FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljovolim
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljovolim » 23 sep 2014, 15:21

Kad se kup igra?

titulesutu
Kontakt:

Post Postao/la titulesutu » 23 sep 2014, 15:24

Upravo sada razmišljam i gledam...
Članak koji stoji danima na naslovnoj strani ovoga portala je slijedeći: http://sportsport.ba/tifo/fukare-na-kap ... ali/140907" onclick="window.open(this.href);return false;
Zašto je realno i dobronamjerno saopštenje našeg kluba "sklonjeno" sa naslovne strane, a "poruka" ovih smetljara se potencira već poprilično vrijeme?
Posalo sam kritiku i uredništvu portala jer smatram da ovo nije korektno prema klubu čiji su navijači dokazano najodaniji svojoj državi Bosni i Hercegovini!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 sep 2014, 15:31

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 23 sep 2014, 15:33

SarajlijaTM je napisao/la:http://www.fsks.ba/index.php/novosti/it ... ni%C4%8Dar

Sta je on potpisao??? :crazy: :crazy: :crazy:
pa on se vodi kao igrac,ali u klubu radi kao trener golmana

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 sep 2014, 15:34

elvis izgleda, brat bratu, k'o da ima 54 a ne 34 :mrgreen:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 sep 2014, 15:36

u subotu u dolini se nadam pobjedi od 2-3 gola razlike uz nekih 4 do 5 hiljada zeljinih bolesnika. :cool:

VTŽ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 sep 2014, 15:40

Ne bi se žalio da bude 1 razlike, s obzirom da nam je ekipa premlada ali ne i neiskusna i fali nam ponajbolji igrač, pobjedi se ne gleda u zube samo nek se niz nastavi

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 23 sep 2014, 17:26

Sutra izvlačenje parova Kupa BiH

http://fkzeljeznicar.ba/sutra-izvlacenj ... h-3/11749/" onclick="window.open(this.href);return false;

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 sep 2014, 17:32

Danas samo Stana nije trenirao, od sutra je i on tu, trenira i Asanovic.. Po danas vidjenom ekipa bi trebala biti Antolovic, Kvesic, Kosoric, Zeljkovic, Memija, Hasanovic, Sadikovic, Varea, Bucan, Bajic i Turkovic.. Ipak, duga je sedmica, mozda se nesto promijeni, ali po meni je to najbolje sto imamo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 23 sep 2014, 17:42

Neki dan sam ga krikovao, ali danas idu pohvale za novinara,Zameticu. Lijepo receno. Idemo Zvijezdu dobiti, svi zajedno da pomognemo igracima..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 23 sep 2014, 18:48

Moram se slozit sa komentarom da je Mladenova, haman, jedina greska bila ona kod gola. Covjek je suvereno vladao odbranom cijelu utakmicu k'o onaj pravi Kerla. Sto se i fizicke spreme tice, vidi se da se radilo na pauzi pa je ekipa izgledala u najmanju ruku podjednako spremno kao Sloboda. Meni je fizicka sprema izgledala skroz ok.
Jos jedna stvar koju niko nije spominjao je ulazak i igra malog Amira. Ono se, mescini, na nasim terenima odavno nije vidilo. I u onoj frci pred kraj je pokazao par maestralnih ringispila i dijagonala. Strahota. Volio bih da uskoro dobije na Grbavici makar pola sata da rastereceno igra da svi uzivamo.
Ono sto niko nije spominjao su problemi u gradnji napada. To je u Tz najvise skripalo. Stoperi se dodaju medjusobno ili sa Stanom/Kvesom, malo se Tomo vrati, daju njemu pa im je on opet vrati i sve tako dok je ne ispucaju na Slobodinu polovinu. To je bilo bas ocigledno,posebno u prvom poluvremenu,da nedostaje taj neki kreativac sa dobrim pregledom da dodje po loptu i proigra naprijed nekog. Vjerujem da je to primijetio i Adzem.
Inace,ovakav omjer u svojoj prvoj sezoni nije imao vjerovatno ni jedan trener Zelje u istoriji :)
Covjek hladno prosiri roster za jos jednog igraca (Enis).
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 23 sep 2014, 18:55

Predobar ovaj tekst u vezi navijaca i posjete na stadionima sa stranice.Fino objasnjeno..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 23 sep 2014, 18:59

Imal gdje snimak cijele tekme sa malom slobodom?
Grbavica naš je Hram!!!

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 23 sep 2014, 19:13

Četiri omladinca ubilježila nastup za reprezentaciju

http://fkzeljeznicar.ba/cetiri-omladinc ... iju/11752/" onclick="window.open(this.href);return false;

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 23 sep 2014, 19:16

fkzeljeznicarba je napisao/la:Četiri omladinca ubilježila nastup za reprezentaciju

http://fkzeljeznicar.ba/cetiri-omladinc ... iju/11752/" onclick="window.open(this.href);return false;
:clap:

Ali sam čuo da Žerića stari želi odmah odvesti van negdje da sa nametne, nažalost male su šanse da mali ostane, a zvjerka je čista suprotnost od oca za kojeg svi znamo koja je budala bio :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 23 sep 2014, 21:37

titulesutu je napisao/la:Upravo sada razmišljam i gledam...
Članak koji stoji danima na naslovnoj strani ovoga portala je slijedeći: http://sportsport.ba/tifo/fukare-na-kap ... ali/140907" onclick="window.open(this.href);return false;
Zašto je realno i dobronamjerno saopštenje našeg kluba "sklonjeno" sa naslovne strane, a "poruka" ovih smetljara se potencira već poprilično vrijeme?
Posalo sam kritiku i uredništvu portala jer smatram da ovo nije korektno prema klubu čiji su navijači dokazano najodaniji svojoj državi Bosni i Hercegovini!
Bas je i meni to upalo u oci.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 sep 2014, 22:58

- Vi, novinari, najbolje ćete ocijeniti da li je Antonio zaslužio da nosi dres Želje. Moj sin u svakom slučaju želi napredovati, a mi smo u Željezničaru našli super ljude. Amar Osim je prepoznao da bi Antonio mogao pomoći Želji i već je bio na prvom treningu - kazao je Asanović.

Nekadašnji hajdukovac kaže da Željezničar ima mladog trenera, koji je talentiran i niže pobjede. Na pitanje šta je presudilo da Antonio dođe u Željezničar, a ne u Sarajevo, Aljoša se nasmijao:
- Iskren da budem, protiv Želje sam uvijek igrao bolje. Imao sam neki veći motiv za igru protiv tog kluba. Sarajevo je također veliki klub, s puno velikih igrača, ali sam se oduševio kada se Antoniju otvorila mogućnost da zaigra za Želju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 23 sep 2014, 23:09

zeljocity je napisao/la:
titulesutu je napisao/la:Upravo sada razmišljam i gledam...
Bas je i meni to upalo u oci.
Zato sto za 50 KM po clanku novinari mogu napisati da sam ja karao Kim Kardashian, a u stvarnosti par puta izdrkao na njene slike.

Ovo je svakako huskanje, kako i sa ovog portala tako i sa drugih (ne)sportskih portala. Valjda predizborne igrice.
sedmi pokusaj...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 sep 2014, 23:38

Neka traka oko ruke, ovo, ono, danas zabio dva komada u kupu,

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 23 sep 2014, 23:40

Virtu4l je napisao/la:Neka traka oko ruke, ovo, ono, danas zabio dva komada u kupu,

slika
Iz penala :D kapitenski
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.