FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ekii
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ekii » 23 okt 2010, 20:09

Elegant je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Veliki Blekicu kapa do poda
"Ukinite i TV prenos al ne mozete radio"
"Mozda nemamo stadion al' imamo znanje,strast i ljubav"

Blekson ga podero u svakom smilsi rijeci.Sada vam je valjda svima jasno zasto tog Gospodina drzim na avataru.
Ziju za dozivotnog presjednika :)
Nista se ti ne sekiraj, TV prenos ce biti ali vi ga necete imati na Kosevu na onom velikom ekranu.

To je protiv zakona, a Bht 1. ce da reagira i necete imati javnog prenosa !

Pa sto tebe briga ti ces biti na šugavici nemoj se brinuti,to je vec zavrsena stvar sa tv BHT-1! ;)

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 23 okt 2010, 20:10

@dino lj ne iznosi dezinformacije i ne uvelicavaj ;) ako ne znas sta je rekao onda suti i ne boldiraj i ne uvelicavaj svoje postove pisi kao i svi drugi :!: :!: :!:
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 okt 2010, 20:13

Za ovo smo se borili,zbog ovog smo uletili na stadion Blekicu duboki naklon i da smo zadnji svi znamo koliko dajes i trudis se da klub stavis na zdrave noge bravo majstore!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 okt 2010, 20:14

slika
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 23 okt 2010, 20:15

samo sarajevo je napisao/la:Za ovo smo se borili,zbog ovog smo uletili na stadion Blekicu duboki naklon i da smo zadnji svi znamo koliko dajes i trudis se da klub stavis na zdrave noge bravo majstore!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jad i cemer
51%--------49%

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 23 okt 2010, 20:17

aS_Roma je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Na ovom forumu nikada nisam pisao nista lose o FK Sarajevu niti cu jer volim svoj klub a druge postujem,isto tako nikada nisam spomenuo Zijada Blekica ali ovo sto sam vecaras cuo zgrozilo me je kao covjeka,Sarajliju, navijaca a najvise kao oca. Predsjednik jednog fudbalskog kluba javno priznaje i poziva na mrznju,citiram moj rahmetli otac je navijao za Zelju i ja ga mrzim i kada je umirao rekao sam da mi nije otac.Gospodin javno to kaze,znaci Zelju treba da mrze navijaci Sarajeva,kako ce tek onda razmisljati djeca od 12,15,17 godina i drugi kada on tako ih usmjerava.Dali je gospodin Blekic svjestan svojih rijeci hoceli prihvatiti krivnju kada u ovom haosu,ludilu i negativnom naboju koji vlada padne jos jedna nedaj Boze mrtva glava.Gospodo,cestiti ljudi koji volite FK Sarajevo kojih je fala Bogu mnogo dobro razmislite ko sjedi na celu jednog za mene kao navijaca Zelje velikog kluba kojeg izuzetno cijenim kao i sve njegove prave navijace.Pa sta ocekujemo onda od Dodika I RS da vole nas i BiH.Nedaj boze da moje dijete nastrada danas sutra od nekog navijaca Sarajeva koje javno huska predsjednik kluba nebi se smirio dok isti takav bol ne nanesem njemu.Bravo gospodine veliki neka vam je cast.

Dino malo lazes!, tesko da si ti navijac Sarajeva,jer mrziti i stidjeti su dvije rijeci koja imaju jako razlicita znacenja.Drugo sta on to suska i sta je rekao da bi neki navijac Sarajeva napao navijaca Zelje,a ne komentarises rijeci Zuje koji kaze ti navijaci su lomili stolice na Grbavici i kao nije mu zao te grupice sto nece doci!On toliko mrzi tu grupicu koja ima svoje ime ,a to su HZ kojoj navijackoj grupi i ti nazalost kako kazes pripadas!

kad je to rekao da mrzi ?????????? rekao da se stidi i dan danas ... ne uvelicavaj previse

