Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

japa
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la japa » 08 dec 2018, 20:31

topnik1 je napisao/la:Lakazet koji je dao gol Liveproolu za 1:1, Tottenhamu za 3:2, Manchesteru za 2:1, danas za 1:0 (morbidno ponisten), nije za startera :urnebes:
Unitedu nije zabio kao prvo a kao drugi i da jeste, i protiv Uniteda i protiv Totenhama je to napravio sa klupe i kao sto sam rekao produktivan igarc samo kao joker sa klupe a placen kao svjetska klasa koja ce trpati 20+ u ligi...Naravno genije AA23 ce i dalje velicati ovog kloca ko neku ubber klasu na kojoj treba bazirati napadacku igru ali u njegovo znanje i procjene smo se vise puta uvjerili. Kako je samo divno gledati kako Toreiru velicaju oni sto su ismijavali Seamana kada je govorio za ovog jos prosle sezone dok ej bio u italiji i ismijavali ga tokom svjetskog prvenstva, sada im je odjednom postao dobar :rol: :rol:

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 08 dec 2018, 21:51

Mene samo zanima ko je to ismijavao Torreiru. Tačno, Seaman je za istog odmah rekao da je klasa, svaka čast za skauting. Međutim, ne sjećam se da je malca iko ismijavao.

Ja sam dečka gledao nešto malo u Sampu, malo sam više gledao Serie A prošle sezone jer imaju VAR za razliku od engleskih slijepaca, i svidio mi se zbog tehnike šutiranja, fali nam neko ko je opasnost za gol kad šutira izvana, a ne k'o Xhaka prošle sezone koji ispuca 60 lopti za jedan gol i 59 gol-autova.

Što se današnje utakmice tiče, pobjeda ostvarena i to je najbitnije. Lacazette je ostao bez gola ni kriv ni dužan no ovi dajvovi mi idu na nerve. Nismo Tottenham ili United da glumimo faulove.

O Torreiri nema šta da se priča osim da je šteta što će Pep dogodine poslati kamion para za njega koji brkadžija neće odbiti, posebno ako ne uđemo u CL. U napadu k'o Nedved iz najboljih dana, u odbrani kupi i čisti k'o Kante.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 dec 2018, 21:58

Bukvalno svi sa PDF-a bacali drkicu na Torreiru da se konačno potpiše, i da nam se ne izliže
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 08 dec 2018, 22:02

Ne sjecam se ko mislim da je onaj ekspert Jack ali kome nije mrsko neka pogleda temu grupe urguvaja na SP, tamo je bilo simpaticnih komentara fanova Arsenala...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 dec 2018, 22:08

japa je napisao/la:Ne sjecam se ko mislim da je onaj ekspert Jack ali kome nije mrsko neka pogleda temu grupe urguvaja na SP, tamo je bilo simpaticnih komentara fanova Arsenala...
Ako ne mozes prepoznat trollanje i zaebanciju onda fakat...
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 08 dec 2018, 22:27

Mogu i nije bila...no doduse dobar izgovor za izvuci se.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 08 dec 2018, 22:29

vojaeorljupci bili za serrija i mega stopera caglara kojeg su najavljivali kao top 5 stopera na svijetu :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

samo neki biseri :rol: da mi je znati ko je ovaj alexis :lol: vjerojatno neki od vojaeroljubaca s duplim nickom :kafa: za lovu koja je skršena na tandem klauna u napadu,dovedu se 3-4 nova torreira u obranu i vezu :cool: kaže ovaj lik kako je mačak zabio 3 gola,od toga 2 autogola bila :rol: :rol: :rol:

Seaman » 31 maj 2018, 11:20
moja najjeftinija preporuka je onaj mali terijer Lucas Torreira za 22-25 milke,iako će on vjerojatno u napoli

alexis17 » 31 maj 2018, 11:41
Covjek bi doveo Torreiru, pa on nije cak ni reprezentativac jbt

alexis17 » 31 maj 2018, 11:25

Sa ovim transfer budzetom, ja ne vidim neko jeftinije, a realnije rjesenje. Nije mali toliko los, ima potencijala, interes Barce nije bio slucajan. Uostalom, sigurno ce nas pojacati s obzirom kakvu su sezonu imali nasi biseri. Vidal ce prije otici u Napoli gdje ce imati sigurnu LP i borbu za titulu nego u Arsenal gdje ce u tridesetim ganjati LP i primati 5 golova od Liverpoola i Citya. Fabinho odlazi u L'pool da se bori za trofeje, Jorginho u City da se bori za trofeje, Fred vjerovatno u United da se bori za trofeje i tako mogu nabrajati do sutra. Nas glavni problem za ovo je losa reklama zadnje dvije sezone, pa pogledaj sta se desavalo za izbor menadzera i to dovoljno govori o klubu.

