FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 13 mar 2016, 22:13

Ponovo su aktivni duhovi prošlosti
SRETAN BROJ - 1725

zagorski
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 13 mar 2016, 22:13

Majkl je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Ako ostane Ješić mi smo popušili evropska takmičenja, a ako mu damo otkaz popušili smo pojačanja za ljetni prelazni rok. Glupani u upravi su napravili kardinalnu grešku kad su doveli Ješića i dali mu ugovor sa kojim je čiča riješio egzistenciju, a s druge strane ni nakon tri sjajne da ne kažem fenomenalne utakmice gospodinu Hurtiću nisu pružili šansu. Iskreno, Sarajevo u zadnjih deset godina nije igralo bolje ko u te tri utakmice. Elem , situacija je zaista teška, sponzorski ugovori se moraju opravdati kroz evropska takmičenja, a mi smo od njih kilometrima udaljeni, a neki scenarij bez Evrope bi sigurno doveo do ostavke uprave i ponovno vraćanje Baljcima i ostalim krimosima koji su prodefilirali kroz Sarajevo zadnjih 20 godina.

Situacija je toliko teška da iste nismo uopšte svijesni. Od sutra počinje borba za budućnost Sarajeva, ostanemo li bez evropskih takmičenja od ovog Sarajeva neće ostati ništa kad se stari lešinari dograbe pozicija nakon što Selimović i drugari podnesu kolektivnu ostavku. Klubu treba dati punu podršku da se iz ove situacije izvuče maksimum, ne mogu ni zamisliti situaciju bez Europa lige, šteta bi bila nemjerljiva.
Ovde su insajderi mene ubjeđivali da je Jesic preko fejsbuka reko Hurti da igra 4-4-2.Jao nama ovaj Bulić uvali Kramara na tri godine .I to lafo proba ,dok su se radile fizičke pripreme.Ja ovde kad sam govorio da je sumnjivo da je Jesic davao šansu Osmanovicu pa onda doveo Simeunovića i Kramara a sve trojici Bulić menadžer..,meni su govorili da sam lud i da izmišljam.Sad je eto ispalo da i ovaj četvrti igrač treba kod nas da pređe.
koji je sad četvrti???

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 13 mar 2016, 22:13

Eh da vidimo sta ce celo reci o nama, bas me zanima, nadam se da ce on biti
M.Delac 2

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 13 mar 2016, 22:15

Samo malo pretjerujete,ljudi u upravi su dobro radili i rade svoj posao imaju grešaka sad sa Jesicem i ovim igračima što su došli ali uprava je uradila velike stvari osvojeni su kup i titula tako da još ne znamo sta ce biti ove godine.Ali Tan je tu i neće dozvoliti nikakva propadanja i sranja.A i Edis je predsjednik i on puno kao i Dino vole Sarajevo tako da oni mogu i znaju da nas izvuku iz ove situacije.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 mar 2016, 22:15

PitarBordo je napisao/la:A prije ne toliko vremena jedan član foruma je pisao za ovog Bulića i onda heroji ga šehidiše sa "Daj ba zar stvarno mislite da jedan balavac se pita u klubu kao što je Sarajevo".... Smijehić. :kafa:
a sta ga se pita :?: :?: pa i ti mozes biti menager i da imas u FKS 2-3 igraca al ne mora znaciti da se pitaš u radu kluba .

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 mar 2016, 22:16

bordobijeli je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:A prije ne toliko vremena jedan član foruma je pisao za ovog Bulića i onda heroji ga šehidiše sa "Daj ba zar stvarno mislite da jedan balavac se pita u klubu kao što je Sarajevo".... Smijehić. :kafa:
a sta ga se pita :?: :?: pa i ti mozes biti menager i da imas u FKS 2-3 igraca al ne mora znaciti da se pitaš u radu kluba .
Jedna riječ: Kramar.

