Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ma vi ko da prvi put gledate ove uzraste. Njegos pokušava da preuzme odgovornost na silu i naravno ne ide. To slabo kome ide, pa ni Musi. Sjetite se spanije, kad ne ide ne ide. Ali već sutra vjerujem da će biti daleko bolji. A i treba neko da mu daje loptu bliže košu, a ne na trici kad mora da ugura ove crncuge pod koš i to je veoma teško za izvesti.
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
Na koga idemo u četvrtfinalu ovdje cemo imati laganih 3/0 i u osmini lagani prolaz?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Ma nema potrebe toliko se zaliti na Njegosa, njega se treba i mora istrpiti. Pa za Litvance je danas Velicka za tri sutirao 1/11, sutra ce ponovo uzeti svoju parciju suteva nema dileme.
A Njegos u ove dvije godine i nema puno minuta na parketu, tako da svakako treba biti strpljiv s njim.

Ko zna... cekaj da igraju Slovenija i Grcka i slika ce biti malo jasnija.Wandelanoite je napisao/la:Na koga idemo u četvrtfinalu ovdje cemo imati laganih 3/0 i u osmini lagani prolaz?
Gdjekobe24 je napisao/la:
Edit: Evo ima vedator je snimio Camparine poene.
Inace nadam se da ce sikiras doci tobe jer onaj igrac kako je odigrao 4-5 minuta nasusno treba reprezentaciji
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ne zalijeci se.Wandelanoite je napisao/la:Na koga idemo u četvrtfinalu ovdje cemo imati laganih 3/0 i u osmini lagani prolaz?

nerminh74 je napisao/la:Gdjekobe24 je napisao/la:
Edit: Evo ima vedator je snimio Camparine poene.
Inace nadam se da ce sikiras doci tobe jer onaj igrac kako je odigrao 4-5 minuta nasusno treba reprezentaciji
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
A ko je sa nama još u grupi. I što se tiče utakmice, jel iko primijetio kako N. Omerović
pravi blokove, 2 puta je prevario dva igrača i čamapari omogučio da lagano završi.
Meni lično, on može biti skriveni adut ove ekipe.
pravi blokove, 2 puta je prevario dva igrača i čamapari omogučio da lagano završi.
Meni lično, on može biti skriveni adut ove ekipe.
Slovacka i Latvija.
Ovaj Campara da ima jos 10 cm bio bi najbolji igrac generacije
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Pobjeda se piše, idemo probati dalje
Sad trener da smiri ove mlade glave i pametno dalje
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
http://www.fiba.com/ls/#13008&13009-D-2Vucevich je napisao/la:Slovacka i Latvija.
upravo igraju evo link
Ovo je katastrofa, pogotovo ova Latvija.
-
- Kontakt:
Antikosarka i nasih i Francuza. Nadam se da ce Sikiras biti bolji u nastavku. Adzic nula bodova.
Sutra u 6 smo sa Slovačkom, po ovoj drugoj četvrtini, ako se ne budemo glupirali trebamo dobiti. Kako neko gore napisa, samo da ih trener smiri.
Zbog cega 0 bodova? Momak odigrao sasvim korektnu utakmicu.BIHpatriota je napisao/la: Adzic nula bodova.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ma pusti box-score navijače. Da je gledao tekmu vidio bi da je momak odigrao tekmu bez greške, uz odličnu odbranu. E sad eto nije dao 10 poena i odma je nula bodova.Federer17 je napisao/la:Zbog cega 0 bodova? Momak odigrao sasvim korektnu utakmicu.BIHpatriota je napisao/la: Adzic nula bodova.
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
Iskarikirao sam i mozda pretjerao. Adzic je nekad slovio za potentnog talenta, bio je MVP nekih kampova, ovo je da ga gledam mozda drugi put i u napadu čovjek nista nije pokazao. Možda je vise do mojih ocekivanja.
Poslje meće Latvije i Slovačke, mislim da im samo treba postaviti agresivnu i čvrstu odbranu, odmah se gube.
Ne smije se ući u trku i ispucavanje jer tada mođe biti opasno.
Ne smije se ući u trku i ispucavanje jer tada mođe biti opasno.
Zadnja izmjena: Esport, dana/u 29 jul 2017, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.