KARL HAJNC je napisao/la:dino lj je napisao/la:Na ovom forumu nikada nisam pisao nista lose o FK Sarajevu niti cu jer volim svoj klub a druge postujem,isto tako nikada nisam spomenuo Zijada Blekica ali ovo sto sam vecaras cuo zgrozilo me je kao covjeka,Sarajliju, navijaca a najvise kao oca. Predsjednik jednog fudbalskog kluba javno priznaje i poziva na mrznju,citiram moj rahmetli otac je navijao za Zelju i ja ga mrzim i kada je umirao rekao sam da mi nije otac.Gospodin javno to kaze,znaci Zelju treba da mrze navijaci Sarajeva,kako ce tek onda razmisljati djeca od 12,15,17 godina i drugi kada on tako ih usmjerava.Dali je gospodin Blekic svjestan svojih rijeci hoceli prihvatiti krivnju kada u ovom haosu,ludilu i negativnom naboju koji vlada padne jos jedna nedaj Boze mrtva glava.Gospodo,cestiti ljudi koji volite FK Sarajevo kojih je fala Bogu mnogo dobro razmislite ko sjedi na celu jednog za mene kao navijaca Zelje velikog kluba kojeg izuzetno cijenim kao i sve njegove prave navijace.Pa sta ocekujemo onda od Dodika I RS da vole nas i BiH.Nedaj boze da moje dijete nastrada danas sutra od nekog navijaca Sarajeva koje javno huska predsjednik kluba nebi se smirio dok isti takav bol ne nanesem njemu.Bravo gospodine veliki neka vam je cast.
I ti više ne palamudi na našoj temi,sve lafo realan a vidiš da te niko na shvata za ozbiljno
hahah koji ste vi bolesnici.evo nisam gledao ,ali dino govori da je rekao da mrzi svog oca,a vi govoriti da se stidi svog oca.i to je bitna razlika.
hajde da kazemo da je tako kako kazu navijaci sarajeva.pa jeli normalno stiditi se svoga oca,zato sto navija za zelju.i reci mu to da mu nije otac.
pa zar bi vi mogli reci tako svom ocu i vama je to normalno.
moja majka navija za sarajevo i ja bi trebao da se stidim svoje majke.ako zaista to mislite i slijedite svog predsjednika,i sa takvim stavovima.mogu slobodno reci da niste normalni,i da se zapitate imate li mozga imalo.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE