FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

esprit24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 13 mar 2016, 22:31

Petrovic gost na BHT-u, a kosulja bordo boje :o :o :o
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 mar 2016, 22:34

esprit24 je napisao/la:Petrovic gost na BHT-u, a kosulja bordo boje :o :o :o
Mozda nas neofirno kupuje, kao onom izjavom o 10 bodova prednost(ako je ono stvarno rekao). :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 13 mar 2016, 22:35

Ja ne znam sto se sve moguce greske u fudbalu moraju nama desit.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 mar 2016, 22:37

PitarBordo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: to je do trenera i struke ,ako strucni stab radi prodaje igraca i nekog tala e onda svi iz kluba trebaju ici i uprava i igraci i mi s njima
Daj ba čovječe lik sepet igrača ima u FKS, ne zna se koji je bolji, nisam siguran šta ti pokšavaš na ovo gore moje da ustvrdiš, ali mislim da si profulao i temu i zadaćnicu. :salut:
ja ne znam ni jednog menagera odnosno ne znam ko su menageri igracima Sarajeva , to me ne interesuje ,mene interesuje naša uprava i na njima je da to rasciste a menageri ko manegeri sve je to isto nema tu nekog posstenja

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 mar 2016, 22:37

Jes ti siguran da je ono bordo boja? :lol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 mar 2016, 22:38

A lik haman samo nas smatra fudbalskim klubom ovdje, kako smo ga samo ljetos prizivali... :roll:
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 mar 2016, 22:40

MortemHz je napisao/la:Ma nije ba
Pa Zuka apdejtuje transfer market, a pristup istom mogu imato samo menadzeri i treneri.
Sumnjiv mi je, gdje je sad Zuka sa insajderskim?! :D

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 13 mar 2016, 22:41

FKS1946 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:ŠTA URADITI DA SPASIMO KLUB???
Ja ovo najozbiljnije pitam braćo!!!
-davati samo maksimalnu podršku i ne kontati ni o čemu?
-bojkotirati i utakmice i klub?
-dolaziti na utakmice i umjesto navijanja izražavati nezadovoljstvo i slati 'poruke' odgovornima?
-organizovati peticiju navijača?
-uputiti pismo Tanu i pokušati izdejstvovati da on interveniše (ako ga još imalo boli tuki za nama)'
-nešto drugo,treće...?
Iskreno mislim da jos nije upaljena lamipica za alarm, da smo dobili jucerasnju utakmicu niko ne bi pricao o menadzerima, talovima, sve bilo bajno. i nadali se tituli tako da treba jos malo sacekati ako ne prodjemo u kupu onda treba razmisljati o rijesenjima. Mene vise brine ovo ako Jesic dobije otkaz da ce nam ova neznalica Jurcic doci
Nije jednostavno reći šta bi bilo najbollje.
Na nama je da dolazimo na utakmice da nas ne znam kakvi pozitivni rezultati više ne opustaju, već odigrati do kraja što bolje jer je manje od tri mjeseca do kraja sezone, a već sada krenuti u rješavanje svega što se dešava. Oni koji su srcem vezani za klub a to su oni istinski navijači kluba ići će do kraja po cijenu bilo čega! Davno sam rekao da smo klub u u odnosu na svaki drugi iz kojeg mnogi žele napraviti uspješne karijere i CV. Na nama je kao i svaki put do sada da se izborimo sa svima onima i svime onim što je ispred nas.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 mar 2016, 22:42

bordobijeli je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: to je do trenera i struke ,ako strucni stab radi prodaje igraca i nekog tala e onda svi iz kluba trebaju ici i uprava i igraci i mi s njima
Daj ba čovječe lik sepet igrača ima u FKS, ne zna se koji je bolji, nisam siguran šta ti pokšavaš na ovo gore moje da ustvrdiš, ali mislim da si profulao i temu i zadaćnicu. :salut:
ja ne znam ni jednog menagera odnosno ne znam ko su menageri igracima Sarajeva , to me ne interesuje ,mene interesuje naša uprava i na njima je da to rasciste a menageri ko manegeri sve je to isto nema tu nekog posstenja
Profulao si ti temu kume, pričam o tome da se ovdje prodavala priča kako Bulić nema prste u ovoj situaciji, a on to itekako ima, vozdra. :salut:
Samo Saraj'vo.

