FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SamoTZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SamoTZ » 14 jun 2012, 01:18

Grb Slobode u vrlo visokoj rezoluciji (2322x3648).

Ako kome bude trebao ovaj ili stari grb (za plakate, postere, zastave...) neka mi se slobodno obrati. Imam ih i u mnogo većoj rezoluciji od ove.

PNG fajl (bez pozadine)
slika

JPEG fajl (bijela pozadina)
slika

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 14 jun 2012, 01:52

Da napišem nešto u vezi jučerašnjih dešavanja kad sam već tu. :)

Drago mi je što su stvari krenule s mrtve tačke i što je konačno neko javno rekao da dosadašnje rukovodstvo treba smijeniti s obzirom na katastrofalne rezultate istog. Smatram da je vrlo važno što su Fukare zatražile da naredna rukovodstva moraju raditi transparentno. Fukare su bile uz klub u najtežim trenucima pa je red da i njima neko polaže račun.

Šta mislite koga bi mogli dovesti ako nam odu najbolji igrači?
-Možda ne bi bilo loše da vratimo Čehaju iz Bukinja jer će nam najvjerovatnije nedostajati desno krilo (ako je on na toj poziciji).
-Vjerovatno možemo vratiti i Slomića iz Jedinstva.
-Dunajska Streda Staniše Nikolića je ubjedljivo zadnja i ispala je iz slovačke lige. Možda nam dođe bar polusezonu da odigra kako bi održao formu. :D
-Almir Bekić nema šanse da zaigra u Dinamu, ali teško da će ga posuditi ponovo nama. Zna li neko gdje su pare od njegovog transfera?
-Je l' živ Okanović?

Malkić, Jogunčić i Kasapović će biti spremni za narednu sezonu. Smatram da su njihove povrede u velikoj mjeri uticale na konačni ishod prvenstva.

SemperFideliss
Kontakt:

Post Postao/la SemperFideliss » 14 jun 2012, 10:33

http://www.****.ba/clanak/82895914621 ... f=aktuelno" onclick="window.open(this.href);return false;

Samotz koji si ti ovde?? :mrgreen:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 jun 2012, 11:12

SamoTZ je napisao/la:Da napišem nešto u vezi jučerašnjih dešavanja kad sam već tu. :)

Drago mi je što su stvari krenule s mrtve tačke i što je konačno neko javno rekao da dosadašnje rukovodstvo treba smijeniti s obzirom na katastrofalne rezultate istog. Smatram da je vrlo važno što su Fukare zatražile da naredna rukovodstva moraju raditi transparentno. Fukare su bile uz klub u najtežim trenucima pa je red da i njima neko polaže račun.

Šta mislite koga bi mogli dovesti ako nam odu najbolji igrači?
-Možda ne bi bilo loše da vratimo Čehaju iz Bukinja jer će nam najvjerovatnije nedostajati desno krilo (ako je on na toj poziciji).
-Vjerovatno možemo vratiti i Slomića iz Jedinstva.
-Dunajska Streda Staniše Nikolića je ubjedljivo zadnja i ispala je iz slovačke lige. Možda nam dođe bar polusezonu da odigra kako bi održao formu. :D
-Almir Bekić nema šanse da zaigra u Dinamu, ali teško da će ga posuditi ponovo nama. Zna li neko gdje su pare od njegovog transfera?
-Je l' živ Okanović?

Malkić, Jogunčić i Kasapović će biti spremni za narednu sezonu. Smatram da su njihove povrede u velikoj mjeri uticale na konačni ishod prvenstva.
jel to admir cehajic u rudar bukinje..ja se pitam gdje je taj igrac a on izgleda propao ,jednom se dovodio u vezu sa zvijezdom al nije htio igrati za 500 km a kasnije igrao u omladincu za 400 km
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 14 jun 2012, 11:26

SemperFideliss je napisao/la:http://www.****.ba/clanak/828959146210/sport/Fukare%20se%20tukle%20sa%20policijom%20na%20stadionu%20Pirota/?ref=aktuelno

