taj murinjo na kojeg bacas drkicu ne postoji vec brat bratu 10 godina, a daleko je od fakina nekog
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
tacno ,tuhel nije bog zna kakav trener ako nije sposoban ukomponovati igraca u svoj sistem koji je placen preko 60 miliona euraSensei je napisao/la: ↑12 feb 2024, 18:24Nisam za to da mu se da otkaz na kraju sezone bez obzira kako ce se zavrsit, ali mi u jednu ruku ne bi bilo ni krivo ni zao kad bi danas bio nogiran samo zbog toga sto konstantno De Ligta ostavlja na klupi. Da jedan kikser poput Upamecana i Diera koji je tek dosao igraju ispred njega je u najmanju ruku uvreda.
Pravda za Tyson Furya

Pravda za Tyson Furya
dozovi se, ne zeli ga nijedan top klub sa razlogom
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Otkud ti da bi se pod njim borili, te mrcine više ništa ne može aktivirati nego samo noga u dupe iz kluba.
Muller je mudrijaš koji se namjerno baci za loptom koju je nemoguće stići samo da ispadne kako se on bori ili se teatralno uhvati za glavu i padne na koljena svaki put kad promaši mrtvu šansu, preseravač broj 1 kojem je trebalo srezati plaću za 70% kao i onom pajacu na golu pa nek onda cirkusiraju koliko žele, ovako će i dalje biti teatar propalih preplaćenih glumaca.
hej imam nenadjebiv filing da ce sa njim biti ono nesto u pozitivnom smislu ali zaista ,mozda grijesim ali instikt mi govori da bi sa njim mogli ko nekad inter pod njegovim vodstvom ,ja bih mu dao sansu ,ako u medjuvremenu nogiramo tuhela
Pravda za Tyson Furya
uli jedva ceka zaposliti trenera zbog tvog filinga
realnost je drugo, lik je gotov trener na elitnom levelu, nema vise to u sebi, nije se prilagodio i cao
ja bih mu dao sansu ,makar zbog renomea i historije koju ima iza sebe murinja nemoj nikad otpisati ,bajern ima pare moze mu dati sta mu treba od njega se samo ocekuje rezultat,vidjet cemo sta ce biti .
Portuguese boss has made an irresistable offer to Bayern Munich. According to Bild, he is prepared and willing to step in to the role at Bayern Munich, should the club decide to sack Thomas Tuchel. It remains to be seen what will happen in this regard but as things stand, Bayern wish to stick with Tuchel.
Pravda za Tyson Furya
Zamisli on daje Bayernu ponudu koju ne mogu odbitiJup je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:03Portuguese boss has made an irresistable offer to Bayern Munich. According to Bild, he is prepared and willing to step in to the role at Bayern Munich, should the club decide to sack Thomas Tuchel. It remains to be seen what will happen in this regard but as things stand, Bayern wish to stick with Tuchel.

Normalno da ce se nuditi kao kur.va na lasvanskoj petlji kad ga nece niko vise ni da pogleda
harden je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:05Zamisli on daje Bayernu ponudu koju ne mogu odbitiJup je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:03Portuguese boss has made an irresistable offer to Bayern Munich. According to Bild, he is prepared and willing to step in to the role at Bayern Munich, should the club decide to sack Thomas Tuchel. It remains to be seen what will happen in this regard but as things stand, Bayern wish to stick with Tuchel.ovo je presedan u svijetu nogometa, da klub ne moze odbiti trenera koji im se nudi.
Normalno da ce se nuditi kao kur.va na lasvanskoj petlji kad ga nece niko vise ni da pogleda

