FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajevo46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajevo46 » 13 mar 2016, 12:24

ledesma je napisao/la:Bit će ovdje kikseva još, i naših i njihovih.
Loše odrađena utakmica...Ne mogu da vjerujem da se sad prizivaju razni treneri i to, ma bolan nakon prvog poraza tjeramo sve zivo.
Ne branim Ješu, za kaznu bi radio đaba do kraja prvenstva u sučaju da nešto osvoji, naplatio bi mu, a ovako sa smjenama ništa nećemo postići, doveli bi, ekali prvi kiks i hajd marš.
A o igračima da ne pričam, njih bi najviše po đepu udaro, pa bi igrali na viršlama, možda i bolje...
Nije da samo jedan kiks ima.
Željezničar, FK Mladost DK, FK Sloboda, FK Rudar Prijedor, a i neke utakmice koje smo dobili nismo ništa pokazali.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 mar 2016, 12:25

sarajevo46 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Najveći apsurd mi je ovo prodavanje sličica pred kraj sezone... Znači bukvalno gotovo pola lige ove sezone ispada za 2 mjeseca... Kakva marketing politika, tako je i prošle sezone na proljeće album izašao... Dramić-
Jeste glupo sto sada izlazi, ali da je na pocetku isto bi bilo. Zasto? Pa kod nas svaka ekipa pola tim promjeni na zimskoj pauzi. :D
Bolje išta, nego ništa haha
"Bolje išta nego ništa"... Takvo razmišljanje je razlog za lošost u svemu u ovoj državi.
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 13 mar 2016, 12:30

10-2-0 hehe

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2016, 12:31

Rikardo je napisao/la:
X31987 je napisao/la:Slavko Petrovic ; "Da imam igrace Sarajeva, deset bodova bi do kraja ostavio sve konkurente iza sebe. To mogu da garantujem, smio bi se kladiti na to.."
Svake sezone ista prica da smo najjaci tim, setanje ligom, 10 bodova sve ostavljamo iza sebe, a na kraju opet ne mozemo nista u ligi, toliko o nasim igracima i snazi.

Jos da krena ona Dinina "svi su protiv nas" na ljeto navijaci vec slave grupnu fazu, pa popusimo prvo predkolo ni sami ne znamo kako.
Hajde ne lazi za ovo zadnje, nije ti to potrebno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 mar 2016, 12:32

sarajevo46 je napisao/la:
Loše odrađena utakmica...Ne mogu da vjerujem da se sad prizivaju razni treneri i to, ma bolan nakon prvog poraza tjeramo sve zivo.
Ne branim Ješu, za kaznu bi radio đaba do kraja prvenstva u sučaju da nešto osvoji, naplatio bi mu, a ovako sa smjenama ništa nećemo postići, doveli bi, ekali prvi kiks i hajd marš.
A o igračima da ne pričam, njih bi najviše po đepu udaro, pa bi igrali na viršlama, možda i bolje...
Nije da samo jedan kiks ima.
Željezničar, FK Mladost DK, FK Sloboda, FK Rudar Prijedor, a i neke utakmice koje smo dobili nismo ništa pokazali.
Znam! Slažem se. Al' svi znamo da po đepu najviše boli, ovako će još otić' a i uzet pare za raskid ugovora...
Igrači su najveći krivci, otišli na pripreme više slika izbacili, nego sklekova uradili... Sve onda treba otjerati... Svi su krivi, pa i mi navijači dižemo ih u nebesa kad pobjede jednog mrtvog čelika... pljesak bravo.. hajd sad trenirajte...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 mar 2016, 12:32

kupus army je napisao/la:Stav trenera je bio da ne možemo uzeti titulu i zbog toga se nisu ni dovodila pojacanja,stav je da europa nije upitna i da se ganja kup,ostavljanje Bekica i Emersona u Sarajevu idu tome u prilog.Nama ova tekma nije bila Bog zna ni bitna,al se Prijedor mora i sa juniorima dobit.
Koji ce ti **** igraci koji ne mogu rudara nadigrati na platnom spisku?Sta ce ti kramar,amer i ostali!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 mar 2016, 12:34

zlo87 je napisao/la:10-2-0 hehe

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prije početka svi su takve analize pisali, ja sam znao kakva je ekipa:
SiouxLukavac je napisao/la:6-4-2
A izgleda da će biti 4-6-2 :D

