FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Igrači igraju za pare, tako da, ako njima Sloboda da pare, a povrh toga cilj bude ekspresan povratak u "elitu", bilo koji igrač će nam doći.
Međutim, vjerujem da će Sloboda dovest' takve igrače, koji su dovoljni za ulazak u elitu, a onda krenut' u gradnju ozbiljnije ekipe.
Kako su i sami rekli, da se za 5 godina vratimo u sami vrh, među 3 najbolje ekipe u državi.
Međutim, vjerujem da će Sloboda dovest' takve igrače, koji su dovoljni za ulazak u elitu, a onda krenut' u gradnju ozbiljnije ekipe.
Kako su i sami rekli, da se za 5 godina vratimo u sami vrh, među 3 najbolje ekipe u državi.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Bitno je da su ostala nasa djeca i uz par novih mislim da se mozemo odma vratiti,juce su se od mladjih odazvali civic,efendic,salihovic,rahmanovic,ribic,divkovic,jusufovic,dok su tu jos ostali zoletic jahic..20 je novih stiglo na probu pa cemo vidjet kako dalje..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Ugl.bitno je da se radi ka boljemKapellen je napisao/la:Bitno je da su ostala nasa djeca i uz par novih mislim da se mozemo odma vratiti,juce su se od mladjih odazvali civic,efendic,salihovic,rahmanovic,ribic,divkovic,jusufovic,dok su tu jos ostali zoletic jahic..20 je novih stiglo na probu pa cemo vidjet kako dalje..

Vasa djeca i pokupite sad ovo iz Zelje i Sarajeva i vjerujem da mozete uzeti ligu... evo Stanceski i Markovic bi vama dosli ko saka na oko... iako nisu igrali u Zelji to je zbog njihovog odnosa, a ne zbog igrackih kvaliteta doduse... ima dosta igraca koji bi sada dobro dosli Slobodi samo treba vam covjek koji bi to sredjivao i trazio... mada imam neki osjecaj da se kod vas izgubila volja nadam se da grijesim. Pozdrav za Tuzlake
-
- Kontakt:
Nadam se da ćete se odmah vratiti nazad gdje i pripadate. Vidim opet da se radi nešto,igrači vam već na probe dolaze. Jer vjerujte,ne vratite li se ove sezone,nećete BOGA pitaj do kad.
Prvi pametan post koji sam pročitao od Manijakanime_tm87 je napisao/la:Vasa djeca i pokupite sad ovo iz Zelje i Sarajeva i vjerujem da mozete uzeti ligu... evo Stanceski i Markovic bi vama dosli ko saka na oko... iako nisu igrali u Zelji to je zbog njihovog odnosa, a ne zbog igrackih kvaliteta doduse... ima dosta igraca koji bi sada dobro dosli Slobodi samo treba vam covjek koji bi to sredjivao i trazio... mada imam neki osjecaj da se kod vas izgubila volja nadam se da grijesim. Pozdrav za Tuzlake

- Probisvjet
- Kontakt:
Pa i nije bas pametan, ostali bi kod njih da valjaju!Tuzla950 je napisao/la:Prvi pametan post koji sam pročitao od Manijakanime_tm87 je napisao/la:Vasa djeca i pokupite sad ovo iz Zelje i Sarajeva i vjerujem da mozete uzeti ligu... evo Stanceski i Markovic bi vama dosli ko saka na oko... iako nisu igrali u Zelji to je zbog njihovog odnosa, a ne zbog igrackih kvaliteta doduse... ima dosta igraca koji bi sada dobro dosli Slobodi samo treba vam covjek koji bi to sredjivao i trazio... mada imam neki osjecaj da se kod vas izgubila volja nadam se da grijesim. Pozdrav za Tuzlakesvaka čast,ugl.radi se još tu treba neke kockice posložiti,ja mislim da ima volje,samo još niko nije svjestan ili ne može da vjeruje da smo ispali
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
...Probisvjet je napisao/la:Pa i nije bas pametan, ostali bi kod njih da valjaju!Tuzla950 je napisao/la:Prvi pametan post koji sam pročitao od Manijakanime_tm87 je napisao/la:Vasa djeca i pokupite sad ovo iz Zelje i Sarajeva i vjerujem da mozete uzeti ligu... evo Stanceski i Markovic bi vama dosli ko saka na oko... iako nisu igrali u Zelji to je zbog njihovog odnosa, a ne zbog igrackih kvaliteta doduse... ima dosta igraca koji bi sada dobro dosli Slobodi samo treba vam covjek koji bi to sredjivao i trazio... mada imam neki osjecaj da se kod vas izgubila volja nadam se da grijesim. Pozdrav za Tuzlakesvaka čast,ugl.radi se još tu treba neke kockice posložiti,ja mislim da ima volje,samo još niko nije svjestan ili ne može da vjeruje da smo ispali
Stanceski i Markovic su dobri igraci i 100% bi vam pomogli da se vratite... e to sto nisu igrali kod nas kazem da nije toliko do igrackih kvaliteta vec su se oni zavadili sa Amarom nesto uglavnom... Markovic je igrao predproslu sezonu standardan bio, i vise nego dobro odradjivao posao na desnom beku, ali je onda ispao iz postave.. U biti zelim vam da se sto prije vratite u PL jer PL nije ista bez Slobode i da sto prije izgradite stadion i sredite.. Pozdrav
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma haj ba kad se vratimo, vratimo! Kakav nam je fudbal, kad gledam EP, nesto me tuga uhvati za nas. Mi smo isto siromasi koji dobiju bombonu pa misle ko smo ko mi! Jadno i razocarano, ona YU je bila za ovo strahota.
Samo me sramota kad u ovoj sabaniji Tuzla nema prvoligasa. Ne mogu nesto da izustim ono "premier" yebo on mater svoju ko to izmisli! Cuj "premier liga".

