Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Jericho
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Jericho » 13 feb 2013, 02:51

Brajkula je napisao/la:Ne zato što igra kod vas da ne dođe do zabune, već je u pitanju neko moje gledište, Huan nije ništa specijalno, npr. Romin Markinjos je meni dosta perspektiviniji, a i u ovom trenutku i kvalitetniji štoper.
slika
#SuningOUT

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 13 feb 2013, 11:25

vidim ovdje je objektivnost na nivou, kao i uvijek :roll:

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 13 feb 2013, 11:36

Brajkula je napisao/la:
Pupi04 je napisao/la:Spominjati mlade igrace a ne spomenuti Juana Jesusa je sramota.
Momak vec igra standardno i vrhunski,daleko najveci potencijal na odbrambenim pozicijama u Serie A.
Ne zato što igra kod vas da ne dođe do zabune, već je u pitanju neko moje gledište, Huan nije ništa specijalno, npr. Romin Markinjos je meni dosta perspektiviniji, a i u ovom trenutku i kvalitetniji štoper.
Svako drugacije gleda ali reci da Juan nije nista specijalno moram posumnjat da nisi bas upratio njegove igre u Interu,ili si odgledao neku gdje nije imao svoj dan,momak je vec standardan u ekipi kao sto je Inter a nekim od ovih talenata ce najveci uspjeh biti ako i pridju timu kao sto je Inter.
Rominog igraca ne mogu komentarisat jer ga nisam bas upratio.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 13 feb 2013, 11:52

Mago je napisao/la:Marchisio zvijer od igraca :o

Kolko je samo momak napredovo od dolaska Contea na klupu. Kapa dole majstore ;)
Yuto je uvijek bio veliki štovatelj lika i djela Il Principina. :mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 13 feb 2013, 13:17

Pupi04 je napisao/la:
Brajkula je napisao/la:
Pupi04 je napisao/la:Spominjati mlade igrace a ne spomenuti Juana Jesusa je sramota.
Momak vec igra standardno i vrhunski,daleko najveci potencijal na odbrambenim pozicijama u Serie A.
Ne zato što igra kod vas da ne dođe do zabune, već je u pitanju neko moje gledište, Huan nije ništa specijalno, npr. Romin Markinjos je meni dosta perspektiviniji, a i u ovom trenutku i kvalitetniji štoper.
Svako drugacije gleda ali reci da Juan nije nista specijalno moram posumnjat da nisi bas upratio njegove igre u Interu,ili si odgledao neku gdje nije imao svoj dan,momak je vec standardan u ekipi kao sto je Inter a nekim od ovih talenata ce najveci uspjeh biti ako i pridju timu kao sto je Inter.
Rominog igraca ne mogu komentarisat jer ga nisam bas upratio.
Gledam detaljno Seriju A, oko 4 meča nedeljno i Inter je ekipa, uz Romu, koju sam najveći broj puta gledao ove godine, ukoliko izuzmemo naravno Juventus. Huan je jak fizički za svoje godine, ali mi dečko mnogo lako ispada 1 na 1, ok ajde da se nadjemo da je perspektivan, ali nije u vrhu što se Evrope tiče, nije ni Markinjos ali je meni dosta bliži od zemljaka, fali mu mnogo mirnoća, a to baš ovaj Romin ima, plus je Huan je 1991. a Markinjos 1994. pa ti vidi ;)
I generalno moj stav je da odbrana Intera u velikoj meri zavisi od Samjuela, bez njega tu duva kao na prokletijama. Msm ne prozivam Inter, zašto bih, samo iznosim svoje mišljenje.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 13 feb 2013, 13:31

Marquinhos ako nastavi ovako da se razvija za par sezona ce biti u vrhu sto se tice stopera. Chelsea, City i Barca se vec motaju oko njega ali nadam se da nema nista od toga.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 13 feb 2013, 13:48

@Brajkula ma vec sam ja pisao o tome kako Inter ima velikih problema sa postavljanjem kod kontre i polukontre protivnika,ali po meni je evidentan napredak u odnosu na proslu sezonu a Juan je sigurno doprinio tome.
Imamo razlicitih vrsta stopera,Juan je tipa Chielini,jako i hrabro u svaki duel,a tesko je ne ispast jedan na jedan kad ostanes na vjetrometini na spram brzeg,okretljivijeg igraca,i mnogo bolji i iskusniji tu ispadaju.
Ali gledajuci cjelokupno sta je pokazao u ovoj sezoni mislim da sa pravom mogu reci da se razvija u odlicnog stopera,za debitantsku sezonu izvanredno.
Samuel itekako daje tu sigurnost pozadi svojim iskustvom,sto realno Juan ni Zabac(kojem je svaka greska pod lupom) nemaju,ali sa dva razlicita tipa stopera i mlada prije svega moze se reci da je Inter miran "za narednih 10 godina".
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 13 feb 2013, 13:49

Samo cu reci Juan uz Varanae iz Real Madrida najbolji mladi štoper u Europi...toliko od mene

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 13 feb 2013, 13:54

sanjingr je napisao/la:Samo cu reci Juan uz Varanae iz Real Madrida najbolji mladi štoper u Europi...toliko od mene

:lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 13 feb 2013, 14:08

Pupi04 je napisao/la:@Brajkula ma vec sam ja pisao o tome kako Inter ima velikih problema sa postavljanjem kod kontre i polukontre protivnika,ali po meni je evidentan napredak u odnosu na proslu sezonu a Juan je sigurno doprinio tome.
Imamo razlicitih vrsta stopera,Juan je tipa Chielini,jako i hrabro u svaki duel,a tesko je ne ispast jedan na jedan kad ostanes na vjetrometini na spram brzeg,okretljivijeg igraca,i mnogo bolji i iskusniji tu ispadaju.
Ali gledajuci cjelokupno sta je pokazao u ovoj sezoni mislim da sa pravom mogu reci da se razvija u odlicnog stopera,za debitantsku sezonu izvanredno.
Samuel itekako daje tu sigurnost pozadi svojim iskustvom,sto realno Juan ni Zabac(kojem je svaka greska pod lupom) nemaju,ali sa dva razlicita tipa stopera i mlada prije svega moze se reci da je Inter miran "za narednih 10 godina".
& je to što se konkretno Intera tiče, ne sporim, za male pare mlad štoper koji može da se razvije u sasvim solidnog igrača, nigde ja to nisam napisao da nije tako, već samo da je meni Markinjos perspektivniji, što i naravno jeste, mlađi tri godine a danas su tu na negde isto nivou, čak je meni Markinjos i ispred.
sanjingr je napisao/la:Samo cu reci Juan uz Varanae iz Real Madrida najbolji mladi štoper u Europi...toliko od mene
Brate kapiram da si navijač Intera, ali stvarno :lol:
Nastasić izmislio pojam fudbala za Huana npr. a mogu da ti nabrojim koliko hoćeš tih mladih štopera.
Pa Pil Dzons (Mančester Junajted) je godinu dana mlađi od Huana a razlika je kao nebo i zemlja, eto ti još jedan primer. Pa Kurt Zuma iz St.Etijena, 1994. godište, objašnjavanje kakav je dečko potencijal, novi Desaji....da ne nabrajam dalje, poenta je da je ovaj vaš daleko od najboljih.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 13 feb 2013, 14:14

Varane odigra 2,3 utakmice dobre i novi Cannavaro :lol: :lol: :lol: :lol:
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 13 feb 2013, 14:32

Brajkula je napisao/la:
Pupi04 je napisao/la:@Brajkula ma vec sam ja pisao o tome kako Inter ima velikih problema sa postavljanjem kod kontre i polukontre protivnika,ali po meni je evidentan napredak u odnosu na proslu sezonu a Juan je sigurno doprinio tome.
& je to što se konkretno Intera tiče, ne sporim, za male pare mlad štoper koji može da se razvije u sasvim solidnog igrača, nigde ja to nisam napisao da nije tako, već samo da je meni Markinjos perspektivniji, što i naravno jeste, mlađi tri godine a danas su tu na negde isto nivou, čak je meni Markinjos i ispred.
Nastasić izmislio pojam fudbala za Huana npr. a mogu da ti nabrojim koliko hoćeš tih mladih štopera.
Pa Pil Dzons (Mančester Junajted) je godinu dana mlađi od Huana a razlika je kao nebo i zemlja, eto ti još jedan primer. Pa Kurt Zuma iz St.Etijena, 1994. godište, objašnjavanje kakav je dečko potencijal, novi Desaji....da ne nabrajam dalje, poenta je da je ovaj vaš daleko od najboljih.
Cut ce se

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 feb 2013, 15:43

Nek nisi dalje nabraj'o.

Juan velesila,.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 feb 2013, 15:46

jasko_juve je napisao/la:Varane odigra 2,3 utakmice dobre i novi Cannavaro :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoj tako imao je dobru ocenu na Soccermanageru dok sam igrao. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 13 feb 2013, 17:42

:lol:

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 13 feb 2013, 17:52

Puma je napisao/la:
Nek nisi dalje nabraj'o.

Juan velesila,.
Nek je stao vala i Kurta Zume,Dzonsi hahahhahahahahahah

takodje Rubentosovci imate mahanje od Padoina :lol:

FORZA INTER!

JuveArena
Kontakt:

Post Postao/la JuveArena » 13 feb 2013, 17:54

sanjingr je napisao/la:
Puma je napisao/la:
Nek nisi dalje nabraj'o.

Juan velesila,.
Nek je stao vala i Kurta Zume,Dzonsi hahahhahahahahahah

takodje Rubentosovci imate mahanje od Padoina :lol:
Padoin bar igra LP, dok Juan i super telentovani Guarin uz kokice, ispred Tv-a, uzivaju u majstorijama Padoina... :lol:
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 13 feb 2013, 17:57

Nismo mi krivi sto je dosla smjena generacija nakon osvojene Triplete 8-)

Tacnije 5 trofeja u 1 god :mrgreen:

FORZA INTER!

JuveArena
Kontakt:

Post Postao/la JuveArena » 13 feb 2013, 18:05

sanjingr je napisao/la:Nismo mi krivi sto je dosla smjena generacija nakon osvojene Triplete 8-)

Stoji da ste uzeli 5 trofeja, ali se zapitajte u kakvim i pod kakvim okolnostima se to desilo. Rivali neutralizovani, sto znaci automatski prednost ka trofejima...

Bilo i proslo, takve se stvari vrlo rijetko desavaju. ;)
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 13 feb 2013, 18:08

JuveArena je napisao/la:
sanjingr je napisao/la:Nismo mi krivi sto je dosla smjena generacija nakon osvojene Triplete 8-)

Stoji da ste uzeli 5 trofeja, ali se zapitajte u kakvim i pod kakvim okolnostima se to desilo. Rivali neutralizovani, sto znaci automatski prednost ka trofejima...

Bilo i proslo, takve se stvari vrlo rijetko desavaju. ;)
Barcelona tad jaca bila nego danas,Chelsea isto jak,Bayern u finalu....ne znam o kakvim neutralizovanim rivalima ti govoris :?

FORZA INTER!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.