FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja zaboravio na onog našeg crnca prozvanog Seedorf, kako mu je već ime, pa šta je s njim? da nije otiša, povrijeđen od strane neke više sile?
- molotovljev
Hoće li biti stream protiv Slobode? Dajte molim vas, plakaću ako ne bude...

F.K.SARAJEVO
Ovo mi je najgore, ne oglasava se niko, sute ko pi.cke najvece
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Kad objave popularne cijene ulaznica za Slobodu ocekujem erupciju hrakanja.
Sreca pa imam godisnju 

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
@molotovljev
Nije stvar rezultata,stvar je druge prirode!Meni se licno zgadilo pogotovo ovo sa dinom i azmirom,ja igrace redovno vidjam nikom rijeci nisam rekao,jesic je jdini krivac za igru!Najmanji je problem podrske,ja cu uvijek biti tu!
Nije stvar rezultata,stvar je druge prirode!Meni se licno zgadilo pogotovo ovo sa dinom i azmirom,ja igrace redovno vidjam nikom rijeci nisam rekao,jesic je jdini krivac za igru!Najmanji je problem podrske,ja cu uvijek biti tu!
Ne mogu da vjerujem da neko razmišlja o tom da ne dođe na Kosevo u utorak i slijedecu protiv Slavije.Nemojte više nikad doći gledajte Barsu i Real .Svi na Kosevo igra Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- molotovljev
Biće tebra stream za tebe, pošaljem ti link u pp, moram tako jbg nakači se 5.000 navijača pa štopa, kontaš tebra.molotovljev je napisao/la:Hoće li biti stream protiv Slobode? Dajte molim vas, plakaću ako ne bude...
![]()
![]()

F.K.SARAJEVO
I normalno svi se nakloniti nasoj pocasnoj lozi ,ono malo ko fol krimosa ala Dzeka Muminovic,Klokotnica ,normalno i njegov Punac(halooo cuj punac nosi pare,dokle nas papci dovedose),umjesto da fino daju Kusturici ,on je svakako u Vakufskoj radio,al radio(vjerujte poslije talova sa Klokotnicom zavrsio je karijeru u svom bankama),malo SRPSKE mafije koja vrslja po klubu,Dini koji ce tuziti Azmira sto mu je psovao mamicu ,a bez razloga jer oni nisu stimali nista u Parku Princeva,koji je inace kultno mjesto,malkice kriminala i nesta malo prostitucije,nema veze ,nisu to neka djela,logo nam pise na dresu ,al otpozadi ,ne vidi se puno!!!!!A tek teren ,Jesic i njegov pomocnik Ublehas iz 160 lige na svijetu ,dovedose jos dva ublehasa sa sobom ,i uzese paretine,SRECA PA NE ZNATE KOLIKO UZIMAJU!!!Jadan Cimi da zna na koga su euri otisli!!A tek igraci od Husare,Klokotnice,Dzeke,ma nije ni cudo sto ona igracina od Benke ne moze da se snadje,svaku tekmu zabije i opet na klupi,poludio covjek ,nece ni gol vise da slavi!!!ma ne mogu vise pisati ,sramota me......i na kraju onaj Zagor,cuvaj se zbog onih psovki,advokatski tim FKS na celu sa Kantardzicem sprema tuzbu protiv tebe!!!!crozzer je napisao/la:Za sve ove što pricaju da će Sarajevo postati klub bez publike i navijaca, zamolio bih da ne dolaze više na Stadion Asim Ferhatovic - Hase!
SVI NA KOŠEVO!
15.3.2016!
cuuj.... mrtvi Rudar nas ubio!!!!!! MA NEDA DRAGI BOG!!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Dzaba i poraz i blamaza, ja te volim jos jace
Ooooo samo Saraj'voooo
[youtube][/youtube]
Ooooo samo Saraj'voooo

[youtube][/youtube]
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa kazeee
da vas dodje deset hiljadaaa
sa sviih polja i svih livadaaaa
ne damo vam tituluu, tu na Kosevuuu
idite u picku materinuu

da vas dodje deset hiljadaaa
sa sviih polja i svih livadaaaa
ne damo vam tituluu, tu na Kosevuuu
idite u picku materinuu

