Prije ce Malik admin postati, nego on u ovom dijelu ždrijeba ispasti.darker10 je napisao/la:Realno,njemu samo treba da Nole ispane

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Prije ce Malik admin postati, nego on u ovom dijelu ždrijeba ispasti.darker10 je napisao/la:Realno,njemu samo treba da Nole ispane
Ne sluti mi proslu godinu, ionako mi je vec naslucena jer Roger svaki mec igra u 4, kao i lani sto su ga stavljali po kijametuUnofficialpage je napisao/la:Večeras par dobrih mečeva. Goffin vs Thiem, hebo li ga ti Damire, nije trebao biti Goffin, pa Federer vs Seppi, Berdych vs Kyrgios, Đoković vs Seppi.
Pa i Stan,ne bi bilo loše...darker10 je napisao/la:Realno,njemu samo treba da Nole ispane
Nepošteno ,ma guraju one svoje klokane dok igdje i jedan ima u večernji terminEdin TM87 je napisao/la:Ne sluti mi proslu godinu, ionako mi je vec naslucena jer Roger svaki mec igra u 4, kao i lani sto su ga stavljali po kijametuUnofficialpage je napisao/la:Večeras par dobrih mečeva. Goffin vs Thiem, hebo li ga ti Damire, nije trebao biti Goffin, pa Federer vs Seppi, Berdych vs Kyrgios, Đoković vs Seppi.
Ma kakvi. Konkurencija je takva da na USO ili Wim Djoka treba da ispadne i Roger ce uzet Slam. Trenutno Djoku na Slamu mogu uzeti Murray (trava) i Wawrinka, dok Federera moze uzeti samo Djoko (trava, hard), mimo sljake mislim gdje nije konkurentan.ppppp je napisao/la:Pa i Stan,ne bi bilo loše...darker10 je napisao/la:Realno,njemu samo treba da Nole ispane
Čekaj da dodju WB i USO. Nešto mi govori da neće samo Djoković moći da dobije RFa na tim turnirima.Edin TM87 je napisao/la:Ma kakvi. Konkurencija je takva da na USO ili Wim Djoka treba da ispadne i Roger ce uzet Slam. Trenutno Djoku na Slamu mogu uzeti Murray (trava) i Wawrinka, dok Federera moze uzeti samo Djoko (trava, hard), mimo sljake mislim gdje nije konkurentan.
Andy ove godine uzima tri GS-a. Zapisi.MaGiCa je napisao/la:Čekaj da dodju WB i USO. Nešto mi govori da neće samo Djoković moći da dobije RFa na tim turnirima.Edin TM87 je napisao/la:Ma kakvi. Konkurencija je takva da na USO ili Wim Djoka treba da ispadne i Roger ce uzet Slam. Trenutno Djoku na Slamu mogu uzeti Murray (trava) i Wawrinka, dok Federera moze uzeti samo Djoko (trava, hard), mimo sljake mislim gdje nije konkurentan.![]()
Ove godine će još više biti izraženo to da je Murray #2.
Jedino ako počnu obarati avione sa pojedinim igračima ili namještati im kakve doping i slične afere pa ih diskvalifikujuGreivis je napisao/la:Andy ove godine uzima tri GS-a. Zapisi.MaGiCa je napisao/la:Čekaj da dodju WB i USO. Nešto mi govori da neće samo Djoković moći da dobije RFa na tim turnirima.Edin TM87 je napisao/la:Ma kakvi. Konkurencija je takva da na USO ili Wim Djoka treba da ispadne i Roger ce uzet Slam. Trenutno Djoku na Slamu mogu uzeti Murray (trava) i Wawrinka, dok Federera moze uzeti samo Djoko (trava, hard), mimo sljake mislim gdje nije konkurentan.![]()
Je li i njemu treba @quarterback slati tabut?Forster je napisao/la:Britanski kozojeb ove sezone ne da neće osvojiti 3 GS-a, nego neće ni onaj 1, nema šanse jednostavno.
Daj ba ne zajebaji molim te eto, vec 5 godina nesto nekom govori, opet Federer yebe kozoyebe kako hoce gdje hoce. Da nema Djokovica on bi napravio ono sto je Djokovic ove godine (mimo sljake) s 34. Covjek smanjio i okrenuo h2h protiv Murraya u periodu od 33-34 godine zivota, a ovaj bi treb'o kao bit u prajmu. Uz'o ga 5 puta za redom i to gdje je htio, u 5 meceva Murray samo set uzeoMaGiCa je napisao/la:Čekaj da dodju WB i USO. Nešto mi govori da neće samo Djoković moći da dobije RFa na tim turnirima.Edin TM87 je napisao/la:Ma kakvi. Konkurencija je takva da na USO ili Wim Djoka treba da ispadne i Roger ce uzet Slam. Trenutno Djoku na Slamu mogu uzeti Murray (trava) i Wawrinka, dok Federera moze uzeti samo Djoko (trava, hard), mimo sljake mislim gdje nije konkurentan.![]()
Ide ga biznis, a i Endi je malo preblijedio u zadnje vrijemeUnofficialpage je napisao/la:Je li i njemu treba @quarterback slati tabut?Forster je napisao/la:Britanski kozojeb ove sezone ne da neće osvojiti 3 GS-a, nego neće ni onaj 1, nema šanse jednostavno.![]()
Ima vec Wimbledon, US Open i zlato sa OI. Mislim da je dosao red da uzme Australiju i RG ako nista.Forster je napisao/la:Britanski kozojeb ove sezone ne da neće osvojiti 3 GS-a, nego neće ni onaj 1, nema šanse jednostavno.
Najludji su mi ovi sto babuku salju u penziju ima 7 godina....a on i Djokovica pobjedjuje...igrace poput skota ili dimitrova rijesi sa pola snage...nezz na koji nacin je ova prevaraa druga hahhaaEdin TM87 je napisao/la:Daj ba ne zajebaji molim te eto, vec 5 godina nesto nekom govori, opet Federer yebe kozoyebe kako hoce gdje hoce. Da nema Djokovica on bi napravio ono sto je Djokovic ove godine (mimo sljake) s 34. Covjek smanjio i okrenuo h2h protiv Murraya u periodu od 33-34 godine zivota, a ovaj bi treb'o kao bit u prajmu. Uz'o ga 5 puta za redom i to gdje je htio, u 5 meceva Murray samo set uzeoMaGiCa je napisao/la:Čekaj da dodju WB i USO. Nešto mi govori da neće samo Djoković moći da dobije RFa na tim turnirima.Edin TM87 je napisao/la:Ma kakvi. Konkurencija je takva da na USO ili Wim Djoka treba da ispadne i Roger ce uzet Slam. Trenutno Djoku na Slamu mogu uzeti Murray (trava) i Wawrinka, dok Federera moze uzeti samo Djoko (trava, hard), mimo sljake mislim gdje nije konkurentan.![]()
Ove godine će još više biti izraženo to da je Murray #2.Sta je ba on #2
Na koju to prevaru
Covjeku je kvota dvocifrena za bilo koji Slam da ce uzet, nije u top4 konkurenta, ovaj Nadal bi ga preslus'o sad da se sretnu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.