Samo me sramota kad u ovoj sabaniji Tuzla nema prvoligasa. Ne mogu nesto da izustim ono "premier" yebo on mater svoju ko to izmisli! Cuj "premier liga".

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ibraković provjerava potencijalna pojačanja: Na probi Ribić, Memišević, Bektić...
Jučerašnjim okupljanjem oko dvadesetak mladih fudbalera na stadionu Tušanj, Abdulah Ibraković je započeo prvu fazu slaganja igračkog mozaika Slobode za predstojeću prvoligašku sezonu.
Među okupljenima su se našli uglavnom igrači iz omladinskog pogona ekipe iz Rudarske 2, ali i fudbaleri koji su nastupali za klubove sa područja TK, a interesantni su struci Tuzlaka. Oni će narednih sedam dana trenirati na Tušnju, a ukoliko zadovolje mogli bi pojačati redove "Crveno - crnih".
Priliku da zaigraju za Slobodu između ostalih tražiće iskusni golman Edin Ribić iz lukavačkog Radničkog, te Rusmir Džinić (Bosna Kalesija), Sanel Bektić (Partizan Prokosovići), Samir Memišević (Slaven Živinice)...
Nakon što je Sloboda ispala iz Premijer lige većini prvotimaca su istekli ugovori, a Klub će u Prvoj ligi FBiH funkcionisati na amaterskim osnovama. Većina dosadašnjih fudbalera sa Tušnja uveliko traže angažman u ostalim premijerligaškim ekipama i za sada je mala vjerovatnoća da će neki od njih ostati u Rudarskoj 2. U međuvremenu, Ibraković će među talentima sa područja TK pokušati pronaći "materijal" za prvoligaške izazove.
Jučerašnjim okupljanjem oko dvadesetak mladih fudbalera na stadionu Tušanj, Abdulah Ibraković je započeo prvu fazu slaganja igračkog mozaika Slobode za predstojeću prvoligašku sezonu.
Među okupljenima su se našli uglavnom igrači iz omladinskog pogona ekipe iz Rudarske 2, ali i fudbaleri koji su nastupali za klubove sa područja TK, a interesantni su struci Tuzlaka. Oni će narednih sedam dana trenirati na Tušnju, a ukoliko zadovolje mogli bi pojačati redove "Crveno - crnih".
Priliku da zaigraju za Slobodu između ostalih tražiće iskusni golman Edin Ribić iz lukavačkog Radničkog, te Rusmir Džinić (Bosna Kalesija), Sanel Bektić (Partizan Prokosovići), Samir Memišević (Slaven Živinice)...
Nakon što je Sloboda ispala iz Premijer lige većini prvotimaca su istekli ugovori, a Klub će u Prvoj ligi FBiH funkcionisati na amaterskim osnovama. Većina dosadašnjih fudbalera sa Tušnja uveliko traže angažman u ostalim premijerligaškim ekipama i za sada je mala vjerovatnoća da će neki od njih ostati u Rudarskoj 2. U međuvremenu, Ibraković će među talentima sa područja TK pokušati pronaći "materijal" za prvoligaške izazove.
Znas da bi im presli Markovic a pogotovo Stanceski da igraju u drugoj ligi
Vidis i sam da dovode igrace iz Zivinica i Kalseije na probe

