Smetljari ,izmišljaju tekstove radi klikova.To su **** kad skretnicari nisu izbačeni radi sklanjanja igračima Leotara gdje ima snimak,znači vidiš svojim očima.Na osnovu čega da se pokrene istraga prema nama na osnovu priče debila,na osnovu priče da smo završili Vitezu da ostane u ligi ,a Vitez umalo da ispadne .Zip je napisao/la:Na faktoru pise neki text kako se nsbih ukljucio u istragu, kako prema uefi je premiranje zabranjeno, bla bla bla...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Fino ljudi iz Viteza kažu koje štimanje pa zamalo nismo ispali zamisli da je mladost ili zvijezda dobila koliko bi osnova imao onaj šofer da laprda a i ovako mu je priča baš bez veze sva.Majkl je napisao/la:Smetljari ,izmišljaju tekstove radi klikova.To su **** kad skretnicari nisu izbačeni radi sklanjanja igračima Leotara gdje ima snimak,znači vidiš svojim očima.Na osnovu čega da se pokrene istraga prema nama na osnovu priče debila,na osnovu priče da smo završili Vitezu da ostane u ligi ,a Vitez umalo da ispadne .Zip je napisao/la:Na faktoru pise neki text kako se nsbih ukljucio u istragu, kako prema uefi je premiranje zabranjeno, bla bla bla...
Sarajevo ljubavi moja!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Meni je najvise od svega sumnjivo taj vitez se spominje a sloboda sutradan igra sa njima,jos gube na poluvremenu i okrenu na 3:1!Ja bi najsretniji bio da se ocisti to ko je stimao druga liga i zdravo,ovako ne moze!
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da je Travnik izgubio od Viteza u zadnjem kolu pa da je Sisoje reko da smo platili i Travniku da pusti,onda uredu.Ali da je Vitez nama pustio i riskiro da ispadne to samo debil moze povjerovati.sekac je napisao/la:Fino ljudi iz Viteza kažu koje štimanje pa zamalo nismo ispali zamisli da je mladost ili zvijezda dobila koliko bi osnova imao onaj šofer da laprda a i ovako mu je priča baš bez veze sva.Majkl je napisao/la:Smetljari ,izmišljaju tekstove radi klikova.To su **** kad skretnicari nisu izbačeni radi sklanjanja igračima Leotara gdje ima snimak,znači vidiš svojim očima.Na osnovu čega da se pokrene istraga prema nama na osnovu priče debila,na osnovu priče da smo završili Vitezu da ostane u ligi ,a Vitez umalo da ispadne .Zip je napisao/la:Na faktoru pise neki text kako se nsbih ukljucio u istragu, kako prema uefi je premiranje zabranjeno, bla bla bla...
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Karte su vam 3,5,7
Svake sezone ista prica da smo najjaci tim, setanje ligom, 10 bodova sve ostavljamo iza sebe, a na kraju opet ne mozemo nista u ligi, toliko o nasim igracima i snazi.X31987 je napisao/la:Slavko Petrovic ; "Da imam igrace Sarajeva, deset bodova bi do kraja ostavio sve konkurente iza sebe. To mogu da garantujem, smio bi se kladiti na to.."
Jos da krena ona Dinina "svi su protiv nas" na ljeto navijaci vec slave grupnu fazu, pa popusimo prvo predkolo ni sami ne znamo kako.
Zadnja izmjena: Rikardo, dana/u 13 mar 2016, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
Od nekud se mora pocetMajkl je napisao/la:Jakog trenere u picku materinu,s konja na magarca.Ovome je Radnik prvi profesionalni tim.Po Njemackoj radio kao pomoćnik u regionalnim ligama,smjesno.miden je napisao/la:[img]http://sportsport.ba/assets/pictures/article/678/slavko_petrovic_novi_trener_radnika_iz_bijeljine_114746_139678_big.jpg[/img]
Toliko od mene...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Prosle i pretprosle godine da, ali ovaj sada sastav realno nije ni u top 3 u ligi...Rikardo je napisao/la:Svake sezone prica da smo najjaci tim a opet ne mozemo nista, toliko o nasim igracima.X31987 je napisao/la:Slavko Petrovic ; "Da imam igrace Sarajeva, deset bodova bi do kraja ostavio sve konkurente iza sebe. To mogu da garantujem, smio bi se kladiti na to.."
- sarajevo46
- Kontakt:
Pocinje opet..