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 13 mar 2016, 22:45

Zip je napisao/la:
Jes ti siguran da je ono bordo boja? :lol:
Mozda sam daltonista a nisam znao do sad :P :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 13 mar 2016, 22:47

Možda kući igramo loše al' zato u gostima igramo katastrofalno.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

High

Post Postao/la High » 13 mar 2016, 22:50

Koja onanija na Petrovića. :facepalm: Nakon par kola nazvali bi ga Frankeštajnom, pijanicom i kockarom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 13 mar 2016, 22:52

DrustveniParazit je napisao/la:Možda kući igramo loše al' zato u gostima igramo katastrofalno.
Ma to ti je taktika, da nas sloboda ne skonta :D
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 mar 2016, 22:52

SiouxLukavac je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ma nije ba
Pa Zuka apdejtuje transfer market, a pristup istom mogu imato samo menadzeri i treneri.
Sumnjiv mi je, gdje je sad Zuka sa insajderskim?! :D
nije :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 mar 2016, 22:52

:rol: sta kaze bordo kosulja :rol: :rol:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 13 mar 2016, 22:53

MartinSco je napisao/la:ima li i jedan portal u drzavi da se nije osvrnuo na situaciju u FKS??????
Djeca nam se smiju, moj Reufe...
Ima, najčitaniji i najbolji, jedan jedini www.sportsport.ba ;)

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 13 mar 2016, 22:53

zagorski je napisao/la:ŠTA URADITI DA SPASIMO KLUB???
Ja ovo najozbiljnije pitam braćo!!!
-davati samo maksimalnu podršku i ne kontati ni o čemu?
-bojkotirati i utakmice i klub?
-dolaziti na utakmice i umjesto navijanja izražavati nezadovoljstvo i slati 'poruke' odgovornima?
-organizovati peticiju navijača?
-uputiti pismo Tanu i pokušati izdejstvovati da on interveniše (ako ga još imalo boli tuki za nama)'
-nešto drugo,treće...?
Bojkotovati nipošto! Davati maksimalnu podršku svakako, pogotovo povecavanjem broja članova, kupovanjem karti i sl. Ova Uprava je često slušala navijače, možda nekad to nisu ni trebali, i smatram da i sada trebaju poslušati glas navijača. I ne samo Uprava već i stručni štab bi trebao poslušati glas navijača. Taj glas se može najbolje ispoljiti na utakmicama - parole, skandiranje pojedincima, naravno nipošto uljetanje i slicne pizdarije.
Ono što je najbitnije je u ovom trenutku spasiti sezonu, kroz KUP. U utorak u sto vecem broju doci na Koševo i podržati Klub. Ne Selimovića, ne Ješića, ne Duljevića, ne Rustemovića, već FK SARAJEVO.
SARAJEVO

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 mar 2016, 22:57

Ako je Jesic imao na raspolaganju od uprave nesto kinte za dobra pojacanja (to vidim u tome jer smo pregovarali sa Cvijanovicem koji sigurno nije jeftin), a nije htjeo dovoditi pojacanja jer je mislio da ima dobru ekipu, onda ga treba smjeniti jer ocito nije dorastao poslu.

Ako Jesic nije imao nikakvu kintu za pojacanja i mogao je dovoditi samo pojacanja ranga Kramar, onda mu nemamo sta zamjeriti, jer izvlaci maximum od ovoga sto je ostalo (a taj kvalitet igraca je negdje 5 u ligi).

Ali moje misljenje je, da se je imalo para za dobra pojacanja, jer dosao je i Harba koji sigurno nece igrati za 1000 KM. Tako da ostaje samo to, da je Jesic podcjenio nasu ligu i precjenio kvalitet nasih igraca. Pogotovo kad je onako hvalio Rustemovica, da se zakljuciti, da je ocito bio zadovoljan ovim igrackim kadrom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 13 mar 2016, 23:02

ElCartel11 je napisao/la:Ako je Jesic imao na raspolaganju od uprave nesto kinte za dobra pojacanja (to vidim u tome jer smo pregovarali sa Cvijanovicem koji sigurno nije jeftin), a nije htjeo dovoditi pojacanja jer je mislio da ima dobru ekipu, onda ga treba smjeniti jer ocito nije dorastao poslu.

Ako Jesic nije imao nikakvu kintu za pojacanja i mogao je dovoditi samo pojacanja ranga Kramar, onda mu nemamo sta zamjeriti, jer izvlaci maximum od ovoga sto je ostalo (a taj kvalitet igraca je negdje 5 u ligi).

Ali moje misljenje je, da se je imalo para za dobra pojacanja, jer dosao je i Harba koji sigurno nece igrati za 1000 KM. Tako da ostaje samo to, da je Jesic podcjenio nasu ligu i precjenio kvalitet nasih igraca. Pogotovo kad je onako hvalio Rustemovica, da se zakljuciti, da je ocito bio zadovoljan ovim igrackim kadrom.
Sta mislis, da Brazilci igraju za 800km?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Sarajevolljubavi
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevolljubavi » 13 mar 2016, 23:02

Drug slab si s bojama :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 31 gost.