vojaeorljupci bili za serrija i mega stopera caglara kojeg su najavljivali kao top 5 stopera na svijetu
samo neki biseri

da mi je znati ko je ovaj alexis

vjerojatno neki od vojaeroljubaca s duplim nickom

za lovu koja je skršena na tandem klauna u napadu,dovedu se 3-4 nova torreira u obranu i vezu

kaže ovaj lik kako je mačak zabio 3 gola,od toga 2 autogola bila
Seaman » 31 maj 2018, 11:20
moja najjeftinija preporuka je onaj mali terijer Lucas Torreira za 22-25 milke,iako će on vjerojatno u napoli
alexis17 » 31 maj 2018, 11:41
Covjek bi doveo Torreiru, pa on nije cak ni reprezentativac jbt
alexis17 » 31 maj 2018, 11:25
Sa ovim transfer budzetom, ja ne vidim neko jeftinije, a realnije rjesenje. Nije mali toliko los, ima potencijala, interes Barce nije bio slucajan. Uostalom, sigurno ce nas pojacati s obzirom kakvu su sezonu imali nasi biseri. Vidal ce prije otici u Napoli gdje ce imati sigurnu LP i borbu za titulu nego u Arsenal gdje ce u tridesetim ganjati LP i primati 5 golova od Liverpoola i Citya. Fabinho odlazi u L'pool da se bori za trofeje, Jorginho u City da se bori za trofeje, Fred vjerovatno u United da se bori za trofeje i tako mogu nabrajati do sutra. Nas glavni problem za ovo je losa reklama zadnje dvije sezone, pa pogledaj sta se desavalo za izbor menadzera i to dovoljno govori o klubu.
o serriju
Seaman » 31 maj 2018, 11:27
nije mali loš,sa 26 godina u francuskoj ligi s jednom ok sezonom na kojim si ti drogama sinko
Jack » 31 maj 2018, 11:42
Meni licno je Seri dobar igrac i mislim da interes Barce nije bio slucajan. No dobro svako ima svoje misljenje.
Seaman » 31 maj 2018, 11:51
šta si izbrisao post da nije reprezentivac nemaš ti blage šta lupetaš,mlađi 5 godina od serija gore si napisao da je seri dmf tolko o tvom znanju ili možda ti smeta šta mali igra za sampdoriu,odakle je došao skriniar
Jack » 31 maj 2018, 14:14
A tko je Torreira?
alexis17 » 31 maj 2018, 14:42
Umjesto sto drkas na smajlije bolje napisi nesto konstruktivno, tipa koji igrac je to dostupan, a da ga mozemo priustiti i da bi htio doci kod nas, a da nije iz Genoe, Parme i ostalih poluekipa
Marsal » 31 maj 2018, 15:32
Jack WroteColon
Marsal WroteColon
Jack WroteColonA tko je Torreira?
Zadnji vezni iz Sampdorie.
I dobar je?
Ma ko će ga znat.
anell » 08 jun 2018, 17:52
aa23 Jel to onaj što Simen drka na njega, ako jest onda qrcu ne vaja.
Seaman » 08 jun 2018, 19:10
anell WroteColonaa23 Jel to onaj što Simen drka na njega, ako jest onda qrcu ne vaja.
ne seri ****,ova cijena je bagatela za ovakvog igrača
Rosicky WroteColon168cm
60kg
Arsenalov zadnji vezni hahahahahahhahahahahah djeca iz vrtica fizicki dominantnije izgledaju...
Rosicky » 13 jun 2018, 00:43
Jesil ozb poredit njih dvojicu sa nekim toreirom..plus 8kg je skoro 2 kategorije razlike.
Ovaj nije dokazan nit mu je klub zabiljezio neki rezultat..nema ni statistiku iza sebe a 30m?