Brajkula je napisao/la:Ne zato što igra kod vas da ne dođe do zabune, već je u pitanju neko moje gledište, Huan nije ništa specijalno, npr. Romin Markinjos je meni dosta perspektiviniji, a i u ovom trenutku i kvalitetniji štoper.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Brajkula je napisao/la:Ne zato što igra kod vas da ne dođe do zabune, već je u pitanju neko moje gledište, Huan nije ništa specijalno, npr. Romin Markinjos je meni dosta perspektiviniji, a i u ovom trenutku i kvalitetniji štoper.

Svako drugacije gleda ali reci da Juan nije nista specijalno moram posumnjat da nisi bas upratio njegove igre u Interu,ili si odgledao neku gdje nije imao svoj dan,momak je vec standardan u ekipi kao sto je Inter a nekim od ovih talenata ce najveci uspjeh biti ako i pridju timu kao sto je Inter.Brajkula je napisao/la:Ne zato što igra kod vas da ne dođe do zabune, već je u pitanju neko moje gledište, Huan nije ništa specijalno, npr. Romin Markinjos je meni dosta perspektiviniji, a i u ovom trenutku i kvalitetniji štoper.Pupi04 je napisao/la:Spominjati mlade igrace a ne spomenuti Juana Jesusa je sramota.
Momak vec igra standardno i vrhunski,daleko najveci potencijal na odbrambenim pozicijama u Serie A.
Yuto je uvijek bio veliki štovatelj lika i djela Il Principina.Mago je napisao/la:Marchisio zvijer od igraca![]()
Kolko je samo momak napredovo od dolaska Contea na klupu. Kapa dole majstore
Gledam detaljno Seriju A, oko 4 meča nedeljno i Inter je ekipa, uz Romu, koju sam najveći broj puta gledao ove godine, ukoliko izuzmemo naravno Juventus. Huan je jak fizički za svoje godine, ali mi dečko mnogo lako ispada 1 na 1, ok ajde da se nadjemo da je perspektivan, ali nije u vrhu što se Evrope tiče, nije ni Markinjos ali je meni dosta bliži od zemljaka, fali mu mnogo mirnoća, a to baš ovaj Romin ima, plus je Huan je 1991. a Markinjos 1994. pa ti vidiPupi04 je napisao/la:Svako drugacije gleda ali reci da Juan nije nista specijalno moram posumnjat da nisi bas upratio njegove igre u Interu,ili si odgledao neku gdje nije imao svoj dan,momak je vec standardan u ekipi kao sto je Inter a nekim od ovih talenata ce najveci uspjeh biti ako i pridju timu kao sto je Inter.Brajkula je napisao/la:Ne zato što igra kod vas da ne dođe do zabune, već je u pitanju neko moje gledište, Huan nije ništa specijalno, npr. Romin Markinjos je meni dosta perspektiviniji, a i u ovom trenutku i kvalitetniji štoper.Pupi04 je napisao/la:Spominjati mlade igrace a ne spomenuti Juana Jesusa je sramota.
Momak vec igra standardno i vrhunski,daleko najveci potencijal na odbrambenim pozicijama u Serie A.
Rominog igraca ne mogu komentarisat jer ga nisam bas upratio.
sanjingr je napisao/la:Samo cu reci Juan uz Varanae iz Real Madrida najbolji mladi štoper u Europi...toliko od mene
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
& je to što se konkretno Intera tiče, ne sporim, za male pare mlad štoper koji može da se razvije u sasvim solidnog igrača, nigde ja to nisam napisao da nije tako, već samo da je meni Markinjos perspektivniji, što i naravno jeste, mlađi tri godine a danas su tu na negde isto nivou, čak je meni Markinjos i ispred.Pupi04 je napisao/la:@Brajkula ma vec sam ja pisao o tome kako Inter ima velikih problema sa postavljanjem kod kontre i polukontre protivnika,ali po meni je evidentan napredak u odnosu na proslu sezonu a Juan je sigurno doprinio tome.
Imamo razlicitih vrsta stopera,Juan je tipa Chielini,jako i hrabro u svaki duel,a tesko je ne ispast jedan na jedan kad ostanes na vjetrometini na spram brzeg,okretljivijeg igraca,i mnogo bolji i iskusniji tu ispadaju.
Ali gledajuci cjelokupno sta je pokazao u ovoj sezoni mislim da sa pravom mogu reci da se razvija u odlicnog stopera,za debitantsku sezonu izvanredno.
Samuel itekako daje tu sigurnost pozadi svojim iskustvom,sto realno Juan ni Zabac(kojem je svaka greska pod lupom) nemaju,ali sa dva razlicita tipa stopera i mlada prije svega moze se reci da je Inter miran "za narednih 10 godina".
