TMovac je napisao/la:
Naravno da jest. Ali su i igraci. Danas si TOP a vec sutra mozes biti flop. Tako da svi gledaju da iskoriste priliku kada je dobiju, jer ne znaju da li ce je dobiti ponovo. Sve je to kocka druze. Igraci mogu bljesnuti pa propasti poput Kucukovica, ili sjati čitavu karijeru poput Ibre. Isto tako selektori mogu imati tu nesreću da budu selektori samo 1 tekmu poput Kodre, ili mogu biti poput Olsena koji je vec 15 god selektor Danske.
Slazem se..Jako puno faktora utice na karijeru igraca, zato i kazem da bi igraci trebali gledati svoju ukupnu perspektivu u timu.. Obecanje Susica moze vaziti za jednu utakmicu, a to je ono sto, cini mi se, vecina ovdje propagira... Kaparisati igraca, pa onda pratiti njegov razvoj! Sa tim razmisljanjem moracemo djecu od 16 godina kaparisati zvanicnom tekmom za A reprezentaciju!
Poenta moje price je da Susic ne moze obecati potencijalnom igracu, reprezentativcu druge drzave, bilo sta sto bi trebalo biti bitno za njegovo opredjeljenje! Valjda je kontakt pokazatelj da je na radaru, i da ce biti pozvan ako pozivom zasluzi! Sve sto moze reci Susic u eventualnom kontaktu moze i neko ko ce biti imenovan od strane saveza, ili sam predsjednik Begic, sto je i uradio u slucaju Kolasinca!