Hint: zadovoljio probu u FKS bez dodira s loptom.
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 mar 2016, 22:17

RollMan je napisao/la:Da mi je znat po kojoj je liniji ovaj ljigavac spojen sa FKS.
[youtube][/youtube]

Jest ljigav yebem mu pleme . Kolko se čovjek iživcira kad mu fb prelista . lešinar FKSa. . Kaže negdje u komentaru nudili su mi ugovor u Crvenoj Z. :facepalm:
Kakva uvala borova :lol: :lol:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 mar 2016, 22:18

Kad moze real sa las palmasom 1:1 mozemo i mi sa rudarom hahahahahha

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 mar 2016, 22:19

ŠTA URADITI DA SPASIMO KLUB???
Ja ovo najozbiljnije pitam braćo!!!
-davati samo maksimalnu podršku i ne kontati ni o čemu?
-bojkotirati i utakmice i klub?
-dolaziti na utakmice i umjesto navijanja izražavati nezadovoljstvo i slati 'poruke' odgovornima?
-organizovati peticiju navijača?
-uputiti pismo Tanu i pokušati izdejstvovati da on interveniše (ako ga još imalo boli tuki za nama)'
-nešto drugo,treće...?

High

Post Postao/la High » 13 mar 2016, 22:19

Sarajlijica1946 je napisao/la:Kad moze real sa las palmasom 1:1 mozemo i mi sa rudarom hahahahahha
1:2. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2016, 22:20

zagorski je napisao/la:ŠTA URADITI DA SPASIMO KLUB???
-dolaziti na utakmice i umjesto navijanja izražavati nezadovoljstvo i slati 'poruke' odgovornima?
-uputiti pismo Tanu i pokušati izdejstvovati da on interveniše (ako ga još imalo boli tuki za nama)'
-nešto drugo,treće...?
Ocistit' pod sa njima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 mar 2016, 22:23

PitarBordo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Jedna riječ: Kramar.

Hint: zadovoljio probu u FKS bez dodira s loptom.
to je do trenera i struke ,ako strucni stab došao radi prodaje igraca i nekog tala e onda svi iz kluba trebaju ici i uprava i igraci i mi s njima
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 13 mar 2016, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 13 mar 2016, 22:23

Čitao sam maloprije o jednom klubu šta se desilo, neću sa razlogom da imenujem klub o kojem je riječ.
Slična politika se kod nas zastupala i za isto vrijeme koje je i iza nas.
Naša je prednost ako jeste da uđemo dubinski u dešavanje kluba i da to počnemo rješavati, ukoliko tako ne bude dešavat će se površinska čiščenja a ostat ćemo na istom.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 mar 2016, 22:25

bordobijeli je napisao/la: to je do trenera i struke ,ako strucni stab radi prodaje igraca i nekog tala e onda svi iz kluba trebaju ici i uprava i igraci i mi s njima
Daj ba čovječe lik sepet igrača ima u FKS, ne zna se koji je bolji, nisam siguran šta ti pokšavaš na ovo gore moje da ustvrdiš, ali mislim da si profulao i temu i zadaćnicu. :salut:
Samo Saraj'vo.

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 13 mar 2016, 22:27

zagorski je napisao/la:ŠTA URADITI DA SPASIMO KLUB???
-nešto drugo,treće...?
Iskreno mislim da jos nije upaljena lamipica za alarm, da smo dobili jucerasnju utakmicu niko ne bi pricao o menadzerima, talovima, sve bilo bajno. i nadali se tituli tako da treba jos malo sacekati ako ne prodjemo u kupu onda treba razmisljati o rijesenjima. Mene vise brine ovo ako Jesic dobije otkaz da ce nam ova neznalica Jurcic doci
M.Delac 2

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 13 mar 2016, 22:27

Amer Dupovac!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 mar 2016, 22:28

Zukanović je znaci Bulić, hahah :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2016, 22:28

Ma nije ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Haase
Kontakt:

Post Postao/la Haase » 13 mar 2016, 22:29

Utakmica je na rasporedu od 18 sati, a poznate su i cijene ulaznica:

Tribina – ‘Sjever – Vedran Puljić’ 3 KM
Tribina – Istok 5 KM
Tribina – Zapad 7 KM
Tribina – Zapad galerija 20 KM
(aka. simon )

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 mar 2016, 22:31

Lampica za alarm se upalila onog momenta kad je Uscuplic ostao na klupi na ljeeto.. A crvena lampica lupa jos od poraza u derbiju :D

Ja mislim da nikad nijednom treneru nismo trazili toliko opravdanja za losu igru kao Jesicu.
Jesic je jedini trener koji je imao sve u svojim rukama :)
Nije mi krivo kad nas trener izyebe jer mu se neko petlja u posao, al kad nas izyebe neko ko ima sve konce kod sebe... To boli, bas bolii

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.