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 23 okt 2010, 20:20

dino lj je napisao/la:Na ovom forumu nikada nisam pisao nista lose o FK Sarajevu niti cu jer volim svoj klub a druge postujem,isto tako nikada nisam spomenuo Zijada Blekica ali ovo sto sam vecaras cuo zgrozilo me je kao covjeka,Sarajliju, navijaca a najvise kao oca. Predsjednik jednog fudbalskog kluba javno priznaje i poziva na mrznju,citiram moj rahmetli otac je navijao za Zelju i ja ga mrzim i kada je umirao rekao sam da mi nije otac.Gospodin javno to kaze,znaci Zelju treba da mrze navijaci Sarajeva,kako ce tek onda razmisljati djeca od 12,15,17 godina i drugi kada on tako ih usmjerava.Dali je gospodin Blekic svjestan svojih rijeci hoceli prihvatiti krivnju kada u ovom haosu,ludilu i negativnom naboju koji vlada padne jos jedna nedaj Boze mrtva glava.Gospodo,cestiti ljudi koji volite FK Sarajevo kojih je fala Bogu mnogo dobro razmislite ko sjedi na celu jednog za mene kao navijaca Zelje velikog kluba kojeg izuzetno cijenim kao i sve njegove prave navijace.Pa sta ocekujemo onda od Dodika I RS da vole nas i BiH.Nedaj boze da moje dijete nastrada danas sutra od nekog navijaca Sarajeva koje javno huska predsjednik kluba nebi se smirio dok isti takav bol ne nanesem njemu.Bravo gospodine veliki neka vam je cast.
I ti više ne palamudi na našoj temi,sve lafo realan a vidiš da te niko na shvata za ozbiljno

Old_Town
Kontakt:

Post Postao/la Old_Town » 23 okt 2010, 20:27

Uglvanom,sutra ponovo svi na istoj strani !
Da zajedno popratimo pobjedu nasih momaka na Sjevernoj tribini stadiona AF-H !
Poslije Derby-a i "pobjede"(jos pod znacima navoda),NA SJEVERU SPICA ! :twisted:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 23 okt 2010, 20:29

KARL HAJNC je napisao/la:
I ti više ne palamudi na našoj temi,sve lafo realan a vidiš da te niko na shvata za ozbiljno
hahah koji ste vi bolesnici.evo nisam gledao ,ali dino govori da je rekao da mrzi svog oca,a vi govoriti da se stidi svog oca.i to je bitna razlika.
hajde da kazemo da je tako kako kazu navijaci sarajeva.pa jeli normalno stiditi se svoga oca,zato sto navija za zelju.i reci mu to da mu nije otac.
pa zar bi vi mogli reci tako svom ocu i vama je to normalno.
moja majka navija za sarajevo i ja bi trebao da se stidim svoje majke.ako zaista to mislite i slijedite svog predsjednika,i sa takvim stavovima.mogu slobodno reci da niste normalni,i da se zapitate imate li mozga imalo.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 23 okt 2010, 20:30

Ma sutra ima da nas bude vise nego strumfica na šugavici.Danas sam bio na treningu bilo negdje oko 3000 milje, sta ce tek sutra biti majko mila! :o Imali slika sa današnjeg treninga,ili da puste navijanje i bakljadu! :idea:
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 23 okt 2010, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 23 okt 2010, 20:31

vjerujte da i ja volim blekica bez zajebancije,znam gdje ce vas taj covjek dovesti :D nego crnogorci ili ti ga tatini sinovi ratni profiteri jel vam blekic voda novi ili je samo duhovni voda :D hahahahhahahahhahahaha joj ekii tebi se fkt mogu nasmijati toliko da placem ako vjerujes :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 okt 2010, 20:33

@ocigledno ovi strumfovi ne znaju sta je sala :roll: :roll: Boze sacuvaj...isto ko da su sa Marsa....

i bar pokusajte pogledat prije nego komentarisete nesto...cuj stidi se :roll: :|
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 okt 2010, 20:34

sarajlija89 je napisao/la:@ocigledno ovi strumfovi ne znaju sta je sala :roll: :roll: Boze sacuvaj...isto ko da su sa Marsa....

