La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

bimbosha
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la bimbosha » 07 maj 2018, 00:58

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vidim da je kul pa da i ja :lol: :lol: :tokralju: :rol:

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 07 maj 2018, 01:00

Clattenburg i Howard Webb su bili najbolje sudije na svijetu. Šteta što danas nema takvih, ali tu je Michael Oliver da ih za 5-6 godina naslijedi.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 07 maj 2018, 01:00

Šefe, Iako pretpostavljam da me trolaš, to je analiza lika koji analizira suđenje na svakoj utakmici Reala, s obzirom da je stranica posvećena Realu

http://www.objetivocibeles.com/author/titoeuito/

bimbosha
Kontakt:

Post Postao/la bimbosha » 07 maj 2018, 01:01

slika

Pravi primjer čergara i sakupljača željeza nasuprot bijele aristokratije i bečke škole :njanjanja:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 maj 2018, 01:09

bimbosha je napisao/la:Ramos da dobije crveni valjda sto skloni loptu prije Busketsa i radi slicnih stvari ?

Kad se već laje o Baleu i njegovom startu prije toga je isti takav start MIdzet odradio. Da je Ramos npr. isto napravio nad kepecom brujilo bi se 5 mjeseci o brutalnosti.

To sto je neko Midzeta isprovocirao nema nikakve veze,sudija daje kartone za startove,a ne sto ne nekom **** djecu na uho.
Messi je namjerno išao ali jedva dirnuo Ramosa. Bale je startao prije na Iniesti (čist karton, nije ga dobio), kasnije na Umtitiju čist crveni, al drugi žuti opet svakako.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 maj 2018, 01:12

blizanci, takoreć bečka škola

slika

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 maj 2018, 01:17

Marcelo: ''Mislim da je crveni karton Robertu pretjeran, nisam osjetio da mi je dodirnuo lice.
Marcelo namjerno laže.

bimbosha
Kontakt:

Post Postao/la bimbosha » 07 maj 2018, 01:19

Hoces da sumiram svaki start na utakmici ?

10. sekunda jebote sta je ono bilo ? Da pitas Stoickova rece ti da je bilo za zutog. Samo ko fol prva minuta pa aj necemo.Na stranu ti startovi,tu mozes od danas do sutra raspravljati.Sta je sa onim prekrsajem Coutinha ?

Budalaština sto se ovdje hoce dvije velike greske ponistiti prekrsajima kojih je bilo na obe strane i gdje sudija nije znao sta da svira jer je retard obicni.

A na kraju dana je nebitno jer je utakmica sama po sebi nebitna bila. Bilo bi fino na kraju da su im ga uvalili pa da ne bude sezona bez poraza,ali i to je manje bitno.

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 07 maj 2018, 01:21

.
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 07 maj 2018, 01:59, ukupno mijenjano 2 puta.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 maj 2018, 01:24

bimbosha je napisao/la:Hoces da sumiram svaki start na utakmici ?

10. sekunda jebote sta je ono bilo ? Da pitas Stoickova rece ti da je bilo za zutog. Samo ko fol prva minuta pa aj necemo.Na stranu ti startovi,tu mozes od danas do sutra raspravljati.Sta je sa onim prekrsajem Coutinha ?

Budalaština sto se ovdje hoce dvije velike greske ponistiti prekrsajima kojih je bilo na obe strane i gdje sudija nije znao sta da svira jer je retard obicni.

A na kraju dana je nebitno jer je utakmica sama po sebi nebitna bila. Bilo bi fino na kraju da su im ga uvalili pa da ne bude sezona bez poraza,ali i to je manje bitno.
Čekaj, niste gurali tu priču kad je tema lani bila ofsajdi Ronalda i Vidalov crveni karton. Jah, sad su prekršaji kojih je bilo na obe strane.

Ne moraš sumirat svaki start, greške su jasne. Neke manje, ko žuti kartoni, neke veće ko Baleov crveni karton, prekršaj Suareza, penal nad Marcelom i poništen gol Suarezu.

