Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mozda nas neofirno kupuje, kao onom izjavom o 10 bodova prednost(ako je ono stvarno rekao).esprit24 je napisao/la:Petrovic gost na BHT-u, a kosulja bordo boje![]()
![]()
ja ne znam ni jednog menagera odnosno ne znam ko su menageri igracima Sarajeva , to me ne interesuje ,mene interesuje naša uprava i na njima je da to rasciste a menageri ko manegeri sve je to isto nema tu nekog posstenjaPitarBordo je napisao/la:Daj ba čovječe lik sepet igrača ima u FKS, ne zna se koji je bolji, nisam siguran šta ti pokšavaš na ovo gore moje da ustvrdiš, ali mislim da si profulao i temu i zadaćnicu.bordobijeli je napisao/la: to je do trenera i struke ,ako strucni stab radi prodaje igraca i nekog tala e onda svi iz kluba trebaju ici i uprava i igraci i mi s njima
Jes ti siguran da je ono bordo boja?esprit24 je napisao/la:Petrovic gost na BHT-u, a kosulja bordo boje![]()
![]()
A lik haman samo nas smatra fudbalskim klubom ovdje, kako smo ga samo ljetos prizivali...esprit24 je napisao/la:Petrovic gost na BHT-u, a kosulja bordo boje![]()
![]()
Pa Zuka apdejtuje transfer market, a pristup istom mogu imato samo menadzeri i treneri.MortemHz je napisao/la:Ma nije ba
Nije jednostavno reći šta bi bilo najbollje.FKS1946 je napisao/la:Iskreno mislim da jos nije upaljena lamipica za alarm, da smo dobili jucerasnju utakmicu niko ne bi pricao o menadzerima, talovima, sve bilo bajno. i nadali se tituli tako da treba jos malo sacekati ako ne prodjemo u kupu onda treba razmisljati o rijesenjima. Mene vise brine ovo ako Jesic dobije otkaz da ce nam ova neznalica Jurcic docizagorski je napisao/la:ŠTA URADITI DA SPASIMO KLUB???
Ja ovo najozbiljnije pitam braćo!!!
-davati samo maksimalnu podršku i ne kontati ni o čemu?
-bojkotirati i utakmice i klub?
-dolaziti na utakmice i umjesto navijanja izražavati nezadovoljstvo i slati 'poruke' odgovornima?
-organizovati peticiju navijača?
-uputiti pismo Tanu i pokušati izdejstvovati da on interveniše (ako ga još imalo boli tuki za nama)'
-nešto drugo,treće...?
Profulao si ti temu kume, pričam o tome da se ovdje prodavala priča kako Bulić nema prste u ovoj situaciji, a on to itekako ima, vozdra.bordobijeli je napisao/la:ja ne znam ni jednog menagera odnosno ne znam ko su menageri igracima Sarajeva , to me ne interesuje ,mene interesuje naša uprava i na njima je da to rasciste a menageri ko manegeri sve je to isto nema tu nekog posstenjaPitarBordo je napisao/la:Daj ba čovječe lik sepet igrača ima u FKS, ne zna se koji je bolji, nisam siguran šta ti pokšavaš na ovo gore moje da ustvrdiš, ali mislim da si profulao i temu i zadaćnicu.bordobijeli je napisao/la: to je do trenera i struke ,ako strucni stab radi prodaje igraca i nekog tala e onda svi iz kluba trebaju ici i uprava i igraci i mi s njima
Mozda sam daltonista a nisam znao do sadZip je napisao/la:Jes ti siguran da je ono bordo boja?esprit24 je napisao/la:Petrovic gost na BHT-u, a kosulja bordo boje![]()
![]()
Ma to ti je taktika, da nas sloboda ne skontaDrustveniParazit je napisao/la:Možda kući igramo loše al' zato u gostima igramo katastrofalno.
nijeSiouxLukavac je napisao/la:Pa Zuka apdejtuje transfer market, a pristup istom mogu imato samo menadzeri i treneri.MortemHz je napisao/la:Ma nije ba
Sumnjiv mi je, gdje je sad Zuka sa insajderskim?!
Ima, najčitaniji i najbolji, jedan jedini www.sportsport.baMartinSco je napisao/la:ima li i jedan portal u drzavi da se nije osvrnuo na situaciju u FKS??????
Djeca nam se smiju, moj Reufe...
Bojkotovati nipošto! Davati maksimalnu podršku svakako, pogotovo povecavanjem broja članova, kupovanjem karti i sl. Ova Uprava je često slušala navijače, možda nekad to nisu ni trebali, i smatram da i sada trebaju poslušati glas navijača. I ne samo Uprava već i stručni štab bi trebao poslušati glas navijača. Taj glas se može najbolje ispoljiti na utakmicama - parole, skandiranje pojedincima, naravno nipošto uljetanje i slicne pizdarije.zagorski je napisao/la:ŠTA URADITI DA SPASIMO KLUB???
Ja ovo najozbiljnije pitam braćo!!!
-davati samo maksimalnu podršku i ne kontati ni o čemu?
-bojkotirati i utakmice i klub?
-dolaziti na utakmice i umjesto navijanja izražavati nezadovoljstvo i slati 'poruke' odgovornima?
-organizovati peticiju navijača?
-uputiti pismo Tanu i pokušati izdejstvovati da on interveniše (ako ga još imalo boli tuki za nama)'
-nešto drugo,treće...?
Sta mislis, da Brazilci igraju za 800km?ElCartel11 je napisao/la:Ako je Jesic imao na raspolaganju od uprave nesto kinte za dobra pojacanja (to vidim u tome jer smo pregovarali sa Cvijanovicem koji sigurno nije jeftin), a nije htjeo dovoditi pojacanja jer je mislio da ima dobru ekipu, onda ga treba smjeniti jer ocito nije dorastao poslu.
Ako Jesic nije imao nikakvu kintu za pojacanja i mogao je dovoditi samo pojacanja ranga Kramar, onda mu nemamo sta zamjeriti, jer izvlaci maximum od ovoga sto je ostalo (a taj kvalitet igraca je negdje 5 u ligi).
Ali moje misljenje je, da se je imalo para za dobra pojacanja, jer dosao je i Harba koji sigurno nece igrati za 1000 KM. Tako da ostaje samo to, da je Jesic podcjenio nasu ligu i precjenio kvalitet nasih igraca. Pogotovo kad je onako hvalio Rustemovica, da se zakljuciti, da je ocito bio zadovoljan ovim igrackim kadrom.
Drug slab si s bojamaesprit24 je napisao/la:Petrovic gost na BHT-u, a kosulja bordo boje![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 31 gost.