Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 jul 2017, 21:04

BIHpatriota je napisao/la:Iskarikirao sam i mozda pretjerao. Adzic je nekad slovio za potentnog talenta, bio je MVP nekih kampova, ovo je da ga gledam mozda drugi put i u napadu čovjek nista nije pokazao. Možda je vise do mojih ocekivanja.
Pa doći će i poeni samo polako. Danas je bio najbolji u odbrani i prenosio je loptu kad je trebalo. Bit će od njega solidan igrač.

Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Vucevich

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Vucevich » 29 jul 2017, 22:10

Tek sad vidio kvote za ovu utakmicu:

Francuska: 1,07

BiH: 7,50

:tokralju:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 29 jul 2017, 22:19

paulus je napisao/la:Ovaj Campara da ima jos 10 cm bio bi najbolji igrac generacije

A trazis malo :mrgreen:

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 29 jul 2017, 22:33

Momke je malo trema pojela, ali odlicno odrađeno. Drago mi je da se rotira više igrača bez obzira koliko dobri/loši oni bili, svježina je ključ u ključnim momentima utakmice :mrgreen: . Mogli bi biti iznenađenje prevenstva, iako tek treba da se dokazemo protiv latvijaca.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 jul 2017, 22:40

Srbi izgubili od španjolaca iako su imali oko 20 poena prednosti.

Penny Hardaway #1

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jul 2017, 09:15

U 1/4 finala se ukrštamo sa grupom B i tu će biti paklen protivnik.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Jakobsen91
Kontakt:

Post Postao/la Jakobsen91 » 30 jul 2017, 09:45

Ukrstamo se sa grupom C.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 30 jul 2017, 09:54

Latvija, Litva, Francuska i Finska su uvijek tu s nama u grupnoj ili 1/8 finala. De malo promjenite, postalo dosadno. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

UserNAME2
Kontakt:

Post Postao/la UserNAME2 » 30 jul 2017, 10:10

Ja se iskreno bojim da mi vise nikada necemo imati ovakvu generaciju ni u jednom sportu...tako da ono zlato iz 2015 cemo dugo dugo pamtiti....inace sani duplo bolji
nego prosle godine ne forsira samo tricu poradio je i na ostalim segmentima, milina ga je gledati.

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 30 jul 2017, 10:30

Sani je jučer odigrao strašnu utakmicu,pokazao je veliku svestranost i mirnoću,strašan šut ima i sposoban je pogađati u serijama.Ranije sam pisao da je visina veliki hendikep i izgleda kao da više neće rasti,ali brzina izbačaja i preciznost ukazuje da će moći igrati dobro i na seniorskom nivou.Danas i u narednim utakmicama mu se mora pridružiti još neki saigrač.Njegoš je jučer ostao dužan,kao i Janković,to je trojac uz Alikadića koji ofanzivno može dati poena.Od ostalih se očekuje dobra odbrana i to je recept za uspjeh.

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 30 jul 2017, 11:53

Sanijev problem uopste nije visina. Cak stavise Visok je 186 cm, visociji je od jednog od "najveceg" na njegovoj poziciji Allena Iversona 3-4 cm, Danas imamo tu Isiah Thomasa sa 175 cm,Toni Parker 188, te Chrisa Paulla sa 183 cm ciji nacin igre najvise odgovara Sanijevom, sto mali i treba da forsira. Sanijev problem je visok nivo lower body fat, ili ti po naski guza i debele noge. Mali po meni ima talenta nista manje nego gore nabrojani koji su svojim fizikalijama (brzinom i skocnoscu) apsolutno anulirali bilo kakav navodni nedostatak visine, sto ce reci da sve ovisi od Sanija da li ce poradiiti na svom tijelu i izgraditi "misicnu muskulaturu",i skinuti 10 kila viska. Ja sam gore namjerno nabrojao sam neke nabolje jer Sani treba da postavi sebi takav cilj, a u najmanju ruku moze imati sasvim pristojnu karijeru Sase Vasiljevica npr.
Zadnja izmjena: armin dju, dana/u 30 jul 2017, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 30 jul 2017, 12:14