Samotz koji si ti ovde?? :mrgreen:
Za vrijeme odigravanja utakmice nisam živio u BiH. :)
astra1922 je napisao/la:jel to admir cehajic u rudar bukinje..ja se pitam gdje je taj igrac a on izgleda propao ,jednom se dovodio u vezu sa zvijezdom al nije htio igrati za 500 km a kasnije igrao u omladincu za 400 km
Da, to je on i igra u Rudaru. Mlad je igrač, a ima iskustva jer je jedno vrijeme bio prvotimac. Ne znam šta je bilo s njim, ali vjerovatno Sloboda neće imati dobro desno krilo pa kakav god da je, trebamo ga dovesti.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 14 jun 2012, 11:48

SamoTZ je napisao/la:Pogledajte gdje će sve Sloboda igrati naredne sezone. Već sam postavljao sličnu mapu, ali je na prethodnoj bila greška (stavio sam Orašje umjesto Podgrmeča).
Zanimljivo da nema ni jednog kluba iz Sarajeva. Oni su godinama il u PL il nize od Prve Federalne. I kad vec spomenu Orasje, ja ne mogu da vjerujem da su ispali, jos jedan klub na istom putu kao Zepce.

Jedinstvo, Iskra, Rudar, Bosna i Buducnost su po meni jedine prijetnje Slobodi na putu za povratak, al misljenja sam da ti klubovi ne mogu pera odbit Slobodi, da ce maksimalno jedan klub otkinut bod u Tuzli i maksimalno 2 ostat neporazeni kod kuce. Ne govorim to zbog igrackog kadra, vec zbog velicine kluba, a nadam se da ce Sloboda sastavit i igracki kadar kakav dolici tom klubu i da ce se vec nakon prve sezone vratit u PL.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 14 jun 2012, 12:26

Jack777Pott je napisao/la:Zanimljivo da nema ni jednog kluba iz Sarajeva. Oni su godinama il u PL il nize od Prve Federalne. I kad vec spomenu Orasje, ja ne mogu da vjerujem da su ispali, jos jedan klub na istom putu kao Zepce.

Jedinstvo, Iskra, Rudar, Bosna i Buducnost su po meni jedine prijetnje Slobodi na putu za povratak, al misljenja sam da ti klubovi ne mogu pera odbit Slobodi, da ce maksimalno jedan klub otkinut bod u Tuzli i maksimalno 2 ostat neporazeni kod kuce. Ne govorim to zbog igrackog kadra, vec zbog velicine kluba, a nadam se da ce Sloboda sastavit i igracki kadar kakav dolici tom klubu i da ce se vec nakon prve sezone vratit u PL.
Dok počne sezona dosta toga će biti jasnije, što se tiče "veličine" dosta se bili "veći" od nekih u Premijer ligi pa ste ispali. U ovoj ligi ti igra jedna Krajina kod koje je predsjednik kluba član IO NS FBiH, Goražde također, predsjednik član IO NS FBiH. Kada počne sezone sve će Vam biti jasnije, u ovoj ligi kvalitet nije toliko bitan koliko je bitna igra oko terena. Sloboda sigurno da spada u red favorita kada uzmemo tradiciju koju klub ima iza sebe, ali ukoliko olako budete shvatili ovu ligu mogli bi završiti i u donjem dijelu tabele lako

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 14 jun 2012, 14:35

sony_91 je napisao/la:
Jack777Pott je napisao/la:Zanimljivo da nema ni jednog kluba iz Sarajeva. Oni su godinama il u PL il nize od Prve Federalne. I kad vec spomenu Orasje, ja ne mogu da vjerujem da su ispali, jos jedan klub na istom putu kao Zepce.

Dok počne sezona dosta toga će biti jasnije, što se tiče "veličine" dosta se bili "veći" od nekih u Premijer ligi pa ste ispali. U ovoj ligi ti igra jedna Krajina kod koje je predsjednik kluba član IO NS FBiH, Goražde također, predsjednik član IO NS FBiH. Kada počne sezone sve će Vam biti jasnije, u ovoj ligi kvalitet nije toliko bitan koliko je bitna igra oko terena. Sloboda sigurno da spada u red favorita kada uzmemo tradiciju koju klub ima iza sebe, ali ukoliko olako budete shvatili ovu ligu mogli bi završiti i u donjem dijelu tabele lako
slazem se..velez je sa tradicijom i veci klub od slobode pa je tri godine zapeo u federalnoj ligi..nije ova liga toliko lagana kao sto mislite..slazem se sa sony ako je olahko budete shvatili,,da mozete zavrsit u donjem dijelu tabele..
OFK Gradina Srebrenik

