FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

old school
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la old school » 23 okt 2010, 20:54

ako cemo iskreno ovdje nije bilo 2.000 ovdje je 8.000 siguran sam :D
Old_Town je napisao/la:
old school je napisao/la:vjerujte da i ja volim blekica bez zajebancije,znam gdje ce vas taj covjek dovesti :D nego crnogorci ili ti ga tatini sinovi ratni profiteri jel vam blekic voda novi ili je samo duhovni voda :D hahahahhahahahhahahaha joj ekii tebi se fkt mogu nasmijati toliko da placem ako vjerujes :D
Dobro je sto znas gdje ce nas ovaj covjek odvesti !
Makar smo sigurni nas nece odvesti ondje gdje ste vi bili prije 2 godine kada ste se grcevito borili za opstanak! :mrgreen:
http://www.bordoprijatelji.ba/Projekat_2010-2014.pdf
Ima li ovoga kod vas,radi li se planski ista osim na unistavanja gradskog Derby-a!? :mrgreen:
a ovo potrazi ima plavi salon i u njemu se inace svake godine vise puta okupljaju od komsica pa nadalje :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 21:00

a komsinice najavljuju atmosferu za pamcenje :lol: pa jasno da ce najavljivati kad ce se prvi put na svom stadionu cuti u utakmici sa sarajevom :lol: eto, nek im je sa srecom :lol: :lol:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 23 okt 2010, 21:07

UPS je napisao/la:a komsinice najavljuju atmosferu za pamcenje :lol: pa jasno da ce najavljivati kad ce se prvi put na svom stadionu cuti u utakmici sa sarajevom :lol: eto, nek im je sa srecom :lol: :lol:
al ova nova goriiiiiiiiii

Ale amar osim je, ale prava debilcina, ale uši klempave, ale glava velika !
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 23 okt 2010, 21:09

AMAR OSIM VAM JE SVE REKAO , nas stadion , mi odredjuemo koliko cemo ulaznica dati , vi morate da se naviknete na to , JADOVI
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 23 okt 2010, 21:11

johnnyHZ je napisao/la:
UPS je napisao/la:a komsinice najavljuju atmosferu za pamcenje :lol: pa jasno da ce najavljivati kad ce se prvi put na svom stadionu cuti u utakmici sa sarajevom :lol: eto, nek im je sa srecom :lol: :lol:

DAKLE U SVEMU NAS KOPIRATE !

USI KLEMPAVE, GLAVA VELIKA, EMIR OBUCA - PICK.A NAJVECA! PJEVANO JOS KAD JE OBUCA IGRO U sarajevu.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 21:11

johnny buraz, pjesma stara jos iz prvog osimovog vakta samo sto se sa agenturom tad neke stvari nisu mogle ustaliti. inace moj kolega sa kojim sam danas bio na treningu ju je smislio. Najbolji dio su ruke...joooj jedva cekam da dodje klip sa treninga 8-) 8-)

P.S. halo jado, znamo mi ko je sta rekao i znas sta - NE INTERESUJE NAS! Nama je dobro i ovako :lol: :lol:

Old_Town
Kontakt:

Post Postao/la Old_Town » 23 okt 2010, 21:14

ScooTeR je napisao/la:AMAR OSIM VAM JE SVE REKAO , nas stadion , mi odredjuemo koliko cemo ulaznica dati , vi morate da se naviknete na to , JADOVI
pa nastavite odredjivati,da vidimo dokle cemo ! ;)
Priprema vam se kavez na Kosevu koji prima 1500 ljudi, mi cemo pustiti 3000 karata u prodaju, a to je i vise od 5%! :mrgreen:

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 23 okt 2010, 21:20

Nisam gledao ovaj face ali mi rekoše da je naš predsjednik rekao nešto kao da se stidi svog oca zato što je navijao za želju.Može li neko ovo potvrditi ili demantovati,jer rekoh nisam gledao.
Unaprijed hvala
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 21:21

rumbalija je napisao/la:Nisam gledao ovaj face ali mi rekoše da je naš predsjednik rekao nešto kao da se stidi svog oca zato što je navijao za želju.Može li neko ovo potvrditi ili demantovati,jer rekoh nisam gledao.
Unaprijed hvala
NAS? A zar si ti nas??