Evo Marcelo kaže da nije bio crveni karton Robertu, šta ćemo s tim?

bimbosha
Kontakt:

Post Postao/la bimbosha » 07 maj 2018, 01:25

Lillard je napisao/la:blizanci, takoreć bečka škola

slika
Budimo realni Kazo ima pravu djecacku facu naspram ovoga.... :crazy:

slika

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 maj 2018, 01:26

Lillard je napisao/la:
Marcelo: ''Mislim da je crveni karton Robertu pretjeran, nisam osjetio da mi je dodirnuo lice.
Marcelo namjerno laže.
Sad je ta prica.
A cigančić odmah pao ko da ga je neko maljem opalio.

heh, kakvo gov.na od insana.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 07 maj 2018, 01:27

Velemajstori.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 07 maj 2018, 01:28

Meni je ovo crveni karton, da se razumijemo

Samo jedan Pepe je gazio Messija i prolazio bez ikakve opomene ili kazne. Jesu li i tu dupli aršini ili to važi samo ako se Barci nešto progleda kroz prste

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 maj 2018, 01:29

od štakora niko ružniju

slika

bimbosha
Kontakt:

Post Postao/la bimbosha » 07 maj 2018, 01:34

Ne znam da je Marcelo polagao ispit za sudiju. Udaranje bez lopte, udarac tu negdje u predjelu lica/vrata.Sta je onda crveni ako ono nije.

I nije bas isto Bayern Real.

Pricalo se o tonama greskki.Najveca greska je onaj drugi gol Ronalda.Ofsajdcina i ne znam sta je pomocnik gledao.

Ali se onda nasralo toliko da se to slusat nije moglo.Ofsajd kod treceg gola Ronalda je brutalan,ali ofsajd Mullera cemo zanemarit.A skoro iste situacije.

Jbg oni dobili penal u prvoj i ovaj promasi pa cemo zanemarit sto penala nije bilo.

Vidal i Casemiro su se mlatili od starta, i na kraju Apač prvi pokleknuo.Jbg neko je morao.

Najveća greska ofsajd i nema tu polemike, ne dat pomocnom da sudi 6 mjeseci,ali sve ostale greske su se vise manje ponavljale i na drugoj strani.

Znaci jedna velika greska,a ne 35.

Veceras su 2 velike greske bile.Ustvari da ne bude da serem nek stavi neko tu situaciju oko Rakitica,meni se ucinilo da je bio ofsajd.

bimbosha
Kontakt:

Post Postao/la bimbosha » 07 maj 2018, 01:39

Lillard je napisao/la:od štakora niko ružniju

slika
Bijela rasa :stop:

Nego.... Za razliku od svojih suigrača i trenera, nešto oštriji u izjavama bio je Marcelo :

"Mislim da je bio penal. Zaslužili smo pobjedu. Sergi Roberto je zasluženo isključen, samo sam osjetio udarac u lice. VAR? Uništio bi draž nogometa, ne dopada mi se."

Ovako kaze na Goalu.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 07 maj 2018, 07:33

:urnebes:
Sergio Ramos je po završetku El Clasica imao svoje viđenje sudijskih odluka te je izjavio kako je vidio i čuo da Leo Messi na poluvremenu psuje glavnom sudiji Hernandezu Hernandezu zbog njegovih odluka tokom prvog dijela utakmice i da ga žustro kritikuje. U nastavku iste izjave, Ramos je otišao tako daleko da je poručio kako "nije siguran da li je to možda uticalo na činjenicu da je u drugom poluvremenu važio drugi sudijski kriterij." Međutim, Ramosovi navodi o Messijevim psovkama na račun glavnog sudije su se pokazali kao lažni, s obzirom da Hernandez Hernandez u svoj zvanični zapisnik uopšte nije naveo tu navodnu situaciju iz tunela.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 07 maj 2018, 07:40

Pametnije bi bilo da se vec sad zapitate sta sad?
Kad don Andersa mijenja Paulinho :urnebes: a 300 miliona odigra 45 min..
Winter is coming.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.