FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2014, 18:17

Alleenn je napisao/la:Ne znam sto se raspravljate sa D.ebilima vise... Svi smo vidjeli sta su pricali prije utakmice i sta su najavljivali tako da se nema potrebe pravdati... Sto su trazili to su i dobili drugacije nije moglo biti...
U ostalo mrcvarenje nihove policije i ne pustanje na utakmicu na vrijeme je samo jos prije iznerviralo nase...

A ko je ikad bio na utakmici u tuzli zna da su uvijek imali kamanje da gadjaju kako su htjela sa te centralne tribine...
Mislim da sva prica o njime je nebitna...

Okrenimo se narednom kolu a to je Zvjezda...
ChWilla je napisao/la:ne, nisam bio. je li negdje pišem kao da jesam?
Pojma nemate ni jedan ni drugi, samo nesto pokusavate prebaciti na drugog, a sebe ocistiti.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 sep 2014, 18:25

pa nismo mi najavljivali nikakvu osvetu ni odmazdu. ni likove iz zatvora na zapadu...

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 22 sep 2014, 18:30

Mi inace nosimo ventile sa sobom da možemo gadjat raju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 sep 2014, 18:31

wienultras je napisao/la:**** te bog bacili dvije baklje medju raju a kada covjek cita reko bi zapalili pola grada .ko je to dobio po picki. ..ko je to kome sta objasnio. ..uopste se navijaci nisu dosli u Kontakt. ..Cuj vidili su tuzlaci ko je tata. .o cemu vi ba. .vidice klubovi ko je tata kada ih podere savez. Sramota
Tako nekako i ne znam cemu plac i kukumakanje ovo je prenapuhano nista se ozbiljnije nije desilo. I bezveze se vodi rasprava o necemu sto je bilo gledam cak i na TV sprijecen okrsaj blagovremeno a niko se pomjerio nije 15 minuta dok nije dosla murija.Glup dogadjaj za raspravu ono sto je bitno Zeljo tri boda sa gostovanja i to je to.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 22 sep 2014, 18:58

Stvarno ovo vise nema smsla. Prekinite ljudi tako vam Boga. Niko nikom ne moze nista objasniti,nema vise smisla.
Mi znamo da nismo izbacili Slobodu u drugu ligu. Nisu bili u nasim rukama,sami o sebi su odlucivali.Sto su odlucili tako kako su odlucili,njihov problem.
Ono sto savjetujem navijacima Zelje je sljedece:nemojte generalizirati stvari i ljude,nisu svi isti,nisu svi losi i nisu svi dobri.Naprosto,treba spustiti loptu.
Ne mozemo zagovarati ovdje nako vracanje istom mjerom...To ne moze.Zeljo je najveci klub u ovoj zemlji,mora to pokazivati na svakom koraku,na svkoj utakmici.Gosti na Grbavici moraju biti docekani gospodski,kako dolikuje velikom klubu,kako rade veliki klubovi po svijetu,kako je uostalom uvijek i bilo na Grbavici. Moraju imati svoje mjesto u lozi,imaju pravo da se raduju kad njihov klub postigne gol. Tribina ko tribina.Cinjenica je da stvari na nasim tribinama uveliko zavise od rada policije.Ni u Tuzli se nista ne bi desilo da je specijalna policija bila na tribini u momentu dolaska nasih navijaca.
Dakle,hajmo zavrsiti,ali stvarno,ovu pricu na temu utakmice u Tuzli i opcenito na temu odnosa Zeljo-Sloboda.
Na kraju se sve dobro zavrsilo osim par laksih ozljeda i to je najvaznije.
Mi zadovoljni sa tri nova boda,pa i igrom poprilicno zadovoljni,i to je to.
Ide izvlacenje parova osmine finala kupa u srijedu,a onda ide izuzetno vazna utakmica sa Zvijezdom u subotu. Termin ce biti dnevni,u pola cetiri. Ne bi trebalo biti lose vrijeme.Eto nam prilike da dodjemo i dobrom posjetom i podrskom nagradimo ekipu.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 22 sep 2014, 19:32

wienultras je napisao/la:**** te bog bacili dvije baklje medju raju a kada covjek cita reko bi zapalili pola grada .ko je to dobio po picki. ..ko je to kome sta objasnio. ..uopste se navijaci nisu dosli u Kontakt. ..Cuj vidili su tuzlaci ko je tata. .o cemu vi ba. .vidice klubovi ko je tata kada ih podere savez. Sramota
Evo i glavnog ultrasa iz Beča. Prvi bio u redu kad je trebalo palit atmosferu i pravit atmosferu linča. Je li ti došlo iz guzice u glavu čemu vodi onakva retorika!?

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 22 sep 2014, 19:36

Samo se kaze slo slo slobodo ...... i kraj price sto se njih tice ;)
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 sep 2014, 20:05

Svaka cast klubu na izdatom saopstenju za javnost iskreno iznenanđen sam da se stalo na stranu navijaca.Mediji u ovoj drzavi su smjesni pocevsi od dnevnih novina koje covjek ne moze posteno ni kao toalet papir koristiti a kamol' kao neko sredstvo informisanja,pa onda portali koji su jos veci odron i u kojima,iako je to veoma tesko,radi jos manje ozbiljnih novinara nego u dnevnoj stampi.Fuj su!**** bi se za klik.

A sto se tice onog pokusaja od kluba iz Tuzle,iskreno da mozemo i ako budemo mogli opet bi vas izbacili,ako ne vjerujete pitajte Borac...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 22 sep 2014, 20:14

Ja ne znam kako pojedini smatraju tesku tekmu sad u subutu,ako njih ne mozemo dobit,onda ne zasluzujemo nista...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 sep 2014, 21:28

svaka je teška. nemamo mi sastav da ikome pristupimo olako, da ikoga dobijemo s pola snage, naročito bez tomića i stanića. ali ako pristupimo kako treba, ne bi smjelo biti problema.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 22 sep 2014, 21:37

A zasto gospodin Zametica ne spomenu da su isti ti Manijaci na stadion stigli u 70.minuti, da im je policija ubacila suzavac u autobus, imam slike koje to mogu dokazati. Ne zelim da umanjim nasu krivicu, ali ovdje ispade da Smo predstavljeni kao indijanci :S Nemojte molim vas brisat komentare,jer ako se vec ide da se istina zna,nek se zna i par ovih stvari ;) Ako koga od admina interesuje jos nesto ili bilo koga drugog,nek se javi u pp. Pozdrav
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 22 sep 2014, 21:38

ChWilla je napisao/la:svaka je teška. nemamo mi sastav da ikome pristupimo olako, da ikoga dobijemo s pola snage, naročito bez tomića i stanića. ali ako pristupimo kako treba, ne bi smjelo biti problema.
ma tome i stana su pametno odradili za kartone, fino ih ocistiti ovo kolo a bice nam na raspolaganju protiv borca, kona... ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 22 sep 2014, 21:43

fedeltafrotta je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:svaka je teška. nemamo mi sastav da ikome pristupimo olako, da ikoga dobijemo s pola snage, naročito bez tomića i stanića. ali ako pristupimo kako treba, ne bi smjelo biti problema.
ma tome i stana su pametno odradili za kartone, fino ih ocistiti ovo kolo a bice nam na raspolaganju protiv borca, kona... ;)
u opasnost od suspenzije su čini mi se Dado i Memija, trebali bi malo da se cuvaju da ne bi dobili karton bez potrebe, mada Memija i u prijateljskim tekmama igra 200% hahah
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 22 sep 2014, 21:54

Aco, mene zanima zašto novinari ne napišu zbog čega navijači bilo koje ekipe dolaze u 70 minuti na stadion a plate 15-20 maraka da odu gledati svoju ekipu, zašto se ne napiše da policija radi katastrofalan posao, maltretira navijače kao da su ubice, pse puštaju na navijače, i to nije samo na ovom gostovanju u Tuzli tako je širom zemlje na skoro svakom gostovanju sve navijačke grupe iz BiH prolaze kroz pakao od strane policije koja se iživljava nad njima. Nije mi cilj da opravdavam one nerede u Tuzli ali ovo što sam napisao je istina i činjenica..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 22 sep 2014, 22:11

Majstore postoje procedure,sastanci organizatora,mup-a gdje se sve dogovara.Kašnjenje na početak bilo koje skupine nije slučajnost.TO SE DOGOVARA I ODREDI.Tako je i kod nas.Pitanje je šta se želi sa tim.Nema sistema i odgovornosti.Novinari e njih zanima Onaj što misli da je selektor,njegov brat ,talovi ,kapiteni,a ova djeca što na terenu, što gore na tribini.To nije relevantno niti važno.Nemoj me pogrešno shvatiti.Ti si postavio jedno od suštinskih pitanja

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 22 sep 2014, 22:36

@Minjore mene zanima Šta se događalo na putu do Tuzle vezano za navijače. Molim te na pp da mi odgovoris!
Ma vi stvarno niste normalni !!!

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 22 sep 2014, 22:39

Pa naravno da su klubovi in u toj priči,samo su isti donji u odnosu kako na mup,tako i na zaštitarske službe.Suština je šta se tim i takvim dogovorima postiže i želi postići.Sticajem okolnosti sam prisustvovao takvim sličnim sastancima,i naravmo organizatorima nije bilo na kraj pameti da nekog "zadržavaju" da prisustuje nečemu za šta je na kraju krajeva dao neke novce.Ovdje u PL niđe veze.Radi ko šta hoće i kako hoće.Svi bi da j... a niko da plati.I nemoj zaboraviti da u ovoj priči ima pop nad popom.Savez konkretno kojeg boli neka stvar za sve ovo,osim kad treba naplatiti dnevnice i beneficije
Zadnja izmjena: reks, dana/u 22 sep 2014, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 22 sep 2014, 22:40

Ja nisam pratio Želju od subote, šta se to dešava?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 22 sep 2014, 22:43

Da hoće protiv Zvijezde biti isti termin ko protiv Viteza i bar 6000+ posjete .
1921 !
05.06.1998

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 sep 2014, 22:46

a da je isti termin neko drugi bi napisao da se poželio dnevnih.

nijedan termin ne odgovara svakome. al' kome se dolazi, dođe, ako nije baš objektivno spriječen, a to je ipak manji broj slučajeva kad se sve sabere.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Redfire16 i 21 gost.