Pravda za Tyson Furya
Možda da Jose preuzme do kraja sezone a onda dovesti Alonsa ili Hoenesa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako osvoji onda neka i ostane nemam ništa protiv.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Kakav Mourinho, kakvi bakrači. Ovdje niko neće riješiti ništa dok se strukturalno ne promijene stvari u upravi i pristupu svemu. Piše ovaj iznad, nemaju igrači muda, gdje će oni imati muda kada niko u upravi nema muda. Daju se generične izjave od Npicijeva Hainera i Dressena. Bitnije im uigravati i forsirati igrače zbog Njemačke reprezentacije, umjesto da im je klub na prvom mjestu. Trenira se strogoća na Mazraouiu što se usudio reći šta svaki normalan čovjek misli. A najgore od svega je što već godinama trenerima ne dopuštaju da provedu svoju filozofiju i što im ne dopuštaju da dovedu igrače koji su im potrebni, a Bgm potrebni su i klubu. Sem tabletaša, njemu su ispunjavali želje kao zlatne ribice. Šta bi s onim video zidom jel s koristi uopšte više ili se paučina po njemu pofatala? Nisu htjeli dovesti desnog beka na ljeto, prodali Pavarda par dana pred kraj prelaznog roka, poslali Stanišića na posudbu, pa se onda krpi Laimerom. Ostali na 3 stopera, pa se onda krpi Goretzkom. Pa dovodi Diera na zimu. Nema šestice, nema veze ne treba nam, do trenera je da napravi pitu od govana. Ima Guerreiro lijevi bek da krpi, razbijač Laimer, bilder Goretzka koji je sa loptom na vi. Kimmich šestica nije bio od povrede koljena, od tada je u debelom padu. Kane čisti dokaz da se isplati isprsiti za klasu. Više ćeš potrošiti bacajući pare na polovnjake jer ti ničemu ne služe. Ko i u životu, hoćeš kvalitet-plati. Ali onda se ne moraš brinuti, hoće li se šta pokvariti za dan ili da li će raditi kako treba. Škrtarilo se na veznjacima, dovodili se po 20-25 miliona ili džaba pa na kraju nijedan od njih ne ispade igrač dostojan Bayerna niti je unaprijedio tim u bilo kojem smislu. Gravenberch ništa, Sabitzer ništa, Tolisso ništa. I kad sabereš koliko se platilo za njih trojicu, mogla se dovesti šestica svjetske klase ili blizu tog nivoa. Nije Rice htio, bio preskup, a što se onda nije doveo Palhinha ili Zubimendi? Došli smo do toga da nam je dijete od 19 godina najbolji veznjak u timu. O cirkusu zvanom desni bek bi se romani mogli pisati, doveli 50 bekova nijedan ne valja. Mazraoui se kao nešto koprca, ali nije to nivo koji Bayernu treba, a i više vremena provede po bolnici. Lord Sarr, kapa dole majstore
. Sejo Boj se i sam syebo kad je vidio koliko su platili za njega. Zna i sam da je upitno da li je i za Galatasaraya, a s Bayernom mislio igrati samo na PES-u. Neuerove egzibicije po skijanju umjesto otkazom nagrađene produženjem ugovora. A kad usporedim ono što je Ulreich branio i ovo što je Neuer branio nakon povratka, bolji je bio Ulreich duplo. Igrači žive ko bubreg u loju, naročito ova njemačka klapa. Rupamecanu su do sada mogli kakvog psihologa naći, ne bil poradio na sebi i prestao biti čkica ili na klupu, a nek igra De Ligt kad je zdrav. Ne znam da li postoji kakav drugi klub u kojemu bekovi ne znaju centrirati loptu, krila trebalo mijenjati još prije dvije godine, Gnabry i Coman su obojica trebali ići. Gnabry od 2020-te nije odigrao 5 utakmica na visokom nivou, a Coman samo zuji, a ništa od njega i stalno se povrijeđuje. Totalno jednodimenzionalan igrač. Sane više maše rukama u zadnje vrijeme nego što igra fudbal, bio jedan od najboljih u prvom dijelu sezone, sad se raspao totalno.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zamisli utajivac poreza postavi svog bratica ( ili sta mu je vec) za trenera Bayerna
Pa ovi su gori od sda stranke
Mislim da od Xabia ne treba traziti dalje.
Potraga je vjerovatno krenula, bez obzira sta TT uradi do kraja sezone.

