Tačno nema neke logike ova rečenica. Bilo mi mrsko mijenjat cijeli koncept rečenice :mrgreeen:jestamaji je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Tačno ti bude krivo kad vidiš koji kreten je dobio veliki talent. .
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ma od ovih "mladjih" meni je Dimitrov najgotivniji,zbog tog stila ala Roger...ali vecina ovih mladjih generacija sve bolesno u glavu hahaha...ne da psiha i djaba jbg...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ima psihu ko Damir.Unofficialpage je napisao/la:Tačno ti bude krivo kad vidiš koji kreten je dobio veliki talent. Razumijem da je mlad, dijete još, ali trebao bi se malo kontrolisat, veću pažnju tenisu posvetit. Od svih igrača koji dolaze on ima najveći potencijal ali najslabiju psihu.

Andy je broj dva i drugi favorit turnira. Pa vi pisite sta hocete.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir ima bolju, mislim psihu 
Stan će da ubije Andyja. Finale: Federer vs Wawrinka

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Only your dream babyUnofficialpage je napisao/la:Damir ima bolju, mislim psihu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- StevenSeagal
- Kontakt:
Ajd ti malo odmori,nisi dobar.Unofficialpage je napisao/la:Damir ima bolju, mislim psihu

NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Mogli biste skloniti i ovog smora @vozdricu, baš kao što je urađeno s onim LaTrollčinom.

A Stan i Roger ga redovno sastavljaju sa zemljom u zadnje 2-3 godine.Greivis je napisao/la:Andy je broj dva i drugi favorit turnira.

Jedna od najneshvatljivijih stvari ikad, čovjek konstantno drugi favorit turnira, presmiješno
Počinjem misliti da drugi favorit znači da taj neće osvojiti sigurno hah
Počinjem misliti da drugi favorit znači da taj neće osvojiti sigurno hah
Tako nekako i stoje stvari kada je u pitanju Andy Murray.shminka je napisao/la:Počinjem misliti da drugi favorit znači da taj neće osvojiti sigurno hah
Upravo u izrazima "drugi favorit", "realni broj 2", "najbolji poslije Novaka" i leži glavni problem. Kad ćemo dočekati od njega da bude najbolji, a ne samo "jedan od"!? Vjerovatno nikad.
Realnost je takva da Murray ima puno vece sanse da dobije Djokovica od Federera kad se igra na tri dobijena seta.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Vidi, činjenica je da ovakvog Novaka ne mogu dobiti ni RF ni AM, tako da je relativna stvar koliko dugo neko od njih može izdržati u borbi s njim.Greivis je napisao/la:Realnost je takva da Murray ima puno vece sanse da dobije Djokovica od Federera kad se igra na tri dobijena seta.
Jedini pravi konkurent Đokoviću je Wawrinka na visini zadatka, i on je drugi favorit ovog turnira.

Ne znam. Po ovome sto sam gledao do sada na turniru, Murray izgleda bolje od Wawrinke. Vidjet cemo.Claus je napisao/la:Vidi, činjenica je da ovakvog Novaka ne mogu dobiti ni RF ni AM, tako da je relativna stvar koliko dugo neko od njih može izdržati u borbi s njim.Greivis je napisao/la:Realnost je takva da Murray ima puno vece sanse da dobije Djokovica od Federera kad se igra na tri dobijena seta.
Jedini pravi konkurent Đokoviću je Wawrinka na visini zadatka, i on je drugi favorit ovog turnira.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Neće andy nikad biti No.1 to je sigurno, a vjerovatno je i sa osvajanjima slemova završio
Wawrinka>>>Murray u zadnje dvije i po godine, a čovjek ne dobija ni blizu pažnje koliko bi trebao, kakav nivo tenisa kojima je osvojio slemove, ludnica
trenutno također dosta bolji, u dosadašnjih 6 mečeva u ovoj sezoni perfektan
Wawrinka>>>Murray u zadnje dvije i po godine, a čovjek ne dobija ni blizu pažnje koliko bi trebao, kakav nivo tenisa kojima je osvojio slemove, ludnica
trenutno također dosta bolji, u dosadašnjih 6 mečeva u ovoj sezoni perfektan
Zadnja izmjena: shminka, dana/u 22 jan 2016, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Andy uvijek izgleda najbolje u prvoj sedmici, ako me razumiješ.Greivis je napisao/la:Ne znam. Po ovome sto sam gledao do sada na turniru, Murray izgleda bolje od Wawrinke. Vidjet cemo.Claus je napisao/la:Vidi, činjenica je da ovakvog Novaka ne mogu dobiti ni RF ni AM, tako da je relativna stvar koliko dugo neko od njih može izdržati u borbi s njim.Greivis je napisao/la:Realnost je takva da Murray ima puno vece sanse da dobije Djokovica od Federera kad se igra na tri dobijena seta.

Ne znam da postoji bolji igrac da je vise omalovazavan od Murraya. Vjerujem da je na srecu samo drugi teniser svijeta.

Dva GS-a i zlato sa OI govore drugacije.Claus je napisao/la:Andy uvijek izgleda najbolje u prvoj sedmici, ako me razumiješ.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nije on toliko omalovažavan, barem ne ovdje na forumu, prije bih rekao da smo svi kolektivno previše očekivali od njega.Greivis je napisao/la:Ne znam da postoji bolji igrac da je vise omalovazavan od Murraya. Vjerujem da je na srecu samo drugi teniser svijeta.

Ma preforsirao se, mora da je zbog toga došlo do zasićenja.Greivis je napisao/la:Dva GS-a i zlato sa OI govore drugacije.

Pa samo da nema Djokovica ima bi dvocifren broj GS titula. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nema teorije, ali to je svejedno priča ŠBB-KBB. Da nije bilo Đokovića i Nadala, Federer bi hladno prešao cifru od 30 osvojenih GS-ova.Greivis je napisao/la:Pa samo da nema Djokovica ima bi dvocifren broj GS titula.

Pa imao bi Federer sigurno mnogo vise titula. Ali on je imao i srece da sakupi dosta titula prije njih dvojice.Claus je napisao/la:Nema teorije, ali to je svejedno priča ŠBB-KBB. Da nije bilo Đokovića i Nadala, Federer bi hladno prešao cifru od 30 osvojenih GS-ova.Greivis je napisao/la:Pa samo da nema Djokovica ima bi dvocifren broj GS titula.
Murray je imao nesrecu da se pojavi i igra protiv mozda i tri najbolja igraca ikada.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.