- PitarBordo
- Kontakt:
Najveći apsurd mi je ovo prodavanje sličica pred kraj sezone... Znači bukvalno gotovo pola lige ove sezone ispada za 2 mjeseca... Kakva marketing politika, tako je i prošle sezone na proljeće album izašao... Dramić-
Samo Saraj'vo.
- kupus army
- Kontakt:
Stav trenera je bio da ne možemo uzeti titulu i zbog toga se nisu ni dovodila pojacanja,stav je da europa nije upitna i da se ganja kup,ostavljanje Bekica i Emersona u Sarajevu idu tome u prilog.Nama ova tekma nije bila Bog zna ni bitna,al se Prijedor mora i sa juniorima dobit.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ako im je to stav zelim odma ostavku svih od Selimovica do skautakupus army je napisao/la:Stav trenera je bio da ne možemo uzeti titulu i zbog toga se nisu ni dovodila pojacanja,stav je da europa nije upitna i da se ganja kup,ostavljanje Bekica i Emersona u Sarajevu idu tome u prilog.Nama ova tekma nije bila Bog zna ni bitna,al se Prijedor mora i sa juniorima dobit.
Samo Sarajevo
U utorak ako ne prođemo dalje prvi koji treba da podnesu ostavke su ljud iz uprave !
- PitarBordo
- Kontakt:
Daj ba ne pričaj gluposti .Nismo mi Radnik Bijeljina ,na -6 da odustajemo od titule ,ne treba ni sad odustati iako je -8 ali slijedece kola ako skretnica uzme bod opet se vraćamo na -6.kupus army je napisao/la:Stav trenera je bio da ne možemo uzeti titulu i zbog toga se nisu ni dovodila pojacanja,stav je da europa nije upitna i da se ganja kup,ostavljanje Bekica i Emersona u Sarajevu idu tome u prilog.Nama ova tekma nije bila Bog zna ni bitna,al se Prijedor mora i sa juniorima dobit.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Pa je8em ja tog trenera,ako je tacno da je to njegov stav.kupus army je napisao/la:Stav trenera je bio da ne možemo uzeti titulu i zbog toga se nisu ni dovodila pojacanja,stav je da europa nije upitna i da se ganja kup,ostavljanje Bekica i Emersona u Sarajevu idu tome u prilog.Nama ova tekma nije bila Bog zna ni bitna,al se Prijedor mora i sa juniorima dobit.
A kako nam nije bitna ta utakmica,pa 3. mjesto nam je upitno (koje vodi u EL),a u KUP-u smo pred eliminacijom?!
Ako Džemo zaigra prolazimo , ako projekt zaigra ispadamo .
Al ono mi juče žestoko Radovac centralni vezni ne možemo se sastavit , izađe iz igre lik mi zaigramo bez igrača u veznoj liniji i bilo je isto ko i kad je on bio , ako nije bilo i bolje .
Al ono mi juče žestoko Radovac centralni vezni ne možemo se sastavit , izađe iz igre lik mi zaigramo bez igrača u veznoj liniji i bilo je isto ko i kad je on bio , ako nije bilo i bolje .

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Bit će ovdje kikseva još, i naših i njihovih.
Loše odrađena utakmica...Ne mogu da vjerujem da se sad prizivaju razni treneri i to, ma bolan nakon prvog poraza tjeramo sve zivo.
Ne branim Ješu, za kaznu bi radio đaba do kraja prvenstva u sučaju da nešto osvoji, naplatio bi mu, a ovako sa smjenama ništa nećemo postići, doveli bi, ekali prvi kiks i hajd marš.
A o igračima da ne pričam, njih bi najviše po đepu udaro, pa bi igrali na viršlama, možda i bolje...
Loše odrađena utakmica...Ne mogu da vjerujem da se sad prizivaju razni treneri i to, ma bolan nakon prvog poraza tjeramo sve zivo.
Ne branim Ješu, za kaznu bi radio đaba do kraja prvenstva u sučaju da nešto osvoji, naplatio bi mu, a ovako sa smjenama ništa nećemo postići, doveli bi, ekali prvi kiks i hajd marš.
A o igračima da ne pričam, njih bi najviše po đepu udaro, pa bi igrali na viršlama, možda i bolje...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- sarajevo46
- Kontakt:
Jeste glupo sto sada izlazi, ali da je na pocetku isto bi bilo. Zasto? Pa kod nas svaka ekipa pola tim promjeni na zimskoj pauzi.PitarBordo je napisao/la:Najveći apsurd mi je ovo prodavanje sličica pred kraj sezone... Znači bukvalno gotovo pola lige ove sezone ispada za 2 mjeseca... Kakva marketing politika, tako je i prošle sezone na proljeće album izašao... Dramić-

Bolje išta, nego ništa haha
- kupus army
- Kontakt:
Provjeri slobodno informaciju,pa ćeš vidjeti jel glupost ili neMajkl je napisao/la:Daj ba ne pričaj gluposti .Nismo mi Radnik Bijeljina ,na -6 da odustajemo od titule ,ne treba ni sad odustati iako je -8 ali slijedece kola ako skretnica uzme bod opet se vraćamo na -6.kupus army je napisao/la:Stav trenera je bio da ne možemo uzeti titulu i zbog toga se nisu ni dovodila pojacanja,stav je da europa nije upitna i da se ganja kup,ostavljanje Bekica i Emersona u Sarajevu idu tome u prilog.Nama ova tekma nije bila Bog zna ni bitna,al se Prijedor mora i sa juniorima dobit.

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!