armin dju je napisao/la:Sanijev problem uopste nije visina. Cak stavise Visok je 186 cm, visociji je od jednog od "najveceg" na njegovoj poziciji Allena Iversona 3-4 cm, Danas imamo tu Isiah Thomasa sa 175 cm,Toni Parker 188, te Chrisa Paulla sa 183 cm ciji nacin igre najvise odgovara Sanijevom, sto mali i treba da forsira. Sanijev problem je visok nivo low body fat, ili ti po naski guza i debele noge. Mali po meni ima talenta nista manje nego gore nabrojani koji su svojim fizikalijama (brzinom i skocnoscu) apsolutno anulirali bilo kakav navodni nedostatak visine, sto ce reci da sve ovisi od Sanija da li ce poradiiti na svom tijelu i izgraditi "misicnu muskulaturu",i skinuti 10 kila viska. Ja sam gore namjerno nabrojao sam neke nabolje jer Sani treba da postavi sebi takav cilj, a u najmanju ruku moze imati sasvim pristojnu karijeru Sase Vasiljevica npr.
Slažem se sa većinom s tim da gore pobrojane super klase su imale strašnu brzinu i ubitačan prvi korak,što Sani ne može nikad imati,sa brzinom se rađa,ne može se značajno utrenirati,tako da će mu nedostatak visine sa ovom brzinom,čak i kada se nabilda,biti hendikep.Karijeru Saše Vasiljevića sigurno može imati,ali je potencijal za mnogo više.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 jul 2017, 13:11

Danas očekujem opušteniju utakmicu protiv Slovaka, i neku rutinsku pobjedu.

Mada, ako Čampara ne bude na jučerašnjem nivou, i ako ostali igrači ne budu bolji nego jučer, to će opet biti neka egal utakmica. Tako da očekujem da se Čampari pridruže Sikiraš ili Janković sa svojih 15ak poena.

Inače, po nekom mom skromnom mišljenju, ukoliko mislimo do polufinala ili eto medalje npr (što je trenutno dug period razmišljanja) Čampara i Sikiraš će morati ubacivati nekih 50ak poena kombinovano, na to još dodati po 10ak poena Čerkeza i Jankovića, i ovi ostali ako šta ubace dobro i jeste.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 30 jul 2017, 13:40

UserNAME2 je napisao/la:Ja se iskreno bojim da mi vise nikada necemo imati ovakvu generaciju ni u jednom sportu...tako da ono zlato iz 2015 cemo dugo dugo pamtiti....inace sani duplo bolji
nego prosle godine ne forsira samo tricu poradio je i na ostalim segmentima, milina ga je gledati.
03' generacija je možda i jača od ove. Nadam se da ce u savezu postaviti Cojica za selektora tim momcima i eto zlata garantujem.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 30 jul 2017, 13:46

Wandelanoite je napisao/la:
UserNAME2 je napisao/la:Ja se iskreno bojim da mi vise nikada necemo imati ovakvu generaciju ni u jednom sportu...tako da ono zlato iz 2015 cemo dugo dugo pamtiti....inace sani duplo bolji
03' generacija je možda i jača od ove. Nadam se da ce u savezu postaviti Cojica za selektora tim momcima i eto zlata garantujem.
Šta je sad ta generacija, jel ima neki novi Musa, Atic ili Nurkic? Jel poznajes nekog?

Penny Hardaway #1

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 jul 2017, 13:47

Ova U16 s Mehicem, Biberovicem (kad bi igrali) itd, bi mogla nesto uraditi.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 30 jul 2017, 13:54

Tracy3McGrady je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:
Šta je sad ta generacija, jel ima neki novi Musa, Atic ili Nurkic? Jel poznajes nekog?

Penny Hardaway #1
U RS-u imas nekoliko vrhunskih talenata, licno Cojic kaze da on garantuje medalju s Eurobasketa sa tom selekcijom, evo jedno ime Radosavljevic mali iz Budućnosti BN ima tu jos par momaka, ali uglavnom ukoliko u savezu ne budu pametni vise ce Srbija imat dobrog i uspjeha od tih igraca nego mi.

I 01' nije losa sigurno potentna za medalju, to je ova generacija u16, ali fali tu 5,6 momaka koji bi trebali biti, a nisu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 30 jul 2017, 13:58

U rs ima vrhunskih talenata, ako uspijemo jednog od tih privolit da za nas zaigra bit ce uspjeh :D
Sta ce bit sa Sanijem sljedece sezone, ovo je bila jednogodisnja posudba u Real sad on treba trazit klub u kojem ce igrat na seniorskom nivou

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 30 jul 2017, 14:07

U 03 si izgubio Nurkica iz Viteza, mali je sad 210 a gradjen kao medvjed. Pored njega imas jos 2 brata koja su mladja isto tako krupni i visoki.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 30 jul 2017, 14:17

Chstal je napisao/la:U 03 si izgubio Nurkica iz Viteza, mali je sad 210 a gradjen kao medvjed. Pored njega imas jos 2 brata koja su mladja isto tako krupni i visoki.
Kako misliš izgubio?

Penny Hardaway #1

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.