o serriju :rol:

Seaman » 31 maj 2018, 11:27
nije mali loš,sa 26 godina u francuskoj ligi s jednom ok sezonom na kojim si ti drogama sinko

Jack » 31 maj 2018, 11:42
Meni licno je Seri dobar igrac i mislim da interes Barce nije bio slucajan. No dobro svako ima svoje misljenje.

Seaman » 31 maj 2018, 11:51
šta si izbrisao post da nije reprezentivac nemaš ti blage šta lupetaš,mlađi 5 godina od serija gore si napisao da je seri dmf tolko o tvom znanju ili možda ti smeta šta mali igra za sampdoriu,odakle je došao skriniar

Jack » 31 maj 2018, 14:14
A tko je Torreira?

alexis17 » 31 maj 2018, 14:42
Umjesto sto drkas na smajlije bolje napisi nesto konstruktivno, tipa koji igrac je to dostupan, a da ga mozemo priustiti i da bi htio doci kod nas, a da nije iz Genoe, Parme i ostalih poluekipa

Marsal » 31 maj 2018, 15:32
Jack WroteColon
Marsal WroteColon
Jack WroteColonA tko je Torreira?

Zadnji vezni iz Sampdorie.

I dobar je?

Ma ko će ga znat.

anell » 08 jun 2018, 17:52
aa23 Jel to onaj što Simen drka na njega, ako jest onda qrcu ne vaja.

Seaman » 08 jun 2018, 19:10
anell WroteColonaa23 Jel to onaj što Simen drka na njega, ako jest onda qrcu ne vaja.

ne seri ****,ova cijena je bagatela za ovakvog igrača

Rosicky WroteColon168cm
60kg

Arsenalov zadnji vezni hahahahahahhahahahahah djeca iz vrtica fizicki dominantnije izgledaju...

Rosicky » 13 jun 2018, 00:43
Jesil ozb poredit njih dvojicu sa nekim toreirom..plus 8kg je skoro 2 kategorije razlike.
Ovaj nije dokazan nit mu je klub zabiljezio neki rezultat..nema ni statistiku iza sebe a 30m?

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 dec 2018, 22:40

japa je napisao/la:Mogu i nije bila...no doduse dobar izgovor za izvuci se.
Pa de pogledaj ove postove sto ih je ova debilcina nasla i reci da mislis da smo bili ozbiljni i da nismo trollali :rol:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 08 dec 2018, 23:18

Naravno da niste trolali, posebno su u blamiranju prednjacili alexis i rosicki :lol: :lol: Mada ni ostali nisu daleko...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 dec 2018, 23:20

Ne znam zasto ova dvojica jos ovdje pisu. Zar nije napravljena ova podjela foruma kako navijaci drugih klubova ne bi pisali I provocirali ovdje?
Celik!3,2,2.

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 09 dec 2018, 00:36

japa je napisao/la:
Asimetric je napisao/la:
japa je napisao/la:Problem Arsenala je sto se za vrijeme Wengera stvorio mit da mi dovodimo velike talente i od njih pravimo vrhunske igrace, sto je kao sto sam napisao jedan obicni mit. Prava istina je da od kamiona i kamiona igraca koji su prodefilovali klubom zadnjih 15 godian samo su dva postala vrhunski, ostalo su sve bili nahajpovani talenti tkzv one season wonderi igraci koji nisu bili nista vise od toga.. Taj mit je obavio klub i dan danas je nad njim i sad kad je Wenger otisao imamo situaciju da se tako dovede neki satro talenat i forsira ga se i svako dobro dodavanje ili intervencija se preuvelicava cime se pokusavaju zamaskirati ocigledni nedostatci.
E brate svaka čast na ovom komentaru, konačno neko ko dijeli moje misljenje, pa ovo sto si ti napisao je analiza naseg kluba u zadnjih 15 godina mozda i 20, ja vjerujem da smo zadnju sansu za tituli ispustili u sezoni 2016, sada uz ovakav ritam citya i liveepoola mozemo se pozdraviti sa titulom narednih 20 godina jer fudbal vise nije Guenduzi iz Lorienta, Holding iz Boltona, Bellerin sa svojim repicem danasnji fudbal je nesto sasvim drugo.
Ma to ne vide samo budale, ne trebas biti genije da ovo skontas, godine pracenja Arsenala naucile su me da kad je ovaj klub u pitanju vrijeid samo jedno pravilo, pravilo ponavljanja. Kao u onom filmu sa Mattom Damonom i onim ljudima koji odredjuju sudbinu svih ljudi i crtaju kako ce i kojim tokom zivot da im ide e tako sa Arsenalom imas osjecaj da je jedan od tih ljudi za nekim stolicem kad je Arsenal u pitanju samo kucao godinu za godinom copy paste, copy paste, svaka sezona kao preslika prosle i tako dalje u nedogled bez kraja sve isto pa tako i ta prica sa talentima nekad Denilson, Frimpong, Wilshere, Merida, danas Gendouzi sutra ko zna ko...
To za ponavljane je najbolje opisano onom recenicom sto nekad navijači podignu: "Same old Arsenal" s tim je sve rečeno.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 09 dec 2018, 11:34

