sta se na infu prica?THEC je napisao/la:Ne ide Jesic nigdje i mijenja formaciju u 4-5-1 a ko da gledam da ce Cezar igrati spica
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
joker90 je napisao/la:Bolanos je napisao/la:"MOZDA NE FUNKCIONISEMO NAJBOLJE U ODBRANI AL' ZATO NA SREDINI NE POSTOJIMO."
Evo vidite, ovo je sredina terena. Tu necemo imati igrace.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 13 mar 2016, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Vjerovatno necemo osvojiti titulu, ali zato vjerovatno necemo ni kup.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
-
- Kontakt:
ako nemamo igrace na sredini terena, ne znaci da je sredina pokrivena i da imamo vezni red.
Ko bude blatio Rustem-agu, dobit će ban.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sto smo danas duhoviti.
Ne zna covjek bi l' se smij'o il' plak'o. S obzirom da uvijek moze gore, treba nekako osaburati i nadati se boljim vremenima.

Ne zna covjek bi l' se smij'o il' plak'o. S obzirom da uvijek moze gore, treba nekako osaburati i nadati se boljim vremenima.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Situacija nije nimalo dobra,puno kikseva,pogresnih odluka,postavki i sta sve ne,ali ni u najgorem snu nisam mogao ocekivati ovoliko omalovazavanja,podjebavanja i negativnosti.
Ne treba nama ni husic ni neko drugi,kada se procita samo mali dio postova na ovoj,nasoj temi,jasno je da sami sebe najvise podcjenjujemo i ponizavamo.
Kod nekih drugih i kada su bili u najvecim ****,nije bilo ovako i nisu drugima davali povoda za podjebavanje i ismijavanje.Ali to smo mi,pitari,uvijek spremni za humor za ocrniti svoje,zgaziti nogama svoje,ismijati svoje,zato hvala Bogu zbog nekih "navijaca"pa smo ovo docekali da mogu iskazivati svoj smisao za humor i reci:sta sam ja govorio".
Zgadilo mi se sve i utakmice i Jesiceve postavke i Selimoviceva nonsalancija,ali nista kao pojedini postovi i pojedinci na ovom forumu koji likuju kao najveci neprijatelji kluba.
Svaka vam cast i to bi bilo sve od mene na ovoj temi,jer cu manje ponizenja i uvreda procitati ma temi "prepucavanja" nego ma temi FK Sarajevo.
Jos jednom svaka cast pojedincima koji su docekali svojih 5 minuta,ali FK Sarajevo ne cine ni Selimovic,ni Kusturica,ni Jesic,nego mi navijaci,navijaci koji ce biti ponosni na svoj klub bio on prvak ili 8.na tabeli....
Ne treba nama ni husic ni neko drugi,kada se procita samo mali dio postova na ovoj,nasoj temi,jasno je da sami sebe najvise podcjenjujemo i ponizavamo.
Kod nekih drugih i kada su bili u najvecim ****,nije bilo ovako i nisu drugima davali povoda za podjebavanje i ismijavanje.Ali to smo mi,pitari,uvijek spremni za humor za ocrniti svoje,zgaziti nogama svoje,ismijati svoje,zato hvala Bogu zbog nekih "navijaca"pa smo ovo docekali da mogu iskazivati svoj smisao za humor i reci:sta sam ja govorio".
Zgadilo mi se sve i utakmice i Jesiceve postavke i Selimoviceva nonsalancija,ali nista kao pojedini postovi i pojedinci na ovom forumu koji likuju kao najveci neprijatelji kluba.
Svaka vam cast i to bi bilo sve od mene na ovoj temi,jer cu manje ponizenja i uvreda procitati ma temi "prepucavanja" nego ma temi FK Sarajevo.
Jos jednom svaka cast pojedincima koji su docekali svojih 5 minuta,ali FK Sarajevo ne cine ni Selimovic,ni Kusturica,ni Jesic,nego mi navijaci,navijaci koji ce biti ponosni na svoj klub bio on prvak ili 8.na tabeli....
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
bojler je napisao/la:Cetvrti si u nasoj ligi a jaci si od Hajduka koji je treci u HNL?Bolanos je napisao/la:Hajduk je propo od njega smo jaci , a Zvezda je trenutno bolja od nas al sticemo je dok van kenobi proradi , sa partizanom smo bare bareEvander je napisao/la:Napadamo li grupnu fazu na ljeto?
