FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

vrebac86
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la vrebac86 » 29 jan 2013, 16:03

Dva dana sam bolestan, gripa me ubi?? Imam temperaturu i do 39i taman se smanji , bude mi bolje i onda počnem čitati novosti????? odmah me opet zaboli !! Sad neznam dali sam bolestan zbog gripe ili Intera?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 29 jan 2013, 16:03

Tritolone je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:Jel ovo najgori prelazni rok u historiji Intera ? :? Sad čitam Morrati izjavio kako Paulinho neće doći sad nego na ljeto :roll: :roll:
U zadnjih 10ak godina koliko ja pratim definitivno je, samo su pokazali da ne znaju sta rade, da nema plana, da se radi daj sta das. Sad ce Branca dovest u zadnji dan nekoga samo da zamaze navijacima oci (Biglia,Valdes) slicno kao u zadnjih par sezona kad smo dovodili Kharju,Palomba i druge krampove.
Jel ima nekih naznaka da će biti rekonstrukcija tima na ljeto, možda se planira baš neka čistka tih polovnjaka ? :?
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 16:09

neurofunk je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:Jel ovo najgori prelazni rok u historiji Intera ? :? Sad čitam Morrati izjavio kako Paulinho neće doći sad nego na ljeto :roll: :roll:
U zadnjih 10ak godina koliko ja pratim definitivno je, samo su pokazali da ne znaju sta rade, da nema plana, da se radi daj sta das. Sad ce Branca dovest u zadnji dan nekoga samo da zamaze navijacima oci (Biglia,Valdes) slicno kao u zadnjih par sezona kad smo dovodili Kharju,Palomba i druge krampove.
Jel ima nekih naznaka da će biti rekonstrukcija tima na ljeto, možda se planira baš neka čistka tih polovnjaka ? :?
rekonstruisu vec 3 god
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 29 jan 2013, 16:13

Kako ocekivati od jednog Guarina i par njih koji se izdvajaju iz sivila i prosjecnosti ekipe da pruzaju maximum i ne zatraze transfer na ljeto.. s kim ljudi da igraju??????

Strama me razocarao, ili su ga prevarili s laznim obecanjima ili smo si samo umislili da ima m*da da se suprotstavi MM i zalizanom...

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 16:17

Thorin je napisao/la:Kako ocekivati od jednog Guarina i par njih koji se izdvajaju iz sivila i prosjecnosti ekipe da pruzaju maximum i ne zatraze transfer na ljeto.. s kim ljudi da igraju??????

Strama me razocarao, ili su ga prevarili s laznim obecanjima ili smo si samo umislili da ima m*da da se suprotstavi MM i zalizanom...
Guarin ne moze sve sam,vidjeli smo prosli mec,ocekuju da svaku utakmicu bude igrac utakmice,vidjelo se cim njega stane da nas nema nidje,sto se tice Strame,covjek je fino trazio pojacanja i rekao ako Cou ode samo top player dolazi u obzir,al izgleda su ga prevarili.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 29 jan 2013, 16:22

Paulinho nece,odbio(nije ni on lud,sam brazilac medju argentincima) i Strama nece nikog drugog,,i u pravu je,bolje niko nego Palombo,,al me zanima sta ce mu onda Rocchi? :? rekao je da on bira koga ce dovest,znaci Rocchija je on izabrao,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 17:00

Sky: Inter do kraja prelaznog roka namjerava kupiti Belloma i Schelotta.:roll:

Sent from my ST21i using Tapatalk HD

FORZA INTER!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 29 jan 2013, 17:33

...Bellomo i Schelotto. Covjece,samo nebo nam je granica :(
Ovu recenicu "tutto fatto per giugno" citam po milioniti put zadnje 2,5 godine i nikad se nije ispostavila istinitom. Od Mascherana,preko Sancheza i Lucasa do ovog ljigavca. Em sto vise uopste ne zelim da ga vidim u plavo-crnom (osim,mozda Atalntinom) em sto ce mu cijena kroz reprezentaciju vjerovatno otic na preko 30 mil.
**** smo! Fakat sam razocaran.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 17:58

Balotelli al Milan, che schiaffo! E la risposta dell'Inter deve essere Icardi!

al opet a giugno :lol:

FORZA INTER!

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 29 jan 2013, 18:26

otkud Milanu 35 milki za marija ...

a eto kao mi cekali da prodamo 2 3 igraca da bi doveli tog cigana brazilskog - kao da se nije mogo dignut kredit otic po igraca i onda kad zaradis na sneijderu i jos kojem igracu vratit kredit :lol: :lol: :lol:

mislim smijesno je kakvu nam pricu prosipaju iz uprave oko novca i sad kad ga ima ipak prodaju jos igraca :? :?
zar nismo na ljeto nudili cirka 30 miliona za Lucasa , znaci imali pare (doduse jes na Pereiru otislo i to nikad necu prezalit ja ne znam u sta su gledali kad su njega dovodili)

i glupo je za vjerovati da je inter jedan projekat na duge staze kad prodajemo Coutinha Alvareza i sve mlade igrace - znaci ovo nije projekat nikakav kad dovodis Mudija Gargana i Rokija itd itd ... ovo je bilo samo ajmo prodat uzet pare i nac polovne jeftine zamjene , imamo pare koje necemo potrositi i eto ... Pa bit cemo ko Arsenal ovako :lol:

PS
Belhanda se moze dovesti za 10 miliona citam - onakav igrac za 10 miliona ma strahota ... ali nasi skauti iskopaju Pereiru Johnatana i slicne

Zasto ne prate situacije sa Lavezzijem i Lucasom u PSGu idalje jer ce neko od njih morati otici eventualno
inace ?

