FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
OVU UTAKMICU NE SMIJEMO ZABORAVITI .
-
- Kontakt:
Bez obzira sto nema neki rezultatski znacaj utakmica protiv Zrinjskog sramota je da u 60 minuta omjer udaraca 17:0 a kornera 8:0 u korist Zrinjskog.. sramotno je ovo..Hadzicu je mrsko gledati a kamoli potrčati, jos jedan od silnih igrača koji je tu da samo uzme pare i odseta ugovor..ne znam kako Azmir moze ovo gledati da ga bukvalno pljačkaju..
Ja kad sam govorio da je kloc, neki su govorili top napadac ovo ono. Olos od igracaAristotel555 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 17:21Bez obzira sto nema neki rezultatski znacaj utakmica protiv Zrinjskog sramota je da u 60 minuta omjer udaraca 17:0 a kornera 8:0 u korist Zrinjskog.. sramotno je ovo..Hadzicu je mrsko gledati a kamoli potrčati, jos jedan od silnih igrača koji je tu da samo uzme pare i odseta ugovor..ne znam kako Azmir moze ovo gledati da ga bukvalno pljačkaju..
Bole me oci.
Hadzic je ispod nule. Jel moguce da tako nisko padne.Hazre je napisao/la: ↑19 apr 2023, 17:37Ja kad sam govorio da je kloc, neki su govorili top napadac ovo ono. Olos od igracaAristotel555 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 17:21Bez obzira sto nema neki rezultatski znacaj utakmica protiv Zrinjskog sramota je da u 60 minuta omjer udaraca 17:0 a kornera 8:0 u korist Zrinjskog.. sramotno je ovo..Hadzicu je mrsko gledati a kamoli potrčati, jos jedan od silnih igrača koji je tu da samo uzme pare i odseta ugovor..ne znam kako Azmir moze ovo gledati da ga bukvalno pljačkaju..
Ljudi bez namjere da pametujem, okrenimo se mi Sarajevu.
To je jasno. Brzo ce nedjelja. U međuvremenu i Bajram. Kosevo, Mirza će biti pod pritiskom i imperativom pobjede. Mi realno bez povrijeđenih Mišića i neregistovanig Migija smo ispodprosjecna ekipa. Ako Bog da ostanemo trebat će bas veliko pospremanje.
-
- Kontakt:
Treba gledati i jednu pozitvnu stranu.
Treću godinu uzastopno igramo polufinale kupa.
Veliki je tu uspjeh.
A sto se tiče ovog polufinala iza nas, bas onako kako sam rekao odmah na izvlačenju. Nećemo se u tom duelu pitati nista.
Ako Zrinjski ne bude htio taj trofej imamo šansu, ako budu napadali i kup mi ćemo tu biti samo statisti i ljudi će nas uzeti sa pola snage. Tako je nažalost i bilo.
Valjda sledeće bude četvrta sreća pa ubodemo to finale.
Treću godinu uzastopno igramo polufinale kupa.
Veliki je tu uspjeh.
A sto se tiče ovog polufinala iza nas, bas onako kako sam rekao odmah na izvlačenju. Nećemo se u tom duelu pitati nista.
Ako Zrinjski ne bude htio taj trofej imamo šansu, ako budu napadali i kup mi ćemo tu biti samo statisti i ljudi će nas uzeti sa pola snage. Tako je nažalost i bilo.
Valjda sledeće bude četvrta sreća pa ubodemo to finale.
- Zrinjski je hrvatski nacionalni projekat,deset igrača im imaju dvojno ,hrvatsko i bosansko državljanastvo ?! Oni su građani Hrvatske sa bosankim korijenima.Pet igrača su hrvatskog državljanstva.Deset igrača ima bosansko državljanstvo.Oni su privilegovani u ovoj ligi.Dobijaju gotove igrače iz Hrvatske koja je svjetska fudbalska sila.Ukupno 15 igrača iz Hrvatske!
FK SARAJEVO - FK TUZLA CITY 23.04.2023 18:00 ,TV prenos MOJA TV
Sudija : Sivac Ermin – Zenica
A 1 - Mulasmajić Tarik – Tešanj
A 2 - Vukašinović Davor – Rogatica
4 - Topalović Sabrija – Zenica
Posmatrač suđenja- Terzić Husein – Travnik
Delegat- Soko Željko – Čapljina
Sudija : Sivac Ermin – Zenica
A 1 - Mulasmajić Tarik – Tešanj
A 2 - Vukašinović Davor – Rogatica
4 - Topalović Sabrija – Zenica
Posmatrač suđenja- Terzić Husein – Travnik
Delegat- Soko Željko – Čapljina
..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN

ERMIN SIVAC

ERMIN SIVAC
SVIM MUSLIMANIMA BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN.

-
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun plavo bijela porodice. Da vas sve kroz zivot prati zdravlje, nafaka i sreca. Svima nama od srca zelim puno uspjeha i bodova na zelenom terenu.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Amin brate. Bajram Serif Mubarek Olsun dragi prijatelji ovog kluba. Zivi I zdravi bili puno godina. Sve najbolje od srca svima.elvirbaljic je napisao/la: ↑21 apr 2023, 09:33Bajram Serif Mubarek Olsun plavo bijela porodice. Da vas sve kroz zivot prati zdravlje, nafaka i sreca. Svima nama od srca zelim puno uspjeha i bodova na zelenom terenu.
Bajram Serif Mubarek Olsun. Živi i zdravi bili i što prije osigurali opstanak.
Naša postava za Koševo.
.......................................Fejzić
...Čeliković............Nikitin................Šukilović.............Mehidić
................Karjašević...........Karić................Pantelić
.................Kuzmanović.........Diabi...............Ivaniadze.
Rezerve:Barkola,Hasanbegović,Gavrić,Nukić,Mujarić,Subašić,Đ.Pantelić,Hadžić,Mehmedović.
.......................................Fejzić
...Čeliković............Nikitin................Šukilović.............Mehidić
................Karjašević...........Karić................Pantelić
.................Kuzmanović.........Diabi...............Ivaniadze.
Rezerve:Barkola,Hasanbegović,Gavrić,Nukić,Mujarić,Subašić,Đ.Pantelić,Hadžić,Mehmedović.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.