Jesmo jaci od Hajduka, Zvezde, Partizana?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Zajebancija burazeru pa nisam na drogama za nas je Dragovoljac Real[/quote]

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: Odg: FK Sarajevo
A dobro!!!
U utorak svi na Koševo!!!
U utorak svi na Koševo!!!
Iako je poluretard sa taktikom "4-2-4" ipak treba pruziti Jesicu i igracima podrsku, nema nam druge.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kakav ba Petrović ,prvi klub mu je Radnik,lako je u Radnik voditi.A za Krstajica se slažem kod nas Pape nikad nije došao Sarajevo da gleda a ne da nešto pokloni ili pogura.Ado76 je napisao/la:Jedini trener u BiH trenutno,koji moze voditi Sarajevo je Petrovic.Svi ostali su level ispod.I Krstajic sto se tice sportskog dijela kluba.Ostalo je smijesno.
Krstajic od momka sa kojim je igrao dobije na poklon semafor,a nase tzv.legende ne zele savjet da daju a kamoli nesto vise da urade.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Nema nam druge. Sezona nije izgubljena, moze se spasiti kupom.Memara je napisao/la:Iako je poluretard sa taktikom "4-2-4" ipak treba pruziti Jesicu i igracima podrsku, nema nam druge.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Nije ni titula izgubljena ,možda s lud ali ja se još nadam.Bolanos je napisao/la:Nema nam druge. Sezona nije izgubljena, moze se spasiti kupom.Memara je napisao/la:Iako je poluretard sa taktikom "4-2-4" ipak treba pruziti Jesicu i igracima podrsku, nema nam druge.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- Evolution87
- Kontakt:
mijenjaj zadnji red potpisa!Bolanos je napisao/la:Nema nam druge. Sezona nije izgubljena, moze se spasiti kupom.Memara je napisao/la:Iako je poluretard sa taktikom "4-2-4" ipak treba pruziti Jesicu i igracima podrsku, nema nam druge.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Dobro ba dosta vise kukanja,iskukali smo se sad je red da poderemo malu slobodu.Sa 433 sve ce biti puno bolje,samo da jesa ne bude tvrdoglav pa opet izvede 442 ili ti 424....Sto se tice sezone mozda ne uzmemo ligu al kup je nas tu cemo isekstai smetljare kao i u ligi tako ba da no sikiriki.Ne pravimo goru situaciju nego sto jeste nego sad svi na kosevo da izbacimo levate pa cemo svi prodisati zajedno.
-
- Kontakt:
Bolanos je napisao/la:Nema nam druge. Sezona nije izgubljena, moze se spasiti kupom.Memara je napisao/la:Iako je poluretard sa taktikom "4-2-4" ipak treba pruziti Jesicu i igracima podrsku, nema nam druge.
jarane zar stvarno mislish da mozhemo uzeti kup u ovakvom stanju?chak i da prodjemo ovu slobodu skretnichari ili lishtica bi nas dobili shto bi mi puno tezhe palo,ovakvi kakvi smo prizheljkujem u nekoj opciji da nas ovi papci izbace i da kao 4 ti uz uslov da sloboda,lishtica il" skretnichari uzmu kup i da odemo nekako u evropu,best case scenario je da budemo trechi ali i to je poprilichno upitno[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Drzi misljenje za sebe. Sreca pa nas vodi strucnjak sa iskustvomMajkl je napisao/la:Kakav ba Petrović ,prvi klub mu je Radnik,lako je u Radnik voditi.A za Krstajica se slažem kod nas Pape nikad nije došao Sarajevo da gleda a ne da nešto pokloni ili pogura.Ado76 je napisao/la:Jedini trener u BiH trenutno,koji moze voditi Sarajevo je Petrovic.Svi ostali su level ispod.I Krstajic sto se tice sportskog dijela kluba.Ostalo je smijesno.
Krstajic od momka sa kojim je igrao dobije na poklon semafor,a nase tzv.legende ne zele savjet da daju a kamoli nesto vise da urade.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
“Sine Ješiću, debilu moj mali, dogovori se sam sa sobom, pa ćeš onda lahko i sa publikom.”
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amazon [Bot], Bing [Bot], bvsic, Fouzi1, nedimmmm1337, rimljanin90, Vanja8 i 42 gosta.