Rezime,raskrstiti veze sa nazadnim istokom i okrenuti se naprednom zapadu.ehoraje je napisao/la:I normalno svi se nakloniti nasoj pocasnoj lozi ,ono malo ko fol krimosa ala Dzeka Muminovic,Klokotnica ,normalno i njegov Punac(halooo cuj punac nosi pare,dokle nas papci dovedose),umjesto da fino daju Kusturici ,on je svakako u Vakufskoj radio,al radio(vjerujte poslije talova sa Klokotnicom zavrsio je karijeru u svom bankama),malo SRPSKE mafije koja vrslja po klubu,Dini koji ce tuziti Azmira sto mu je psovao mamicu ,a bez razloga jer oni nisu stimali nista u Parku Princeva,koji je inace kultno mjesto,malkice kriminala i nesta malo prostitucije,nema veze ,nisu to neka djela,logo nam pise na dresu ,al otpozadi ,ne vidi se puno!!!!!A tek teren ,Jesic i njegov pomocnik Ublehas iz 160 lige na svijetu ,dovedose jos dva ublehasa sa sobom ,i uzese paretine,SRECA PA NE ZNATE KOLIKO UZIMAJU!!!Jadan Cimi da zna na koga su euri otisli!!A tek igraci od Husare,Klokotnice,Dzeke,ma nije ni cudo sto ona igracina od Benke ne moze da se snadje,svaku tekmu zabije i opet na klupi,poludio covjek ,nece ni gol vise da slavi!!!ma ne mogu vise pisati ,sramota me......i na kraju onaj Zagor,cuvaj se zbog onih psovki,advokatski tim FKS na celu sa Kantardzicem sprema tuzbu protiv tebe!!!!crozzer je napisao/la:Za sve ove što pricaju da će Sarajevo postati klub bez publike i navijaca, zamolio bih da ne dolaze više na Stadion Asim Ferhatovic - Hase!
SVI NA KOŠEVO!
15.3.2016!
cuuj.... mrtvi Rudar nas ubio!!!!!! MA NEDA DRAGI BOG!!!
šta je po treči put bratezagorski je napisao/la:Po treci put zaredomsekac je napisao/la:Vidim krivo ti pravoaleksandar_veliki je napisao/la:Teska vam je situacija. Pod velikim ste pritiskom pred Kup, Evropa vam opasno visi, ali upravo zbog toga je fudbal nssns. Sloboda je danasnjom pobjedom gotovo izborila Evropu i dolazi bez pritiska na Kosevo. Dosta zanimljivo ali vi mi malo nejasni. Ljudi ovo je samo sport, opusteno..., dobro evo reči ču ti pošto nisi gledao utakmicu igrali smo kao amateri i gore nula od igre nije bilo ni sreće ali sve u svemu nismo zaslužili pobjedu.Sarajevo danas čista sramota i brukanje imena kluba .
Sarajevo ljubavi moja!
DAL JE SLOBODA KUR.VA IL STE SAMOO VI?
POSTAVLJA SE PITANJE KOJE ZNAJU SVI
NE STEDITE GRLA NITI JEZIKE
BAS JE DOBRO KAD NAM PUSITEEEE
POSTAVLJA SE PITANJE KOJE ZNAJU SVI
NE STEDITE GRLA NITI JEZIKE
BAS JE DOBRO KAD NAM PUSITEEEE
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ajmo ovako..
Uprava ke super radila dok nije bilo para, dok su se morali boriti za svaku yebenu marku. Kad je bilo besparice, pa se nije moglo na svaku stranu bacati novac.. Napravili su statut, dobili investitora... Dobili pare
Sta se onda desava, dosle pare a bgmi pocele se i greske praviti.
Postali smo bahati, poceli trositi i vise nego sto smo navikli, guzica porasla.. Svi pokusavaju na svakakav nacin da izvuku pare iz kluba, bog samo zna koliko su para izvukli i podjeli izmedju sebe.
Ja sam bio uz ovu upravu do jucer, od sinoc sam najveci protivnik te iste Uprave koja se rjesila dugova, al ostavila prljav obraz.
Radije bi bio bez para nego bez obraza... Nema nista teze nego kad ne mozes nekog da pogledas u lice od sramote..
Unistili ste i ukaljali ime Sarajeva, neka vas stid bude. Mater vam yebem pohlepnu
Dolazio sam na utakmice i jedva cekam Slobodu u utorak..
Uprava ke super radila dok nije bilo para, dok su se morali boriti za svaku yebenu marku. Kad je bilo besparice, pa se nije moglo na svaku stranu bacati novac.. Napravili su statut, dobili investitora... Dobili pare
Sta se onda desava, dosle pare a bgmi pocele se i greske praviti.
Postali smo bahati, poceli trositi i vise nego sto smo navikli, guzica porasla.. Svi pokusavaju na svakakav nacin da izvuku pare iz kluba, bog samo zna koliko su para izvukli i podjeli izmedju sebe.
Ja sam bio uz ovu upravu do jucer, od sinoc sam najveci protivnik te iste Uprave koja se rjesila dugova, al ostavila prljav obraz.
Radije bi bio bez para nego bez obraza... Nema nista teze nego kad ne mozes nekog da pogledas u lice od sramote..
Unistili ste i ukaljali ime Sarajeva, neka vas stid bude. Mater vam yebem pohlepnu
Dolazio sam na utakmice i jedva cekam Slobodu u utorak..
U utorak bi mogla mucna atmosfera biti na stadionu. Nesto kao onda kad je sudija svirao kraj utakmice protiv Kukesija.
Nadam se samo da nece biti psovanja na nacionalnoj osnovi i pominjanja mrtvih clanova porodice.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Nadam se samo da nece biti psovanja na nacionalnoj osnovi i pominjanja mrtvih clanova porodice.
ElCartel11 je napisao/la:Dzaba i poraz i blamaza, ja te volim jos jace
Ooooo samo Saraj'voooo![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]

I KADA TEŠKO JE !!
(aka. simon )
- PitarBordo
- Kontakt:
To ti je nije tačno, trenutno imamo isto bodova kao Lištica, da je ovo zadnje kolo oni bi bili treći, jer imaju bolji međusobni omjer sa namabudzak je napisao/la:e raja u cemu je problem, 3. smo mjesto trenutno, to mjesto vodi u evropu..

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
@jasan
fulio si temu, podforum, sto znaci da odje.bes, nadam se da sam bio jasan!
fulio si temu, podforum, sto znaci da odje.bes, nadam se da sam bio jasan!
Atmosfera ce biti onakvom kakvom je mi kreiramo, da je ne znam ti sta uradio Jesicu ne treba psovati mrtve clanove porodice. Po cega bi se onda mi razlikovali od primitivaca iz Tuzle?Evander je napisao/la:U utorak bi mogla mucna atmosfera biti na stadionu. Nesto kao onda kad je sudija svirao kraj utakmice protiv Kukesija.
**** Dinu i ostale, treba otici u utorak i podrzati Sarajevo, ako se od prve minute stvori atmosfera linca onda pisaj nas navijace. Ima milion drugih nacina da se iskaze nezadovoljstvo.
Po treci put zaredom
[/quote]šta je po treči put brate[/quote]
treca losa tekma zaredom:celik,sloboda,rudar

treca losa tekma zaredom:celik,sloboda,rudar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.