Pa ovi su gori od sda stranke

Mislim da od Xabia ne treba traziti dalje.
Potraga je vjerovatno krenula, bez obzira sta TT uradi do kraja sezone.

hoces da kazes da je bajern postao henesova prćija

Zadnja izmjena: Jup, dana/u 12 feb 2024, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Tyson Furya
-
- Kontakt:
I to mijenjanje trenera kao čarapa, ne bi li uboli s jednim je komedija. Treneri se dovode i otpuštaju bez ikakvog plana. Dovedu trenera i onda ga uslovljavaju sa milion zahtjeva. Te ne možeš dobiti šesticu, imaš Guerreira, Pavlovića, Kimmicha, Goretzku, Laimera koje kad sve sastaviš ne bi dobio pravu šesticu. Pa, treba promovisati mlade igrače, a i u prvoj postavi dosta polovnjaka. Ne možeš ovako igrati. hoćemo mi da igraš ovako. Ne treba ti desni bek, imaš Laimera da krpi. Ne treba ti štoper, strpi se do zime, pa ćemo ti kakvog polovnjaka na posudbu dovesti. Nema krila? Nema problema, dovesti ćemo ti na zimu igrača koji nije odigrao utakmice u Ligi Prvaka pa sve svaliti na njegova leđa da se uigra za jedan trening sa ekipom. Ne može golman, ne može ni Nubel, čekaj još par mjeseci pa će se Herminator vratiti sa super g-ja.
I am not yet born; O hear me.
Kapa do pada. Sve objasnjeno kako treba i u prethodnom postu.Bundesliga je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:41I to mijenjanje trenera kao čarapa, ne bi li uboli s jednim je komedija. Treneri se dovode i otpuštaju bez ikakvog plana. Dovedu trenera i onda ga uslovljavaju sa milion zahtjeva. Te ne možeš dobiti šesticu, imaš Guerreira, Pavlovića, Kimmicha, Goretzku, Laimera koje kad sve sastaviš ne bi dobio pravu šesticu. Pa, treba promovisati mlade igrače, a i u prvoj postavi dosta polovnjaka. Ne možeš ovako igrati. hoćemo mi da igraš ovako. Ne treba ti desni bek, imaš Laimera da krpi. Ne treba ti štoper, strpi se do zime, pa ćemo ti kakvog polovnjaka na posudbu dovesti. Nema krila? Nema problema, dovesti ćemo ti na zimu igrača koji nije odigrao utakmice u Ligi Prvaka pa sve svaliti na njegova leđa da se uigra za jedan trening sa ekipom. Ne može golman, ne može ni Nubel, čekaj još par mjeseci pa će se Herminator vratiti sa super g-ja.
Mucno je jako gledati nas Bayern ovako. I prije smo znali gubiti visoko ali nije bilo ovako mucno gledati. I prije smo losi znati biti kao te 2008 godine ali igraci nikada nisu prestali davati maximum, nisu glumili balerine, nisu gledali da im je vaznije bilo frizuru napraviti kao sada.
Sve si objasnio nemam sta dodati i te stvari dok se ne rijese, necemo ni mi Imati bolji sliku nase momcadi.
Mislim da se sa Nagelsmanom trebalo nastaviti dalje ali sta je tu sada
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Some of the people in charge at Bayern can well imagine a Hansi Flick comeback. Flick feels ready for a new challenge and would like to take over a club in the summer. A Bayern comeback was previously considered impossible because the relationship between Flick and Uli Hoeneß was very tense after the coach left the club in 2021. But the two have since met and had a discussion where they cleared up all disagreements. Hoeneß had played a major role in bringing Flick in as Kovač's assistant in 2019 and then ensured he was promoted to head coach. Flick is still keeping a close eye on Bayern - and his biggest opponent Hasan Salihamidžić is no longer at the club
Hansi Flickis currently spending a lot of time in his apartment on Lake Tegernsee, keeping fit there, watching a lot of football games - and still keeping a close eye on his former club @FCBayern. But he is honored by the interest of @FCBarcelona @SPORTBILD @altobelli13
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Kako napreduju pregovori u vezi novog mega-giga ugovora za Goretzku, zna li se šta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.