armin dju je napisao/la:Sanijev problem uopste nije visina. Cak stavise Visok je 186 cm, visociji je od jednog od "najveceg" na njegovoj poziciji Allena Iversona 3-4 cm, Danas imamo tu Isiah Thomasa sa 175 cm,Toni Parker 188, te Chrisa Paulla sa 183 cm ciji nacin igre najvise odgovara Sanijevom, sto mali i treba da forsira. Sanijev problem je visok nivo low body fat, ili ti po naski guza i debele noge. Mali po meni ima talenta nista manje nego gore nabrojani koji su svojim fizikalijama (brzinom i skocnoscu) apsolutno anulirali bilo kakav navodni nedostatak visine, sto ce reci da sve ovisi od Sanija da li ce poradiiti na svom tijelu i izgraditi "misicnu muskulaturu",i skinuti 10 kila viska. Ja sam gore namjerno nabrojao sam neke nabolje jer Sani treba da postavi sebi takav cilj, a u najmanju ruku moze imati sasvim pristojnu karijeru Sase Vasiljevica npr.
Slažem se sa većinom s tim da gore pobrojane super klase su imale strašnu brzinu i ubitačan prvi korak,što Sani ne može nikad imati,sa brzinom se rađa,ne može se značajno utrenirati,tako da će mu nedostatak visine sa ovom brzinom,čak i kada se nabilda,biti hendikep.Karijeru Saše Vasiljevića sigurno može imati,ali je potencijal za mnogo više.