Brate kapiram da si navijač Intera, ali stvarnosanjingr je napisao/la:Samo cu reci Juan uz Varanae iz Real Madrida najbolji mladi štoper u Europi...toliko od mene
Cut ce seBrajkula je napisao/la:& je to što se konkretno Intera tiče, ne sporim, za male pare mlad štoper koji može da se razvije u sasvim solidnog igrača, nigde ja to nisam napisao da nije tako, već samo da je meni Markinjos perspektivniji, što i naravno jeste, mlađi tri godine a danas su tu na negde isto nivou, čak je meni Markinjos i ispred.Pupi04 je napisao/la:@Brajkula ma vec sam ja pisao o tome kako Inter ima velikih problema sa postavljanjem kod kontre i polukontre protivnika,ali po meni je evidentan napredak u odnosu na proslu sezonu a Juan je sigurno doprinio tome.
Imamo razlicitih vrsta stopera,Juan je tipa Chielini,jako i hrabro u svaki duel,a tesko je ne ispast jedan na jedan kad ostanes na vjetrometini na spram brzeg,okretljivijeg igraca,i mnogo bolji i iskusniji tu ispadaju.
Ali gledajuci cjelokupno sta je pokazao u ovoj sezoni mislim da sa pravom mogu reci da se razvija u odlicnog stopera,za debitantsku sezonu izvanredno.
Samuel itekako daje tu sigurnost pozadi svojim iskustvom,sto realno Juan ni Zabac(kojem je svaka greska pod lupom) nemaju,ali sa dva razlicita tipa stopera i mlada prije svega moze se reci da je Inter miran "za narednih 10 godina".
Brate kapiram da si navijač Intera, ali stvarnosanjingr je napisao/la:Samo cu reci Juan uz Varanae iz Real Madrida najbolji mladi štoper u Europi...toliko od mene![]()
Nastasić izmislio pojam fudbala za Huana npr. a mogu da ti nabrojim koliko hoćeš tih mladih štopera.
Pa Pil Dzons (Mančester Junajted) je godinu dana mlađi od Huana a razlika je kao nebo i zemlja, eto ti još jedan primer. Pa Kurt Zuma iz St.Etijena, 1994. godište, objašnjavanje kakav je dečko potencijal, novi Desaji....da ne nabrajam dalje, poenta je da je ovaj vaš daleko od najboljih.
Nek nisi dalje nabraj'o.Brate kapiram da si navijač Intera, ali stvarno
Nastasić izmislio pojam fudbala za Huana npr. a mogu da ti nabrojim koliko hoćeš tih mladih štopera.
Pa Pil Dzons (Mančester Junajted) je godinu dana mlađi od Huana a razlika je kao nebo i zemlja, eto ti još jedan primer. Pa Kurt Zuma iz St.Etijena, 1994. godište, objašnjavanje kakav je dečko potencijal, novi Desaji....da ne nabrajam dalje, poenta je da je ovaj vaš daleko od najboljih.
Nemoj tako imao je dobru ocenu na Soccermanageru dok sam igrao.jasko_juve je napisao/la:Varane odigra 2,3 utakmice dobre i novi Cannavaro![]()
![]()
![]()
sanjingr je napisao/la:Samo cu reci Juan uz Varanae iz Real Madrida najbolji mladi štoper u Europi...toliko od mene
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Nek je stao vala i Kurta Zume,Dzonsi hahahhahahahahahahPuma je napisao/la:Nek nisi dalje nabraj'o.Brate kapiram da si navijač Intera, ali stvarno
Juan velesila,.
Padoin bar igra LP, dok Juan i super telentovani Guarin uz kokice, ispred Tv-a, uzivaju u majstorijama Padoina...sanjingr je napisao/la:Nek je stao vala i Kurta Zume,Dzonsi hahahhahahahahahahPuma je napisao/la:Nek nisi dalje nabraj'o.Brate kapiram da si navijač Intera, ali stvarno
Juan velesila,.
takodje Rubentosovci imate mahanje od Padoina
Stoji da ste uzeli 5 trofeja, ali se zapitajte u kakvim i pod kakvim okolnostima se to desilo. Rivali neutralizovani, sto znaci automatski prednost ka trofejima...sanjingr je napisao/la:Nismo mi krivi sto je dosla smjena generacija nakon osvojene Triplete
Tacnije 5 trofeja u 1 god
Barcelona tad jaca bila nego danas,Chelsea isto jak,Bayern u finalu....ne znam o kakvim neutralizovanim rivalima ti govorisJuveArena je napisao/la:Stoji da ste uzeli 5 trofeja, ali se zapitajte u kakvim i pod kakvim okolnostima se to desilo. Rivali neutralizovani, sto znaci automatski prednost ka trofejima...sanjingr je napisao/la:Nismo mi krivi sto je dosla smjena generacija nakon osvojene Triplete
Tacnije 5 trofeja u 1 god
Bilo i proslo, takve se stvari vrlo rijetko desavaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.