Ma to je gotovo 90%,samo jos neko da se javi da kaze kakav je ovo igrac.Scarpini je napisao/la:http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=105088
Da evo i ja to citam ..a pitanje je hoce li biti sta i od ovog
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Polovnjak.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jedino sto ga izvlaci je sto je 89. godiste. Gori od Jonathana ne moze bit,al nista posebno.
Di Marzio kaze kako on vjeruje da ce Kuzmanovic doc u ova preostala 2 dana. Ovu nasu sredinu bi sad unaprijedio i Brocchi tako da nek dovode bilo koga.
Muka mi je od Gargana
Di Marzio kaze kako on vjeruje da ce Kuzmanovic doc u ova preostala 2 dana. Ovu nasu sredinu bi sad unaprijedio i Brocchi tako da nek dovode bilo koga.
Muka mi je od Gargana
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
I meni,i od njeg i JonathanaMago je napisao/la:Jedino sto ga izvlaci je sto je 89. godiste. Gori od Jonathana ne moze bit,al nista posebno.
Muka mi je od Gargana
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
ma zasto ste pesimisti toliki u vezi Schelotta?bolji je od Jonathana 2x
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Dobar je Schelotto, samo sta ovoj momcadi fali jedan WC igrac u sredini terena i jedan prvoklasni napadac. Jedino za obranu nemam straha, jos da ovi nasi hoce vratit Caldiorlu sa posudbu svrsio bi od srece.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=105094" onclick="window.open(this.href);return false;
kaze da je mnogo sretan...druze nadamo se da cemo i mi biti sa tobom isto posto se covijek divi Capitanu nadamo se da ces ginuti na terenu kao i on makar 10 % kao on.
kaze da je mnogo sretan...druze nadamo se da cemo i mi biti sa tobom isto posto se covijek divi Capitanu nadamo se da ces ginuti na terenu kao i on makar 10 % kao on.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Radi se i na dovodjenju Biglie. ja bih ovog ko i volio da dovedemo 
Ma neka Schelotta,oduvijek je govorio da navija za Inter. Valjda ne bude los.
Evo menader Kuzmana nagovra ove da ga puste da ide u INTER
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=105095" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=105095" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Momak je masu puta reka da navija za nas, ako je ovo istina nadam se to znaci da Jonathan ide ca, i da nece vise bit forsiranja Nagatoma i Obia desno, a mozda i prestanemo igrat difesa a tre.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nije Biglia sad neki igrac bas, ono sto sam ja gledo tako mi govoriMago je napisao/la:Radi se i na dovodjenju Biglie. ja bih ovog ko i volio da dovedemo
Gdje je taj Bellomo i onaj dribler iz argentine, treba nam nekih mladih koji ce se u WC zvijezde progurat, barem blizu WC
Zadnja izmjena: JohnLowe, dana/u 29 jan 2013, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
inace ?
Drago mi je za Schelotta,na twitteru citam iz dana u dan kako Retwituje sve sto je vezano za Inter 
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Ma trebaju veznjaci hitno. Mudya nema do kraja sezone,Mariga bi mogo u Genou,onog konja Gargana ce aBd neko slomit na treningu pa bi trebala dvojica doc.
Kuzmanovic i Biglia ? Mislim da ce Kuzmanovic doc dok za Bigliu nisam siguran.
Kuzmanovic i Biglia ? Mislim da ce Kuzmanovic doc dok za Bigliu nisam siguran.
sta ce ti kad ce ih za dvije godine prodat bez da im daju pravu sansuJohnLowe je napisao/la: Gdje je taj Bellomo i onaj dribler iz argentine, treba nam nekih mladih koji ce se u WC zvijezde progurat, barem blizu WC
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Imamo mi raznih Biglia vec u timu,na kraju ce se samo dovest nesto da ne bude prazan rok.
Schelloto ni u snu ne moze igrat beka,nadam se da njegov dolazak znaci promjenu formacije.
Schelloto ni u snu ne moze igrat beka,nadam se da njegov dolazak znaci promjenu formacije.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
znaci Sneijdera i Coutinha smo zamjenili Schelottom i Kuzmanovićem
šta reći, koju posluku porati
još dajemo pola Livaje za ovog bogalja iz Atalante...
nemam riječi...
šta reći, koju posluku porati
još dajemo pola Livaje za ovog bogalja iz Atalante...
#SuningOUT
nisu ih zamjenili,nego prodali i jednostavno nisu nista kupili u zamjenu,,Schelotto im je trebao i da su ostali jer sa Jonathanom jednostavno ne ide vise
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Schelloto je sporiji bar 4 puta od Jonathana (koga je ikad gledao zna o čem pričam).. za njeg je Ricky Martins
...
tako da priča da će on čuvat desnu stranu nema logike... lik može igrat krilo ili povučenu špicu, ništa drugo...
tako da priča da će on čuvat desnu stranu nema logike... lik može igrat krilo ili povučenu špicu, ništa drugo...
#SuningOUT
brz je Nagatomo pa opet ne valja,nikako vam ugodit,,ja ne kazem da je igracina al za 5 miliona jest,,ako hocete boljeg onda uzmite sta od 20 miliona i aloha
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nije los igrac. Sigurno je upgrade u odnosu na Jonathana,voli Inter tako da dobrodosao. Nema potrebe pljuvat ovaj transfer, jer nije previse ni potroseno a puno se moze dobit.
Ni ja nisam zadovoljan,ni ja ga ne bih dovodio al kad je vec tu nek mu je sretno. Ha ya.
Da oni hoce dovest igraca u sredinu,to je najvaznije.
Ni ja nisam zadovoljan,ni ja ga ne bih dovodio al kad je vec tu nek mu je sretno. Ha ya.
Da oni hoce dovest igraca u sredinu,to je najvaznije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.