FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

SrdjanBL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la SrdjanBL » 29 jul 2011, 10:31

Pa to je ono sto sam ja i tvrdio odavno, smo sto mi je zapreceno banom, jer naravno nisam upravu :lol: :lol: :lol: :lol:

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 29 jul 2011, 10:34

SrdjanBL je napisao/la:Pa to je ono sto sam ja i tvrdio odavno, smo sto mi je zapreceno banom, jer naravno nisam upravu :lol: :lol: :lol: :lol:
pa jeste u pravu si ali to netreba shvatati kroz nacionalizam u istoj smo položaju (medijskoj blokadi i ignorisanju sarajevskih medija) bez obzira što smo u istom entitetu, dakle nema veze sa onim što si ti pokušao navesti kao razlog

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 jul 2011, 10:58

kritikovati SportSport.ba da ne prati Borac zaista nije na mjestu i poprilično je nefer i to i sami znate.
U zadnjih godinu dana, o Borcu se pisalo daleko više nego o većini ostalih bh. klubova (što je normalno, obzirom da se radi o prvaku države)

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 29 jul 2011, 11:07

Ma ne kazem da nije, naprotiv, ali pisanje hvalospjeva na racun prije svega Sarajeva kod poraza opd 5:0 a kad je Borac izgubio 5:1 pisanje teksta kroz koji provejava podsmijeh i sarkazam, je vise nego neozbiljno. ;)

miki917
Kontakt:

Post Postao/la miki917 » 29 jul 2011, 11:09

Na stranu sve ali ovo u najmanju ruku ulizivačko takozvano novinarstvo koje forsira samo klubove iz jednog grada kad tad dođe na naplatu. I jutros ljudi gledaju i ne mogu da vjeruju naslovnici portala. Ispade da se mogu još žaliti ohr što su promašili par šansi..

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 29 jul 2011, 11:13

ma to je u neku ruku i razumljivo, ipak najveći broj konzumenata vijesti sa ovog portala dolazi iz glavnog grada, a roba se prodaje tamo gdje ima kupaca, ne treba oko toga tragikomičit (ili kako se već kaže)

miki917
Kontakt:

Post Postao/la miki917 » 29 jul 2011, 11:28

seven je napisao/la:ma to je u neku ruku i razumljivo, ipak najveći broj konzumenata vijesti sa ovog portala dolazi iz glavnog grada, a roba se prodaje tamo gdje ima kupaca, ne treba oko toga tragikomičit (ili kako se već kaže)
Pa portal treba u neku ruku educirati čitatelje ili realno gledati na stvari a ne svoje konzumente idiotima praviti. Nije portal veš mašina pa koji se prašak više prodaje taj je bolji :D
Odavn normalni ljudi ne čitaju naslovnice sa ovog portala nego teme o svojim klubovima.
Uzgred još jednom čestitke banjalučkom borcu koji je ove godine na žalost ovog portala jedini osvjetlao obraz svog grada.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 jul 2011, 11:33

Izvinjavam se navijacima Borca na offtopicu.
Miki, zaboravljas da je Zeljo izbacio kudikamo bogatijeg i na rang listi bolje plasiranog protivnika od sebe kakvog je imao u Serifu, i da je sasvim pristojno odigrao protiv favorizovanog Maccabija.
Al' ti vjerovatno nisi gledao nijednu od tih utakmica, nego pricas tek onako.
Dakle prosli jedno kolo, izbacili jaceg, zapeli na iducem, opet od jaceg. Seres ko foka.

Borac se takodjer nije obrukao, naprotiv. Igrali su protiv superjakog protivnika, u Izraelu popusili zbog standardne boljke nasih timova, a u Banjaluci odigrali fenomenalnu utakmicu i pobijedili. Ja im od srca cestitam, vec nekoliko puta jesam.