Vidis i sam da dovode igrace iz Zivinica i Kalseije na probe
Nema od toga nista, ako vi ostanete na igračima iz zivinica i kalesije nećete vi daleko izgurati.Vi morate kupti makar 4 igrača iz premijer lige(znaci iskusna) koja se nebi usrala kad odu u krajnu ili branitelj da uzmu bodove.Imate vi svoje djece i to boljih koji igraju po drugim klubovima, nijh vi nastojte dovesti.
Kako ne vidite ljudi da su ovi dosli u pokusaju da se nametnu, da vide kako sta gdje i kako . Ko zna dali ce ostati, poslije je prozivka za prvotimce i ove s kojima se pregovara da ostanu.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
joj evo i mene nazad napokon nakon banane od 7 dana
.. hajde sad opusteno valjda se ovo sve realizuje sto se isplaniralo

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Ima u Slavenu iz Zivinica igrac Halil Mahmutovic,bio u Velezu kratko vriojeme.Dobar igrac,treba ga isprobati
Zašto si dobio bananuSaltCityAttack je napisao/la:joj evo i mene nazad napokon nakon banane od 7 dana.. hajde sad opusteno valjda se ovo sve realizuje sto se isplaniralo

- SaltCityAttack
- Kontakt:
vjerovanto ono kad sam vas opominjao ovdje da se ne raspravljate sa ovim sto provociraju i sto sam ih nazvao svakakvim imenima zbog toga sto se registruju ovdje samo da bi provocirali i td..uglavnom dobro je bilo proslo hajmo dalje... FUKARE SLOBODA DO GROBA !!!!!!!!!!!!Tuzla950 je napisao/la:Zašto si dobio bananuSaltCityAttack je napisao/la:joj evo i mene nazad napokon nakon banane od 7 dana.. hajde sad opusteno valjda se ovo sve realizuje sto se isplaniralo
![]()
![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Mujkic dogovorio sve sa Novim Pazarom,samo jos fali potpis.
Njemu zelim sve najbolje u Novom Pazaru i da ce kao kod nas odigrate dobre tekme. =)
Denis Mujkić odlazi u Novi Pazar: Sve sam dogovorio, ostaje još potpis!
Do nedavno kapiten Slobode, Denis Mujkić, dogovorio je sve uslove potpisa jednogodišnjeg ugovora sa srbijanskim superligašem ekipom Novog Pazara.
Mujkić je tako postao prvi igrač iz prve postave Slobode, koji je zavnično napustio Tušanj.
- Razgovarao sam sa direktorom i trenerom Novog Pazara i sve pojedinosti sam dogovorio. Do kraja ove sedmice bi trebao potpisati i ugovor. Slobodi želim mnogo sreće, a navijačima se zahvaljujem za podršku u proteklim godinama - rekao nam je Denis Mujkić, koji se trenutno nalazi u rodnim Banovićima.
Mujkić je na Tušnju proveo četiri sezone, branio u 132 utakmice, a u tri sezone je nosio kapitensku traku.
Njemu zelim sve najbolje u Novom Pazaru i da ce kao kod nas odigrate dobre tekme. =)
Denis Mujkić odlazi u Novi Pazar: Sve sam dogovorio, ostaje još potpis!
Do nedavno kapiten Slobode, Denis Mujkić, dogovorio je sve uslove potpisa jednogodišnjeg ugovora sa srbijanskim superligašem ekipom Novog Pazara.
Mujkić je tako postao prvi igrač iz prve postave Slobode, koji je zavnično napustio Tušanj.
- Razgovarao sam sa direktorom i trenerom Novog Pazara i sve pojedinosti sam dogovorio. Do kraja ove sedmice bi trebao potpisati i ugovor. Slobodi želim mnogo sreće, a navijačima se zahvaljujem za podršku u proteklim godinama - rekao nam je Denis Mujkić, koji se trenutno nalazi u rodnim Banovićima.
Mujkić je na Tušnju proveo četiri sezone, branio u 132 utakmice, a u tri sezone je nosio kapitensku traku.
- delpiero20
- Kontakt:
Hajd ispao je momak okej..nije otisao ni u Sarajevo ni u Zelju
Et sad moze Tino konacno izmedju stativa da stane

Et sad moze Tino konacno izmedju stativa da stane

Zar ti svakom loncu moras biti poklopac, na ovoj temi nikoga ne zanima Zeljo i Sarajevo, a za tvoju info trazio ga je i tvoj Zeljo samo je nudio manje para od Novog Pazara.
Covjece ne budi dosadan, kako ste vi najveci idi slavi titulu i pretkolo lige prvaka i pazi da ne izvucete kakav MAkabi
Hajde pozdrav ti
Covjece ne budi dosadan, kako ste vi najveci idi slavi titulu i pretkolo lige prvaka i pazi da ne izvucete kakav MAkabi

Hajde pozdrav ti
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 14 gostiju.