ledesma je napisao/la:Bit će ovdje kikseva još, i naših i njihovih.
Loše odrađena utakmica...Ne mogu da vjerujem da se sad prizivaju razni treneri i to, ma bolan nakon prvog poraza tjeramo sve zivo.
Ne branim Ješu, za kaznu bi radio đaba do kraja prvenstva u sučaju da nešto osvoji, naplatio bi mu, a ovako sa smjenama ništa nećemo postići, doveli bi, ekali prvi kiks i hajd marš.
A o igračima da ne pričam, njih bi najviše po đepu udaro, pa bi igrali na viršlama, možda i bolje...
Kako ba "prvi kiks"? Imamo sa Zrnjskim i Lišticom lošiji međusobni omjer, kiksali protiv ekipa kao što su Mladost, Rudar, Travnik - u ove tri utakmice smo pokazali jednu veliku nulu, u Mostaru gol iz ofsajda, u Tuzli pokazali da nemamo igre ni kada nas neko napada (do sada smo govorili da je teško igrati protiv ekipa koje se brane), u Prijedoru pokazali da nemamo sredine i da su igrači kao Kramar igrač manje na terenu, plus recimo šaltanje nekih igrača na neprirodne pozicije, tipa Duljević u sredinu - lik se pogubio tu, igrač manje nam bio ostata utakmice.
Kako bolan prvi kiks, samo 7 ekipa ima više poraza od nas, ne može se ba vazda ni u nafaku uzdati, mi tamo negdje od 5. kola više razmišljamo gdje će nam konkurentni kiksati nego gdje mi nećemo... Evo jučer je Zrinjski kiksao, a mi protiv već ispale ekipe nismo mogli iskoristiti situaciju da se približimo.
Daj da se otvore oči više, igra nam je u najmanju ruku za 7.-8. mjesto, to je činjenica, pa pogledaj šta kone uradiše sa Lištice na otvaranju proljetnjeg prvenstva, ne volim da nas porediti ni sa kime, ali eto njih smo najviše prozivali zbog dovođenja "istrošenih", "polovnih"... Za Slobodu kažemo da su slabiji od nas, ljudi jučer klepiše Vitez kojem je to bila make or break utakmica...
Ova ekipa nema trenutno karakteristike koje će je učiniti šampionskom, ja sam na Koševu u utorak, ali ja barem sam spreman na ono što će vjerovatno uslijediti i tada i na kraju sezone, jer sam gledao stvari objektivno, a ne kroz Dine, Edise, amidže, uriniranja, nego kroz ono što je stvarno na terenu.

Samo Saraj'vo.