati prekid niza u Kupu u Sirokom, samo daj Boze da poraz bude sto minimalniji pa da se imamo cemu nadati u revansu. Turkovicu svaka cast na borbi i asistenciji kod drugog gola, a Bucanu neko mora pojasniti da je fudbal timska igra, da je sasvim legalno dodati loptu svom igracu i da se ne mora napraviti faul u svakom napadu. Svaki njegov potez danas je bio iritantan, osim gola iz penala. Btw, sudija nas je danas pripazio, ne sjecam se kad smo bolje prosli sto se sudjenja tice...
Odbrana je teski propuh i sad vec mogu potpisati prekid niza u Kupu u Sirokom, samo daj Boze da poraz bude sto minimalniji pa da se imamo cemu nadati u revansu. Turkovicu svaka cast na borbi i asistenciji kod drugog gola, a Bucanu neko mora pojasniti da je fudbal timska igra, da je sasvim legalno dodati loptu svom igracu i da se ne mora napraviti faul u svakom napadu. Svaki njegov potez danas je bio iritantan, osim gola iz penala. Btw, sudija nas je danas pripazio, ne sjecam se kad smo bolje prosli sto se sudjenja tice...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Igramo premehko i imam osjecaj da uopste takticki ne igramo a to je krasilo nas dok je amar bio na klupi. Ovako cemo od svakog jaceg protivnika izgubiti nazalost.
zeljo prvi na tabeli bar danas...bajic na listi strijelaca prvi zajedno sa wagnerom, nedo prvi asistent lige 5 asistencija .... najvise dali golova....ali dole malo skripi

- SarajlijaTM
Ljudi,propuh nam je u zadnjoj liniji,zajedno sa marijanom,nadam se da ce to popraviti,prije nego nas siroki rasformira 

Iako nisam promjenio mišljenje u vezi Adžema da on nije za prvog tima, mislim da sa ovakvim igračima u vezi (Sadiković, Hasanović) ni Sir Alex Ferguson nebi uspio ovu igru učiniti tečnom. Danas smo igrali sa samo dva igrača u vezi, koji su inače jako loši, ali za to nije kriv Adžem, pa on i nema drugih igrača u rosteru. Ima još samo Tomića. Kako je Sir Amar Osim dozvolio da sve igrače iz veze (Zolotić, Svraka, Jamak) rasproda a da nikoga na toj poziciji ne dovede, vjerujem da niko ne smije ni upitati a kamo li mu zamjeriti. Pa kada to Sir Amare može, što ste vi doveli Zebu i Bekrića, trebali ste i bez njih uzeti prvenstvo da im ne dajemo nepotrebno visoke plate. Trenutni rezultati su protiv mene i onih koji misle da je ovo loše, ali brate loše je. Bude tu i tamo neki bljesak ali bez iole kvalitetnijih veznih igrača ekipa se ne može napraviti. U nas trenutno jedino donekle vrijedi Tomić iako ni on nije ni blizi prošlogodišnjih igara, a onaj jadni Sadiković ni kriv ni dužan mora da igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.