Brate njima je dzeno bio prijavljen za skroz drugu funkciju u klubu jer nema nikakve papire za trenera..I kao takav je trebao ici na te sastanke sto se mora ici(jednom je opomenut sto nije dosao i onda sljedeci put opet i kazna od jedne utakmice,sljedeci sastanak da je propustio dibio bi 3 utakmice i na kraju pola godine kazne)..rodom s Mejtaša je napisao/la:Nisam u toku za ovaj sj.eb sa Uščuplićem (ne mislim na to što su mu nogu dali) već na to neko kažnjavanje od strane Saveza. Ne čitam njihovu temu niti tamo zalazim, možda je neko objasnio. Meni nije jasno kako je njega kaznilo, a Adžema nije ili nije još. O čemu se radi?
A Adzem je kod nas prijavljen kao pomocni trener a Memic kao glavni,s tim da je Adzem uvijek pored aut linije i ponasase se kao da je šsš(on jeste to ali nije po papiru)..e sad ovo moze prolaziti u ovoj drzavi i ligi ali po pravilu bi adzem trebao biti na klupi i bez punog kontakta sa igracima(svaki put kad bi ustao trebao bi dodbit opomenu od 4.sudije i onda crveni od glavnog sudije)..sjeti se malo utajmice kona ušvabiji i ponasenja dzene da nije ustao s klupe jer je abdulah bio prijavljen zbog te licence..
Mislim naši bi trebali zavrsiti sa Adzemom da i on dobije profi licencu da moze biti "pravi šsš",jer ima za pomocnika dok dzeno npr.nije imao ni to..
Opet kazem u ovoj ligi se ovo moze raditi i moze proci,dok savez šuti(ima jos klubova osim sarajevskih sa ovakvim rukovodstvom)nama liga ostaje u mjestu i nema napretka.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.