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 29 jan 2013, 18:30

Sljedeci na vratima Ricky Alvarez, ceka se samo ponuda iz Madrida. Athletico zeli Gourcufa, pa ako im to ne prodje doci ce po Rickya - a nasi kao jedva cekaju :?

Flamengo Waiting Inter’s Answer To Two-Million Offer For Jonathan

Ma prodat ga sta cekaju :lol: :D
Zadnja izmjena: JohnLowe, dana/u 29 jan 2013, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
inace ?

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 18:32

JohnLowe je napisao/la:otkud Milanu 35 milki za marija ...

a eto kao mi cekali da prodamo 2 3 igraca da bi doveli tog cigana brazilskog - kao da se nije mogo dignut kredit otic po igraca i onda kad zaradis na sneijderu i jos kojem igracu vratit kredit :lol: :lol: :lol:

mislim smijesno je kakvu nam pricu prosipaju iz uprave oko novca i sad kad ga ima ipak prodaju jos igraca :? :?
zar nismo na ljeto nudili cirka 30 miliona za Lucasa , znaci imali pare (doduse jes na Pereiru otislo i to nikad necu prezalit ja ne znam u sta su gledali kad su njega dovodili)

i glupo je za vjerovati da je inter jedan projekat na duge staze kad prodajemo Coutinha Alvareza i sve mlade igrace - znaci ovo nije projekat nikakav kad dovodis Mudija Gargana i Rokija itd itd ... ovo je bilo samo ajmo prodat uzet pare i nac polovne jeftine zamjene , imamo pare koje necemo potrositi i eto ... Pa bit cemo ko Arsenal ovako :lol:

PS
Belhanda se moze dovesti za 10 miliona citam - onakav igrac za 10 miliona ma strahota ... ali nasi skauti iskopaju Pereiru Johnatana i slicne

Zasto ne prate situacije sa Lavezzijem i Lucasom u PSGu idalje jer ce neko od njih morati otici eventualno
Ma valjaju glupu pricu ...cekaju ljeto da okrive Stramu za sve i da mu daju otkaz...

FORZA INTER!

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 29 jan 2013, 18:41

sanjingr je napisao/la:
Ma njemu otkaz i sad da se dadne ne bi me iznenadilo. Kad nema rezultata prvi ide trener zna se. Samo nama nije problem trener toliko koliko nemamo igraca.

Citam " Galliani lowers the price from €38m to €21-22m "
Eto kako ljudi uspiju spustit cijenu skoro 15 miliona a nasi ovi direktori ________ :?
inace ?

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 18:49

:lol:
slika

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 18:52

JohnLowe je napisao/la:
sanjingr je napisao/la:
Ma njemu otkaz i sad da se dadne ne bi me iznenadilo. Kad nema rezultata prvi ide trener zna se. Samo nama nije problem trener toliko koliko nemamo igraca.

Citam " Galliani lowers the price from €38m to €21-22m "
Eto kako ljudi uspiju spustit cijenu skoro 15 miliona a nasi ovi direktori ________ :?
Ma to su nagadjanja,samo bi budala platila Balonju 38mil,nije to istina,previse je za njega i 20mil

FORZA INTER!

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 29 jan 2013, 19:03

sanjingr je napisao/la: Ma to su nagadjanja,samo bi budala platila Balonju 38mil,nije to istina,previse je za njega i 20mil
20 miliona su ga i platili.

Pa ako je Pereira 15 a Balotelli 20 :roll: :roll: :roll:
inace ?

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 19:04

JohnLowe je napisao/la:
sanjingr je napisao/la: Ma to su nagadjanja,samo bi budala platila Balonju 38mil,nije to istina,previse je za njega i 20mil
20 miliona su ga i platili.

Pa ako je Pereira 15 a Balotelli 20 :roll: :roll: :roll:
Pereira je 10 +5 bonusi,to on nece nikad zaradit :mrgreen:

Di Marzio: Branca krije ime igraca kojeg zeli dovesti na sredinu terena :?

. Prema izvješćima Gianluca Di Marzio, Nerazzuri rade na novom sporazumu: ". Radimo na pokušati shvatiti tko je on, je veznjak, ime je tajna za sada ćete vidjeti",

FORZA INTER!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jan 2013, 19:52

Marco Branca: “Coutinho Is An Enormous Talent”
Joj tek sad vidim ovu izjavu, pa sta si ga proda majmune majmunski, pa jesi ti normalan sve ti ebem.

ccc tuzno da tuznije nemoze bit, oni se jos rugaju navijacima. Kako ih nije sramota. Sad ce opet ona prica kako cemo na ljeto biti jako aktivni i dovest jedno WC ime, ocemo al u k,urcu.

Idemo na Modrinja u lipnju, mrs ti i lipanj.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 29 jan 2013, 20:20

Sad nas makar nista ne moze razocarat jer sa ovakvom ekipom i nepotencijalom sve je uspjeh :(
Yebem li ti Branca curicu i ovakve izjave da samo dignu pritisak :twisted:

Ak je Strama trazio Rokija nema mu se sta zamjerit trebo mu je neki spic koji ce bit tu za nedo Bog a ne kosta pa nista,ok i ako je htio da proda se Cou da bi dobio veznjaka po zelji jer on na kraju odgovara za rezultate,ali ode Cou nema veznjaka i sad tek show pocinje.

FORZAAA INTEER :twisted:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jan 2013, 20:45

Di Marzio: L'Inter sta per chiudere per Kuzmanovic.
Da Kuzmanovic :lol: :lol: :lol: koji idioti.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.