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 mar 2016, 12:35

Kako ba "prvi kiks"? Imamo sa Zrnjskim i Lišticom lošiji međusobni omjer, kiksali protiv ekipa kao što su Mladost, Rudar, Travnik - u ove tri utakmice smo pokazali jednu veliku nulu, u Mostaru gol iz ofsajda, u Tuzli pokazali da nemamo igre ni kada nas neko napada (do sada smo govorili da je teško igrati protiv ekipa koje se brane), u Prijedoru pokazali da nemamo sredine i da su igrači kao Kramar igrač manje na terenu, plus recimo šaltanje nekih igrača na neprirodne pozicije, tipa Duljević u sredinu - lik se pogubio tu, igrač manje nam bio ostata utakmice.

Kako bolan prvi kiks, samo 7 ekipa ima više poraza od nas, ne može se ba vazda ni u nafaku uzdati, mi tamo negdje od 5. kola više razmišljamo gdje će nam konkurentni kiksati nego gdje mi nećemo... Evo jučer je Zrinjski kiksao, a mi protiv već ispale ekipe nismo mogli iskoristiti situaciju da se približimo.

Daj da se otvore oči više, igra nam je u najmanju ruku za 7.-8. mjesto, to je činjenica, pa pogledaj šta kone uradiše sa Lištice na otvaranju proljetnjeg prvenstva, ne volim da nas porediti ni sa kime, ali eto njih smo najviše prozivali zbog dovođenja "istrošenih", "polovnih"... Za Slobodu kažemo da su slabiji od nas, ljudi jučer klepiše Vitez kojem je to bila make or break utakmica...

Ova ekipa nema trenutno karakteristike koje će je učiniti šampionskom, ja sam na Koševu u utorak, ali ja barem sam spreman na ono što će vjerovatno uslijediti i tada i na kraju sezone, jer sam gledao stvari objektivno, a ne kroz Dine, Edise, amidže, uriniranja, nego kroz ono što je stvarno na terenu. :salut:
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 13 mar 2016, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 13 mar 2016, 12:35

slika

Nista vise ! samo to i kraj diskusije

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 mar 2016, 12:38

PitarBordo je napisao/la:
Kako ba "prvi kiks"? Imamo sa Zrnjskim i Lišticom lošiji međusobni omjer, kiksali protiv ekipa kao što su Mladost, Rudar, Travnik - u ove tri utakmice smo pokazali jednu veliku nulu, u Mostaru gol iz ofsajda, u Tuzli pokazali da nemamo igre ni kada nas neko napada (do sada smo govorili da je teško igrati protiv ekipa koje se brane), u Prijedoru pokazali da nemam sredine i da su igrači kao Kramar igrač manje na terenu, plus recimo šaltanje nekih igrača na neprirodne pozicije, tip Duljević u sredinu - lik se pogubio tu, igrač manje nam bio ostata utakmice.

Kako bolan prvi kiks, samo 7 ekipa ima više poraza od nas, ne može seba vazda ni u nafaku uzdati, mi tamo negdje od 5 kola više razmišljamo gdje će nam konkurentni kiksati nego gdje mi nećemo... Evo jučer je Zrinjski kiksao, a mi protiv već ispale ekipe nismo mogli iskoristiti situaciju da se probližimo.

Daj da se otvore oči više, igra nam je u najmanju ruku za 7.-8. mjesto, to je činjenica, pa pogledaj šta kone uradiše sa Lištice na otvaranju proljetnjeg prvenstva, ne volim da nas pored ni sa kime, ali eto njih smo najviše prozivali zbog dovođenja "istrošenih", "polovnih"... Za Slobodu kažemo da su slabiji od nas, ljudi jučer klepiše Vitez kojem je to bila make or break utakmica...

Ova ekipa nema trenutno karakteristike koje će je učiniti šampionskom, ja sam na Koševu u utorak, ali ja barem sam spreman na ono što će vjerovatno uslijediti i tada i na kraju sezone, jer sam gledao stvari objektivno, a ne kroz Dine, Edise, amidže, uriniranja, nego kroz ono što je stvarno na terenu. :salut:

Svaka čast na postu, od a do ž. :tokralju:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 13 mar 2016, 12:40

bojler je napisao/la:slika

Nista vise ! samo to i kraj diskusije
Treba ovo pitati Jesica sta misli
Samo Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2016, 12:40

Bravo nodi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 mar 2016, 12:45

MortemHz je napisao/la:Bravo nodi
?

