FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cijene karata za članove i nečlanove?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Cetvrti si u nasoj ligi a jaci si od Hajduka koji je treci u HNL?bojler je napisao/la:Hajduk je propo od njega smo jaci , a Zvezda je trenutno bolja od nas al sticemo je dok van kenobi proradi , sa partizanom smo bare bareEvander je napisao/la:Napadamo li grupnu fazu na ljeto?
Jesmo jaci od Hajduka, Zvezde, Partizana?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Bolanos je napisao/la:Cetvrti si u nasoj ligi a jaci si od Hajduka koji je treci u HNL?bojler je napisao/la:Hajduk je propo od njega smo jaci , a Zvezda je trenutno bolja od nas al sticemo je dok van kenobi proradi , sa partizanom smo bare bareEvander je napisao/la:Napadamo li grupnu fazu na ljeto?
Jesmo jaci od Hajduka, Zvezde, Partizana?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Zajebancija burazeru pa nisam na drogama za nas je Dragovoljac Real
- 7aprildomemoj
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako ništa većina nepljuvača i pljuvača je bila složna u jednom: Ješić neće dočekati kraj sezone... 

Samo Saraj'vo.
- UnitedForce
- Kontakt:
Ma neka Ješića do kraja sezone neka izgura pa ćemo vidjeti šta je postigao. Otjeraš li ga sad moraš mu dati i plate do kraja ugovora. Sačekaš li do kraja sezone ako nekim čudom osvoji titulu nema razloga da ga tjeraš, a ako ne uspije osvojit sam će otići jer je već dogovoreno da ako ne bude titule on dobija otkaz.
Recimo sad da se dovede novi trener, da li Juričić koji se spominje ili neko drugi teško da će uspjeti da pokaže nešto do kraja sezone sa ovom ekipom koju ima. Onda će ga se opet tjerati pa dovodit novi neki, zna se kako to kod nas ide.
Ako Ješić nastavi sa kiksevima do kraja sezone treba dovesti Petrovića ili Jagodića. To su pravi stručnjaci, a o Jagodićevom poznavanju PL ne treba mi trošiti riječi, samo pogledajte nekad esmisiju poluvrijeme na hayatu.
Recimo sad da se dovede novi trener, da li Juričić koji se spominje ili neko drugi teško da će uspjeti da pokaže nešto do kraja sezone sa ovom ekipom koju ima. Onda će ga se opet tjerati pa dovodit novi neki, zna se kako to kod nas ide.
Ako Ješić nastavi sa kiksevima do kraja sezone treba dovesti Petrovića ili Jagodića. To su pravi stručnjaci, a o Jagodićevom poznavanju PL ne treba mi trošiti riječi, samo pogledajte nekad esmisiju poluvrijeme na hayatu.
' $!
- Evolution87
- Kontakt:
9-0-0 JA VJERUJEM! 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jedini trener u BiH trenutno,koji moze voditi Sarajevo je Petrovic.Svi ostali su level ispod.I Krstajic sto se tice sportskog dijela kluba.Ostalo je smijesno.
Krstajic od momka sa kojim je igrao dobije na poklon semafor,a nase tzv.legende ne zele savjet da daju a kamoli nesto vise da urade.
Krstajic od momka sa kojim je igrao dobije na poklon semafor,a nase tzv.legende ne zele savjet da daju a kamoli nesto vise da urade.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Majstore dođi i povedi, imas odrijesene ruke..
Ipak si i ti uspio nadmudriti Jesica..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovaj faktor samo minira, gdje ces njih smatrati ozbiljnim. Kako god bilo i ko god da nam dođe, ja znam da nama nece ugoditi. Tako da sam ja rahat.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Ma minimalno play-off.Evolution87 je napisao/la:9-0-0 JA VJERUJEM!

joker90 je napisao/la:Majstore dođi i povedi, imas odrijesene ruke..Ipak si i ti uspio nadmudriti Jesica..
![]()

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ostaje Jesic do kraja.
Ma dok ne objavi neki ozbiljniji portal ovo ne treba uzimati za ozbiljno. Mada bi nakon eventualnog ispadanja u utorak moglo svašta bit.
Sa svim problemima, opet smo mnogo veći klub od ovog što nam dolazi i tako se trebamo i odnosit prema njima.
Sa svim problemima, opet smo mnogo veći klub od ovog što nam dolazi i tako se trebamo i odnosit prema njima.
Samo naprijed Saraj'vo!
Ne ide Jesic nigdje i mijenja formaciju u 4-5-1 a ko da gledam da ce Cezar igrati spica 

Pyro is not a crime !
Eto ti sad je odlucio da mjenja formaciju na 4-5-1...Ali ako ce mu Amer Bekic igrati po strani u toj formaciji nek je nabije sebi u pakas.
Jeli moguce da se covjek hladno odrekao prvenstva,da je onako nonsalantno odmarao igrace?
Jeli moguce da se covjek hladno odrekao prvenstva,da je onako nonsalantno odmarao igrace?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
"MOZDA NE FUNKCIONISEMO NAJBOLJE U ODBRANI AL' ZATO NA SREDINI NE POSTOJIMO."

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Bolanos je napisao/la:"MOZDA NE FUNKCIONISEMO NAJBOLJE U ODBRANI AL' ZATO NA SREDINI NE POSTOJIMO."
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.