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 14 jun 2012, 21:45

Brcko87 je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:

slazem se..velez je sa tradicijom i veci klub od slobode pa je tri godine zapeo u federalnoj ligi..nije ova liga toliko lagana kao sto mislite..slazem se sa sony ako je olahko budete shvatili,,da mozete zavrsit u donjem dijelu tabele..
meni samo nije jasno gdje je iko,ikad napisao da je ova liga lagana i da ce se Sloboda prosetat ovom ligom... :? ...prica se vrti oko toga da se proba sacuvat kostur tima sa par pojasanja i da se onda ekipa nakon jedne sezone vrati u miki maus ligu...tako sam bar ja citao na ovih 1000 i kusur stranica :? :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 14 jun 2012, 21:50

Jedinstvo, Iskra, Rudar, Bosna i Buducnost su po meni jedine prijetnje Slobodi na putu za povratak, al misljenja sam da ti klubovi ne mogu pera odbit Slobodi, da ce maksimalno jedan klub otkinut bod u Tuzli i maksimalno 2 ostat neporazeni kod kuce. Ne govorim to zbog igrackog kadra, vec zbog velicine kluba, a nadam se da ce Sloboda sastavit i igracki kadar kakav dolici tom klubu i da ce se vec nakon prve sezone vratit u PL.[/quote]

evo iz ovog posta mozes vidit da se malo podcjenjuje federalna liga.. :D
OFK Gradina Srebrenik

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 14 jun 2012, 21:52

Jack777Pott je napisao/la: Jedinstvo, Iskra, Rudar, Bosna i Buducnost su po meni jedine prijetnje Slobodi na putu za povratak, al misljenja sam da ti klubovi ne mogu pera odbit Slobodi, da ce maksimalno jedan klub otkinut bod u Tuzli i maksimalno 2 ostat neporazeni kod kuce. Ne govorim to zbog igrackog kadra, vec zbog velicine kluba, a nadam se da ce Sloboda sastavit i igracki kadar kakav dolici tom klubu i da ce se vec nakon prve sezone vratit u PL.
Znači, ako sam dobro shvatio, želiš reći da igra veličina kluba a ne igrači?
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 14 jun 2012, 22:14

Brcko87 je napisao/la:Jedinstvo, Iskra, Rudar, Bosna i Buducnost su po meni jedine prijetnje Slobodi na putu za povratak, al misljenja sam da ti klubovi ne mogu pera odbit Slobodi, da ce maksimalno jedan klub otkinut bod u Tuzli i maksimalno 2 ostat neporazeni kod kuce. Ne govorim to zbog igrackog kadra, vec zbog velicine kluba, a nadam se da ce Sloboda sastavit i igracki kadar kakav dolici tom klubu i da ce se vec nakon prve sezone vratit u PL.
evo iz ovog posta mozes vidit da se malo podcjenjuje federalna liga.. :D[/quote]

mislim da ovaj momak ili djevojka nije navijac Slobode i dao je svoje licno misljenje....ogromna vecina navijaca misli da Sloboda samo ozbiljnim pristupom i radom moze nazad u rang vise...a ako cemo realno mislim da si i ti
malo precijenio ovu ligu federacije....
uglavnom...nemam slika al postavlja se krovna konstrukcija na sjeveru Tusnja i to na 3 sektora 8-) 8-) ..a i pomocni tereni se rade odlicnim tempom..
BIT CE SJEVER ZLO...VELIKO ZLO 8-) 8-) :twisted:

SilaNebeska96
Kontakt:

Post Postao/la SilaNebeska96 » 14 jun 2012, 22:15

Da se gleda veličina kluba i vi,a i Jedinstvo bi već bili u PL. Ali gledaju se igrači i uprava zato smo ovdje gdje smo.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 14 jun 2012, 22:24

SilaNebeska96 je napisao/la:Da se gleda veličina kluba i vi,a i Jedinstvo bi već bili u PL. Ali gledaju se igrači i uprava zato smo ovdje gdje smo.
Dobro, i oni ce se navici.Proci ce malo vremena ali naucice.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 14 jun 2012, 22:34

malta071 je napisao/la:
SilaNebeska96 je napisao/la:Da se gleda veličina kluba i vi,a i Jedinstvo bi već bili u PL. Ali gledaju se igrači i uprava zato smo ovdje gdje smo.
fataj se babuke i onog lojavog neosisanog neandertalca i psstttt..imate vi drugih briga osim Slobode..recimo...kad prestat sa prodavanjem tekmi,sta radit sa raspadnutim stadionom koji ima gle cuda i drvenu tribinu :roll: a glumatamo neke velicine..hos dalje....kako u 2 tekme pred,pred,pred kola lige prvaka ne primit 10 komada od prvaka tunguzije mada me po prikazanom kod prijatelja iz trebinja i ne cudi sto vas busi ko stigne