i bar pokusajte pogledat prije nego komentarisete nesto...cuj stidi se :roll: :|

Barem se ne odrice navijaca kao ona njihova kuja koja na sve gleda kao na profit(biznis) sto je i sam priznao
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 23 okt 2010, 20:35

old school je napisao/la:vjerujte da i ja volim blekica bez zajebancije,znam gdje ce vas taj covjek dovesti :D nego crnogorci ili ti ga tatini sinovi ratni profiteri jel vam blekic voda novi ili je samo duhovni voda :D hahahahhahahahhahahaha joj ekii tebi se fkt mogu nasmijati toliko da placem ako vjerujes :D

Ma ti mi ga malo poglabi ako kontas sta kazem! :!: **** ti svog Predsjednika,pa on je tajkun -trovać sa lijekovima,**** Taleta iz Nedarica sta Zujo radi i ti nesto komentarises! :roll:

Old_Town
Kontakt:

Post Postao/la Old_Town » 23 okt 2010, 20:38

old school je napisao/la:vjerujte da i ja volim blekica bez zajebancije,znam gdje ce vas taj covjek dovesti :D nego crnogorci ili ti ga tatini sinovi ratni profiteri jel vam blekic voda novi ili je samo duhovni voda :D hahahahhahahahhahahaha joj ekii tebi se fkt mogu nasmijati toliko da placem ako vjerujes :D
Dobro je sto znas gdje ce nas ovaj covjek odvesti !
Makar smo sigurni nas nece odvesti ondje gdje ste vi bili prije 2 godine kada ste se grcevito borili za opstanak! :mrgreen:
http://www.bordoprijatelji.ba/Projekat_2010-2014.pdf
Ima li ovoga kod vas,radi li se planski ista osim na unistavanja gradskog Derby-a!? :mrgreen:

Old_Town
Kontakt:

Post Postao/la Old_Town » 23 okt 2010, 20:41

slika
Slikica sa treninga !

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 okt 2010, 20:45

Iskreno iznenadio me Blekic argumentima u dijalogu sa Zujom,a Zujo ko da je izgubljen bio on nista nezna i na kraju prica mu ko da si uzeo nekog obicnog navijaca i provocira kao et vi nemate stadion vasi navijaci prave nerede i nravno kao on nema kontakta s svojim navijacima njemu je to samo biznis e pa blago njegovim navijacima i klubu :lol: i naravno koja cinicnost od zuje kao slag sta ako raskinem za tv prijenos a Blekic ga upita kako ste vi gledali prije 4 godine na grbavici ,to su ovdje neki strumfovi zaboravili,kao et on je za je ban moze ukinut prijenos i on neki biznismen jest ka rina :lol:
I ako nebude tv prijenosa ima radio hajd ni prvi ni zadnji put a ovo samo treba pamti pa vrati zuji i company koji podrzavaju,nema revansizma :lol: 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

elle
Kontakt:

Post Postao/la elle » 23 okt 2010, 20:49

Zeljeznicmari hoce da ukine tv prenos ? Jaooo jaoooo ... Kompleksasaaaa .. Sutra ce Kosevo da grmi sa ili bez tv prenosa...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 20:53

-A- je napisao/la:Zijad Blekic jedan od nas ;)

Pokazao je kako se zastupaju interesi svojih navijaca jer Sarajevo to smo svi mi,ukljucujuci i blekica koji je dio nas. Nikada jasnije nije bilo kolika je povezanost nas navijaca i nasega kluba.

A Zujo je sve sam rekao,za mene su NAVIJACI (nije rekao gostujuci ili domaci) nego NAVIJACI biznis. :roll:

E pa pisam ti se u rezonovanje i da je to rekao predsjednik moga kluba povratio bih od muke.

Jos jednom,zijad Blekic jedan od nas.
Pa i kod manijaka je sve biznis! je li skupa karta, nije?

je li daleko, nije? je li trenerkica nova, nije?

Blek ga bas posteno oderao, kujo na kraju poceo svasta lupetati :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, HyperOS i 31 gost.