Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Imam neki filing da ćemo ih dobiti 2:0. 

Ljudi stavljaju na Youtube samo lose zapise o Wolfgangu Starku (ne kvaliteta snimke
) i o njegovim pogreskama, pa se pitam koliko je taj covjek sposoban suditi veceras a da pritom ne bude pristran Messiju kojeg ocigledno voli

- Nail for Real
- Kontakt:
Dzaba sto ga Stark voli kad Pepe ne moze ocima da ga smisli
. Samo da ne dosudi neki glupi penal ili zuti(za suspenziju) i ok. A bitno je i da linijske sudije odrade posao dobro
.
Barcelona ima problema, Barcelona vise nije tako samouvjerena ali je po meni i dalje favorit. Oni mogu da dodju u sansu sa dva dodira(mozemo i mi), veoma su opasni, Xavi-Messi odlican duo...Al' opet mi imamo Mourinha koji ce siguran sam zatvoriti Barcinu igru kao sto je to bilo u prethodne dvije utakmice. A i sama njegova pojava mnogo znaci. Odmah znam da nece biti euforije prije meca, da ce svi ginuti za loptu, itd.
Ja bih volio da Real dobije, ili barem da odigra remi bez golova. Ne zelim lijepu igru. Toga je bilo dosta
.
HALA MADRID!

Barcelona ima problema, Barcelona vise nije tako samouvjerena ali je po meni i dalje favorit. Oni mogu da dodju u sansu sa dva dodira(mozemo i mi), veoma su opasni, Xavi-Messi odlican duo...Al' opet mi imamo Mourinha koji ce siguran sam zatvoriti Barcinu igru kao sto je to bilo u prethodne dvije utakmice. A i sama njegova pojava mnogo znaci. Odmah znam da nece biti euforije prije meca, da ce svi ginuti za loptu, itd.
Ja bih volio da Real dobije, ili barem da odigra remi bez golova. Ne zelim lijepu igru. Toga je bilo dosta

HALA MADRID!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Mourinho je top klasa kad sa ovakvom ekipom u koju je ulozeno 500000000 eura primi peticu od jedne Barce sa nedokazanim PepomMaGiCa je napisao/la:On je sa tim Aberdeenom razbio Old Firm dominaciju u Skotskoj i uzeo KPK protiv Reala. To je ultramegagiga podvig i bila bi nepravda ne racunati ga u dostignuca jednog coveka.izzo je napisao/la:Nije se ni Ferguson dokazivao na najvecem nivou osim u Man.Utd ali je gigant od trenera (necemo racunati one pocetke u Aberdeenu koji je poluamaterski klub)

Mi nikada odustati necemo...
Kakvu taktiku priprema portugalski gipsy sa 10 ili 9 igrača 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Xavi pohvalio Ronalda i di Mariu. Ronaldo je najveći individualista, a di Mariu jednostavno ne možeš zaustaviti.Xavi - „Ronaldo ist der größte Individualist, , di María kaum zu halten“
Rooney na twitter napisao da će Madrid pobediti 2-1.Any predictions for tonights game I think 2 1 Madrid Ronaldo and di Maria. Villa for Barca.
Gutti kaže da će Real Madrid pobjediti, svaki rezultat je dobar ako Barca ne dadne gol. Prognozira 2-0.„Ich wünsche mir das Real Madrid gewinnt. Jedes Resultat, bei dem Barcelona kein Tor schießt ist ein gutes Resultat. Ich wette auf ein 2:0."
Ma Messituljak je igračina on je za sve druge pojamLos_Blanos2 je napisao/la:Nije nego MessiPortillo je napisao/la:Sir Alex: "Cristiano es el mejor del mundo"

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- sarajlija89
- Kontakt:
Sta li je Mou za veceras smislio
Ocekujem atake Reala na samom pocetku, mislim da ce pokusati ranim golom okrenuti utakmicu u svoju korist...rani gol bi definitivno donio mnogo toga Realu,pogotovo sto je vec u psiholoskoj prednosti iz dvije ranije tekme....pa mozda Mou tako postavi i igru,da jednim brzim gol jos vise to kapitalizuje...

Ocekujem atake Reala na samom pocetku, mislim da ce pokusati ranim golom okrenuti utakmicu u svoju korist...rani gol bi definitivno donio mnogo toga Realu,pogotovo sto je vec u psiholoskoj prednosti iz dvije ranije tekme....pa mozda Mou tako postavi i igru,da jednim brzim gol jos vise to kapitalizuje...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Joj ne moze Kaka igrat da ga ****!
A sta ja to vidim?
Pep malo zatvara, polahkoo, Keita up'o, kao i Puyol na lijevom beku, nesto mi kaze da nece ici naprijed previse 
A sta ja to vidim?

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
Hoce biti ck veceras ?
Real ide preko zutih vjerovatno..to je sto se kladionice tice
Real ide preko zutih vjerovatno..to je sto se kladionice tice
- RICARDO KAKÁ 8'
- Kontakt:
Sreća nam je i potrebna večeras, treba se pritisnuti od početka i postići rani pogodak koji će okrenuti utakmicu u suprotnom smjeru!
btw. Šta mislite da li je trebao večeras zaigrati Kaká ili Özil?
btw. Šta mislite da li je trebao večeras zaigrati Kaká ili Özil?
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
¡Hala Madrid! Noble y bélico adalid, caballero del honor.
Kaka - The Maestro||Real Madrid <3
¡Hala Madrid! Noble y bélico adalid, caballero del honor.
Kaka - The Maestro||Real Madrid <3
Očekujem gromoglasnu podršku od Ultras Sur. Ako bude upola kao u finalu kupa kralja možemo ih dobiti dva razlike.
DALE DALE MADRIDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!

DALE DALE MADRIDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idemo Real !!!

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Aha ista, samo sto Ramos treba zamjenit sa Albiolom, a Albiol sa Arbeloom, a Xabi sa Pepeom....Nimla_RZ je napisao/la:To je ta. Bild je već danas objavio istu
Bosanski Mourinho i Portugalski Mourinho su specificni po jednoj gluposti: Ovaj forsira Lazara, a ovaj Albiola, bojim se da Albiol ne napravi glupost.... 

- Nail for Real
- Kontakt:
Ako uspijemo da svedemo na minimum Barcina "upadanja" ispred sesnaesterca imamo velike sanse.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Bez Kake? Ocekivao sam Rickyja ove veceri. Ipak je on big game player. 

http://www.fromsportcom.com/v-2/4/132/v-253298.htmlQUARESMA 18<<< je napisao/la:LINK?
samo ne atdhenet, zaebava me nesto
Real izgleda ne smijesno nego presmjesno. Pa koliko jos para trebate potrositi da se usudite da NAPADNETE Barcu barem na svom terenu majka mu stara????
Nevjerovatno

Nevjerovatno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.