I da, opet se ove sezone ganjamo, Borac i mi.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 29 jul 2011, 11:34

miki917 je napisao/la:
seven je napisao/la:ma to je u neku ruku i razumljivo, ipak najveći broj konzumenata vijesti sa ovog portala dolazi iz glavnog grada, a roba se prodaje tamo gdje ima kupaca, ne treba oko toga tragikomičit (ili kako se već kaže)
Pa portal treba u neku ruku educirati čitatelje ili realno gledati na stvari a ne svoje konzumente idiotima praviti. Nije portal veš mašina pa koji se prašak više prodaje taj je bolji :D
Odavn normalni ljudi ne čitaju naslovnice sa ovog portala nego teme o svojim klubovima.
Uzgred još jednom čestitke banjalučkom borcu koji je ove godine na žalost ovog portala jedini osvjetlao obraz svog grada.

Željo nije osvjetlao obraz Sarajeva izbacivši Šerifa?
Sarajevo nije osvjetlalo obraz izbacivši Orebro?
Borac je osvjetlao obraz petardom i pobjedom protiv rezervisanih Izraelaca!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

miki917
Kontakt:

Post Postao/la miki917 » 29 jul 2011, 11:36

Ne valja ništa napisati jer slijedi ban za neistomišljenike koji ne potiču iz šehergrada :lol:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 jul 2011, 11:38

miki917 je napisao/la:Ne valja ništa napisati jer slijedi ban za neistomišljenike koji ne potiču iz šehergrada :lol:
Ma jok, slijedi ban (nadam se) za levate poput tebe, makar zivjeli pored Sebilja na Bascarsiji.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 jul 2011, 11:43

miki917 je napisao/la:Ne valja ništa napisati jer slijedi ban za neistomišljenike koji ne potiču iz šehergrada :lol:
opet bespotrebno iskrivljivanje stvari. ne shvatam zašto?

zar je neki neistomišljenik banovan nekad sa ovog foruma? uostalom, o kojem mišljenju govorimo?

jedini neistomišljenici koje banujemo su oni koji se ne slažu sa našim mišljenjem da se na forumu ne treba vrijeđati, psovati, baviti politikom...

Burgija
Kontakt:

Post Postao/la Burgija » 29 jul 2011, 11:51

admin je napisao/la:
opet bespotrebno iskrivljivanje stvari. ne shvatam zašto?

zar je neki neistomišljenik banovan nekad sa ovog foruma? uostalom, o kojem mišljenju govorimo?

jedini neistomišljenici koje banujemo su oni koji se ne slažu sa našim mišljenjem da se na forumu ne treba vrijeđati, psovati, baviti politikom...
Admine nije tacno sto kazes jer sam ja dobio ban zato sto sam ovo isto napisao na temi komentari,sugestije,kritike i pri tom nisam pomenuo nista sto si ti sad napisao :roll:

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 29 jul 2011, 11:52

Sto vam je vokri sto se vise pise o dva najveca bosanskohercegovacka (valjda se ovako pise :D) kluba??? Sta ocekujete da ce jedan portal koji je inace iz Sarajeva pisati vise o Borcu pored dva kluba iz tog istog grada i oba ta kluba za stepenicu iznad Borca kroz historiju BH fudbala???

Borac je bio ovdje zastupljen i uvijek je zastupljen, logicno da nece biti kao Zeljo i Sarajevo ali poslje njih najvise je zastupljen na ovom portalu. Sto se tice hvalospjeva na racun Zelje to je apsolutno zasluzio, odlicnom igrom u prvom poluvremenu kad smo ih ubili i nogama i rukama ali nismo imali malo srece da koja lopta zavrsi u golu. I drugom odbijanac nam uguraju u gol na pocetku i zeznu nas i pored toga odlicna igra u drugom, ofanzivnija vise rupa prema nazad sto je Maccabi iskoristavao i postigao i taj drugi gol i imao jos nekoliko prilika, a i durgom je Zeljo opet propustio 4-5 prilika. Za hvalospjeve za Sarajevo nemam pojama ne znam kako su igrali.