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 14 jun 2012, 22:46

slani grad je napisao/la:
malta071 je napisao/la:
fataj se babuke i onog lojavog neosisanog neandertalca i psstttt..imate vi drugih briga osim Slobode..recimo...kad prestat sa prodavanjem tekmi,sta radit sa raspadnutim stadionom koji ima gle cuda i drvenu tribinu :roll: a glumatamo neke velicine..hos dalje....kako u 2 tekme pred,pred,pred kola lige prvaka ne primit 10 komada od prvaka tunguzije mada me po prikazanom kod prijatelja iz trebinja i ne cudi sto vas busi ko stigne

U pravu si.Kad pomislim na sve probleme koje imamo samo mi dodje da se napijem i nista drugo.
Daj jednu DUPLU da me tuga prodje.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 14 jun 2012, 23:26

malta071 je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Fakat koji debil moraš biti kao ovi iz Sarajeva (čast izuzecima) koji dođu samo da provociraju, a klub im osvojio duplu igra u Ligi Prvaka, pa ne može bolje, ali fazon je prisjedati na muku drugima. Još ono što su uradili zadnje kolo, i opet imaju obraza doći i provocirati... :oops: Zbog ovakvih tupana fakat mi dođe da navijam za neki Hapoel/Macabi u Europi. :roll: Yebo majku kakav smo to mi narod da ne povjeruješ.. :o :(
Slusaj klempo jedan klempavi.Moj klub nije nista uradio za cim bi ja ili bilo koji navijac Zeljeznicara trebali zaliti.
Osvojena titula i kup BiH prije kraja prvenstva je za svaku pohvalu i da su izgubili 10-0 meni ne bi bili krivi.To sto je Sloboda mislila da ce drugi igrati za njih (cak i kad im ne treba) pa u Lukavici nisu centra presli (mozda su i neku pinku uzeli) grdno su se zajebali.
Sutra ako se opet desi da moj Zeljo odlucuje dali ce Sloboda ili bilo koji velikan ispasti nadam se da ce odluciti da opet ispadnu.
Zelim da u BiH dominiraju klubovi svojim radom i kvalitetom a ne nekim zaslugama iz prijasnje drzave.
ko ste i sta ste pokazali ste do sada bezbroj puta...jesul igraci bili mahmurni i protiv zepca kad ste Borca zavalili...u ostalom ne pada mi na pamet da se vise objasnjavam...vecina raje zna o kakvim je slinama rijec a vi glumatajte neke velicine..a a za ovo vrijedzanje momka bi trebao bit sankcionisam od administracije...sretno,prijatno

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 14 jun 2012, 23:36

Kako balavcu objasniti?

Ja sam odgovorio na komentar momka iz Bihaca kojim pokusava da kaze da ime nema veliku ulogu u prvoj ligi BiH.Misljenja sam da je olako shvacanje PL BiH Slobodu kostalo ispadanja.Ustvari to i prodaja bodova na sve strane.
Nerma vise velikih, tj. velikih iz bivse drzave jer male ne zanima ko si t bio kad njih nije bilo.I to je pravilno razmisljanje.
Nisam ovdje sa ciljem da provociram i citam skoro sve teme koje se ticu fudbala na ovom forumu i niko mi ne moze zabraniti povremeno iznosenje misljenja na bilo kojoj temi dok je god to u skladu sa pravilima foruma.

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 14 jun 2012, 23:50

Elito, hoćete se vi družiti sa nama navijačima prvoligaša? :mrgreen:
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 15 jun 2012, 00:03

nemampojma je napisao/la:Elito, hoćete se vi družiti sa nama navijačima prvoligaša? :mrgreen:
Sa svim normalnim ljudima...Samo bujrum na Tusanj ;)

I da bude dobrih utakmica bez namjestanja te da najbolji zasluzeno ode u PL

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.