Kako god, rekao je da se stidi zbog toga sto mu je otac navijao za zeljeznicar

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 23 okt 2010, 21:23

UPS je napisao/la:
rumbalija je napisao/la:Nisam gledao ovaj face ali mi rekoše da je naš predsjednik rekao nešto kao da se stidi svog oca zato što je navijao za želju.Može li neko ovo potvrditi ili demantovati,jer rekoh nisam gledao.
Unaprijed hvala
NAS? A zar si ti nas??

Bože dragi stiditi se svog oca.No coment
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 23 okt 2010, 21:25

rumbalija je napisao/la:
UPS je napisao/la:
Unaprijed hvala
NAS? A zar si ti nas??

Bože dragi stiditi se svog oca.No coment

Imala majka dva sina jedan bio debil drugi navijao za Zelju!Nije tesko pogoditi kojeg je vise zalila! :D :) ;)

xcober
Kontakt:

Post Postao/la xcober » 23 okt 2010, 21:31

1921 je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:

DAKLE U SVEMU NAS KOPIRATE !

USI KLEMPAVE, GLAVA VELIKA, EMIR OBUCA - PICK.A NAJVECA! PJEVANO JOS KAD JE OBUCA IGRO U sarajevu.

eeee jestel vi ikad imali nesto svoje, a ja imate stadion boli vas ku*ac, sto ga za rever nezakacite :mrgreen: :mrgreen: kako rece zujo mozemo zvat ljubu alicica kad god hocemo, blago vama :mrgreen: :mrgreen:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 23 okt 2010, 21:35

stidi vas se DIREKTOR kluba....hahahahhahaah.....vi ste njegov BIZNIS ...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 23 okt 2010, 21:39

johnnyHZ je napisao/la:stidi vas se DIREKTOR kluba....hahahahhahaah.....vi ste njegov BIZNIS ...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vas blekonja pazi ko djecu svoju, nego jel vam naplacivao ulaz danas na trening :D :D :D

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 21:45

johnnyHZ je napisao/la:stidi vas se DIREKTOR kluba....hahahahhahaah.....vi ste njegov BIZNIS ...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pametnom dosta ;)

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 23 okt 2010, 21:47

Koji je razlog sto su se horde bunile, jel zato sto nemaju gdje pisati, ili se neko napravio pametan pa skontao da napravi privatnu zabavu za 3 marke?!
Nidje veze, pominju se neki nehumani uslovi.....rusevan je citav stadion, ne samo istok, jbg tako je svima, zasto horde nisu bojkotovale Travnik kad ste visili na brdu iza gola kao planinske koze. Gospodo ne zivimo u Engleskoj, valjda ce nam srediti Mercedes Arenu, onda cete moci da serete koliko hocete, bice mnogo toaleta, do tad se strpite!
Popisajte i Zuju i Blekica, ne dolazi se zbog njih!
pozz

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 23 okt 2010, 21:50

mangupp je napisao/la:
vas blekonja pazi ko djecu svoju, nego jel vam naplacivao ulaz danas na trening :D :D :D
naravno,ulaz bio 10 doslo nas 2 000 , uzeo blekic 20 000 i sad ce fino da plati sudiju da nam silji....sutra ponovo ulaz se placa pa ce i igrace da podmiri a i njemu ostane za kladionice ...PROBLEM NEKI?? :roll:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 21:53

Joj ovih sokolova jesu sega. umjesto da slave sto ce sutra biti sami na stadionu i sto ce se konacno moci cuti oni kukaju i brinu se za nas po forumima :lol: :lol:

8-)
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 23 okt 2010, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 23 okt 2010, 21:53

Stavio vas Žujo na ignor hehehehehe,kako ste jadni mali plavi.Čuj ne razgovara sa svojim navijačima,pravo ste mu bitni,nedo bog nikom. :D :D :D

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 23 okt 2010, 21:55

Svi na Koševo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Haksss, Hordas1990, napoleon72, Zigazaga i 64 gosta.