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 mar 2016, 12:46

PitarBordo je napisao/la: Kako ba "prvi kiks"? Imamo sa Zrnjskim i Lišticom lošiji međusobni omjer, kiksali protiv ekipa kao što su Mladost, Rudar, Travnik - u ove tri utakmice smo pokazali jednu veliku nulu, u Mostaru gol iz ofsajda, u Tuzli pokazali da nemamo igre ni kada nas neko napada (do sada smo govorili da je teško igrati protiv ekipa koje se brane), u Prijedoru pokazali da nemam sredine i da su igrači kao Kramar igrač manje na terenu, plus recimo šaltanje nekih igrača na neprirodne pozicije, tip Duljević u sredinu - lik se pogubio tu, igrač manje nam bio ostata utakmice.

Kako bolan prvi kiks, samo 7 ekipa ima više poraza od nas, ne može seba vazda ni u nafaku uzdati, mi tamo negdje od 5 kola više razmišljamo gdje će nam konkurentni kiksati nego gdje mi nećemo... Evo jučer je Zrinjski kiksao, a mi protiv već ispale ekipe nismo mogli iskoristiti situaciju da se probližimo.

Daj da se otvore oči više, igra nam je u najmanju ruku za 7.-8. mjesto, to je činjenica, pa pogledaj šta kone uradiše sa Lištice na otvaranju proljetnjeg prvenstva, ne volim da nas pored ni sa kime, ali eto njih smo najviše prozivali zbog dovođenja "istrošenih", "polovnih"... Za Slobodu kažemo da su slabiji od nas, ljudi jučer klepiše Vitez kojem je to bila make or break utakmica...

Kao prvo ne govorim za Ješićev prvi kiks, nego općenito nekog koga bi doveli, uzeli bi ga na zub, i **** majku svaku sljedeću tekmu, nema on pojma, papak, ovo ono. Al' bi ga po đepu udario da upadne na guzicu i njega i igrače(pojedinci više liče na manekene)...

Jest, nema, al' nije nemoguće.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 mar 2016, 12:48

Napadamo li grupnu fazu na ljeto?
Jesmo jaci od Hajduka, Zvezde, Partizana?
Kako napreduje borba protiv korupcije?
Jesu li nam navijaci za primjer i doprinose li boljitku kluba?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 13 mar 2016, 12:50

Evander je napisao/la:Napadamo li grupnu fazu na ljeto?
Jesmo jaci od Hajduka, Zvezde, Partizana?

Hajduk je propo od njega smo jaci , a Zvezda je trenutno bolja od nas al sticemo je dok van kenobi proradi , sa partizanom smo bare bare

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 13 mar 2016, 12:51

Sarajlijica1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Bravo nodi
?
:?:
Samo Sarajevo

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 mar 2016, 12:54

Bruka je ono sto Selimovic nema damu da osudi divljacko ponasanje navijaca u Tuzli.
Treba nam se opet ponoviti utakmica sa Borcem pa da nam vrli navijaci uzmu sansu da se borimo za titulu.
Neka pale baklje i rade sranja, kad ih ovakvi beskicmenjaci podrzavaju u tome

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 13 mar 2016, 13:03

Evander je napisao/la:Bruka je ono sto Selimovic nema damu da osudi divljacko ponasanje navijaca u Tuzli.
Treba nam se opet ponoviti utakmica sa Borcem pa da nam vrli navijaci uzmu sansu da se borimo za titulu.
Nije nikakvu sansu nego smo onim upadom na teren de facto izgubili titulu, iako smo cini mi se na kraju te sezone imali najbolji omjer unutar top-4 tima.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 13 mar 2016, 13:18

kengur je napisao/la:
Evander je napisao/la:Bruka je ono sto Selimovic nema damu da osudi divljacko ponasanje navijaca u Tuzli.
Nije nikakvu sansu nego smo onim upadom na teren de facto izgubili titulu, iako smo cini mi se na kraju te sezone imali najbolji omjer unutar top-4 tima.
Znači postoji još šansa ,to volim čuti. :D
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46 i 22 gosta.