A sto se tice vase utakmice također je bio hvalospijev na vas, i hvalili su vas na sve strane kako ste odigrali odlicno do 70 minute i da je onda usljedio pad kocentracije jedan gol koji je bio pocetak za sve ostalo, i drugu tekmu isto su vas hvalili na sve strane kako ste hrabro odigrali i nadigrali Maccabia u druom mecu. Ne bi skodilo malo realnosti a ne da serete na sve strane.

I imam jedno pitanje za vas, zanima me ovi vasi portali koliko su oni dali prostora Sarajevu i Zeljeznicaru??? Mozda jedan tekst i oba kluba ubacili unutra i sve to stalo u dva pasosa????
Mes Que Un Club

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 29 jul 2011, 12:24

Ja sam ovo pokrenuo i izvinjavam se na offtopic-u. Nije problem sto se vise pise o SA i Zelj. nego sto se pisu hvalospjevi poslije debakla, a poslije debakla Borca se pise onako kako je, nije isto, to je ono sto ja tvrdim i sto je tako. Ovakav hvalospjev nije pisan ni kada je Borac rasturio tog istog Makabija, ali nisam ni ocekivao da ce se pisati, ali ovo jutros je u najmanju ruku smijesno.

Mislim da ovaj clanak je vrh amaterizma i neobjektivnosti, po ovom clanku SA. je izgubilo slucajno 5:0, i to nije rezultat kojeg se treba stidjeti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. admin, mene su htjeli banovati zbog kritike portalu. ;) A nisam nigdje psovao, nego samo pisao normalno, kao sada.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 29 jul 2011, 12:27

SrdjanBL je napisao/la:Ja sam ovo pokrenuo i izvinjavam se na offtopic-u. Nije problem sto se vise pise o SA i Zelj. nego sto se pisu hvalospjevi poslije debakla, a poslije debakla Borca se pise onako kako je, nije isto, to je ono sto ja tvrdim i sto je tako. Ovakav hvalospjev nije pisan ni kada je Borac rasturio tog istog Makabija, ali nisam ni ocekivao da ce se pisati, ali ovo jutros je u najmanju ruku smijesno.

Mislim da ovaj clanak je vrh amaterizma i neobjektivnosti, po ovom clanku SA. je izgubilo slucajno 5:0, i to nije rezultat kojeg se treba stidjeti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. admin, mene su htjeli banovati zbog kritike portalu. ;) A nisam nigdje psovao, nego samo pisao normalno, kao sada.
ako misliš na članak :"Nerealni rezultati u Pragu i na Koševu"
slažem se, itekako su realni

izgleda mi smo svi predodređeni da poraze veličamo kao pobjede

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 29 jul 2011, 12:32

Izgleda da je tako. ;)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 jul 2011, 13:08

SrdjanBL je napisao/la: P.S. admin, mene su htjeli banovati zbog kritike portalu. ;) A nisam nigdje psovao, nego samo pisao normalno, kao sada.
i šta bi? nestalo struje, pa nisu uspjeli? ili se dugme na mišu zaglavilo? :roll:
ma daj... :D

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 29 jul 2011, 13:23

Ma nije, nego nisam htio da se namecem za taj isti ban, ali da sam jos jedan post napisao dobio bi ga, isto sto sam ga dobio zbog narezivanja CD-a i slanja istog na adresu UEFA. :D

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 29 jul 2011, 13:49

Evo i sad Borac na naslovnici, a oni nešto stali kukat'. Ovaj portal dosta je pisao o Borcu zadnjih godinu dana, čini mi se. Uvijek izjave igrača, trenera... Ne znam da li Glas Srpske, Fokus ili pak Nezavisne na taj način prezentuju Želju, Sarajevo, Čelik, Velež ili bilo koji drugi klub?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.