Most Chances Created Yesterday

Matteo Guendouzi (5)
Solly March (5)
Victor Camarasa (4)
Matt Targett (4)

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 10 dec 2018, 00:04

Vratiti Cazorlu??????
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 dec 2018, 00:26

Points won after their opening 15 games.
Emery - 31 points
Guardiola - 30 points
Mourinho- 27 points
Klopp - 23 points
Pochettino- 21 points

I opet peti, konkurencija nikad jaca.
Zadnja izmjena: Artetitis, dana/u 10 dec 2018, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Izbrisan dio sa spamom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 13 dec 2018, 21:48

Da mi je znati kako su ovi neuhrnjeni omladinci došli u naš klub rodio bi se. Ovo veceras sto gledamo je nasa akademija, ljudi moji pa na sto smo mi to spali da danas u ekipi gledamo Wilocka, Saku, Nketiaha, ovakv jad i cemer nisam odavno gledao. Zivjela nasa akademija i jos mnogo ovakvih igraca prozvodili u buducnosti!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 dec 2018, 21:49

Asimetric je napisao/la:Da mi je znati kako su ovi neuhrnjeni omladinci došli u naš klub rodio bi se. Ovo veceras sto gledamo je nasa akademija, ljudi moji pa na sto smo mi to spali da danas u ekipi gledamo Wilocka, Saku, Nketiaha, ovakv jad i cemer nisam odavno gledao. Zivjela nasa akademija i jos mnogo ovakvih igraca prozvodili u buducnosti!
Ajd ne riSe :kafa:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 13 dec 2018, 21:51

topnik1 je napisao/la:
Asimetric je napisao/la:Da mi je znati kako su ovi neuhrnjeni omladinci došli u naš klub rodio bi se. Ovo veceras sto gledamo je nasa akademija, ljudi moji pa na sto smo mi to spali da danas u ekipi gledamo Wilocka, Saku, Nketiaha, ovakv jad i cemer nisam odavno gledao. Zivjela nasa akademija i jos mnogo ovakvih igraca prozvodili u buducnosti!
Ajd ne riSe :kafa:
Zivjeli nam i ovakvi objektivni,kulturni, argumentovani navijači!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 13 dec 2018, 22:16

Sta je tvoj argument da su jad i cemer?
Osim sto ti nisi cuo za njih..
Jel moguce da nekog optužuješ a cijeli tvoj komentar zvuči idto ko njegov odg

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 13 dec 2018, 22:22

Rosicky je napisao/la:Sta je tvoj argument da su jad i cemer?
Jel dovoljan argument taj da nismo izbacili nijednog talenta od kako postoji klub?
Jel dovoljan argument da mi se povraca na ovaj antifudbal veceras.
Da veceras ne igraju Ozil i Laca ovo bi bilo negledljivo a svakako je negledljivo.
Malo realnosti nam ne bi skodilo!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 dec 2018, 22:28

Asimetric je napisao/la:
Rosicky je napisao/la:Sta je tvoj argument da su jad i cemer?
Jel dovoljan argument taj da nismo izbacili nijednog talenta od kako postoji klub?
Jel dovoljan argument da mi se povraca na ovaj antifudbal veceras.
Da veceras ne igraju Ozil i Laca ovo bi bilo negledljivo a svakako je negledljivo.
Malo realnosti nam ne bi skodilo!
Naporan si djecko,idi sta guyi ,ili daj da te guze nemoj pisati gluposti

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: J1897 i 14 gostiju.